מלפפונים!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים!

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2012, 19:14

yarinsaky כתב:
Holiday_Armadillo כתב:הטשמאייר פצוע, המו"מ הוקפא. הנדריקס עשוי להמשיך במכבי
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 22128.html

מכבי לא ידעו שהוא פצוע ? העניין הזה פורסם כבר מזמן, לפחות 10 ימים .

שכונה!! או התקשורת שפירסמה את זה, או ההנהלה. או תרגיל מבריק שנועד לא ברור למה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 יוני 2012, 19:15

LIAV10 כתב:סתם שאלה..מה הייתם מעדיפים?

דנטמון, לאנגפורד, סמית', הנדריקס, מאריץ'
או
דנטמון, בנקס, סמית', הנדריקס, לורבק

באופן כללי , לדעתי, זה תמיד טוב שיש לך שחקן על. לכן אני אישית הייתי הולך על אופצייה 2 רק בגלל לורבק.
איזה מטעמים היה אפשר לעשות איתו עם בלאט כאן.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 יוני 2012, 19:16

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:

שכונה!! או התקשורת שפירסמה את זה, או ההנהלה. או תרגיל מבריק שנועד לא ברור למה...

אני מאוד מקווה שזה עוד תרגיל מבריק, אחרת אולי יש לנו בעייה כאן, יוסטון.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Lirca » 06 יוני 2012, 19:17

הייתם מתנגדים לסגל הזה?
1: אוחיון, רכז זר
2: הלפרין, לנגפורד, בורשטיין (בהנחה שאי אפשר יהיה להשתחרר מחוזהו)/לנדסברג
3: סמית', פניני
4: אליהו, מצ'באן
5: שרמדיני, הנדריקס, ג'יימס
Lirca

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 יוני 2012, 19:19

yarinsaky כתב:
LIAV10 כתב:סתם שאלה..מה הייתם מעדיפים?

דנטמון, לאנגפורד, סמית', הנדריקס, מאריץ'
או
דנטמון, בנקס, סמית', הנדריקס, לורבק

באופן כללי , לדעתי, זה תמיד טוב שיש לך שחקן על. לכן אני אישית הייתי הולך על אופצייה 2 רק בגלל לורבק.
איזה מטעמים היה אפשר לעשות איתו עם בלאט כאן.

לדעתי הסגל השני זה סגל רוצח בדם קר..
עמדות 1-4 אתלטיות שלא קיימת באף קבוצה באירופה עם הגנה מפחידה, הסנטר הכי טוב באירופה..
הגארדים יכולים להתגלות כשחקנים מצויינים.. מוסיפים ספסל עם כישרון בעמדת הגבוהים וגארדים ישראלים מצויינים..

לא יקרה, אה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 06 יוני 2012, 19:20

yarinsaky כתב:
jol9 כתב:
yarinsaky כתב:

אני מאוד מקווה שזה עוד תרגיל מבריק, אחרת אולי יש לנו בעייה כאן, יוסטון.

לא יודע. אני מאוד מקווה שמדובר בתרגיל כלשהו, אחרת העסק באמת מתנהל בצורה חובבנית. היו צריכים להושיב ילד על גוגל כדי ״לגלות״ שהוא פצוע ועובר ניתוח, כי הוא גם אמר את זה בראיון וגם הנבחרת שלו הודיעה כבר בשבוע שעבר שהוא לא ישחק איתה באולימפיאדה. העיקר שימלאו את הטפסים של דני פדרמן כמו שצריך...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Mta_atic » 06 יוני 2012, 19:30

לכל התמהים איך מכבי לא ידעו על הפציעה של האטשמאייר עד היום כביכול (אני בטוח שהקבוצה ידעה על מצבו של האטמאייר כבר מזמן, הבעיה היא שהכל מתגלגל בקצב של אמצעי התקשורת ולעיתים הם נמצאים בדיליי נוראי), להלן פרשנות על דברי גלדסטון:

תפנית דרמטית סביב שחקן הפנים הברזילאי: הצהובים גילו שנותח בברכו וייעדר כשלושה חודשים = פאק, אחרי שפימפתי את השם שלו כמה פעמים, רק עכשיו שמתי לב שהבחור בכלל פצוע וכנראה שבכלל לא יגיע לקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 06 יוני 2012, 19:35

Mta_atic כתב:לכל התמהים איך מכבי לא ידעו על הפציעה של האטשמאייר עד היום כביכול (אני בטוח שהקבוצה ידעה על מצבו של האטמאייר כבר מזמן, הבעיה היא שהכל מתגלגל בקצב של אמצעי התקשורת ולעיתים הם נמצאים בדיליי נוראי), להלן פרשנות על דברי גלדסטון:

תפנית דרמטית סביב שחקן הפנים הברזילאי: הצהובים גילו שנותח בברכו וייעדר כשלושה חודשים = פאק, אחרי שפימפתי את השם שלו כמה פעמים, רק עכשיו שמתי לב שהבחור בכלל פצוע וכנראה שבכלל לא יגיע לקבוצה.

זאת הבעיה פה, אנשים לוקחים את מה שנכתב על ידי חובבנים כאלה כעובדות מוגמרות לגבי מה שקורה מאחורי הקלעים, ונוצרת תמונה של הנהלה הזויה וגרוע, ולא כזאת שהובילה את מכבי לטופ של אירופה עם תקציב נמוך יחסית. כי בסופו של דבר, כל קיץ, אחרי כל השמות המצחיקים שעולים בתקשורת, חותמים אנשים אחרים שלא חשבנו עליהם בכלל, ואחרי כל נבועות הזעם, פתאום רואים פה קבוצה איכותית
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 06 יוני 2012, 19:36

Mta_atic כתב:לכל התמהים איך מכבי לא ידעו על הפציעה של האטשמאייר עד היום כביכול (אני בטוח שהקבוצה ידעה על מצבו של האטמאייר כבר מזמן, הבעיה היא שהכל מתגלגל בקצב של אמצעי התקשורת ולעיתים הם נמצאים בדיליי נוראי), להלן פרשנות על דברי גלדסטון:

אבל זה לא רק גלדסטון, זה היה בכל האתרים.
אני ממש לא מאלה שנוטים להאמין לכל מילה שיוצאת מפי אחד הגמדים.
אבל כשעניין מסוים מופיע בהרבה מאוד מקומות, אני כן נוטה להאמין שאין עשן בלי אש ולא סתם כולם מדווחים על אותו שם (למרות שתרבות ההעתקה בהחלט קיימת אצלינו...)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 06 יוני 2012, 19:37

מישהו במכבי מסבן יפה את התקשורת, או שזו באמת חובבנות. בכל מקרה, לא רוצה את הנדריקס פה. שיחפש מי ישלם לו את הסכומים הדביליים שהוא רוצה. הוא לא סנטר ראשון בשום קבוצה אירופאית שמכבדת את עצמה. שלום ושלום.
מקווה שמכבי יפסיקו עם השטויות ויסגרו כבר עם מאריץ'. אני לא קונה את הבולשיט שיש לו הצעות טובות יותר. האיש פאקינג שיחק את כמות הדקות של יניב גרין בשנתיים האחרונות.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 06 יוני 2012, 19:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 06 יוני 2012, 19:39

asafb96 כתב:

זאת הבעיה פה, אנשים לוקחים את מה שנכתב על ידי חובבנים כאלה כעובדות מוגמרות לגבי מה שקורה מאחורי הקלעים, ונוצרת תמונה של הנהלה הזויה וגרוע, ולא כזאת שהובילה את מכבי לטופ של אירופה עם תקציב נמוך יחסית. כי בסופו של דבר, כל קיץ, אחרי כל השמות המצחיקים שעולים בתקשורת, חותמים אנשים אחרים שלא חשבנו עליהם בכלל, ואחרי כל נבועות הזעם, פתאום רואים פה קבוצה איכותית

זאת בדיוק הבעיה. זה שאנחנו אוהבים מלפפונים, זה לא אומר שזה טוב לקבוצה. הלוואי ויהיה לנו קיץ אחד ממש משעמם, שכל מה שנדבר עליו זה היורו/אולימפיאדה/ווימבלדון/אליפות עולם באתלטיקה
או כל דבר אחר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 יוני 2012, 19:40

שחף כתב:מישהו במכבי מסבן יפה את התקשורת, או שזו באמת חובבנות. בכל מקרה, לא רוצה את הנדריקס הגמד פה. שיחפש מי ישלם לו את הסכומים הדביליים שהוא רוצה. ביי.

האמת שאני לא מבין מה יוצא בסוף מכל הסיבונים האלה, מה מכבי מרוויחה בדיוק מהמשחק הילדותי הזה ? מילא הסיפור עם לאנגפורד, אבל מה הת'ריל או הקאץ' כאן ?

אתה חושב שמאריץ' או הסוכן שלו מתרשמים מהדברים האלו וירוצו עכשיו לחתום עם מכבי ?
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 06 יוני 2012, 19:43

yarinsaky כתב:
שחף כתב:מישהו במכבי מסבן יפה את התקשורת, או שזו באמת חובבנות. בכל מקרה, לא רוצה את הנדריקס הגמד פה. שיחפש מי ישלם לו את הסכומים הדביליים שהוא רוצה. ביי.

האמת שאני לא מבין מה יוצא בסוף מכל הסיבונים האלה, מה מכבי מרוויחה בדיוק מהמשחק הילדותי הזה ? מילא הסיפור עם לאנגפורד, אבל מה הת'ריל או הקאץ' כאן ?

אין לי מושג מה מכבי עשו פה ומה השיגו בזה עם מאריץ' . וגלדסטון הוציא את עצמו דביל ברמות. הוא היה האחרון לפרסם על הברזילאי שהוא במגעים מתקדמים, ובמקום לשמור על שקט העלה ידיעה 5 שעות אחרי שהוא פצוע ושבמכבי גילו את זה עכשיו(באמת????). אפשר להגיש מועמדות למשרת הכתב לענייני כדורסל של ערוץ הספורט? עושה רושם שהדרישות שם לא כל כך גבוהות.

חוץ מזה, גודס לא דיבר בכלל על הברזילאי בשבוע שעבר כשהתראיין. זה באמת נראה לי יותר כמו תרגיל.
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 06 יוני 2012, 19:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי Mta_atic » 06 יוני 2012, 19:44

yarinsaky כתב:

אף אחד לא מתרשם כי בינתיים כל התאוריות על משחקי סוכנים הם סוג של ספקולציה (לפחות מבחינתי).
מכבי מועדון מספיק מכובד שיכול למשוך ולהחתים שחקנים, ומאריץ לא נמצא בדיוק בפוזיציה שמכבי צריכה ללקק לו על ארבע.

בעיניי הוא יכול להיות גניבה גדולה, אבל כמו שכתבתי - הוא לא בעמדה לנהל משא ומתן מלמעלה ולכן אני גם לא מאמין בתיאוריה שמכבי מפריחה שמועות כדי לזרז אותו לחתום.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 יוני 2012, 19:46

שחף כתב:
yarinsaky כתב:

לא יודע. אין לי מושג. וגלדסטון הוציא את עצמו דביל ברמות. הוא היה האחרון לפרסם על הברזילאי שהוא במגעים מתקדמים, ובמקום לשמור על שקט העלה ידיעה 5 שעות אחרי שהוא פצוע ושבמכבי גילו את זה עכשיו(באמת????). אפשר להגיש מועמדות למשרת הכתב לענייני כדורסל של ערוץ הספורט? עושה רושם שהדרישות שם לא כל כך גבוהות.

תאמין לי שאתה תעשה עבודה הרבה יותר טובה. יש לו את כל האמצעים והקשרים והוא מחנטרש ברמות.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 06 יוני 2012, 19:47

Mta_atic כתב:
yarinsaky כתב:

אף אחד לא מתרשם כי בינתיים כל התאוריות על משחקי סוכנים הם סוג של ספקולציה (לפחות מבחינתי).
מכבי מועדון מספיק מכובד שיכול למשוך ולהחתים שחקנים, ומאריץ לא נמצא בדיוק בפוזיציה שמכבי צריכה ללקק לו על ארבע.

בעיניי הוא יכול להיות גניבה גדולה, אבל כמו שכתבתי - הוא לא בעמדה לנהל משא ומתן מלמעלה ולכן אני גם לא מאמין בתיאוריה שמכבי מפריחה שמועות כדי לזרז אותו לחתום.

מצבנו לא מזהיר כל כך ואני חושש מאוד מאופציה ב' של מכבי אם מאריץ' לא יבוא בסוף. וזה כולל את הנדריקס בתור סנטר מוביל. מישהו ראה איך הוא נראה מול פאו? האיש לא בלבל הזה.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 יוני 2012, 19:52

ושחף עוד אומר את זה בתור אדם אופטימי בד"כ. ;)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי where is the love? » 06 יוני 2012, 19:56

אני מאוד אוהב את הנדריקס אבל הוא 4 הוא פאוור פורוורד....
שהוא משחק בעמדה 5 נכון הוא לא רע כל כך, והשנה בגלל כל הבעיות לא הייתה ברירה, אבל בהגנה הוא מתקשה בעמדה הזאת ולא מוציא לידי ביטוי
את היכולות המחוספסת שהוא עושה בעמדה 4.
אז למה שלא יביאו אותו כביכול לעמדה 4 יחד עם אליהו ואז מאריץ ושרמדיני, זה יהיה קו קדמי מחוספס...

תחשבו על זה, הנדריקס ושרמידני, אליהו ומאריץ, אליהו ושרמדיני, הנדריקס ומאריץ שיש מאחוריהם מנוע מחוספס, זוהי קבוצה טובה, קבוצה ב- רמה !
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי where is the love? » 06 יוני 2012, 20:00

אגב מה רע בפופס מנסה בונסו הוא ממש טוב וגם מחוספס!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי itai7 » 06 יוני 2012, 20:03

שאין לו הכנה למוח
itai7

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים