מכבי תממש את האופציה על קית' לנגפורד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי תממש את האופציה על קית' לנגפורד

הודעהעל ידי קודי » 03 יוני 2012, 13:42

asafb96 כתב:
קודי כתב:האמת היא שאני מאוד מאוד אשמח אם לנגפורד ישאר, אבל די מרגיז שההנהלה שהיתה יכולה לפני חודש או חודשיים לסגור איתו במחיר הזה חוזה סגור (בלי אפשרויות יציאה) ולהוסיף באותו המחיר עוד שנה לחוזה העדיפה למרוח את המו"מ וכרגע לא רק שהחוזה הוא לשנה בלבד אלא שהוא גם יכול לצאת ממנו. הרי היה ברור שלנגפורד לא יתפשר בנושא הזה ולא היתה לו שום סיבה לעשות זאת, אז מה בדיוק ניסו להשיג שם?

מי אמר לך שהיה אפשר להשאיר אותו?
אתה מדבר פה כל הזמן על השחקנים כאילו הם תמימים ולא מבינים מה שאנחנו מבינים. נראה לך שמכבי לא רצו אותו? נראה לך שלאנגפורד טיפש ולא יודע מה הוא שווה?
תאמין לי שגם מכבי רוצים אותו פה לשנתיים-שלוש. אבל הוא יודע כמה הוא שווה, ולא ממהמר לחתום.
כמו שבמצע העונה כל הזמן אתה מתלונן על למה ההנהלה לא מחתימה שחקנים, כי באמצע העונה אנחנו יכולים להחתים שחקנים בחצי מחיר ממה שהם יהיו שווים בקיץ. כאילו אנחנו יודעים כמה כל שחקן יהיה שווה בקיץ, והשחקן עצמו לא יודע.

איך אני יודע? כי לנגפורד בעצמו אמר לפני חודש שהוא רוצה להמשיך במחיר האופציה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 03 יוני 2012, 13:42

asafb96 כתב:
קודי כתב:האמת היא שאני מאוד מאוד אשמח אם לנגפורד ישאר, אבל די מרגיז שההנהלה שהיתה יכולה לפני חודש או חודשיים לסגור איתו במחיר הזה חוזה סגור (בלי אפשרויות יציאה) ולהוסיף באותו המחיר עוד שנה לחוזה העדיפה למרוח את המו"מ וכרגע לא רק שהחוזה הוא לשנה בלבד אלא שהוא גם יכול לצאת ממנו. הרי היה ברור שלנגפורד לא יתפשר בנושא הזה ולא היתה לו שום סיבה לעשות זאת, אז מה בדיוק ניסו להשיג שם?

אתה מדבר פה כל הזמן על השחקנים כאילו הם תמימים ולא מבינים מה שאנחנו מבינים. נראה לך שמכבי לא רצו אותו? נראה לך שלאנגפורד טיפש ולא יודע מה הוא שווה?
תאמין לי שגם מכבי רוצים אותו פה לשנתיים-שלוש. אבל הוא יודע כמה הוא שווה, ולא ממהמר לחתום.
כמו שבמצע העונה כל הזמן אתה מתלונן על למה ההנהלה לא מחתימה שחקנים, כי באמצע העונה אנחנו יכולים להחתים שחקנים בחצי מחיר ממה שהם יהיו שווים בקיץ. כאילו אנחנו יודעים כמה כל שחקן יהיה שווה בקיץ, והשחקן עצמו לא יודע.

אני חושב שיש צדק במה שיובל אומר. לפחות באופן חלקי.

העניין הוא שההנהלה לא היתה מוכנה לממש את האופציה, ורצתה לפתוח את החוזה ולחתום על חוזה קצת שונה. עכשיו אחרי שלאנגפורד דחה
את ההצעות, מכבי החליטה לממש את האופציה.
כלומר, כן היה כאן נסיון לשחק כל מיני משחקים ולהציע כל מיני הצעות, שהיו כנראה פחות טובות מ1.1 מליון.

מה שיובל אומר זה בגדר ספקולציה סבירה, שאם היו מציעים ללאנגפורד 1.1 מליון לחוזה לשנתיים, אז סביר להניח שהוא היה חותם על זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יוני 2012, 13:50

jol9 כתב:מה שיובל אומר זה בגדר ספקולציה סבירה, שאם היו מציעים ללאנגפורד 1.1 מליון לחוזה לשנתיים, אז סביר להניח שהוא היה חותם על זה.

זה דווקא נשמעת לי כספקולציה לא הכי סבירה.
לרוב כשקבוצות מציעות חוזה למס' שנים החוזה הוא מדורג והולך וגדל עם כל שנה.
כלומר אם כיום יש לא הצעות למס' שנים מקבוצות אחרות שמציעות לו כבר לשנה הקרובה יותר מ-1.1 מיליון לשנה (ושיהיו גבוהות יותר בשנים שלאחר מכן), למה שהוא יסכים היום (או לפני חודש לצורך העניין) לחוזה לשנתיים תמורת 1.1 מיליון עבור כל שנה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 13:52

jol9 כתב:
asafb96 כתב:

אני חושב שיש צדק במה שיובל אומר. לפחות באופן חלקי.

העניין הוא שההנהלה לא היתה מוכנה לממש את האופציה, ורצתה לפתוח את החוזה ולחתום על חוזה קצת שונה. עכשיו אחרי שלאנגפורד דחה
את ההצעות, מכבי החליטה לממש את האופציה.
כלומר, כן היה כאן נסיון לשחק כל מיני משחקים ולהציע כל מיני הצעות, שהיו כנראה פחות טובות מ1.1 מליון.

מה שיובל אומר זה בגדר ספקולציה סבירה, שאם היו מציעים ללאנגפורד 1.1 מליון לחוזה לשנתיים, אז סביר להניח שהוא היה חותם על זה.

נו, אז איך עוד אפשר לבוא בטענות להנהלה? הם ניסו להאריך לו את החוזה, הוא לא הסכים, אז מימשו את האופציה. קצת תמים לחשוב שהוא היה מסכים ל1.1 מיליון דולר לשנתיים, אם הוא דחה מיליון דולר לשנתיים. ה100 אלף האלה זה ממש לא ההבדל.

איך אני יודע? כי לנגפורד בעצמו אמר לפני חודש שהוא רוצה להמשיך במחיר האופציה.

על מה אתה מדבר? אני בחיים לא ראיתי שלאנגפורד אמר שהוא מסכים להאריך את החוזה במחיר של האופציה. הוא בחיים לא דיבר על החוזה הבא שלו בשום ריאיון.
מכבי ניסו להאריך לו את החוזה, הוא יודע שהוא שווה יותר (כמוני וכמוך), לא הסכים, מכבי מימשו את האופציה, ואנחנו נצטרך לחכות ולהתפלל שהוא יחליט להישאר. אני מבין שאתה לא ממש אוהב את ההנהלה, אבל אי אפשר להיות קטנוני ולהתלונן על דברים לא אפשריים. זה לא שההנהלה יכולה להכריח אותו לחתום. כמו שאתה יודע כמה הוא שווה, תהיה בטוח שגם הוא יודע, ובגלל זה לא לא הסכים לחתום, וגם לא היה מסכים לחתום על הצעות יותר גבוהות לחוזה ארוך. כי הוא יודע כמה הוא יכול לקבל בחו"ל. פשוט נקווה שהוא יחליט לוותר על הכסף ולהישאר בקבוצה גדולה שלוקחת תארים
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 יוני 2012, 14:59

פירסמו את זה כבר? זה מהטוויטר של לאנגפורד
@SportandoBasket @EurobasketNews Contrary to your reports, Maccabi hasn't contacted or notified neither me nor my agent. I'm a free agent.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 03 יוני 2012, 15:05

בקיצור, מדובר בספין של פדרמן שרוצה להראות לאוהדים שהוא עושה כל מאמץ בשביל להשאיר את לנגפורד כשבפועל הוא לא עושה כלום. כמה טוב שיש טוויטר כדי לדעת את האמת...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 יוני 2012, 15:11

למה פדרמן?
באף כתבה אין התייחסות של מכבי ואם יש אז הם מכחישים את העניין

רוצים להאשים את פדרמן? סבבה, אבל כשצריך..אל תחפשו מתחת לסלעים דברים להאשים אותו בהם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 03 יוני 2012, 15:15

Holiday_Armadillo כתב:למה פדרמן?

רוצים להאשים את פדרמן? סבבה, אבל כשצריך..אל תחפשו מתחת לסלעים דברים להאשים אותו בהם

צודק, אני הדלפתי את זה לערוץ הספורט...
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 יוני 2012, 15:20

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:למה פדרמן?

צודק, אני הדלפתי את זה לערוץ הספורט...

דבר ראשון, ''צודקת''
דבר שני, פדרמן לא הבעלים של ערוץ הספורט אלא רקנאטי ככה שאם אתה רוצה להגיד שמישהו הדליף את זה לשם תשתמש בשם שלו ולא של פדרמן
דבר שלישי, אתה חושב שכתבי ספורט משיגים את הידיעות שלהם אקסקלוסיבית משלושת בעלי מכבי? מראש האריה? אתה חושב שהם לא מקבלים עשרות דיווחים מאנשים זוטרים בתוך הקבוצה\סוכנים\סקאוטים וכו'?

אני לא מתה על פדרמן ואני לא אוהבת דברים שהוא אמר בחודש האחרון אבל זה פשוט מטריף שהוא הפך להיות השעיר לעזאזל של כולם
כל מי שרוצה להאשים מישהו בכל הדברים הרעים במכבי ישר זורק את השם שלו בלי לחשוב פעמיים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 15:25

מה קודי, אני שעוד לא נמאס לך אה.. :?
אחרי שאמרת שפדרמן עושה ספינים כדי להראות שהוא בעלים טוב כשאמרו שמביאים את מאצ'בן, ואמרת שהכל בלופ, הרי פדרמן הקמצן לא ישלם, ומאצ'בן אכן בא, לא אמרת מילה. אחרי זה אמרת שהוא מוכר ספינים עם לאנגפורד ואין מצב בחיים שהוא יבוא, והנה הוא בא. ושוב אתה מתחיל? לא נמאס לך?
אפשר לא לאהוב את פדרמן, אבל רבאק, עוד מעט תתלונן שהוא מממן לשחקנים חרא מים לפסקי זמן, והוא צריך להביא להם "נביעות" במקום "עין גדי", וזאת הסיבה שאנחנו מפסידים. רק בגללו.
בחייאת..
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 03 יוני 2012, 15:35

asafb96 כתב:מה קודי, אני שעוד לא נמאס לך אה.. :?
אחרי שאמרת שפדרמן עושה ספינים כדי להראות שהוא בעלים טוב כשאמרו שמביאים את מאצ'בן, ואמרת שהכל בלופ, הרי פדרמן הקמצן לא ישלם, ומאצ'בן אכן בא, לא אמרת מילה. אחרי זה אמרת שהוא מוכר ספינים עם לאנגפורד ואין מצב בחיים שהוא יבוא, והנה הוא בא. ושוב אתה מתחיל? לא נמאס לך?
אפשר לא לאהוב את פדרמן, אבל רבאק, עוד מעט תתלונן שהוא מממן לשחקנים חרא מים לפסקי זמן, והוא צריך להביא להם "נביעות" במקום "עין גדי", וזאת הסיבה שאנחנו מפסידים. רק בגללו.
בחייאת..

בינתיים אנחנו עשרה ימים לאחר סיום העונה ולמרות שפדרמן אמר שהתכוננו טוב לקיץ עוד אין כלום, חוץ מכמה שחקנים שעזבו.
לא אומר שפדרמן אשם בכל, אבל סיפור לנגפורד, שחשבו שישאירו אותו בשכר של אליהו, הוא דוגמה להתנהלות עלובה ולא רצינית.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 03 יוני 2012, 15:39

קודי כתב:
asafb96 כתב:מה קודי, אני שעוד לא נמאס לך אה.. :?
בחייאת..

בינתיים אנחנו עשרה ימים לאחר סיום העונה ולמרות שפדרמן אמר שהתכוננו טוב לקיץ עוד אין כלום, חוץ מכמה שחקנים שעזבו.
לא אומר שפדרמן אשם בכל, אבל סיפור לנגפורד, שחשבו שישאירו אותו בשכר של אליהו, הוא דוגמה להתנהלות עלובה ולא רצינית.

אתה שומע מה אתה אומר?? אנחנו עשרה ימים לאחר סיום העונה!! 10 ימים! מה כבר ציפית שנעשה? שנסגור את הסגל? למה מה כבר בארסה, צסק"א, פאו או ריאל עשו? ומה עשו העשירים מטורקיה?
להזכירך, כבר החתמנו סנטר מצוין לשנה הבאה, סגרנו עם מאריץ' ככל הנראה, גם על הלפרין, ומימשו את האופציה על לאנגפורד. ועדיין יש תלונות!
מי ציפה שהוא ישאר בשכר של אליהו? אתה לדעתי היחידי בעולם. מה בדיוק התנהלות עלובה ולא רצינית? מה ציפית שיעשו? נו באמת. ההתנהלות עד עכשיו 100%. לא משנה מה יעשו, גם אם נחתים פה את החמישייה של אוקלהומה, תמיד תמצא איזה פאק או משהו לרדת על פדרמן. מה אתה רוצה, ברצינות? מה ציפית, שב10 ימים האלה פדרמן יחתים פה את לאנגפורד ל5 שנים ב300 אלף דולר לעונה? כאילו לאנגפורד ממש מת לחתום פה בכל מחיר, אבל פדרמן הקמצן לא מוכן לשלם.
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יוני 2012, 15:43

אם מימשו את האופציה על לאנגפורד, כי לפיו זה לא נכון.

מעניין אם לאנגפורד אומר אמת, מאיפה הוציאו כל העיתונאים את הידיעה הזו.
ואם לאנג' משקר, איזה אינטרס יש לו לכך??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 03 יוני 2012, 15:44

לא יודע מה סגרו עם זה או אחר. אני יודע מה חתמו וזה רק עם שרמדיני. מימשו אופציה של לנגפורד? עובדה שהוא אומר שלא. סיכמו עם הלפרין? גם בשנה שעברה. סיכמו עם מאריץ? רק שמועות. בינתיים מה שבטוח הוא שבלו וסופו עוזבים. כל היתר ספקולציות בגרוש. לא חתם רכז, לא סקנד גארד, לא פאוור פורוורד ולא סנטר.
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 יוני 2012, 15:53

קודי כתב:לא יודע מה סגרו עם זה או אחר. אני יודע מה חתמו וזה רק עם שרמדיני. מימשו אופציה של לנגפורד? עובדה שהוא אומר שלא. סיכמו עם הלפרין? גם בשנה שעברה. סיכמו עם מאריץ? רק שמועות. בינתיים מה שבטוח הוא שבלו וסופו עוזבים. כל היתר ספקולציות בגרוש. לא חתם רכז, לא סקנד גארד, לא פאוור פורוורד ולא סנטר.

וכפי שאתה יכול לראות, בפאו עוזבים 5 שחקנים וחתמו 8 שחקנים NBA כולל לברון וקובי נכון?
אנחנו בתחילת יוני!! תנו לקבוצה לעשות את העבודה שלה!!

חוסר הסבלנות והדרישות המפונקות של אוהדים פה זה משהו מגעיל כבר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 03 יוני 2012, 16:00

אסף - לגבי לאנגפורד. היום זה לא לפני 20 שנה. ברור שלאנגפורד יודע שיהיו לו הרבה הצעות, ולכן מכבי, אם היא רוצה אותו, יכולה לעשות מאמץ קצת יותר גדול ממה שמצטייר,
אלא אם כן באמת נעשה מאמץ גדול שאף אחד לא מודע אליו.
לממש עליו את האופציה, באמת היה אפשר כבר לפני חודש.

לגבי הדיון שהתפתח בפוסטים האחרונים, אני לא חושב שההנהלה לא עושה כלום, ואני גם לא חושב שמדובר בספינים. זאת התנהלות קבועה בעונת המלפפונים.
חצי מהפורום מתעסק בסקאוטינג, חצי אחר רודף אחרי כל פיסת אינפורמציה בתקשורת, יש את המבואסים שמבקרים כל דבר, ויש את אלה ששמחים עם כל דבר.
זה כבר רגיל.

סה"כ אני לא חושב שהדברים נזרקים סתם לאוויר. לטעמי, רוב הסיכויים שלאנגפורד ויותם כן יישחקו בעונה הבאה במכבי.
סיכוי לא נמוך גם שמאריץ' יגיע.
בעצם סימני השאלה הכי גדולים הם זהות הזרים בעמדות 1 ו-4 וזהות של ישראלי נוסף שכנראה יגיע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 03 יוני 2012, 16:10

מכבי רחוקה מהקבוצות הגדולות והעשירות שיכולות לקחת את הזמן ולומר לכל המועמדים שלהם להמתין בצד. אגב, המאמן של מכבי נמצא כבר ברוסיה ועוד מעט הוא מתחיל במשחקי הטורניר הקדם אולימפי כך שלא ברור בדיוק מי יבנה את הקבוצה.
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 יוני 2012, 16:12

קודי כתב:מכבי רחוקה מהקבוצות הגדולות והעשירות שיכולות לקחת את הזמן ולומר לכל המועמדים שלהם להמתין בצד. אגב, המאמן של מכבי נמצא כבר ברוסיה ועוד מעט הוא מתחיל במשחקי הטורניר הקדם אולימפי כך שלא ברור בדיוק מי יבנה את הקבוצה.

בדיוק ההפך
למכבי אין את הפריבילגיה של הקבוצות הגדולות לסגור מהר עם שחקנים ובגלל זה כשצסק''א מסכמת עם ג'קסון תוך שבוע מכבי צריכה כמה חודשים טובים לנהל משא ומתן

אם אפשר לסגור עם שחקן לפני תום העונה מכבי לא יעשו את זה? יעשו ועשו השנה(שרמאדיני וכנראה מאריץ')אבל לא תמיד שחקנים רוצים..אי אפשר לאנוס אותם לזה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 03 יוני 2012, 16:16

חנו'ש כתב:אם מימשו את האופציה על לאנגפורד, כי לפיו זה לא נכון.

מעניין אם לאנגפורד אומר אמת, מאיפה הוציאו כל העיתונאים את הידיעה הזו.
ואם לאנג' משקר, איזה אינטרס יש לו לכך??

זה לא עניין של שקר מצד זה או אחר. לדעתי, יש בארץ בעיה קשה של הבנת הנשמע והבנת הנקרא... :read
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 03 יוני 2012, 16:17

Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:מכבי רחוקה מהקבוצות הגדולות והעשירות שיכולות לקחת את הזמן ולומר לכל המועמדים שלהם להמתין בצד. אגב, המאמן של מכבי נמצא כבר ברוסיה ועוד מעט הוא מתחיל במשחקי הטורניר הקדם אולימפי כך שלא ברור בדיוק מי יבנה את הקבוצה.

בדיוק ההפך
למכבי אין את הפריבילגיה של הקבוצות הגדולות לסגור מהר עם שחקנים ובגלל זה כשצסק''א מסכמת עם ג'קסון תוך שבוע מכבי צריכה כמה חודשים טובים לנהל משא ומתן

אם אפשר לסגור עם שחקן לפני תום העונה מכבי לא יעשו את זה? יעשו ועשו השנה(שרמאדיני וכנראה מאריץ')אבל לא תמיד שחקנים רוצים..אי אפשר לאנוס אותם לזה

את טועה. ברצלונה ממש לא צריכה למהר כי אין לה בעיה להתחרות עם כל קבוצה. היא אומרת לכל שחקן מועמד שיחכה כי יש סיכוי שהוא יקבל הון והוא מחכה. מכסי לא יכולה לחכות לקבוצות הללו כי אז היא תישאר עם השאריות שלהן.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים