אם קירי עוד לא חתם בNBA הם עוד יכולים לשים לו 5-6 מיליון יורו לעונה על השולחן, להביא על הדרך את מקאלב במקום גורדון, להחליף את שישקא בסוני ווימס או מישהו כזה, ולחזק את הקוו הקדמי שלהם באיזה לורבק. פשוט הזוי ומטורף. הלוואי עלינו חצי מהתקציב הזה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:ברוסיה התפרסם שתקציב צסק"א מוסקבה לעונה הקרובה הוא 44 מיליון יורו, מתוך זה 27 מיליון יורו תקציב שחקנים. כלומר, בהנחה שיהיו שם 12 שחקנים יהיה השכר הממוצע של כל שחקן 2 ורבע מיליון יורו!
האמת היא שזה נשמע לי קצת הזוי.
rc4991 כתב:קודי כתב:ברוסיה התפרסם שתקציב צסק"א מוסקבה לעונה הקרובה הוא 44 מיליון יורו, מתוך זה 27 מיליון יורו תקציב שחקנים. כלומר, בהנחה שיהיו שם 12 שחקנים יהיה השכר הממוצע של כל שחקן 2 ורבע מיליון יורו!
האמת היא שזה נשמע לי קצת הזוי.
זה כבר טירוף,אולי הם הולכים להנחית כאן איזה שחקן רציני מה-NBA
asafb96 כתב:מטורף![]()
אם קירי עוד לא חתם בNBA הם עוד יכולים לשים לו 5-6 מיליון יורו לעונה על השולחן, להביא על הדרך את מקאלב במקום גורדון, להחליף את שישקא בסוני ווימס או מישהו כזה, ולחזק את הקוו הקדמי שלהם באיזה לורבק. פשוט הזוי ומטורף. הלוואי עלינו חצי מהתקציב הזה
felix_r כתב:asafb96 כתב:מטורף :eek
וכמה נראה לך קירי מקבל עכשיו? :taunt
felix_r כתב:ריאל מנצחת במשחק השני!
refael כתב:felix_r כתב:ריאל מנצחת במשחק השני!
איידסון 0 נק' ! מה עובר עליו השנה ?
Holiday_Armadillo כתב:refael כתב:felix_r כתב:ריאל מנצחת במשחק השני!
בברצלונה הוא רק עוד שחקן
בכל הקבוצות בהן הוא כיכב, וזה כולל את התקופות שלו בגרמניה,צרפת,ליטא וישראל, הוא היה מרכז העניינים והרבה מהשיטה הייתה סביבו
בברצלונה הוא סתם עוד שחקן והוא לא מהסוג שיכול להעמיד מספרים טובים ככה..הוא אנמי ונעלם ברקע
refael כתב:Holiday_Armadillo כתב:refael כתב:felix_r כתב:ריאל מנצחת במשחק השני!
בברצלונה הוא רק עוד שחקן
בכל הקבוצות בהן הוא כיכב, וזה כולל את התקופות שלו בגרמניה,צרפת,ליטא וישראל, הוא היה מרכז העניינים והרבה מהשיטה הייתה סביבו
בברצלונה הוא סתם עוד שחקן והוא לא מהסוג שיכול להעמיד מספרים טובים ככה..הוא אנמי ונעלם ברקע
אני לא כל כך בטוח שלא יעדו לא להיות בין הכוכבים בקבוצה השנה.
בכל זאת שילמו עליו לא מעט כסף 4מיליון!
הוא גם לא עוד שחקן בברצלונה רוב השנה ביורוליג הוא פתח בחמישייה כך ש"שעוד שחקן" הוא ממש לא.
הבעיה שלאחרונה פיט מייקל תופס את המקום שלו בעמדה 3 ואיידסון לא מקבל ממש דקות משחק 10-13 דקות.
קודי כתב:אידסון דווקא פתח את העונה נהדר והיה אחד השחקנים המרכזיים של ברצלונה. הבעיה הראשונה שפגעה בו היתה הפציעה ממנה סבל לפני מספר חודשים ואשר גרמה לו להיעדר מהמגרשים לחודש. בחודש הזה מייקל חזר לכושר ולקח לו את המקום. מעבר לכך, אידסון אפקטיבי כשהוא משחק כגארד (אמרתי כבר בעבר שמדובר בסמול פורוורד טוב ובגארד מצויין) ומכוון את ההתקפה (גם אם הוא לא משחק כרכז) ואכן במכבי הוא נתן את המשחקים הכי טובים שלו כשפרקינס היה פצוע והוא שיחק כגארד ליד פארגו. אידסון היה כזה בתחילת העונה בברצלונה מאחר שנבארו סבל מפציעות ולא היה דומיננטי. מאז שנבארו חזר הוא השתלט על הקו האחורי וזה דחק החוצה את אידסון, שהוא שחקן שמאוד מושפע מכמות הדקות שהוא משחק ומגודל התפקיד שיש לו בקבוצה. עדיין הייתי מאוד שמח אם היה חוזר לכאן, אבל זה כבר לא יקרה.
שחף כתב:קודי כתב:אידסון דווקא פתח את העונה נהדר והיה אחד השחקנים המרכזיים של ברצלונה. הבעיה הראשונה שפגעה בו היתה הפציעה ממנה סבל לפני מספר חודשים ואשר גרמה לו להיעדר מהמגרשים לחודש. בחודש הזה מייקל חזר לכושר ולקח לו את המקום. מעבר לכך, אידסון אפקטיבי כשהוא משחק כגארד (אמרתי כבר בעבר שמדובר בסמול פורוורד טוב ובגארד מצויין) ומכוון את ההתקפה (גם אם הוא לא משחק כרכז) ואכן במכבי הוא נתן את המשחקים הכי טובים שלו כשפרקינס היה פצוע והוא שיחק כגארד ליד פארגו. אידסון היה כזה בתחילת העונה בברצלונה מאחר שנבארו סבל מפציעות ולא היה דומיננטי. מאז שנבארו חזר הוא השתלט על הקו האחורי וזה דחק החוצה את אידסון, שהוא שחקן שמאוד מושפע מכמות הדקות שהוא משחק ומגודל התפקיד שיש לו בקבוצה. עדיין הייתי מאוד שמח אם היה חוזר לכאן, אבל זה כבר לא יקרה.
אני חושב שאם בלאט לא היה מרוצה מסמית' היה לזה סיכוי טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־40 אורחים