02 פברואר 2020, 09:39
Bluesman כתב:toja27 כתב:אפשר לבוא בטענות ליאניס- הוא מאמן שלא מתפשר ודוחף מאוד את השחקנים שלו גם ביורוליג וגם בליגה.
יש לדבר הזה השלכות חיוביות כמו הכושר הפנטסטי של מכבי ברוב העונה עד כה אבל גם שליליות כמו יותר פוטנציאל לפציעות.
אני לא יכול להגיד בוודאות מלאה שיש קשר כי אין לי הוכחה מדעית, אבל בתוכי אני די משוכנע שהחוסר התפשרות של יאניס יכולה בצורה ישירה או עקיפה להביא לפציעות שחקנים.
השיטה של יאניס מיועדת לסגל רחב. כרגע יש סגל קצר ועומס משחקים פסיכי. מה אפשר לעשות? הפציעות של גונדי, וולטרס (הפריקה) זוס ובלאק לא קשורות לשיטה ולעומס בשום צורה. כספי זו פשלה עצומה של הצוות הרפואי שבכלל חתם. אז כן סקוט נשחק מהמצב, והפציעה הזו היא בלי ספק תוצאה של העומס. והחולשות הפיזיות שלו מייצרות לו יותר פציעות. הפתרון לזה הוא סגל רחב יותר ועבודה אישית של סקוטי על חיזוק. רצוי כל הקיץ ותחזוק במהלך השנה. זכור לי שסטף קרי היה גם נפצע לא מעט עד ששדרג את הכושר שלו. העונה הזו כבר לא תלך לשום מקום ככה. אז כדאי להסיק מסקנות ולתכנן קדימה.
02 פברואר 2020, 09:44
toja27 כתב:Bluesman כתב:toja27 כתב:אפשר לבוא בטענות ליאניס- הוא מאמן שלא מתפשר ודוחף מאוד את השחקנים שלו גם ביורוליג וגם בליגה.
יש לדבר הזה השלכות חיוביות כמו הכושר הפנטסטי של מכבי ברוב העונה עד כה אבל גם שליליות כמו יותר פוטנציאל לפציעות.
אני לא יכול להגיד בוודאות מלאה שיש קשר כי אין לי הוכחה מדעית, אבל בתוכי אני די משוכנע שהחוסר התפשרות של יאניס יכולה בצורה ישירה או עקיפה להביא לפציעות שחקנים.
השיטה של יאניס מיועדת לסגל רחב. כרגע יש סגל קצר ועומס משחקים פסיכי. מה אפשר לעשות? הפציעות של גונדי, וולטרס (הפריקה) זוס ובלאק לא קשורות לשיטה ולעומס בשום צורה. כספי זו פשלה עצומה של הצוות הרפואי שבכלל חתם. אז כן סקוט נשחק מהמצב, והפציעה הזו היא בלי ספק תוצאה של העומס. והחולשות הפיזיות שלו מייצרות לו יותר פציעות. הפתרון לזה הוא סגל רחב יותר ועבודה אישית של סקוטי על חיזוק. רצוי כל הקיץ ותחזוק במהלך השנה. זכור לי שסטף קרי היה גם נפצע לא מעט עד ששדרג את הכושר שלו. העונה הזו כבר לא תלך לשום מקום ככה. אז כדאי להסיק מסקנות ולתכנן קדימה.
מה עם רישום של ג'קסון? או פחות דק' לוולבקין במשחק חסר חשיבות? או בכלל לשחק עם יותר שחקני נוער?
אני חושב ( ואמרתי את זה כאן לפני) שהוא רוצה שהקבוצה תשחק ברמה הגבוהה ביותר כל הזמן ולכן פחות משתף שחקני נוער.
אם יש משהו שצריך להסיק מהעונה הזאת זה שאין צורך להתחשב בכל משחק ליגה ברצינות מקסימלית ואפשר להוריד הילוך או שניים בגישה אליהם כמו יותר שיתוף של שחקני נוער בקצה הספסל.
כן הרמה התרד, ההכנה למשחק היורוליג לא תהיה אידיאלית אבל זה עדיף על הפציעות האלו.
02 פברואר 2020, 09:49
Bluesman כתב:toja27 כתב:Bluesman כתב:toja27 כתב:אפשר לבוא בטענות ליאניס- הוא מאמן שלא מתפשר ודוחף מאוד את השחקנים שלו גם ביורוליג וגם בליגה.
מה עם רישום של ג'קסון? או פחות דק' לוולבקין במשחק חסר חשיבות? או בכלל לשחק עם יותר שחקני נוער?
אני חושב ( ואמרתי את זה כאן לפני) שהוא רוצה שהקבוצה תשחק ברמה הגבוהה ביותר כל הזמן ולכן פחות משתף שחקני נוער.
אם יש משהו שצריך להסיק מהעונה הזאת זה שאין צורך להתחשב בכל משחק ליגה ברצינות מקסימלית ואפשר להוריד הילוך או שניים בגישה אליהם כמו יותר שיתוף של שחקני נוער בקצה הספסל.
כן הרמה התרד, ההכנה למשחק היורוליג לא תהיה אידיאלית אבל זה עדיף על הפציעות האלו.
הדיבורים על לעלות עם הנוער הם סיסמאות. היה צריך להיערך למהלך הזה עוד לפני העונה. לכן אהבתי את הרעיון של מכבי ב. לשמור על הסגל טרי ליורוליג ולהתייחס לליגת האשפה הזו כמו שמגיע לה - כבית של קבוצת המילואים. אכן היה צריך לרשום את ג'קסון. למה זה לא בוצע? לא ברור. גם זה על ההנהלה. ויותר מכך, אחרי שלל הפציעות מכבי היתה חייבת לדרוש את שינוי מגבלות רישום הזרים המטומטמות (וגם כתבתי את זה בזמנו). אבל מכבי ממשיכה לקבל את זה כגזירה מלמעלה. אז זו התוצאה.
02 פברואר 2020, 09:50
02 פברואר 2020, 09:57
02 פברואר 2020, 09:58
toja27 כתב:Bluesman כתב:toja27 כתב:Bluesman כתב:toja27 כתב:אפשר לבוא בטענות ליאניס- הוא מאמן שלא מתפשר ודוחף מאוד את השחקנים שלו גם ביורוליג וגם בליגה.
הדיבורים על לעלות עם הנוער הם סיסמאות. היה צריך להיערך למהלך הזה עוד לפני העונה. לכן אהבתי את הרעיון של מכבי ב. לשמור על הסגל טרי ליורוליג ולהתייחס לליגת האשפה הזו כמו שמגיע לה - כבית של קבוצת המילואים. אכן היה צריך לרשום את ג'קסון. למה זה לא בוצע? לא ברור. גם זה על ההנהלה. ויותר מכך, אחרי שלל הפציעות מכבי היתה חייבת לדרוש את שינוי מגבלות רישום הזרים המטומטמות (וגם כתבתי את זה בזמנו). אבל מכבי ממשיכה לקבל את זה כגזירה מלמעלה. אז זו התוצאה.
אני לא חושב שצריך מכבי ב', בעיני זה קיצוני מדי.
סהכ משחקי הליגה חיוניים לשחקנים כדי להיכנס לקצב , לתרגל ולבנות כימיה טובה יותר.
בעיני מה שצריך לעשות הוא לעשות איזון נכון יותר בין השחקנים שמשחקים קבוע ביורוליג לבין חבר'ה צעירים כגון דורי סהר וכו'.
פשוט להוריד את העומס במשחקי הליגה, במיוחד לאחר שהקבוצה כבר התחברה.
02 פברואר 2020, 09:59
מקאדו 3 כתב:אמרו שהוא עדכן על הטיסה עוד לפניי שחתם ...
02 פברואר 2020, 10:04
Bluesman כתב:toja27 כתב:Bluesman כתב:toja27 כתב:Bluesman כתב:השיטה של יאניס מיועדת לסגל רחב. כרגע יש סגל קצר ועומס משחקים פסיכי. מה אפשר לעשות? הפציעות של גונדי, וולטרס (הפריקה) זוס ובלאק לא קשורות לשיטה ולעומס בשום צורה. כספי זו פשלה עצומה של הצוות הרפואי שבכלל חתם. אז כן סקוט נשחק מהמצב, והפציעה הזו היא בלי ספק תוצאה של העומס. והחולשות הפיזיות שלו מייצרות לו יותר פציעות. הפתרון לזה הוא סגל רחב יותר ועבודה אישית של סקוטי על חיזוק. רצוי כל הקיץ ותחזוק במהלך השנה. זכור לי שסטף קרי היה גם נפצע לא מעט עד ששדרג את הכושר שלו. העונה הזו כבר לא תלך לשום מקום ככה. אז כדאי להסיק מסקנות ולתכנן קדימה.
אני לא חושב שצריך מכבי ב', בעיני זה קיצוני מדי.
סהכ משחקי הליגה חיוניים לשחקנים כדי להיכנס לקצב , לתרגל ולבנות כימיה טובה יותר.
בעיני מה שצריך לעשות הוא לעשות איזון נכון יותר בין השחקנים שמשחקים קבוע ביורוליג לבין חבר'ה צעירים כגון דורי סהר וכו'.
פשוט להוריד את העומס במשחקי הליגה, במיוחד לאחר שהקבוצה כבר התחברה.
מה זה להוריד עומס? אתה צריך סגל משחק. אתה לא יכול סתם לקבץ שחקנים שלא משחקים עם הקבוצה בשוטף בהתאם לצורך. אי אפשר עם הליגה הזו כאן. פשוט אי אפשר. יותר מדי משחקים. יותר מדי חוקים מפגרים. נוצר מצב שיש לך עומס ונפצעו כל מיני שחקנים. ובמקום שהשיקולים את מי להביא יהיו מקצועיים בלבד אתה מתחיל לחשב. רגע, כמה ישראלים יש לי? כמה רישומים לליגה נשארו לי? הרי זה הקאצ' עכשיו. אתה היית רוצה לתת לקלויארו ולריינולדס ולג'קסון להיכנס לקצב בליגה, אבל החוקים מונעים ממך. העונה הזו מראה בדיוק למה הליגה הזו היא פשוט אסון לקבוצה. מחד אתה לא מכניס לתלם שחקנים חדשים ומאידך נפצעים לך שחקנים חיוניים. אז יאללה מכבי ב'. ואם היורוליג לא מספיק לתחזק את הקבוצה הבכירה מבחינת כמות משחקים ,צריך למצוא ליגה שתאפשר זאת.
02 פברואר 2020, 10:20
02 פברואר 2020, 10:25
החציל האצטקי כתב:צריך לחכות ולהבין מה חומרת הפציעה כאן.
אם זה משהו רציני, יש מקום להביא עוד שחקן.
כל החמישייה פצועה. +הקפטן.
אין לזה תקדים.
02 פברואר 2020, 10:59
02 פברואר 2020, 11:01
כן. הפציעה הזאת הייתה באוויר כבר הרבה זמןShay_uzan כתב:ביום שהוא חתם הדבר הראשון שחשבתי זה "קודם נראה שיצליח לסיים את העונה הזאת ואז אשמח על חוזה ל3 שנים"
זה לא לקח כל כך הרבה זמן
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
02 פברואר 2020, 11:08
שראיתי אותו על הרצפה אמרתי "נו בטח מה"שמואל1 כתב:כן. הפציעה הזאת הייתה באוויר כבר הרבה זמןShay_uzan כתב:ביום שהוא חתם הדבר הראשון שחשבתי זה "קודם נראה שיצליח לסיים את העונה הזאת ואז אשמח על חוזה ל3 שנים"
זה לא לקח כל כך הרבה זמן
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
02 פברואר 2020, 11:19
02 פברואר 2020, 12:22
02 פברואר 2020, 13:08
02 פברואר 2020, 14:51
er79 כתב:הדממת אלחוט הזאת מדאיגה אותי מאוד. כבר אמור היה לעשות את הצילום בבוקר
02 פברואר 2020, 14:54
החציל האצטקי כתב:צריך לחכות ולהבין מה חומרת הפציעה כאן.
אם זה משהו רציני, יש מקום להביא עוד שחקן.
כל החמישייה פצועה. +הקפטן.
אין לזה תקדים.
02 פברואר 2020, 14:56
מנסים לפתוח את הקובץer79 כתב:הדממת אלחוט הזאת מדאיגה אותי מאוד. כבר אמור היה לעשות את הצילום בבוקר
02 פברואר 2020, 15:21