asafb96 כתב:LIAV10 כתב:מעניין אם קירק היינריך יקבל חוזה באן בי איי עונה הבאה..
אם לא הייתי רוצה אותו פה כpg..
יד טובה וחכם..
ושחקן הגנה אדיר
ואין מצב שלא יקבל חוזה חדש...יותר מדי טוב...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:מעניין אם קירק היינריך יקבל חוזה באן בי איי עונה הבאה..
יד טובה וחכם..
ושחקן הגנה אדיר
LIAV10 כתב:מעניין אם קירק היינריך יקבל חוזה באן בי איי עונה הבאה..
יד טובה וחכם..
LIAV10 כתב:מעניין אם קירק היינריך יקבל חוזה באן בי איי עונה הבאה..
יד טובה וחכם..
rc4991 כתב:מה דעתכם להביא את מרטינאס גאצ'ביסיוס (GECEVICIUS MARTYNAS) לעמדת הרכז?
אני אומנם לא מכיר את השחקן אבל בקיץ שעבר היו פה הרבה שרצו לראות אותו כאן ולמיטב הבנתי הוא שחקן חכם וקלעי גדול אבל נוטה יותר לעמדה 2
אולי בזכות חוכמת המשחק שלו(ויכולות הריכוז?)הוא יוכל להיות הרכז שאנחנו מחפשים?(או לפחות משהו בסגנון?)
rc4991 כתב:מה דעתכם להביא את מרטינאס גאצ'ביסיוס (GECEVICIUS MARTYNAS) לעמדת הרכז?
אני אומנם לא מכיר את השחקן אבל בקיץ שעבר היו פה הרבה שרצו לראות אותו כאן ולמיטב הבנתי הוא שחקן חכם וקלעי גדול אבל נוטה יותר לעמדה 2
אולי בזכות חוכמת המשחק שלו(ויכולות הריכוז?)הוא יוכל להיות הרכז שאנחנו מחפשים?(או לפחות משהו בסגנון?)
rc4991 כתב:אין סיכוי שהוא יכול לעבור איזה שהיא "הסבה" לעמדת הרכז?
גם אם לא אולי כדאי לנו להביא אותו והוא ישחק כ-2 ליד הלפרין/אוחיון בדקות שלאנגפורד ינוח ויתרום לניהול המשחק
asafb96 כתב:rc4991 כתב:אין סיכוי שהוא יכול לעבור איזה שהיא "הסבה" לעמדת הרכז?
גם אם לא אולי כדאי לנו להביא אותו והוא ישחק כ-2 ליד הלפרין/אוחיון בדקות שלאנגפורד ינוח ויתרום לניהול המשחק
אולי, לא יודע... עם המצב הנוכחי בשוק אפשר לחשוב על זה. לפני שנתיים בריטאס הוא היה לו 3.3 אסיסטים. הוא לא רכז אבל יודע להוביל כדור ולמסור. אני מאוד אוהב אותו, אבל אני חושב שקודם צריך לחפש רכזים. אם ממש אין ברירה, אז אולי אפשר לבחון אותו. אני מעדיף אותו כרכז/כ2 והלפרין רכז מאשר שחקנים כמו פולן או אפילו היקמן שגם הם לא ממש רכזים, אבל צריך לבחון קודם את כל האופציות בעמדה הזאת
rc4991 כתב:מישהו מכיר/ממליץ על הרכז וולטר הודג' מהליגה הפולנית?
http://www.latinbasket.com/player.asp?C ... erID=71458
אני יודע שהליגה הפולנית חלשה אבל הוא נבחר ל-MVP ואולי הוא אופציה לא רעה לאור השוק הנוכחי
הרכז הוא וולטר הודג', שחקן כדורסל פורטוריקני בן 25
הוא כולה 1.83 ושיחק במכללת פלורידה(זה עצוב שאני יודעת את זה..I KNOW), לפי מה שידוע לי הוא לא ניסה את מזלו בדראפט ופולין זאת התחנה הראשונה שלו באירופה..הוא שם כבר שנה שנייה ברציפות(אותה קבוצה)
יש לו ממוצעים של 17.5 נקודות למשחק עם 47.9% ל-2 ו-33.7% מחוץ לקשת(וגם 86.7% מהקו)ובנוסף לזה הוא מוריד 2.8 ריבאונדים למשחק ומוסר 6.3 אסיסטים
הוא גם מאבד 3 כדורים למשחק אבל חוטף 1.4 כדורים
היתרון הכי גדול שלו בעיניי זה המהירות שלו והרצון..הבן אדם קרצייה הגנתית אם בא לו כי הוא תמיד היה במעמד של שחקן שצריך להוכיח את עצמו, גם במכללות..אז הוא תמיד שחקן שבא עם מלא אנרגיות
שחף כתב:ווישנייבסקי היה שחקן בלי כישרון בכלל. הבחור הזה נראה די מוכשר(בו מקאלב, להזכירכם, הגיע מפאקינג קרשיאקה).
שחף כתב:גארדים אמריקאים סלאשרים פחות תלויים ביריב ויותר ברמת הכישרון שלהם. כלומר ברור שיותר קשה לסיים חדירה מול פראן ואסקז ופרוביץ' מאשר מול אלישי כדיר ובריאן רנדל והרבה יותר קל לעבור בצעד ראשון את גוני יזרעלי מאשר את ניק קלאטיס אבל זה לא הנקודה כאן. לגארדים אמריקאים יש יתרון מובנה על גארדים אירופאים.
rc4991 כתב:שחף כתב:גארדים אמריקאים סלאשרים פחות תלויים ביריב ויותר ברמת הכישרון שלהם. כלומר ברור שיותר קשה לסיים חדירה מול פראן ואסקז ופרוביץ' מאשר מול אלישי כדיר ובריאן רנדל והרבה יותר קל לעבור בצעד ראשון את גוני יזרעלי מאשר את ניק קלאטיס אבל זה לא הנקודה כאן. לגארדים אמריקאים יש יתרון מובנה על גארדים אירופאים.
דיברת עכשיו על הודג'?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים