01 אוגוסט 2020, 19:13
MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:Adam כתב:שמוליק כתב:לא הגיוני. להביא את זיזיץ בכסף גדול כשאין לך כיסים ומנויים אבל להמר בעמדת הרכז עם שחקן של 250K ? מוזר מאוד. מצד שני, פורסם היום שהנקינס חתם בגלא, קרי, מכבי ירדו ממנו.
אנשים עדיין לא מבינים שהרכז הבכיר של מכבי, בין אם נרצה או לא, זה סקוטי. להגיד לך שאני אוהב את זה? לא בטוח, אבל אנחנו לא צריכים כוכב שישחק לצד סקוטי כי בסוף הוא יעלים אותו. היה אפשר לראות את זה בעונה הראשונה של סקוטי כאן.
האלטרנטיבה הברורה זה להמר על העמדה הזאת, בטח כשמדובר בקיץ פיננסי, ואם יתברר כי מדובר בבול פגיעה - הרי זכינו. ואם לא - אז יש את בראיינט, זוסמן או אפילו ג'ונדי שישחקו מצוין לצד סקוטי.
מתישהו יפול האסימון.
נדמה לי שאתם עפים עליו קצת יותר מידי. כן, הוא התחזק פיזית ומגיע לעיתים קרובות יותר לקרבת הסל, אבל מנטלית - זה עדיין לא שם. הוא עוד לא מבין את המשחק מספיק טוב (הגנתית) ולא מספיק קשוח (מנטליות של ג'ייק כהן). מה שכן, אני חושב שזה קשור קצת גם לניסיון המועט שצבר - שמתבטא במיעוט דקות ותפקידים מינוריים שניתנו לו ב-NBA (ועוד קודם במכבי, אם לומר את האמת). הוא הגיע לא מספיק בשל לקבוצות/ליגות ששיחק בהם (התודות למכבי ו-וויצ'יץ'). אני מאמין שיוכל לצאת ממנו שחקן, אבל בואו לא נפריז בהתפתחות שלא עד כה. הוא מתקדם, אבל לאט מאוד. הפריצה עוד לא הגיעה.
ואחרי כל זה, הוא עשוי לקבל צ'אנס נוסף במחנות האימונים של ה-NBA (מתי שלא יתקיימו), כי בסוף - הוא עדיין צעיר מאוד. בשנה שעברה הוא בחר ללכת בנתיב הזה, כך שלא הייתי ממהר לשים אותו באירופה.
מבחינתי השאלה הגדולה זה ההתאמה ליאניס שמעדיף בדכ גבוהים ניידים ואתלטים ופחות בסגנון של זיזיץ
01 אוגוסט 2020, 19:16
שמואל1 כתב:מה דעתך לגבי זיזיץ'?
01 אוגוסט 2020, 19:17
זיזיץ לא נייד ואתלטי?MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:Adam כתב:שמוליק כתב:לא הגיוני. להביא את זיזיץ בכסף גדול כשאין לך כיסים ומנויים אבל להמר בעמדת הרכז עם שחקן של 250K ? מוזר מאוד. מצד שני, פורסם היום שהנקינס חתם בגלא, קרי, מכבי ירדו ממנו.
אנשים עדיין לא מבינים שהרכז הבכיר של מכבי, בין אם נרצה או לא, זה סקוטי. להגיד לך שאני אוהב את זה? לא בטוח, אבל אנחנו לא צריכים כוכב שישחק לצד סקוטי כי בסוף הוא יעלים אותו. היה אפשר לראות את זה בעונה הראשונה של סקוטי כאן.
האלטרנטיבה הברורה זה להמר על העמדה הזאת, בטח כשמדובר בקיץ פיננסי, ואם יתברר כי מדובר בבול פגיעה - הרי זכינו. ואם לא - אז יש את בראיינט, זוסמן או אפילו ג'ונדי שישחקו מצוין לצד סקוטי.
מתישהו יפול האסימון.
נדמה לי שאתם עפים עליו קצת יותר מידי. כן, הוא התחזק פיזית ומגיע לעיתים קרובות יותר לקרבת הסל, אבל מנטלית - זה עדיין לא שם. הוא עוד לא מבין את המשחק מספיק טוב (הגנתית) ולא מספיק קשוח (מנטליות של ג'ייק כהן). מה שכן, אני חושב שזה קשור קצת גם לניסיון המועט שצבר - שמתבטא במיעוט דקות ותפקידים מינוריים שניתנו לו ב-NBA (ועוד קודם במכבי, אם לומר את האמת). הוא הגיע לא מספיק בשל לקבוצות/ליגות ששיחק בהם (התודות למכבי ו-וויצ'יץ'). אני מאמין שיוכל לצאת ממנו שחקן, אבל בואו לא נפריז בהתפתחות שלא עד כה. הוא מתקדם, אבל לאט מאוד. הפריצה עוד לא הגיעה.
ואחרי כל זה, הוא עשוי לקבל צ'אנס נוסף במחנות האימונים של ה-NBA (מתי שלא יתקיימו), כי בסוף - הוא עדיין צעיר מאוד. בשנה שעברה הוא בחר ללכת בנתיב הזה, כך שלא הייתי ממהר לשים אותו באירופה.
מבחינתי השאלה הגדולה זה ההתאמה ליאניס שמעדיף בדכ גבוהים ניידים ואתלטים ופחות בסגנון של זיזיץ
01 אוגוסט 2020, 19:17
01 אוגוסט 2020, 19:21
01 אוגוסט 2020, 19:24
01 אוגוסט 2020, 19:27
Mitelka כתב:זיזיץ לא נייד ואתלטי?MTA2311 כתב:אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:Adam כתב:אנשים עדיין לא מבינים שהרכז הבכיר של מכבי, בין אם נרצה או לא, זה סקוטי. להגיד לך שאני אוהב את זה? לא בטוח, אבל אנחנו לא צריכים כוכב שישחק לצד סקוטי כי בסוף הוא יעלים אותו. היה אפשר לראות את זה בעונה הראשונה של סקוטי כאן.
מתישהו יפול האסימון.
אתה יודע אלו לא תכונות של שחורים בלבד.
קורא סקאוטינג רפורטס של החברה מהנ.ב.א (לא ראיתי אותו משחק שם, זוכר אותו רק מהקבוצה של בלאט) ורושמים כולם שהוא אתלט סולידי ברמת הנ.ב.א.
בטוח הוא לא לברון ג'יימס אבל לא חושב שהוא לא אתלטי.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
01 אוגוסט 2020, 19:32
01 אוגוסט 2020, 19:33
Hujirat כתב:משלים טוב את אותלו. גם את קווינסי שבטח יישאר.
אם היינו מביאים עוד קפיץ היו מתלוננים שאין
מי שישים גוף לסנטרים הקלאסיים כמו טבארס ומילוטינוב. אמארה יכול להיות הפליפה רייס מהספסל. אחלה קו קדמי
עדיין מתקשה להאמין שיחתום.
01 אוגוסט 2020, 19:34
שופי שוף כתב:כל ענייני ההתאמה האלו הם חשובים מאוד, אבל כרגע אנחנו מדברים פה על מועמד מסויים שטוב באופן משמעותי מכל שאר האופציות שנותרו בשוק על הנייר. בעיניי זה העיקר פה.
ובכל מקרה, זיזיץ' לא כבד במיוחד, אבל הסגנון משחק שלו באמת שונה משל אותלו, ואני דווקא חושב שזה מעולה.
להביא עוד גבוה בסגנון של אותלו די מגביל את האופציות של יאניס.
אבל באמת שבמצב הנוכחי להביא את זיזיץ' זה נו בריינר.
01 אוגוסט 2020, 19:42
Hujirat כתב:משלים טוב את אותלו. גם את קווינסי שבטח יישאר.
אם היינו מביאים עוד קפיץ היו מתלוננים שאין
מי שישים גוף לסנטרים הקלאסיים כמו טבארס ומילוטינוב. אמארה יכול להיות הפליפה רייס מהספסל. אחלה קו קדמי
עדיין מתקשה להאמין שיחתום.
01 אוגוסט 2020, 19:43
אחדשיודע כתב:Adam כתב:שמוליק כתב:Adam כתב:הייתה בי איזושהי תקווה שזיזיץ' בסוף יגיע לכאן ולא לריאל. עם כמה שהסיכויים היו נמוכים (שקטנו עוד יותר כאשר ריאל שחררה את מיקי) עדיין רציתי להאמין.
אם זה באמת קורה בסופו של דבר - וואו. שאפו למכבי.
מעדיף להמר על עמדת הגארד מאשר על סנטר.
יאללה אולי גם נביא את הקרואטי השני חזרה הביתה במקום אייסי.
בנדר רך יותר מכהן בהגנה אלא אם עבר מטמורפוזה בתקופתו ב NBA.
עבר חתיכת שינוי שם ב-NBA. האכילו אותו בסטרואידים והוא נראה הרבה יותר פיזי וחזק. הוא אמנם נהיה מעט איטי יותר אבל לעמדה 4-5 הוא עדיין נחשב זריז.
שחקן בגובה 2.13 (באתרים אחרים הוא רשום גם 2.15) עם מוטת ידיים כמו שלו - לאף אחד, בטח באירופה, לא יהיה קל לקלוע עליו.
זה לא אותו ילדון ששיחק כאן במכבי וזרק שלשות רק.
בנדר לדעתי שחקן טוב. הוא פשוט מסוג השחקנים שמתאימים לשחק באירופה ולא ב-NBA, הרבה בגלל אופי המשחק שלהם.
נדמה לי שאתה עף עליו קצת יותר מידי. כן, הוא התחזק פיזית ומגיע לעיתים קרובות יותר לקרבת הסל, אבל מנטלית - זה עדיין לא שם. הוא עוד לא מבין את המשחק מספיק טוב (הגנתית) ולא מספיק קשוח (מנטליות של ג'ייק כהן). מה שכן, אני חושב שזה קשור קצת גם לניסיון המועט שצבר - שמתבטא במיעוט דקות ותפקידים מינוריים שניתנו לו ב-NBA (ועוד קודם במכבי, אם לומר את האמת). הוא הגיע לא מספיק בשל לקבוצות/ליגות ששיחק בהם (התודות למכבי ו-וויצ'יץ'). אני מאמין שיוכל לצאת ממנו שחקן, אבל בואו לא נפריז בהתפתחות שלו עד כה. הוא מתקדם, אבל לאט מאוד. בכל אופן, הפריצה שאיחלו לה בפיניקס, עוד לא הגיעה.
01 אוגוסט 2020, 19:46
01 אוגוסט 2020, 19:50
felix_r כתב:ממה שראיתי, ב NBA הרסו את בנדר. שמו למטרה לעשות ממנו שחקן פנים, גרמו לו להוסיף יותר מדי מסה.
01 אוגוסט 2020, 20:05
Adam כתב:אחדשיודע כתב:Adam כתב:שמוליק כתב:Adam כתב:הייתה בי איזושהי תקווה שזיזיץ' בסוף יגיע לכאן ולא לריאל. עם כמה שהסיכויים היו נמוכים (שקטנו עוד יותר כאשר ריאל שחררה את מיקי) עדיין רציתי להאמין.
אם זה באמת קורה בסופו של דבר - וואו. שאפו למכבי.
מעדיף להמר על עמדת הגארד מאשר על סנטר.
יאללה אולי גם נביא את הקרואטי השני חזרה הביתה במקום אייסי.
בנדר רך יותר מכהן בהגנה אלא אם עבר מטמורפוזה בתקופתו ב NBA.
עבר חתיכת שינוי שם ב-NBA. האכילו אותו בסטרואידים והוא נראה הרבה יותר פיזי וחזק. הוא אמנם נהיה מעט איטי יותר אבל לעמדה 4-5 הוא עדיין נחשב זריז.
שחקן בגובה 2.13 (באתרים אחרים הוא רשום גם 2.15) עם מוטת ידיים כמו שלו - לאף אחד, בטח באירופה, לא יהיה קל לקלוע עליו.
זה לא אותו ילדון ששיחק כאן במכבי וזרק שלשות רק.
בנדר לדעתי שחקן טוב. הוא פשוט מסוג השחקנים שמתאימים לשחק באירופה ולא ב-NBA, הרבה בגלל אופי המשחק שלהם.
נדמה לי שאתה עף עליו קצת יותר מידי. כן, הוא התחזק פיזית ומגיע לעיתים קרובות יותר לקרבת הסל, אבל מנטלית - זה עדיין לא שם. הוא עוד לא מבין את המשחק מספיק טוב (הגנתית) ולא מספיק קשוח (מנטליות של ג'ייק כהן). מה שכן, אני חושב שזה קשור קצת גם לניסיון המועט שצבר - שמתבטא במיעוט דקות ותפקידים מינוריים שניתנו לו ב-NBA (ועוד קודם במכבי, אם לומר את האמת). הוא הגיע לא מספיק בשל לקבוצות/ליגות ששיחק בהם (התודות למכבי ו-וויצ'יץ'). אני מאמין שיוכל לצאת ממנו שחקן, אבל בואו לא נפריז בהתפתחות שלו עד כה. הוא מתקדם, אבל לאט מאוד. בכל אופן, הפריצה שאיחלו לה בפיניקס, עוד לא הגיעה.
מקבל את מה שאתה אומר, בעיקר את עניין היעדר ניסיון במשחק. ייתכן ואני מגזים עם בנדר מעט אך אני לחלוטין חושב שהוא יכול לשמור בצורה טובה (אפילו מאוד) באירופה, בעיקר כשיש לנו את יאניס שיחדיר בו קצת יסודות הגנה.
לדעתי בנדר עשה את שלו ב-NBA. הוא קיבל מספיק הזדמנויות להוכיח את עצמו ולנסות להפוך לפחות ל-ROLE PLAYER. בפוטנציאל הוא בהחלט יכול להיות כזה, אך עם איך שדברים זזים לאחרונה ב-NBA, כשיש באמת המון כישרון בשנים האחרונות ומעט מקום, ונוסיף את עניין הקורונה לעניין שלא בטוח עוזר במיוחד - בשנתיים הקרובות אני יכול לראות את בנדר בתור השחקן ה14-15 בספסל, ובשביל זה עדיף כבר לחזור לאירופה ולהפוך לכוכב - והוא יכול להפוך לאחד כזה תוך 2-3 שנים.
01 אוגוסט 2020, 20:50
01 אוגוסט 2020, 20:53
זה בטח היה פייק או אופציה לגיבוי אם לא יצליחו להביא את זיזיץ, תכלס לא צריך להאמין לכל דבר שקוראים...אדגר פו כתב:למי שלא מעודכן, איך עברו מהנקינס לזיזיץ' באבחת שבת אחת ? מצאו מטמון מתחת לבית של פדרמן או שמכבי התחילו להדפיס כסף כמו הממשלה ?
רק לפני שבועיים או שלוש היה כאן אשכול שאומר לנו שמכבי לפני פירוק והולכים למכור את ווילבקין...
01 אוגוסט 2020, 20:56
01 אוגוסט 2020, 21:08
01 אוגוסט 2020, 21:19