אדגר פו כתב:קשה להאמין שרק עיתונאי לא מוכר מיוון יודע על זה. זה הדבר אולי הכי חשוב בקשר למכבי ואף אחד בארץ לא שמע על זה ? ערוץ הספורט ? או שכולם משתפים פעולה עם מכבי בהסתרת מידע חיוני ? ....
אם יש בידיעה הזאת בשר עיתונאים כאן כבר מתנפלים על החומר ונדע בקרוב מאוד אם זה ברווז או לא.
מאוד הגיוני. החוזה איתו נחתם בינואר, כל השחקנים במכבי הורידו משכרם וזו המגמה באירופה. הוא צריך להבין שדברים השתנו ולקבל בקשת המועדון. מרגיש פרימדונה? (ורואים זאת לאורך החודש האחרון היטב), שילך לפאר מועדון אחר. הוא שחקן ענק, הגארד השני בטיבו באירופה, אבל....הסקוטי ממש לא מנהיג (הפוך גוטה, בחודש האחרון השואב אנרגיות מהקבוצה) וחשוב יותר, ממש, אבל ממש לא
מענטש. אין לי סנטימנטים לבחור.
מה רע בכך שתהיה עונה פיננסית? עונה ללא הוד רוממותו וולבקין. אף אחד לא יודע לאן הרוח נושבת. לא יודעים אם העונה תתחיל ואם כן, האם תסתיים. האם יהיה קהל אם לאו. אז תהיה עונה מסוג אחר. קבוצה לוחמת. אני לגמרי בעד למכור אותו בכמה מליונים ולהביא את מדר לעמדת הרכז. אני בטוח לגמרי שאהנה יותר.
אמיתי לגמרי: מאכזב אותי יותר שלא החתימו את גרמר גאלי לעמדה 3 מאשר לא יחזיקו את סקוטי בקבוצה.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!