המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:תגידו, כל 4 הקבוצות מנסות לחקות אחת את השנייה.
זה מדהים איך 2 הסדרות מתעקשות ללכת באותו כיוון בדיוק.
התחיל ב1-0 למיאמי ולספרס, המשיך ב-2-0 ל-2 אלה, אח"כ 2 היריבות צמצמו ל2-1, ואז השוו ועכשיו שניהם עשו מהפך ועלו ל-3-2.
אני בעד שיעתיקו אחד את השני גם במשחק הבא וישוו ל-3-3 כדי שיהיה ל-2 הסדרות משחק שביעי (אין לי פיבוריטית, סתם בא שיהיה מעניין...).
yarinsaky כתב:גם אני, לי אישת נמאס מהספרס ואני די התחלתי לסמפט את הרעמים מאוקלוהומה, קבוצה עם הווה ועתיד מזהיר לדעתי. מתפתחת כאן מפלצת אמיתית, אבל יותר סימפטית ממיאמי.
LIAV10 כתב:מישהו יכול להסביר את משפט הבו בו?
yarinsaky כתב:איזה משחק של דוראנט, או מיי גאד. 34 נקודות, 15 ריבאונד, 5 אסיסטים, 2 חטיפות. תצוגה ענקית מול הגנה גדולה של הספרס שכבר הובילו ב 18 הפרש והולכים הבייתה שלהם.
אסף צריך לתת הסברים מדוע הם לא אלופים כפי שחזה.
LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:גם אני, לי אישת נמאס מהספרס ואני די התחלתי לסמפט את הרעמים מאוקלוהומה, קבוצה עם הווה ועתיד מזהיר לדעתי. מתפתחת כאן מפלצת אמיתית, אבל יותר סימפטית ממיאמי.
האמת אני לא בטוח על העתיד..
חוץ מדוראנט שלדעתי האריך חוזה כל הכוכבים על חוזה רוקי לא גדול במיוחד ביחס לחוזה שיוכלו לקבל בעתיד..
השאלה מתי כל אחד מסיים חוזה..
אני בעד שישארו ביחד הרבה זמן, קשה שלא לאהוב את המועדון הקטן הזה עם הקהל שהכי מזכיר את קהל הקולג' מבין קבוצות האן ביי, הרבה התלהבות, מת על הקבוצה הזאת..
אם לא לברון אז שאוקלהומה ייקחו..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים