אני לא חותם, אבל משער שהפעם זה יהיה שונה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:מילוש באמת היה ספין.
לא באמת היו דיבורים קונקרטיים.
המקרה של זיזיץ' שונה לגמרי, בגלל ניקולה.
Thorin כתב:זה לא ספין, אבל גם לא רציני לחשוב שהוא יהיה כאן.
מכבי שמה הצעה כספית נחותה משמעותית מריאל.
במדריד הם מבינים שאנטה לא יגיע בדקות מעוטות.
אז יבטיחו לו רוטציה ודקות משמעותיות בליגה הספרדית.
הוא לא יגיע לכאן אם עד עכשיו לא חתם.
בסך הכל מצפה לדקות כיאה לשחקן במעמדו.
ההצעה ממכבי נועדה לאותת לריאל.
בניגוד לשנים קודמות, העונה אני לא מצפה מהבעלים להשקעה מטורפת.
אבל כן זה יבאס שוב השכונתיות הזאת של המועדון.
למי שאין כסף לא יכול להיכנס למומ איטי עם שחקן.
זאת פריווילגיה של האלפא דוג של המפעל.
לא שלנו...
er79 כתב:שמואל1 כתב:מילוש באמת היה ספין.
לא באמת היו דיבורים קונקרטיים.
המקרה של זיזיץ' שונה לגמרי, בגלל ניקולה.
אני רק יודע דבר אחד: כל עונה, כל קיץ שיש מזמוז תקשורתי שנמרח כמו מסטיק על פני כמה ימים ששחקן סיכם, על סף סיכום, על סף החתמה, הגיע להבנות, וכיו"ב, זה היה תמיד בלון שהתפוצץ לנו בפנים. בדרך כלל בשנים האחרונות מי שחותם זה פשוט איזה שחקן אלמוני שמכבי מחתימה בלי שאף כתב יצליח להתביית על זה מבעוד מועד. כל יום כזה שנמרח אומר לי שהטקס תם. והלוואי ואתבדה.
A.Parker כתב:לא שאני אומר שהוא חותם, אבל חלקכם שוכחים שהוא עדיין תחת חוזה בקליבלנד שהוא צריך להשתחרר ממנו
Jack55 כתב:A.Parker כתב:לא שאני אומר שהוא חותם, אבל חלקכם שוכחים שהוא עדיין תחת חוזה בקליבלנד שהוא צריך להשתחרר ממנו
מדויק, בואו נחכה עוד קצת.
אדם כתב:Jack55 כתב:A.Parker כתב:לא שאני אומר שהוא חותם, אבל חלקכם שוכחים שהוא עדיין תחת חוזה בקליבלנד שהוא צריך להשתחרר ממנו
מדויק, בואו נחכה עוד קצת.
כאילו יש לנו ברירה חח
שמישהו אומר לי ששחקן יוכרז אחרצ/ערב (בטח כזה שרק סיכם והוא תחת חוזה בקבוצה אחרת) ישר גורם לי לא להאמין לו. מכבי תמיד מחכה לבוקר המאוחר או להצהרים...Mmm כתב:לפי שקדי יוכרז היום ככל הנראה זיזיץ ישתכר 750 השנה ושנה הבאה מיליון
לא יודע מה המצב עם החתימה אבל הוא צריך קודם להשתחרר מהחוזה בקליבלנד לא?divarx כתב:פספסתי משהו?? זיזיץ כבר חתם במכבי? בכל הסרטונים ביוטיוב אני רואה את אוהדי מכבי מקניטים את אוהדי ריאל כאילו הוא כבר חתום, גם כאן חלק מהתגובות משום מה כל כך בטוחות בעצמן, חתם או לא? לא ראיתי שום כתבה שמאשרת חתימה שלו
יוכרז ב02:27...Shay_uzan כתב:שמישהו אומר לי ששחקן יוכרז אחרצ/ערב (בטח כזה שרק סיכם והוא תחת חוזה בקבוצה אחרת) ישר גורם לי לא להאמין לו. מכבי תמיד מחכה לבוקר המאוחר או להצהרים...Mmm כתב:לפי שקדי יוכרז היום ככל הנראה זיזיץ ישתכר 750 השנה ושנה הבאה מיליון
כןTAYO כתב:לא יודע מה המצב עם החתימה אבל הוא צריך קודם להשתחרר מהחוזה בקליבלנד לא?divarx כתב:פספסתי משהו?? זיזיץ כבר חתם במכבי? בכל הסרטונים ביוטיוב אני רואה את אוהדי מכבי מקניטים את אוהדי ריאל כאילו הוא כבר חתום, גם כאן חלק מהתגובות משום מה כל כך בטוחות בעצמן, חתם או לא? לא ראיתי שום כתבה שמאשרת חתימה שלו
Sent from my iPhone using Tapatalk
אז בטח רק מחר, כשמתחיל השבוע בארה״בשמואל1 כתב:כןTAYO כתב:לא יודע מה המצב עם החתימה אבל הוא צריך קודם להשתחרר מהחוזה בקליבלנד לא?divarx כתב:פספסתי משהו?? זיזיץ כבר חתם במכבי? בכל הסרטונים ביוטיוב אני רואה את אוהדי מכבי מקניטים את אוהדי ריאל כאילו הוא כבר חתום, גם כאן חלק מהתגובות משום מה כל כך בטוחות בעצמן, חתם או לא? לא ראיתי שום כתבה שמאשרת חתימה שלו
Sent from my iPhone using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים