סקאוטינג V4

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סקאוטינג V4

הודעהעל ידי MTAbasket » 24 דצמבר 2019, 13:30

Hujirat כתב:שוב מבקש לקבל עמדתכם על בוריסה סימניץ'.
מהמר עליו בכל הכח.

לא יכול כל כך לענות לך לגביו, אני מסתכל רק על המספרים מהיורוליג, יש לו סייז טוב וקליעה נהדרת מבחוץ על אף הגובה.
אם יסיים את העונה בצורה טובה יש על מה לדבר.
צריך לראות האם הוא לא מכוון nba, ובאמת רוצים אותו שם
MTAbasket

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 דצמבר 2019, 13:32

Hujirat כתב:שוב מבקש לקבל עמדתכם על בוריסה סימניץ'.
מהמר עליו בכל הכח.

הוא פרוספקט מאוד, מאוד מעניין.
כשיוסיף על עצמו קצת שריר הוא יוכל להפוך לשחקן משמעותי. זה עוד לא שם. עדיין תקוע בשלב של כשרון טהור.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Adam » 24 דצמבר 2019, 14:02

החציל האצטקי כתב:
תומר ט כתב:https://www.haaretz.co.il/sport/basketball/.premium-1.8298250

הייתם מביאים לפה את ג'סטין טילמן בעונה הבאה?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

הוא כשרון מעניין, אבל לא.
הוא אתלט גדול ויש לו חוש טוב לריבאונד וטאץ׳ טוב קרוב לטבעת, אבל כרגע זה עוצר שם.
הוא חייב לפתח קליעה אמינה יותר מבחוץ ומהקו כדי להיות שחקן משמעותי באירופה.

לשחק בליגת העל כסנטר לא ממש יפתח אותו ל-4 שהוא צריך להיות באירופה.
יש לו עוד עבודה.

מכבי בכל מקרה צריכה לכוון גבוה יותר אם היא רוצה לצרף עוד ביגמן זר.

תוסיף לזה שהוא שומר גרוע. ג'ייק כהן (פאקינג ג'ייק כהן!) עשה ממנו בדיחה אתמול כשהוא בחצי מהיכולת שלו בגלל העייפות.
בדרך כלל בכל עונה יש איזה זר מעניין שלגמרי יכול להיות פונציאל למכבי, לצערי הרב אני לא חושב שיש השנה איזה אלייז'ה בראיינט שאפשר לקחת אלינו. עמדות 3/4 ו-4/5 צועקות לשחקנים איכותיים שיכולים לנוע בעמדות האלה בעונה הבאה.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי A.Parker » 24 דצמבר 2019, 14:06

אם כבר גליל, אז ללכת על שחקן שלהם משנה שעברה: גרג וויטינגטון
A.Parker

הודעהעל ידי Jack55 » 24 דצמבר 2019, 14:08

A.Parker כתב:אם כבר גליל, אז ללכת על שחקן שלהם משנה שעברה: גרג וויטינגטון

מפציץ בגלא העונה, לגמרי אחד שאפשר לקחת בחשבון ולהמשיך לעקוב עד סוף העונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 דצמבר 2019, 14:18

אני חושב שיהיה לוויטינגטון קשה פיזית ביורוליג.
הוא אמנם שיפר את הקליעה שלו אבל הוא צריך לזרוק הרבה יותר שלשות כדי להפוך את זה לכרטיס ביקור שיהפוך אותו לרול פלייר לגיטימי.
1.3 שלשות למשחק ב53% זה לא נתון טוב. זה אומר שהוא תופר אותן בקלות והוא צריך לזרוק יותר.

בכל מקרה, ב-4 כבר יש למכבי שחקן על הכוונת. הם חמים על אייזיאה היקס כבר שנתיים והוא נראה כמו אחד שיוכל להשתלב גם מבחינה פיזית וגם מבחינת סקיל.
(אני רואה עכשיו שקיבל אתמול חתיכת חבילה מזניט ונראה שהוא משחק בקבוצה די מחוריינת... בהצלחה לאבי בביקורים בסרטוב)

ב-3 זה כבר הופך להרבה יותר מעניין. באידיאל זה מישהו שמשלב את הסקילס של אבדיה ושל קלויארו בחבילה אחת. עדיף עם הגנה משופרת.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 24 דצמבר 2019, 14:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 24 דצמבר 2019, 14:20

החציל האצטקי כתב:אני חושב שיהיה לוויטינגטון קשה פיזית ביורוליג.
הוא אמנם שיפר את הקליעה שלו אבל הוא צריך לזרוק הרבה יותר שלשות כדי להפוך את זה לכרטיס ביקור שיהפוך אותו לרול פלייר לגיטימי.
1.3 שלשות למשחק ב53% זה לא נתון טוב. זה אומר שהוא תופר אותן בקלות והוא צריך לזרוק יותר.

בכל מקרה, ב-4 כבר יש למכבי שחקן על הכוונת. הם חמים על אייזיאה היקס כבר שנתיים והוא נראה כמו אחד שיוכל להשתלב גם מבחינה פיזית וגם מבחינת סקיל.
ב-3 זה כבר הופך להרבה יותר מעניין. באידיאל זה מישהו שמשלב את הסקילס של אבדיה ושל קלויארו בחבילה אחת. עדיף עם הגנה משופרת.

לוציץ מבאיירן אולי. אוהבים אותו במכבי.

אולי גידרייאיטיס או פוניטקה

מאמין שחלק מהשמות האלו יעלו שוב בקיץ
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Jack55 » 24 דצמבר 2019, 14:20

אוקי ואייזיאה היקס, לדעתך הוא מישהו שמסוגל להסתגל מהר ליורוליג ולתת עונה טובה?
ב3 האמת הייתי רוצה מאוד את גידרייטיס מאנאדולו, נראלי באמת כמו שחקן שיכול להתאים לסגנון של יאניס ולמערכת של הקבוצה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 דצמבר 2019, 14:41

גיידרייטיס ופוניטקה לא צעירים. הם די בשיא שלהם כרגע בגיל 26-7. לוצ׳יץ׳ בכלל סוגר 31 בקיץ.
לא הייתי מכוון לשם בכלל. מה גם שלשניהם יש חוזים.

גיידרייטיס רך מדי. הוא ארוך ואתלטי אבל אין לו את הפיזיות שאתה רוצה מ3 ברמה גבוהה.
פוניטקה דווקא יותר קשוח, אבל אפור מדי לטעמי.

אראל- היקס פרוספקט מאוד מעניין.
לקח אליפות במכללות. נתן שנתיים נחמדות בג׳י-ליג ועבד שם מאוד קשה על המשחק שלו עם הפנים לסל. פיתח קליעה, מסירה, כדרור.
במכללות חי על טיקט של סקורר בצבע ועל היכולת שלו לשמור על כמה עמדות.

הוא מתאקלם לא רע באירופה.
13.4 נק׳ ב57% טרו-שוטינג (79% מהקו משמעותיים- גבוה שקולע טוב מהעונשין ומסוגל להגיע לשם זה תמיד מעניין), קצת שלשות, 7.6 ריבאונדים, 1.6 אסיסטים, שתי חסימות.
מה גם שמשחק ב-4 ולא ב-5 כי שמו לידו את מאם ז׳טה הצרפתי, ולא יצטרכו ״להסית״ אותו, שזה גם טוב.

זה שחקן שאתה יכול לחיות איתו על הבלטה של אייסי כזה. שחקן ספסל שאתה יכול להקפיץ לחמישייה.
עוד מוקדם, אבל הוא שווה את המעקב.

ב-3 עדיין לא זיהיתי הברקות. סם דקר שהלך לקובאן יכול להיות מעניין אבל אני עוד צריך לבחון אותו מקרוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי A.Parker » 24 דצמבר 2019, 14:53

(אני רואה עכשיו שקיבל אתמול חתיכת חבילה מזניט ונראה שהוא משחק בקבוצה די מחוריינת... בהצלחה לאבי בביקורים בסרטוב)

לא מבין את הקטע לשחק עם הנתונים כדי שיתאימו לטענה שלך. לקח נתונים כאלה ולהציג אותם כחיסרון זה די מצחיק.
הוא שחקן טוב, ראינו כבר בגליל שיש לו קליעה טובה מבחוץ, והסיבה לא ללכת עליו זה כי הוא עדיין סימן שאלה ברמות הגבוהות.
לגבי ה-3 - אני בעד השארת דורסי ובראיינט, כך שךאור ריבוי השחקנים הייתי מסיט את האחרון לעמדה 3 ולא מחתים עוד פורוורד.
A.Parker

הודעהעל ידי גל גל » 24 דצמבר 2019, 14:56

הבעיה
שנה הבאה אבדיה וקלואירו כנראה לא יהיו פה
וכספי פציע

אתה חייב שחקן בעמדה 3 שיכול לשחק 4

השאלה הגדולה לטעמי תיהיה איך מכבי תמשיך עם דיבה

יביאו עוד רכז זר ?
יאניס ירצה לתת לדיבה את הבמה כמו מה שהיה עד הפציעה ?
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 דצמבר 2019, 14:58

A.Parker כתב:לא מבין את הקטע לשחק עם הנתונים כדי שיתאימו לטענה שלך. לקח נתונים כאלה ולהציג אותם כחיסרון זה די מצחיק.
הוא שחקן טוב, ראינו כבר בגליל שיש לו קליעה טובה מבחוץ, והסיבה לא ללכת עליו זה כי הוא עדיין סימן שאלה ברמות הגבוהות.
לגבי ה-3 - אני בעד השארת דורסי ובראיינט, כך שךאור ריבוי השחקנים הייתי מסיט את האחרון לעמדה 3 ולא מחתים עוד פורוורד.

זו רק פרשנות שלי. ברור שזה נתון מעולה. העניין הוא שקשה להבין ממנו איך הוא מיתרגם ליורוליג, ואיך הופכים את הסימן שאלה הזה לסימן קריאה.
אני לא אהבתי את ההגנה שלו בגליל. הוא בהחלט כשרון התקפי מעניין, אבל אם הוא לא מסוגל לשמור ברמת ליגת על, קשה לי להסתכל עליו כעל חומר ליורוליג.
אולי בטורקיה זה עובד לו טוב יותר, אבל כנראה שיש סיבה שהחתימו גם את אלכס פוייטרס על העמדה שלו, אחרת פשוט היו משאירים אותו על המגרש...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Jack55 » 24 דצמבר 2019, 14:59

החציל האצטקי כתב:גיידרייטיס ופוניטקה לא צעירים. הם די בשיא שלהם כרגע בגיל 26-7. לוצ׳יץ׳ בכלל סוגר 31 בקיץ.
לא הייתי מכוון לשם בכלל. מה גם שלשניהם יש חוזים.

גיידרייטיס רך מדי. הוא ארוך ואתלטי אבל אין לו את הפיזיות שאתה רוצה מ3 ברמה גבוהה.
פוניטקה דווקא יותר קשוח, אבל אפור מדי לטעמי.

אראל- היקס פרוספקט מאוד מעניין.
לקח אליפות במכללות. נתן שנתיים נחמדות בג׳י-ליג ועבד שם מאוד קשה על המשחק שלו עם הפנים לסל. פיתח קליעה, מסירה, כדרור.
במכללות חי על טיקט של סקורר בצבע ועל היכולת שלו לשמור על כמה עמדות.

