04 אוגוסט 2020, 01:21
Shay_uzan כתב:שחכתי לציין שהרובוטים אנרכיסטים בשירות השמאל והתקשורת והמטרה שלהם זה להפיל את השלטון, אין ציוץ שלו שלא מגיע לזה, אבל לא נןרא, הסטירה עברהשמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:וואי וואי אמרת שהוא לא עובד מסוכן כי הוא ימרר לך את החיים... עוד יומייל נראה ציוץ שלו "שמואל1 שהתקשורת כל כך אוהבת הוא למעשה אדם בצבא שמואלים רובוטים וכל שמואל בא עם מספר לפי הסדר שלו, הוא גם לא השמואל הראשון כי רובוטים סופרים מ0, שזה יותר מתאים לו הספרה הזאת"שמואל1 כתב:jol9 כתב:
הוא אמר את הדברים ברדיו. אתה לא קורא את מה שכתבתי.
אמרתי שבציוצים הרושם שהיה לי ממנו היה הרבה פחות טוב מאשר בדיבור.
לגבי ההתבטאות. לא אומללה ולא בטיח.
הוא דיבר לא על כלל המפגינים, ובטח שלא על העצמאיים. הוא דיבר בעיקר על אלה שבאים לבומבמלה. הם באמת משעשעים, וחייזרים זאת לא מילת גנאי.
רינה מצליח אמרה בשידור חי שגם אם ביבי יאנוס את הבנות שלנו, אנחנו עדיין נצביע עבורו. לא זוכר שזה הפריע לך יותר מדי.
אה, והוא כבר לא ממש ילד. לדעתי יותר גדול ממך.
האנשים האלה הם לא חייזרים. הדרך שלהם להביע את המחאה בצורה יצירתית. אין בזה שום דבר משעשע.
ילד מבחינת התנהגות, לא גיל. הוא מתנהג כמו ילד, מתבטא כמו ילד (לפחות בכתב). גר אצל ההורים, לא עובד, לא לומד.
לא מבין באיזה זכות הוא בכלל מרשה לעצמו ללכלך על כל העולם. מה הוא עשה בחיים שלו?
הרגת![]()
![]()
04 אוגוסט 2020, 01:28
בדיוק! איך לא שמתי לב, אין סיכוי שזה צירוף מקרים... אולי ה1 בכינוי מסמל את ה-ו הנוספתשמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:שחכתי לציין שהרובוטים אנרכיסטים בשירות השמאל והתקשורת והמטרה שלהם זה להפיל את השלטון, אין ציוץ שלו שלא מגיע לזה, אבל לא נןרא, הסטירה עברהשמואל1 כתב:Shay_uzan כתב:וואי וואי אמרת שהוא לא עובד מסוכן כי הוא ימרר לך את החיים... עוד יומייל נראה ציוץ שלו "שמואל1 שהתקשורת כל כך אוהבת הוא למעשה אדם בצבא שמואלים רובוטים וכל שמואל בא עם מספר לפי הסדר שלו, הוא גם לא השמואל הראשון כי רובוטים סופרים מ0, שזה יותר מתאים לו הספרה הזאת"שמואל1 כתב:האנשים האלה הם לא חייזרים. הדרך שלהם להביע את המחאה בצורה יצירתית. אין בזה שום דבר משעשע.
ילד מבחינת התנהגות, לא גיל. הוא מתנהג כמו ילד, מתבטא כמו ילד (לפחות בכתב). גר אצל ההורים, לא עובד, לא לומד.
הרגת![]()
![]()
גם שמואל זה כמו שמאל רק בלי האות ו'! עכשיו הכל מתחבר והמטרה של צבא הרובוטים ברורה...
04 אוגוסט 2020, 09:29
שמואל1 כתב:jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אלוהים ישמור יוני אתה מגיע לפינות אפלות מאוד
יאיר נתניהו? באמת?
מאכזב מאוד. לזה לא ציםיתי.
אני גם לא חשבתי עליו יותר מדי דברים טובים כשקראתי את הציוצים שלו. אני מציע לך להקשיב לאיך שהוא מדבר. מאוד שונה ובהחלט מרשים.
מעבר לכך, יש בימין דוברים מאוד טובים שמתגלים בשנים האחרונות. הטובים ביותר לרוב הם כאלה שעברו מהשמאל, אבל לא רק. אני אישית מאוד מתרשם מקלמן ליבסקינד. מציע לך לקרוא חלק מהתחקירים שלו, לרוב בנושאים הקרובים אליך.
ראשית, את ההתבטאות האומללה על המפגינים (שהם מטובי האנשים בארץ) הוא אמר ברדיו ולא בציוצים.
וגם אם זה נכון, האם זה יותר טוב? להיות גיבור מאחורי מקלדת?
הגועל נפש שהוא מוציא בטוויטר זה משהו שלא ראיתי. פשוט ילד זבל.
הוא אמר את הדברים ברדיו. אתה לא קורא את מה שכתבתי.
אמרתי שבציוצים הרושם שהיה לי ממנו היה הרבה פחות טוב מאשר בדיבור.
לגבי ההתבטאות. לא אומללה ולא בטיח.
הוא דיבר לא על כלל המפגינים, ובטח שלא על העצמאיים. הוא דיבר בעיקר על אלה שבאים לבומבמלה. הם באמת משעשעים, וחייזרים זאת לא מילת גנאי.
רינה מצליח אמרה בשידור חי שגם אם ביבי יאנוס את הבנות שלנו, אנחנו עדיין נצביע עבורו. לא זוכר שזה הפריע לך יותר מדי.
אה, והוא כבר לא ממש ילד. לדעתי יותר גדול ממך.
האנשים האלה הם לא חייזרים. הדרך שלהם להביע את המחאה בצורה יצירתית. אין בזה שום דבר משעשע.
04 אוגוסט 2020, 09:30
A.Parker כתב:jol9 כתב:A.Parker כתב:איזה כיף לנו שהוא יחליף את אבא שלו כשהאחרון יפרוש.
הוא לא. הסר דאגה
על סמך מה אתה אומר?
בינתיים אני דואג
04 אוגוסט 2020, 17:46
04 אוגוסט 2020, 20:53
04 אוגוסט 2020, 22:35
05 אוגוסט 2020, 00:29
05 אוגוסט 2020, 00:57
05 אוגוסט 2020, 12:03
05 אוגוסט 2020, 12:46
Shay_uzan כתב:אתה יודע טוב מעוד שהמענקים לכולם שווים לכלום
05 אוגוסט 2020, 14:14
05 אוגוסט 2020, 14:23
קיבלתי הודעה לפני כמה ימים שאני צריכה למלא באתר של ביטוח לאומי פרטי חשבון בנק ועדיין לא עשיתי את זהShiriV כתב:מישהו מהרווקים פה כבר קיבל את המענק שלו? אמור להתחיל היום לא?
05 אוגוסט 2020, 14:40
Holiday_Armadillo כתב:קיבלתי הודעה לפני כמה ימים שאני צריכה למלא באתר של ביטוח לאומי פרטי חשבון בנק ועדיין לא עשיתי את זהShiriV כתב:מישהו מהרווקים פה כבר קיבל את המענק שלו? אמור להתחיל היום לא?
05 אוגוסט 2020, 14:40
ששלחו לי שאני צריכה למלא או שלא מילאתי?MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קיבלתי הודעה לפני כמה ימים שאני צריכה למלא באתר של ביטוח לאומי פרטי חשבון בנק ועדיין לא עשיתי את זהShiriV כתב:מישהו מהרווקים פה כבר קיבל את המענק שלו? אמור להתחיל היום לא?
רמת אמינות: ביבי לא רוצה בחירות
05 אוגוסט 2020, 14:41
Holiday_Armadillo כתב:קיבלתי הודעה לפני כמה ימים שאני צריכה למלא באתר של ביטוח לאומי פרטי חשבון בנק ועדיין לא עשיתי את זהShiriV כתב:מישהו מהרווקים פה כבר קיבל את המענק שלו? אמור להתחיל היום לא?
05 אוגוסט 2020, 14:42
מסתבר שאיכשהו יש לי גם יתרה של 180 שקל אבל זה אני צריכה למלא טופס ולנסוע לסניף הקרוב שנמצא בעיר אחרת כי..משום מה אי אפשר פשוט להעביר לחשבון הבנק? כי..בירוקרטיה או מוות?ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:קיבלתי הודעה לפני כמה ימים שאני צריכה למלא באתר של ביטוח לאומי פרטי חשבון בנק ועדיין לא עשיתי את זהShiriV כתב:מישהו מהרווקים פה כבר קיבל את המענק שלו? אמור להתחיל היום לא?
כדאי לך להזדרז חבל. אני לא קיבלתי הודעה כזאת כי פרטי חשבון הבנק שלי מוכרים שם היטב. אבל אין לי מושג אם לפני קבלת המענק צריכה להגיע איזושהי הודעה שמבשרת על כך או שהוא פשוט נכנס וזהו..
05 אוגוסט 2020, 14:46
Holiday_Armadillo כתב:מסתבר שאיכשהו יש לי גם יתרה של 180 שקל אבל זה אני צריכה למלא טופס ולנסוע לסניף הקרוב שנמצא בעיר אחרת כי..משום מה אי אפשר פשוט להעביר לחשבון הבנק? כי..בירוקרטיה או מוות?ShiriV כתב:Holiday_Armadillo כתב:קיבלתי הודעה לפני כמה ימים שאני צריכה למלא באתר של ביטוח לאומי פרטי חשבון בנק ועדיין לא עשיתי את זהShiriV כתב:מישהו מהרווקים פה כבר קיבל את המענק שלו? אמור להתחיל היום לא?
כדאי לך להזדרז חבל. אני לא קיבלתי הודעה כזאת כי פרטי חשבון הבנק שלי מוכרים שם היטב. אבל אין לי מושג אם לפני קבלת המענק צריכה להגיע איזושהי הודעה שמבשרת על כך או שהוא פשוט נכנס וזהו..
05 אוגוסט 2020, 14:51
Holiday_Armadillo כתב:ששלחו לי שאני צריכה למלא או שלא מילאתי?MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קיבלתי הודעה לפני כמה ימים שאני צריכה למלא באתר של ביטוח לאומי פרטי חשבון בנק ועדיין לא עשיתי את זהShiriV כתב:מישהו מהרווקים פה כבר קיבל את המענק שלו? אמור להתחיל היום לא?
05 אוגוסט 2020, 14:54
אה, כן, אני bad jew, התעצלתיMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ששלחו לי שאני צריכה למלא או שלא מילאתי?MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קיבלתי הודעה לפני כמה ימים שאני צריכה למלא באתר של ביטוח לאומי פרטי חשבון בנק ועדיין לא עשיתי את זהShiriV כתב:מישהו מהרווקים פה כבר קיבל את המענק שלו? אמור להתחיל היום לא?
שלא קפצת על הכסף כמו הסצינה בפמילי גאי שיש מלא ציפורים שהם מורט ומפזרים להם מטבעות כסף