נא ליצור קשר דרך המייל של האתר : tzahevet.login@gmail.com עשינו מספר שינויים שנועדו לעצור את הבוטים שמפריעים לנו וחלק מהם יגרמו לקשיים ברישום לפורום האתר.
עדכנו בבקשה בכל בעיה (דרך המייל או דרך המנהלים).
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
תעשה טובה, תקצר את זמן ההמתנה המותר בין ההודעות. זה מאוד מעצבן שבכל פעם שניה זה כותב לך שאתה שולח הודעות מהר מדי (ואני מקליד לאט בעברית)
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
כן, עכשיו ההודעות מתקבלות לרוב בנסיון ראשון, ולא בנסיון השלישי או הרביעי
- דוקטור, תעזור לי! - ממה אתה סובל? - אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן. - אתה אוהד מכבי בכדורסל? - כן, דוקטור, איך ידעת? - חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
יש בעיות עם השרת. לפעמים הכל בסדר ולפעמים הוא משבש לנו את כל הפורום. הנושא בטיפול.
בשביל שנוכל להישאר בקשר גם במקרי חירום שהפורום לא עולה ורוצים לדעת מה קורה תרשמו לכם את המייל של האתר בגימייל ונוכל להיות בקשר : tzahevet.login@gmail.com
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
פאק... כבר שלושה ימים אני מנסה להתחבר לפורום ולא מצליח ולא משנה מה קורה ומה אני עושה למישהו עוד זה קרה ? גם להירשם עם שם אחר ודרך מייל אחר לא הצלחתי רק כששינו לי את השם הצלחתי ... תודה למי שעזר.
כי הפורום הוא כמו הקבוצה. פורום חרא לקבוצה חרא. ככה זה הולך