המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:נראה לי גם שזה מסמן פרישה..
מאוד עצוב..
Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שבלו סופר חשוב למכבי אבל לא אהבתי את מה שהסתמן בראיון האחרון שלו לוואלה
הוא גם רוצה לשחק עונה מקוצרת וגם רוצה על זה יותר כסף..יש גבול
בכל מקרה, זה היה משהו שידעתי שיקרה עוד מהרגע שהוא דיבר על האפשרות ועכשיו אפשר להתרכז רק בעונה הבאה ולדעת בדיוק את מי צריך להביא
יאללה מכבי, לעבודה
ד''א, כמחליף בעמדת המתאזרח אם טיוס מקבל אזרחות אז אני מעדיפה אותו
גל גל כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני חושבת שבלו סופר חשוב למכבי אבל לא אהבתי את מה שהסתמן בראיון האחרון שלו לוואלה
הוא גם רוצה לשחק עונה מקוצרת וגם רוצה על זה יותר כסף..יש גבול
בכל מקרה, זה היה משהו שידעתי שיקרה עוד מהרגע שהוא דיבר על האפשרות ועכשיו אפשר להתרכז רק בעונה הבאה ולדעת בדיוק את מי צריך להביא
יאללה מכבי, לעבודה
ד''א, כמחליף בעמדת המתאזרח אם טיוס מקבל אזרחות אז אני מעדיפה אותו
השאלה מתי טיוס מקבל אזרחות..כל עוד הוא לא מקבל אני לא יודע כמה שווה למכבי להביא אותו לעמדה 4 ביחד עם אליהו וזהו
NY boy כתב:אני לא מבין איזה צורך יש בטיוס, נעזוב את זה שבכלל אין לו אזרחות (בינתיים רק שומעים סיפורים על האזרחות שלו).... בהנחה שלאנדסברג והלפרין חותמים, יש כבר 5 ישראלים בכירים (אוחיון, אליהו, פניני, הלפרין, לאנדסברג), מספיק ויותר מזה לליגה הישראלית, בחוק הרוסי שכנראה יחזור בוודאי, לא צריך יותר מזה. להם מוספים עוד 6 זרים, וזה כבר סגל של 11 שחקנים בכירים, שבליגה משחקים 10. בשביל מה בדיוק צריך להוסיף את טיוס לזה? בשביל מה לשלם שכר מופרז לישראלי נוסף, בייאווט לאשדוד (יש לו חוזה שם) ועוד כל מיני שטויות כאלה. ה300 אלף דולר שהוא יעלה זה ההפרש בשביל להשאיר את קיט, אז עדיף כבר להשתמש בזה בשביל זה ולא לבזבז על ישראלי שישי ושחקן 12 ברוטציה שהוא חסר חשיבות.
LIAV10 כתב:חציל, איזה אתלט עם ידית בעמדה 4 אתה מכיר שמביא גם חסימה וריבאונד?
היה את מוריס שפרש וחוץ ממנו אין שום שח שעולה לי בראש..
אולי הכיוון הוא nba?
אבל קשה לי להאמין שקבוצה תוותר על שחקן עם קליעה מעמדה 4..שם שעולה לי משם זה..טוב שכחתי את שמו..הפאוןר פורוורד הצרפתי שהיה בבובקאטס ועכשיו הוא בספרס..
החציל האצטקי כתב:LIAV10 כתב:חציל, איזה אתלט עם ידית בעמדה 4 אתה מכיר שמביא גם חסימה וריבאונד?
היה את מוריס שפרש וחוץ ממנו אין שום שח שעולה לי בראש..
אולי הכיוון הוא nba?
אבל קשה לי להאמין שקבוצה תוותר על שחקן עם קליעה מעמדה 4..שם שעולה לי משם זה..טוב שכחתי את שמו..הפאוןר פורוורד הצרפתי שהיה בבובקאטס ועכשיו הוא בספרס..
באמת שאני לא יודע. כמובן שלא נקבל הכל ביחד. יד, אתלטיות, הגנה, ריבאונד, אינטיליגנציית משחק... כנראה ששחקן כזה לא ישחק באירופה.
אפשר תמיד להעלות שמות מן האוב (מאסיי, הייסליפ, גיסט, פאוול, סינגלטון, איבי) אבל פחות הייתי הולך בכיוון הזה.
נצטרך לוותר על תכונה כזאת או אחרת כדי להביא את השחקן המתאים. בכל אופן, יש אלפי אשכולות סקאוטינג ומלפפונים כדי לדון בסוגיה הזאת- ואעשה זאת שם בשמחה.
gandya כתב:LIAV10 כתב:נראה לי גם שזה מסמן פרישה..
מאוד עצוב..
אני לא חושב, הוא ינוח, אולי ינסה את מזלו באיזה מחנה קייץ בנב"א, לא ילך יחזור לאירופה(יש מצב שאפילו למכבי).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־36 אורחים