06 יוני 2012, 04:15
Holiday_Armadillo כתב:אבי סגלנכון לעכשיו נראה שהמשך דרכו של קית' לנגפורד במכבי ת"א נמצא בספק. המו"מ עם השחקן החל בניסיון של הצהובים להחתימו לשנתיים בשכר מופחת מהאופציה שיש לו בחוזה לעונה אחת. אילו לנגפורד היה נענה הוא כבר היה חתום, אבל כאמור - תפנית.
אחרי שדיוויד בלו הודיע שלא יחזור לעונה הבאה היתה מגמה לממש באופן מיידי את האופציה בחוזהו של לנגפורד על 1.1 מיליון דולר, אבל במכבי החליטו לחכות עד סוף החודש, מועד פקיעת האופציה. השאלה מבחינתה היא - האם המחיר לא גבוה מדי. עם זאת גם אם מכבי תחליט לממש את האופציה, ללנגפורד יהיה שבוע להחליט אם ברצונו לעזוב, ואז יצטרך לפצות את מכבי ב-100 אלף דולר.
ובינתיים, מכבי הודיעה רשמית על הרכש הראשון שלה לעונה הבאה - הסנטר הגיאורגי גיורגי שרמדיני(23). הרכש החדש שיחק בעונה שעברה בקאנטו. שרמדיני חתם לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. החתימה מותנית בבדיקות רפואיות.
שחקן הפנים השני של מכבי יהיה בעל תכונות משלימות, וכרגע המועמד המוביל הוא הסנטר הברזילאי רפאל הטשמייר(26, 2.08 מ').
06 יוני 2012, 04:19
06 יוני 2012, 04:42
EulGam05 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבי סגלנכון לעכשיו נראה שהמשך דרכו של קית' לנגפורד במכבי ת"א נמצא בספק. המו"מ עם השחקן החל בניסיון של הצהובים להחתימו לשנתיים בשכר מופחת מהאופציה שיש לו בחוזה לעונה אחת. אילו לנגפורד היה נענה הוא כבר היה חתום, אבל כאמור - תפנית.
אחרי שדיוויד בלו הודיע שלא יחזור לעונה הבאה היתה מגמה לממש באופן מיידי את האופציה בחוזהו של לנגפורד על 1.1 מיליון דולר, אבל במכבי החליטו לחכות עד סוף החודש, מועד פקיעת האופציה. השאלה מבחינתה היא - האם המחיר לא גבוה מדי. עם זאת גם אם מכבי תחליט לממש את האופציה, ללנגפורד יהיה שבוע להחליט אם ברצונו לעזוב, ואז יצטרך לפצות את מכבי ב-100 אלף דולר.
ובינתיים, מכבי הודיעה רשמית על הרכש הראשון שלה לעונה הבאה - הסנטר הגיאורגי גיורגי שרמדיני(23). הרכש החדש שיחק בעונה שעברה בקאנטו. שרמדיני חתם לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. החתימה מותנית בבדיקות רפואיות.
שחקן הפנים השני של מכבי יהיה בעל תכונות משלימות, וכרגע המועמד המוביל הוא הסנטר הברזילאי רפאל הטשמייר(26, 2.08 מ').
לא מבין מה אנחנו משיגים מלחכות עד סוף החודש פרט לצמצום האלטרנטיבות במקרה שלאנגפורד יבחר לעזוב, בסוף נגיע לחודש יולי בלי לאנגפורד ובלי אלטרנטיבות שיחליפו אותו.
06 יוני 2012, 04:55
06 יוני 2012, 05:22
06 יוני 2012, 05:24
06 יוני 2012, 05:32
yarinsaky כתב:דובי פיק טען אתמול שלקיצ'ן יש סעיף יציאה בראשון והוא יהיה מועמד למכבי אם לאנגפורד לא יחתום.
.
06 יוני 2012, 05:39
06 יוני 2012, 05:42
yarinsaky כתב:טוב, אז לא מועמד , אז אופציה, שיהיה.
אני לא מחזיק מפיק איזו אוטוריטה, יש פה כמה דווקא שכן. את רצית שנביא הכול לכאן, אז אני מביא גם אותו .
עוד מעט נביא גם משהוא מהגמד לשם איזון.
06 יוני 2012, 05:44
06 יוני 2012, 05:49
06 יוני 2012, 05:52
06 יוני 2012, 05:57
yarinsaky כתב:הבעייה שלך יוני שאתה חושב שמכבי בונה קבוצה שתלך עד הסוף.
כלומר, יש איזה סיכוי שזה יקרה, אבל זה לא ממש מה שקורה בפועל מאז שהשושלת התפרקה. אני חושב שמכי בונה קבוצות על סף ההצלבה - פיינלפור בשנים האחרונות , יש שנים שבהן דברים יתחברו ויש שנים שהדברים פחות יצליחו, ככה זה כשאתה מהמר על זרים חדשים כמעט כל שנה ולא מסוגל לשמור על הקיים.
אם לא שמנו לב, גם הקיץ יש מהפכה גדולה בהרכב. הקו הקדמי של שנה שעברה הלך לעולמו, כולל שני הסנטרים ובלו, הקו האחורי גם בדרך.
06 יוני 2012, 06:05
06 יוני 2012, 06:30
06 יוני 2012, 08:30
yarinsaky כתב:האמת שמה שכתבת כאן זה בדיוק מה שחשבתי לעצמי בזמן האחרון, בטח אחרי מה שקורה ביוון . מכבי אולי מאבדת כאן הזדמנות די חד פעמית למשוך לכאן שחקנים מהדרג הגבוה יותר.
אני מאוד מקווה שלא מפוצצים כאן מו"מים עם כל מיני שחקנים על 50 אלף דולר או בגלל שלא אוהבים סוכן זה או אחר ( אומרים שזה המצב עם הנדריקס למשל שמכבי לא מסוגלת לדבר איתו עסקים ) , אבל יש תחושה לא טובה שמוקרנת נכון לעכשיו.
06 יוני 2012, 08:36
06 יוני 2012, 08:44
argof כתב:אם לא תמומש האופציה, תומס קאלטי הוא חלופה טובה וחופשית.
06 יוני 2012, 08:46
jol9 כתב:yarinsaky כתב:האמת שמה שכתבת כאן זה בדיוק מה שחשבתי לעצמי בזמן האחרון, בטח אחרי מה שקורה ביוון . מכבי אולי מאבדת כאן הזדמנות די חד פעמית למשוך לכאן שחקנים מהדרג הגבוה יותר.
אני מאוד מקווה שלא מפוצצים כאן מו"מים עם כל מיני שחקנים על 50 אלף דולר או בגלל שלא אוהבים סוכן זה או אחר ( אומרים שזה המצב עם הנדריקס למשל שמכבי לא מסוגלת לדבר איתו עסקים ) , אבל יש תחושה לא טובה שמוקרנת נכון לעכשיו.
הבעיה היא שזאת הגישה של ההנהלה. "לא נורא שהפסדנו העיקר שהיה כיף".
מאוד מעצבנת אותי התקופה הזאת שבה אנשים לא מומחים משחקים מנג'ר וקובעים את הסגל
06 יוני 2012, 08:47
gandya כתב:argof כתב:אם לא תמומש האופציה, תומס קאלטי הוא חלופה טובה וחופשית.
חופשי? אולי.. אופציה טובה? כן אם אתה בונה סגל לבית אבות. הבחור היה מועמד לכאן ב2009, אז גילו היה עוד סביר(29). היה אפשר להשאיר כאן את דמונד מאלט וגמרנו.
בקיצור מכבי בצרות, מאמן נמצא ברוסיה, בסגל יש נכון לעכשיו רק שחקן זר אחד, וגם הוא אמור לשמש כסנטר מחליף..