where is the love? כתב:סליחה על הבורות, אתם גם משתמשים באפליקציה Tapatalk ?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
כן הרוב פה משתמשים באפליקציה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:סליחה על הבורות, אתם גם משתמשים באפליקציה Tapatalk ?
זוכר בהחלט....חביב אורנג'ד... צפריר...אדגר פו כתב:ברוך השב והחוזר.
אני מחכה לעוד כמה שיחזרו, בראשם אולדי, יובל, רותי וניר.
תודהJack55 כתב:where is the love? כתב:סליחה על הבורות, אתם גם משתמשים באפליקציה Tapatalk ?
איפה אסף מתוק ? לאן קנון נעלם ?where is the love? כתב:תודהJack55 כתב:where is the love? כתב:סליחה על הבורות, אתם גם משתמשים באפליקציה Tapatalk ?
רועי מרום?אדגר פו כתב:ברוך השב והחוזר.
where is the love? כתב:אני הרבה שנים קורא בפורום, מאז 2004 לפני ששאראס בא ועד היום. אני מכיר גם הרבה מהמשתמשים. אחרי מספר שנים בצד החלטתי לחזור להגיב, אז קודם כל שלום
שמואל1 כתב:רועי מרום?אדגר פו כתב:ברוך השב והחוזר.
מה? אין מצבfelix_r כתב:שמואל1 כתב:רועי מרום?אדגר פו כתב:ברוך השב והחוזר.
רועי מרום זה canon
שמואל1 כתב:מה? אין מצבfelix_r כתב:שמואל1 כתב:רועי מרום?אדגר פו כתב:ברוך השב והחוזר.
רועי מרום זה canon
אני זוכר שקנון פגע בכמה דברים...אבל אסף מתוק איפה ?Jack55 כתב:שמואל1 כתב:מה? אין מצבfelix_r כתב:שמואל1 כתב:רועי מרום?אדגר פו כתב:ברוך השב והחוזר.
רועי מרום זה canon
כן כן, גם אני חושב.
נכון קודי....felix_r כתב:איפה קודי ? שחר?
וולקאם!where is the love? כתב:אני הרבה שנים קורא בפורום, מאז 2004 לפני ששאראס בא ועד היום. אני מכיר גם הרבה מהמשתמשים. אחרי מספר שנים בצד החלטתי לחזור להגיב, אז קודם כל שלום
בגדול החוזה מסתיים באוקטובר בגלל דחיית סיום העונה. כמובן שהיות וקליבלנד אינה חלק מהבועה שמשחקת כרגע באורלנדו, מעשית העונה הסתיימה מבחינתה ואין לה שום סיבה להחזיק בזיזיץ׳.where is the love? כתב:בכל אופן, יש לי שאלה חשובה.
מתי זיזיץ יוצא מהחוזה מה nba ? יש תאריך ? משהו ?
תודהShiriV כתב:וולקאם!where is the love? כתב:אני הרבה שנים קורא בפורום, מאז 2004 לפני ששאראס בא ועד היום. אני מכיר גם הרבה מהמשתמשים. אחרי מספר שנים בצד החלטתי לחזור להגיב, אז קודם כל שלום
הייתי נותנת שמות יותר עתיקים שכבר לא נמצאים פה, אבל לדעתי אף אחד לא יזכור חח..
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
אני יכול להבין אותו, ב 2011 דברתי הרבה מאוד נגד ההנהלה והרבה יצאו עלי וכעסו שאני מעז לבקר את ההנהלה והקתציב....היום הרוב כאן מחזיקים בהמון ביקורות נגד ההנהלה, כמובן שמוצדקות. אני אז קבלתי הערות....יכול להבין את קודי..מקאדו 3 כתב:אגב עם קודי דיברתי פעם והוא אמר לי שהוא עזב פה כי היתבאס מה 'ילדים' שירדו עליו והשתלטו על הפורום
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־10 אורחים