הוא מתאקלם לא רע באירופה.
13.4 נק׳ ב57% טרו-שוטינג (79% מהקו משמעותיים- גבוה שקולע טוב מהעונשין ומסוגל להגיע לשם זה תמיד מעניין), קצת שלשות, 7.6 ריבאונדים, 1.6 אסיסטים, שתי חסימות.
מה גם שמשחק ב-4 ולא ב-5 כי שמו לידו את מאם ז׳טה הצרפתי, ולא יצטרכו ״להסית״ אותו, שזה גם טוב.

זה שחקן שאתה יכול לחיות איתו על הבלטה של אייסי כזה. שחקן ספסל שאתה יכול להקפיץ לחמישייה.
עוד מוקדם, אבל הוא שווה את המעקב.

ב-3 עדיין לא זיהיתי הברקות. סם דקר שהלך לקובאן יכול להיות מעניין אבל אני עוד צריך לבחון אותו מקרוב.

היקס נשמע מעניין, שווה לגמרי מעקב.
בעינייך הוא ואייסי יכולים לסגור ביחד את עמדה 4 בסיטואציה שבה הוא מגיע במקום קלויארו לצורך העניין?

בנוגע לגיידרייטיס אני קצת יותר תופס ממנו, אמשיך לעקוב אחריו במהלך העונה.
אבל בכל מקרה אם הוא תחת חוזה בעונה הבאה זה כבר פחות רלוונטי...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 24 דצמבר 2019, 15:03

גל גל כתב:הבעיה
וכספי פציע

יביאו עוד רכז זר ?

אם אתה משאיר פה את דורסי (כישראלי נניח) יחד עם ווילבקין, בלאק, וולטרס, בראיינט, אייסי והאנטר אז אתה יושב על 6 זרים.
ז"א שיש לך מקום בשביל להביא גם רכז זר שזה משהו חובה בעיניי אם משאירים את וולטרס ודורסי, וגם מקום לזר נוסף בעמדה 4 במקום קלויארו, נגיד הייקס שחציל ציין לצורך העניין.
מכבי גם תצטרך להחליט מה היא עושה עם עמדה 3, אם בראיינט יצליח לעשות קפיצה מדרגה משמעותית בעונה הבאה ולהפוך לשחקן לגיטימי בעמדה 3 זה יסדר מאוד את מכבי, אבל שוב כמו שאמרת צריך לקחת בחשבון את הפציעות של כספי...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי גל גל » 24 דצמבר 2019, 15:08

לא מרגיש לך עמוס מידי ?

זר, וולטרס , דיבה
וילבקין, בראיינט , דורסי
זר,זוסמן,כהן
כספי, זר ,כהן
בלאק, האנטר

בעיקר בעמדות 1-2.
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
גל גל

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 דצמבר 2019, 15:10

וכספי פציע

יביאו עוד רכז זר ?

תסתכל על דקר. הוא באמת נראה לי כמו ההתאמה הכי מעניינת ״על הנייר״.
זה עוד לא מגובה במשחקים גדולים מול יריבות חזקות. גם ההישגים הקבוצתיים העלובים של קובאן באירופה לא עוזרים. קבוצה רעה מסביב.
צריך לבדוק איך הוא שומר על שחקני חוץ ואיך הקליעה שלו נופלת. מבחינת סייז וסקיל סט, הוא די מה שהייתי מחפש. חיבור של דני ואנג׳לו.

מוקדם להבין מה יהיה עם רכזים זרים, אבל בוודאי שחייבים להסתכל. ג׳ונדי חשוב, אבל הוא גם יכול להיות סוג של ג׳ייסי קארול. גארד חמישי כזה.
אסטרטגית לטווח של יותר מחצי-עונה, מה שיש למכבי כרגע בעמדה הזאת לא בדיוק שם אותנו בטופ-יורוליג.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שופי שוף » 24 דצמבר 2019, 15:15

בנוגע לוויטינגטון, חשוב להזכיר פה את נייג'ל הייז מז'לגיריס, שהגיע מגלא גם כן. להייז היו מספרים יותר טובים מאלו של וויטינגטון בגלא, ובינתיים, הוא באסט די רציני.
היקס באמת די מעניין, אבל אני אף פעם לא עפתי על שחקנים שיצאו מקבוצות סטייל סראטוב או ניז'ני, בגלל שיש בהן "תרבות" של זרים שעושים סטטיסטיקה יפה אבל הם לא ברמת יורוליג. דוגמא למקרה שכזה הוא פרין ביופורד, שמדשדש ביורוקאפ אחרי שנתן עונה מדהימה בסראטוב
כמו שחציל מציין, עד כה העונה לא ראיתי איזשהו משהו מרשים במיוחד בעמדות 3-4 (זאת לעומת עמדה 5 שבה יש כמה שחקנים מעולים כמו ג'וני המילטון, חסן מרטין וכריס הורטון).
סם דקר הוא השם היחיד שעולה לי בראש בתור מועמד נחמד לעונה הבאה (למרות שאני די מאוכזב ממנו כי ציפיתי שהוא יהיה כוכב בלוקומוטיב).
סמל אישי של המשתמש
שופי שוף

הודעהעל ידי Jack55 » 24 דצמבר 2019, 15:16

גל גל כתב:לא מרגיש לך עמוס מידי ?

זר, וולטרס , דיבה
וילבקין, בראיינט , דורסי
זר,זוסמן,כהן
כספי, זר ,כהן
בלאק, האנטר

בעיקר בעמדות 1-2.

1. זר, וולטרס.
2. ווילבקין, דורסי, דיבה, סנדי.
3. בראיינט, זר(3/4), זוסמן.
4. כספי, אייסי, כהן.
5. בלאק, האנטר.

זה מה שאני חשבתי כאילו.
זה נראה באמת מצוין, רביעייה חזקה בקו האחורי עם גיבוי של בראיינט בעת הצורך, עמדה 3 מחוזקת היטב עם זר שיכול לחפות גם על עמדה 4 במקרה של פציעה של כספי ולא להשאיר שם את אייסי שוב לבד.
בעיניי זה הכיוון שמכבי צריכה ללכת אליו, ואם לא תהייה אפשרות לאזרח את דורסי אז זה קצת משנה פה את העניינים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי A.Parker » 24 דצמבר 2019, 15:17

וכספי פציע

יביאו עוד רכז זר ?

חייב עוד רכז ואתה צריך כנראה עוד 4 משמעותי בהתאם להתפתחויות עם כספי.
החתמה של 3 נוסף תיצור כבר עומס מוגזם מאוד בקו האחורי.

הייתי הולך על משהו כזה:
רכז, וולטרס, דיבה
סקוטי, דורסי
זוס, בראיינט, סנדי
נערך לאחרונה על ידי A.Parker בתאריך 24 דצמבר 2019, 15:18, נערך פעם אחת בסך הכל.
A.Parker

הודעהעל ידי גל גל » 24 דצמבר 2019, 15:17

כן אני מכיר את סם דקר.

מבחינת סייז ואתלטיות הוא לגמרי ברמת יורוליג.

יודע גם לקחת שחקנים לפוסט מעמדה 3

אני חושב שחסר לנו מישהו כזה בטח ובטח שכספי פצוע.

השחקן שיגיע בעמדה 3 לא חייב להיות איזה כוכב על.

סך הכל זוסמן צריך לתת עוד קפיצת מדרגה. והזר שיגיע צריך לתת דקות טובות של הגנה קליעה לשלוש לסחוט עבירות וריבאונד. אולי סם דקר יכול לתת את זה. אני לא חושב שתקציבית אבל מכבי שם.

שחקנים כאלה מקבלים בוכטות אצל הרוסיות ומכבי לא ישימו 700-800 אלף על שחקן שבא על תקן קלואירו\אבדיה
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
גל גל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים