המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:החציל האצטקי כתב:מי המועמדים שלנו להחליף את בלו?
יאללה, בואו נבסס את בורסת השמות...
אנטוניס פוטיס ממילאנו - 1.5 מיליון.
שחף כתב:יוני, כדי לראות את ה-value האמיתי של בלו למכבי אתה מוזמן לבדוק מה קרה כשהקליעה שלו לא נפלה באחוזים טובים. מול פרטיזן מכבי קיבלה בראש, מול ברסה בבית זה קרה גם כן(וגם כן הפסדנו בדו ספרתי), וכנ''ל גם בתבוסה של מכבי במדריד. אם נלך קצת יותר רחוק, השנה היחידה שמכבי פיספסה את ההצלבה הייתה שנה שבלו לא שיחק במכבי . מכבי הייתה תלויה מאוד ביכולת הקליעה שלו מבחוץ כי רוב הגארדים לא היו קלעים גדולים.
jol9 כתב:שחף כתב:יוני, כדי לראות את ה-value האמיתי של בלו למכבי אתה מוזמן לבדוק מה קרה כשהקליעה שלו לא נפלה באחוזים טובים. מול פרטיזן מכבי קיבלה בראש, מול ברסה בבית זה קרה גם כן(וגם כן הפסדנו בדו ספרתי), וכנ''ל גם בתבוסה של מכבי במדריד. אם נלך קצת יותר רחוק, השנה היחידה שמכבי פיספסה את ההצלבה הייתה שנה שבלו לא שיחק במכבי . מכבי הייתה תלויה מאוד ביכולת הקליעה שלו מבחוץ כי רוב הגארדים לא היו קלעים גדולים.
אני לא אומר שלא צריך קלעים. ברור שצריך.
אבל אי אפשר עכשיו לעצור הכל, ולחפש קלע ברמה של בלו. כמו שכבר אמרתי יש אולי עוד 3 כאלה באירופה.
יש קליעה טובה מאוד בעמדה 3, לאנגפורד קלעי לא רע, גם אוחיון שיפר את הקליעה, יותם קלעי מצויין גם כן.
אבי כתב:טעון בירור: למה להביא במקום בלו שחקנים בלי נסיון יורוליג שאף אחד לא שמע עליהם בזמן שמספר 4 איכותי כמו מילאן מצ'בן חתום בקבוצה?
למה להשאיל את מצ'באן בשביל להביא לפה איזה איזוטריית כדורסל אלמונית??
חביב אורנג'ד כתב:שחף כתב:חביב אורנג'ד כתב:מגזימים פה עם השמות......
אני מזכיר שמכבי בסה"כ צריכה שחקן מחליף לאליהו ולא יותר מזה.
לא צריכים כוכב NBA, כוכב יורוליג וגם לא את "הכוכב הבא של אירופה". בסה"כ, צריכים שחקן שידע לעלות מן הספסל ולהשלים את אליהו, זהו.
אין שום סיבה להוציא סכומים גבוהים ובכלל לא בטוח ששחקן מוביל יעשה את העבודה הזו טוב יותר.
כי ראינו כמה אליהו טוב מול ברסה, ריאל ופאנאתנייקוס כדי לקבוע שהוא הפאוור שצריך להוביל את מכבי בשנה הבאה.
ובלו הוא כן הפאוור שצריך להוביל את מכבי? ומה עשה מצ'באן המהולל מול אימת אירופה צ'דביטה?
אליהו + פאוור כמו קנר מדלי או דולמן זה בהחלט מספיק.
where is the love? כתב:חביב אורנג'ד כתב:שחף כתב:חביב אורנג'ד כתב:מגזימים פה עם השמות......
אני מזכיר שמכבי בסה"כ צריכה שחקן מחליף לאליהו ולא יותר מזה.
לא צריכים כוכב NBA, כוכב יורוליג וגם לא את "הכוכב הבא של אירופה". בסה"כ, צריכים שחקן שידע לעלות מן הספסל ולהשלים את אליהו, זהו.
אין שום סיבה להוציא סכומים גבוהים ובכלל לא בטוח ששחקן מוביל יעשה את העבודה הזו טוב יותר.
כי ראינו כמה אליהו טוב מול ברסה, ריאל ופאנאתנייקוס כדי לקבוע שהוא הפאוור שצריך להוביל את מכבי בשנה הבאה.
ובלו הוא כן הפאוור שצריך להוביל את מכבי? ומה עשה מצ'באן המהולל מול אימת אירופה צ'דביטה?
אליהו + פאוור כמו קנר מדלי או דולמן זה בהחלט מספיק.
קנר מדלי ודולמן טובים, אני מסכים, אבל אתה אמרת שלא צריך כוכב, דולמן ומדלי נראה לי יקרים מדי..
LIAV10 כתב:אני בכלל לא יודע מאיפה הבאתם את זה שמאצ'באן אמור להרוויח מיליון דולר..
LIAV10 כתב:אני בכלל לא יודע מאיפה הבאתם את זה שמאצ'באן אמור להרוויח מיליון דולר..
שחף כתב:refael כתב:החציל האצטקי כתב:מי המועמדים שלנו להחליף את בלו?
יאללה, בואו נבסס את בורסת השמות...
אנטוניס פוטיס ממילאנו - 1.5 מיליון.
זה היה ברצינות? פוטסיס הוא אוברפייד בטירוף וגם אם הוא ייחתך באופן מפתיע ממילאנו בגלל קיצוצים בתקציב שם הוא כנראה ילך לברצלונה או לקבוצה שיכולה להרשות לעצמה לשלם לו. מכבי לא יכולה להסתכל עליו בכלל.
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:יוני, כדי לראות את ה-value האמיתי של בלו למכבי אתה מוזמן לבדוק מה קרה כשהקליעה שלו לא נפלה באחוזים טובים. מול פרטיזן מכבי קיבלה בראש, מול ברסה בבית זה קרה גם כן(וגם כן הפסדנו בדו ספרתי), וכנ''ל גם בתבוסה של מכבי במדריד. אם נלך קצת יותר רחוק, השנה היחידה שמכבי פיספסה את ההצלבה הייתה שנה שבלו לא שיחק במכבי . מכבי הייתה תלויה מאוד ביכולת הקליעה שלו מבחוץ כי רוב הגארדים לא היו קלעים גדולים.
אני לא אומר שלא צריך קלעים. ברור שצריך.
אבל אי אפשר עכשיו לעצור הכל, ולחפש קלע ברמה של בלו. כמו שכבר אמרתי יש אולי עוד 3 כאלה באירופה.
יש קליעה טובה מאוד בעמדה 3, לאנגפורד קלעי לא רע, גם אוחיון שיפר את הקליעה, יותם קלעי מצויין גם כן.
זה להישען על כרעי תרנגולת. לאנגפורד ואוחיון לא יציבים בקליעה שלהם, הלפרין קלעי של שלשה וקצת למשחק. כשאתה בא לשחק מול ברצלונה ופאנאתנייקוס שנועלות לך את הפרימטר אתה חייב חבר'ה שלא חושבים לפני שהם זורקים. היחיד שאולי עושה את זה זה גיא פניני, אבל הוא נתן עונה מאוד לא טובה מהטווח הזה ובכל מקרה, הוא שחקן ספסל בכמות הדקות שהוא משחק.
where is the love? כתב:LIAV10 כתב:אני בכלל לא יודע מאיפה הבאתם את זה שמאצ'באן אמור להרוויח מיליון דולר..
ליאב, כמדומני זה מה שסגור לו בחוזה, אני לא יודע עם מיליון דולר בדיוק, אבל נדמה לי שקרוב לשם.
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:אני בכלל לא יודע מאיפה הבאתם את זה שמאצ'באן אמור להרוויח מיליון דולר..
בדיוק! כל פעם אני שומע את זה ואני בכלל לא מבין מאיפה זה בא. מאצ'בן ירוויח מיליון דולר רק בעונתו האחרונה. שנה הבאה הוא ירוויח משהו כמו 600-700 אלף דולר, שזה בדיחה עבור אחד הכשרונות הגדולים ביבשת, שעשה דברים פשוט אדירים מול קבוצות ברמה הכי גבוה של אירופה, כולל מכבי שלנו, כשהוא מתעלל בליאור ובלו. שחקן התקפי מושלם שיודע לעשות הכל מהכל, חכם בטירוף, צעיר, ריבאונדר פנטסטי, שחקן הגנה די טוב, ומאוד צעיר. כמו שאבי אמר, הקווין לאב של אירופה. והכי חשוב- הוא חתום פה! לא מבין את הצורך הזה לחפש לו מחליף כל הזמן. הרי ברור שאם הוא לא היה חתום פה, כל הפורום היה מפנטז עליו, ואז היה בא המשהו הזה שאומר "עזבו, הוא יקר מדי, פדרמן בחיים לא ישלם לו", וזה נכון, כי אם הוא היה חופשי הוא היה כבר חותם על חוזה של מיליונים באיזה בארסה.
אבל חברה, חתום אצלנו אחד הPF המוכשרים ביבשת, במקום כל הזמן לדבר על איזה כיף לקאחה, ואיזה הנהלה יש להם שהם יודעים לפתח שחקנים, בואו נעשה זאת בעצמנו, ונפתח את הכוכב שלנו. כמו שהיה עם וויצ'יץ'. כי מאצ'בן מפוצץ כשרון
שמואל1 כתב:שחף כתב:כי אני לא חושב שמכבי מוכנה לשלם מיליון דולר(שווה ערך כנראה לחוזה הכי גבוה בקבוצה) לשחקן שלא הוכיח שהוא מהטופ של אירופה.
שטות. מצ'באן בעונה שעברה קלע 15 נקודות למשחק והוריד 8 ריבאונדים וסיים עם ממוצע של 20 נק' מדד. היה אחד הפאוור פורוורדים המצטיינים בשלב הראשון, וכל זה כשלצידו משחק ניקולה פקוביץ' הגדול.
אם זה לא שחקן מהטופ של אירופה, אני לא יודע מי כן.
where is the love? כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:אני בכלל לא יודע מאיפה הבאתם את זה שמאצ'באן אמור להרוויח מיליון דולר..
בדיוק! כל פעם אני שומע את זה ואני בכלל לא מבין מאיפה זה בא. מאצ'בן ירוויח מיליון דולר רק בעונתו האחרונה. שנה הבאה הוא ירוויח משהו כמו 600-700 אלף דולר, שזה בדיחה עבור אחד הכשרונות הגדולים ביבשת, שעשה דברים פשוט אדירים מול קבוצות ברמה הכי גבוה של אירופה, כולל מכבי שלנו, כשהוא מתעלל בליאור ובלו. שחקן התקפי מושלם שיודע לעשות הכל מהכל, חכם בטירוף, צעיר, ריבאונדר פנטסטי, שחקן הגנה די טוב, ומאוד צעיר. כמו שאבי אמר, הקווין לאב של אירופה. והכי חשוב- הוא חתום פה! לא מבין את הצורך הזה לחפש לו מחליף כל הזמן. הרי ברור שאם הוא לא היה חתום פה, כל הפורום היה מפנטז עליו, ואז היה בא המשהו הזה שאומר "עזבו, הוא יקר מדי, פדרמן בחיים לא ישלם לו", וזה נכון, כי אם הוא היה חופשי הוא היה כבר חותם על חוזה של מיליונים באיזה בארסה.
אבל חברה, חתום אצלנו אחד הPF המוכשרים ביבשת, במקום כל הזמן לדבר על איזה כיף לקאחה, ואיזה הנהלה יש להם שהם יודעים לפתח שחקנים, בואו נעשה זאת בעצמנו, ונפתח את הכוכב שלנו. כמו שהיה עם וויצ'יץ'. כי מאצ'בן מפוצץ כשרון
אני בעד מה שאמרת אסף , אבל למכבי אין כסף כנראה לתת לו 600-700 אלף דולר בגלל זה הבעיה....
חביב אורנג'ד כתב:שמואל1 כתב:שחף כתב:כי אני לא חושב שמכבי מוכנה לשלם מיליון דולר(שווה ערך כנראה לחוזה הכי גבוה בקבוצה) לשחקן שלא הוכיח שהוא מהטופ של אירופה.
שטות. מצ'באן בעונה שעברה קלע 15 נקודות למשחק והוריד 8 ריבאונדים וסיים עם ממוצע של 20 נק' מדד. היה אחד הפאוור פורוורדים המצטיינים בשלב הראשון, וכל זה כשלצידו משחק ניקולה פקוביץ' הגדול.
אם זה לא שחקן מהטופ של אירופה, אני לא יודע מי כן.
ממש לא שטות.
מכבי לא תשים גם מליון דולר על מצ'באן, גם 750K על אליהו, גם 650K על שרמדיני וגם סכום גבוה מזה על מאריץ' או כל סנטר אחר שיגיע.
אני לא מבין איך אנשים לוקחים את זריקת הכספים הזו כמובנת מאליה וגם עוד מצפים שמכבי על הדרך תשאיר את לנגפורד.
you can't have it all וצריכים להתפשר.
חוץ מזה, הייתי ממליץ לכולם לצנן את ההתלהבות סביב המספרים של מצ'באן.
בליגה הסרבית הוא לא מלהטט ולא מעמיד מספרים של "שחקן מהטופ של אירופה" או של שחקן השווה מליון דולר.
אז הוא נתן שלב ראשון טוב ביורליג? זה באמת יפה, אבל גם דמונד מאלט עשה זאת ועוד בדיוק מול אותן קבוצות.
כפי שיוני כתב כאן, למצ'באן מגיעה הזדמנות במכבי אבל לא בטוח שהטיימינג הוא עכשיו, ובכלל לא בטוח שהוא גם שווה את הכסף, בטח כאשר הבאתו עשויה להיות ע"ח שחקן בכיר אחר.
where is the love? כתב:אני בעד מה שאמרת אסף , אבל למכבי אין כסף כנראה לתת לו 600-700 אלף דולר בגלל זה הבעיה....
אני אישית מאוד בעד להחזיר אותו ואם אתה אומר שזה בערך החוזה אז בוודאי ובוודאי שכדאי, אבל כנראה שאין למכבי כסף, אחרת אי אפשר להסביר את זה שהם לא רואים את הכשרון הטוב שיש לברנש, שאני ואתה וכולם רואים, אז הרי הצוות המקצועי של מכבי לא מטומטם, מכאן שאולי זה בעיה כספית.... אני לא יודע, אולי כן אולי לא...זה מאוד מוזר, כאילו נראה לי שזה הדבר ההגיוני והקל ביותר להחזיר אותו לכאן. אבל שוב יכול להיות שהוא לא רוצה לחזור לפה, שהוא הושאל פחדתי ממצב כזה שבו הוא לא ירצה לחזור לפה, בגלל זה תמיד אני מפחד ששחקן מושאל, למזלנו וויציץ חזר והכל היה בסדר אבל במקרה של מאצבן זה ההיפך.
אני מאוד אהבתי פעם את גיא צרפתי מהכדורגל, יום אחד הוא הושאל ואז כיכב בנתניה ומאז לא חזר לשחק במכבי עד עכשיו...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים