מלפפונים ברעל!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים ברעל!

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2012, 12:33

הבעיה של טלטוביץ' שההגנה שלו מחורבנת בערך כמו של אליהו. נוביצה וליצ'קוביץ' חוגג עליו בסדרה של ריאל-קאחה(כולל פוסט אפים), אליהו כבר חגג עליו בשנה שעברה ביד אליהו, ובלו צלף לו על הפנים 14 נקודות למשחק בסדרה של מכבי- קאחה. וזה חתיכת ביזבוז כי מבחינת פוטנציאל הוא יכול להיות שומר פי 1000 יותר טוב מאליהו.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 02 יוני 2012, 12:35

שחף כתב:הבעיה של טלטוביץ' שההגנה שלו מחורבנת בערך כמו של אליהו. נוביצה וליצ'קוביץ' חוגג עליו בסדרה של ריאל-קאחה(כולל פוסט אפים), אליהו כבר חגג עליו בשנה שעברה ביד אליהו, ובלו צלף לו על הפנים 14 נקודות למשחק בסדרה של מכבי- קאחה. וזה חתיכת ביזבוז כי מבחינת פוטנציאל הוא יכול להיות שומר פי 1000 יותר טוב מאליהו.

נכון. הוא שחקן מאוד חזק לעמדה 4, וגם אתלט טוב מאוד.
אבל אין שום סיכוי לראות אותו פה. יקר בטירוף. והאמת אני לא יודע כמה אנחנו צריכים פה סקורר פרוע כזה. לא יודע כמה בלאט יסתדר איתו. עדיף שחקן יותר "שקט", חכם ומגוון.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 02 יוני 2012, 12:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 02 יוני 2012, 12:35

שחף כתב:אגב, מאיפה ההערכה שדולמן או קאנר מדלי יעלו למכבי 700-600 אלף דולר? לקאנר מדלי אין עונת יורוליג ברזומה, דולמן רוב הקריירה שלו הסתובב בליגה הצרפתית. דווין סמית' לדוגמא הגיע למכבי במשהו כמו 300-350K.

קנר-מדלי עשה עונה נהדרת בולנסיה, שנתנה עונה מצויינת בליגה הספרדית וביורוקאפ. דולמן גם נתן עונה טובה מאוד בספרד והוא עוד צעיר. אני מניח שהשני יהיה קצת זול יותר מהראשון, אבל לדעתי הוא גם הרבה פחות מתאים - יותר רך ויותר זורק מבחוץ.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 יוני 2012, 12:38

שחף כתב:אגב, מאיפה ההערכה שדולמן או קאנר מדלי יעלו למכבי 700-600 אלף דולר? לקאנר מדלי אין עונת יורוליג ברזומה, דולמן רוב הקריירה שלו הסתובב בליגה הצרפתית. דווין סמית' לדוגמא הגיע למכבי במשהו כמו 300-350K.

ולנסיה קבוצה עשירה ביותר, וגם אסטודיאנטס וגראן-קנאריה שהראשון עבר בהן עשירות למדי. הוא לא ישתכר פחות מ500,000$, בטח לא אחרי חמישיית יורוקאפ ותצוגת שיא בגמר.
אני מאמין שגם דולמן לא יהיה זול, אבל במקרה שלו אני חושב שיהיו לא מעט קבוצות עשירות קטנות יותר (רוסיה? טורקיה?) שיסכימו לשפוך עליו הון ולבנות עליו כשחקן מרכזי- מה שלא יהיה במכבי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 יוני 2012, 12:39

asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:מאיפה הביאו את המליון דלור נטו לעונה?
בין השאר מכאן http://sports.walla.co.il/?w=/7/1770153 וגם מכתבות אחרות שפורסמו.
כל המקורות גורסים שמדובר בחוזה של מליון דולר נטו לעונה כלומר, עבור עונה אחת של מצ'באן מכבי תצטרך להפרד מקרוב ל1.3 מליון דולר.

נו באמת, אז עכשיו גריוולנד, שכל העולם ואשתו יודע שהוא שונא מכבי וטיפש בלי טיפת מושג שכותב על מה שהוא חולם בלילה כ"עובדות", פתאום אמין?
הנה כתבה מוואן, לא אמין, אבל לא פחות אמין מגריוולנד:
http://www.one.co.il/Article/171013.html
הנה מה שכתוב באתר יותר אמין מכל אתר מצחיק בארץ-565 אלף יורו
http://www.in-the-game.org/?page_id=792
ואני אחפש עוד. בכל האתרים נאמר שכל שנה שכרו יעלה, ולא כל עונה מיליון דולר. מאצ'בן יקבל במכבי 600-700 אלף דולר, ועם זה מכבי יכולה להתסדר. ויודע מה? גם מיליון דולר הוא שווה. בטח ובטח עם הסכומים היום באירופה. תהיה בטוח שדולמן וכל השמות האלה שרצית, יהיו בכלל לא זולים

הנה מה שנכתב בישראל היום
http://www.israelhayom.co.il/site/newsl ... 19.12.2010
3.5 מיליון דולר ל4.5 שנים. ממה שהבנתי, אתה עוסק במתמטיקה, ככה שאתה יודע שסביר להניח שאם הוא מקבל 3.5 מיליון דולר ל4.5 שנים, אין שום סיכוי שרק ב3 שנים האחרונות שלו הוא יקבל מיליון דולר לעונה, כי זה משאיר לו 500 אלף דולר לעונה וחצי.
אז די כבר עם המיליון דולר הזה

אני אכן עוסק במתמטיקה ולכן אוכל לומר לך שכל אחד מהלינקים שהבאת כותב משהו אחר. אי-לכך, לפחות שניים מבין השלושה הם לא אמינים.
אגב, אף אחד מן האתרים האילו לא אומר שהוא יקבל 600-700 אלף דולר בעונה הבאה. הסכום הנמוך ביותר שנכתב כאן הוא 700 וגם זה בone.

בכל אופן, לפי ספורט 5 (אתר אמין?) מצ'באן צפוי להרוויח אפילו יותר ממליון דולר בעונה הבאה ומצאתי גם עוד כמה מקורות שגורסים שהסכום יהיה לכל הפחות מליון דולר נטו לעונה.

בכל אופן, אתה מדבר בבטחון ונראה שאתה בקיא בחוזה של מצ'באן ולכן לא אתווכח איתך.
רק העלתי את האפשרות שיכול להיות שכן מדובר בסכום של מליון דולר נטו ושגם אם הדבר לא בקו ישר עם העובדות שבידך, יתכן שזה נכון ולכן צריך לקחת זאת בחשבון.
בכל אופן, אני לא רואה את מכבי נותנת גם מליון דולר נטו לצ'באן, גם סכומים גבוהים לשרדמיני (שכבר חתם עבור 650K) ולמאריץ וגם משאירה את אליהו שחתום על החוזה הגבוה ביותר בקבוצה (בסכום ברוטו). אם זה יקרה, לא צריכים לקחת כמובן מאליו שגם את לנגפורד יצליחו להשאיר.

המספרים לא שונים. ב"הארץ" לא כתוב כמה הוא ירוויח בכל שנה, אבל בוודאות הוא לא ירוויח מיליון דולר, וגם לא קרוב לזה. בוואן כתוב שהוא ירוויח 600 אלף דולר, ולא 700 אלף. בIN-THE-GAME מדובר ביורו, כך שזה פחות מדויק, אבל זה לא משנה, כי מה שבטוח זה שפשוט הוא לא ירוויח מיליון דולר. הוא ירוויח 600-700 אלף דולר. אז בבקשה להפסיק כל פעם לכתוב שהוא יקר כי הוא ירוויח מיליון דולר.
לפי ספורט 5 הוא ירוויח יותר ממיליון דולר? חיפשתי הרבה ולא מצאתי שם כתבה שכתוב בה כמה הוא ירוויח. אני יותר מאשמח אם תראה לי איפה כתבו שהוא ירוויח יותר ממיליון דולר בספורט 5. וגם אשמח לראות את ה"עוד כמה מקורות" שאומרים שהסכום הוא מיליון דולר לכל הפחות.
מיליון דולר הוא לא ירוויח, והקוו הקדמי שצפוי להיות בשנה הבאה לא אמור להיות יקר יותר ממה שהיה השנה (סופו הרוויח יותר ממיליון דולר, וגם הנדריקס קיבל שכר דומה למה ששרמאן אמור לקבל). ועם הצליחו להחזיק את כל זה, ויחד עם זה שילמו לשחקנים שלא שיחקו, כמו ג'ף פוט שעד השנה שעברה אני חושב שעוד קיבל פיצויים (למרות שאני לא בטוח, אבל אני זוכר שהוא היה חתום ל3 שנים, כך שסביר להניח שעוד שלימנו לו), היו עוד כמה חוזים מהעבר ששילמנו להם (היה את פיני וכדיר..), וכל שאר השחקנים כמו פאפאס, שאייר, בורשטיין ומאלט, שעלו הרבה, ולא צפויים להיות פה. ועם כל זה החזיקו פה את לאנגפורד. ככה שאין שום סיבה שלא נראה את לאנגפורד יחד עם הקוו הקדמי הזה.

נוו מה זה משנה איפה ואיך ומה כתוב?
הנה - http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=17207 בספסל מפרמסים את כל פרטי החוזה של מצ'באן וכאן יש את הידיעה מספורט 5 http://www.mako.co.il/Sports-basketball ... 531018.htm וגם כאן http://realcavsfans.com/showthread.php? ... ayer/page3 טוענים שהוא יעלה למכבי מליון דולר בעונה הבאה.

שוב, אתה יודע אחרת? אני מכבד את המקורות שלך.
כל מה שאני טוען זה שיכול להיות שאולי הסכום הוא כן מליון דולר (ונראה שיש גם הרבה מקורות אמינים שגורסים ככה) ולכן כן צריכים להתחשב בזה, זה הכל.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2012, 12:41

הפוך. קנר מדלי קלע השנה 4.8 מתוך 13 נקודות למשחק ב-ACB מחוץ לקשת. אצל דולמן אנחנו מדברים על 2.7 נקודות מתוך 16.8.
שחף

הודעהעל ידי Euro_Basket » 02 יוני 2012, 12:43

מקווה שאם מאריץ' יגיע לכאן יתנו לו לזרוק עונשין 1000 פעם ביום. האחוזים שלו מהקו ממש עלובים.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2012, 12:45

חוץ מזה מכבי צריכה להביא שחקן שידע ויוכל להסתדר עם העובדה שהוא אופציה שלישית בהתקפה ויוכל לתת דברים אחרים.
שחף

הודעהעל ידי yellowaura » 02 יוני 2012, 12:47

אני בעד התגובות על שינוי נישה.

כמו שראינו במקרה של ג'יימס ומאצ'באן, לבלאט אין סבלנות לגבוה שזורק שלשות אלא אם הוא תותח מוכח בתחום כמו בלו (אגב אני גם בעד מבחינה עקרונית, אנחנו רואים שגם בנ.ב.א בדרך כלל גבוה עובד מבפנים וזה מספיק למרות שבמקרה של מכבי לטעמי עקב החולשה של הנדריקס היה מקום לתת לג'ימס לזרוק שלשה או שתיים).

לגבי הזרים המועמדים אני עקבתי אחרי מידלי בשנים האחרונות ואני לא ממש חושב שהוא מתאים לקבוצה כרגע מהסיבות שפירטתי. מכבי צריכים פורוורד אתלטי שייתן איזון ל- 2 הסנטרים הפחות אתלטיים שכנראה יהיו.

מכל הבחינות אני מעדיף את דבון ג'פרסון בעמדת הפורוורד. יש לו קליעה מחצי מרחק, אתלטיות והוא פיתח את המשחק שלו ברוסיה. להזכירכם MVP בליגה הרוסית מעל שחקנים כמו קירילנקו וקרסטיץ'.

כמובן מכל הפאור פורוורדים המועדפים עלי כיום באירופה מספר 1 זה טלטוביץ'. למרות היכולת ההגנתית הדלה (ומי שמכיר אותי יודע כמה הגנה זה דבר חשוב אצלי) ,מבחינה התקפית מדובר היום באחד הפורוורדים הטובים בעולם. וככל נראה באחד היקרים באירופה... שנה הבאה יהיה בסבירות לא רעה ב- נ.ב.א.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי קודי » 02 יוני 2012, 12:49

שחף כתב:הפוך. קנר מדלי קלע השנה 4.8 מתוך 13 נקודות למשחק ב-ACB מחוץ לקשת. אצל דולמן אנחנו מדברים על 2.7 נקודות מתוך 16.8.

אני מדבר מבחינת סגנון המשחק ולא ראיתי את דולמן הרבה העונה. בכל מקרה, דולמן משחק כמו סמול פורוורד בעוד קנר-מדלי מאוד מגוון ויכול לשחק בחוץ וגם בפנים. אני מאוד אוהב את האגרסיביות שלו ואת חוסר המורא שלו ממלחמות עם שחקנים גבוהים ממנו. יחד עם דה קולו (שהיה לא יציב העונה) הוא היה השחקן המוביל של ולנסיה בעונה נהדרת. לכן אני גם די פסימי בנוגע לסיכויים להנחית אותו כאן, מאחר שיהיו עוד לא מעט קבוצות שיחפצו בשרותיו וגם לולנסיה לא חסר כסף.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 02 יוני 2012, 12:52

נוו מה זה משנה איפה ואיך ומה כתוב?
הנה - http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=17207 בספסל מפרמסים את כל פרטי החוזה של מצ'באן וכאן יש את הידיעה מספורט 5 http://www.mako.co.il/Sports-basketball ... 531018.htm וגם כאן http://realcavsfans.com/showthread.php? ... ayer/page3 טוענים שהוא יעלה למכבי מליון דולר בעונה הבאה.

שוב, אתה יודע אחרת? אני מכבד את המקורות שלך.
כל מה שאני טוען זה שיכול להיות שאולי הסכום הוא כן מליון דולר (ונראה שיש גם הרבה מקורות אמינים שגורסים ככה) ולכן כן צריכים להתחשב בזה, זה הכל.

בטח שזה משנה איפה זה פורסם. אני יכול לפתוח בלוג ולאמר שהוא יקבל מיליון וחצי יורו שנה הבאה. זה נכון? לא.
ספסל אמין בערך כמו שהבלוג שלי יהיה אמין. גם גלדסטון הוא בדיחה (אני עוד זוכר איך הוא כתב שפניני עוזב ובאותו יום הוא חתם על הארכת חוזה). הלינק השלישי זה בכלל איזה פורום של אוהדי קליבלנד
אני מאמין לישראל היום, לIN-THE-GAME, ואפילו לוואן, יותר מאלה. בכל האתרים פורסם שהחוזה יהיה מדורג, ואז צצה השטות של גריוולנד שהוא יקבל 3 עונות אותו שכר.
מאצ'בן יקבל 600-700 אלף דולר בשנה הבאה, וזה סכום מגוחך לטעמי עבור כשרון כזה. השחקנים האלה, קנר מדלי ודולמן, עם הסכומים היום באירופה, יכולים לקבל אפילו יותר מזה.
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 02 יוני 2012, 13:17

ראיתי השנה את כל המשחקים של דולמן העונה בגלל שעקבתי אחרי דאונס ואני חושב שהוא שחקן שיכול לגרום לליאור להתייבש הרבה על הספסל אם ימשיך ביכולת שהראה השנה בליגה הספרדית . אני מעדיף אותו על מדלי...(גם באניץ' אופציה טובה רק מאוד יקר...)
שחקן מגוון מאוד , מאוד נייד ואתלט טוב ונראה גם עם אופי מעולה . בהחלט יכול להתברר כגניבה אדירה.
אגב הוא אחד השחקנים הראשונים שהוזכרו העונה ע"י YNET והתווכחנו למה מכבי מתעניינת בו כי לא ידענו שבלו מתכונן לפרוש....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 02 יוני 2012, 19:26

כנראה בשבוע הזה נשמע על מאריץ חותם פה...
~BenTom~

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 יוני 2012, 19:38

אני לא יודע מדוע כל מיני אנשים כאן מתעקשים על מצ'אבן כשכל המסקרים את מכבי אומרים שהוא לא חוזר. כנראה שהסכום הוא באמת גבוה ובלאט לא ממש מעוניין בו כרגע.

בכל אופן, לדעתי נראה כאן 4 וורסטילי כזה עם קליעה מבחוץ.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי misha » 02 יוני 2012, 19:39

אני לא חושב שמדובר בכסף (לפחות לא רק), לדעתי בלאט פשוט לא מחזיק ממנו.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 יוני 2012, 19:44

כן, זה פחות או יותר מה שאני אומר, שילוב של שתי הסיבות עם דגש על בלאט שרוצה משהוא אחר כנראה.
השמועה המתחזקת היא לגבי השחקן מוולנסיה, נראה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי refael » 02 יוני 2012, 20:18

גם מדלי וגם דולמן יסחית נמוכים לעמדה 4 לא ? 2.03 / 2.04 .
אני אישית לא רוצה לראות פה עוד גמדים לעמדות הפנים
תמונה
refael

הודעהעל ידי שחף » 02 יוני 2012, 20:18

refael כתב:גם מדלי וגם דולמן יסחית נמוכים לעמדה 4 לא ? 2.03 / 2.04 .
אני אישית לא רוצה לראות פה עוד גמדים לעמדות הפנים

דולמן הוא 2.07 מ' לפני מדידות רשמיות שלפני הדראפט.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 02 יוני 2012, 20:23

קצת הגזמתם עם נושא הגובה.
שרמדיני, מאריץ' אליהו לא מספיק גבוהים ? אפשר לחשוב שאנחנו הולכים להתמודד כאן עם הקו הקדמי של הלייקרס .

תנו לי פורוורד שמפציץ מבחוץ ולוקח ריבאונדים ושיהיה 2.03 . הפאוור הכי גדול בתולדות מכבי היה בגובה הזה בדיוק.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 יוני 2012, 20:24

yarinsaky כתב:קצת הגזמתם עם נושא הגובה.
שרמדיני, מאריץ' אליהו לא מספיק גבוהים ? אפשר לחשוב שאנחנו הולכים להתמודד כאן עם הקו הקדמי של הלייקרס .

תנו לי פורוורד שמפציץ מבחוץ ולוקח ריבאונדים ושיהיה 2.03 . הפאוור הכי גדול בתולדות מכבי היה בגובה הזה בדיוק.

קווין מגי?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים