ת׳רד המלפפונים V2 - זיזיץ' נוחת בישראלי ביום רביעי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד המלפפונים V2 - אנטה זיזיץ' על סף סיכום

הודעהעל ידי felix_r » 05 אוגוסט 2020, 10:34

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
שמואל1 כתב:מה באמת התוכניות של ליף לעונה הבאה? יש מצב שהוא יפזול ליבשת הישנה?

עונת ה NBA הנוכחית עדיין לא הסתיימה, אז קשה לדעת מה הקבוצות מתכננות לעונה הבאה.

כן. הוא צפוי להישאר שם לפחות עד סיום דרכה של אינדיאנה בפלייאוף.

אבל לקראת העונה הבאה - מאמין שייחתכו אותו, אלא אם יראה שיפור רציני בזמן שנשאר לו שם העונה. במשחק האחרון אפילו לא שותף.
היכולת שלו אבל לא מעודדת באופן כללי. עד שהייתה לו הזדמנות, חזר רע מאוד מהפגרה.

תגיד לי, אתה עוקב אחריו?
שווה להשקיע בו ולהביא למכבי?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Mitelka » 05 אוגוסט 2020, 10:48

אז שקדי מפרסם בואללה שאחרי שירדו מסורוקין מכבי מסמנת את בלייזר.
ושבימים הקרובים יהיו גלי הכרזות: חתימה של זייזץ' וג'ונס, והארכת חוזים לדורסי ,ברייאנט, קלויארו וג'וני די.

אשרי המאמין.

https://sports.walla.co.il/item/3378258 ... cialbutton

Sent from my MI 8 using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 אוגוסט 2020, 11:11

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

אבל לקראת העונה הבאה - מאמין שייחתכו אותו, אלא אם יראה שיפור רציני בזמן שנשאר לו שם העונה. במשחק האחרון אפילו לא שותף.

תגיד לי, אתה עוקב אחריו?

עוקב אחריו, כן, אבל אם לומר את האמת - אין יותר מידי ממה להתרשם. ב-3 שנים שלו ב-NBA הוא קיבל מעט מאוד דקות והזדמנויות (שילוב של נחיתה לסיטואציה קשה באינדיאנה + יכולת לא מספיק טובה בדקות המועטות שלו על המגרש). יצא לי להתרשם ממנו יותר דווקא ב-UCLA, לפני שנכנס לליגה. שחקן התקפה חכם (כולל קליעה מרחוק), לא יותר מידי אתלטי/מהיר. הגנה לא משהו. רך מידי. בזמן פגרת הקורונה גם העלה קילוגרמים מיותרים.

כזר, לא הייתי מביא אותו, בטח לא כטבילה ראשונה באירופה. אבל מכיוון שהוא ישראלי, זאת שאלה פחות רלוונטית (לפחות כל עוד אנחנו שותפים בליגת הפח והחוקים מאפשרים). השאלות העיקריות הן לגבי הזמינות שלו (מתי ישוחרר ומתי יירצה לערוק) והמחיר שלו. כרגע, אחרי תקופת היובש שלו באינדיאנה, אני לא חושב שהוא צריך לעלות הרבה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 05 אוגוסט 2020, 11:23

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

תגיד לי, אתה עוקב אחריו?

עוקב אחריו, כן, אבל אם לומר את האמת - אין יותר מידי ממה להתרשם. ב-3 שנים שלו ב-NBA הוא קיבל מעט מאוד דקות והזדמנויות (שילוב של נחיתה לסיטואציה קשה באינדיאנה + יכולת לא מספיק טובה בדקות המועטות שלו על המגרש). יצא לי להתרשם ממנו יותר דווקא ב-UCLA, לפני שנכנס לליגה. שחקן התקפה חכם (כולל קליעה מרחוק), לא יותר מידי אתלטי/מהיר. הגנה לא משהו. רך מידי. בזמן פגרת הקורונה גם העלה קילוגרמים מיותרים.

כזר, לא הייתי מביא אותו, בטח לא כטבילה ראשונה באירופה. אבל מכיוון שהוא ישראלי, זאת שאלה פחות רלוונטית (לפחות כל עוד אנחנו שותפים בליגת הפח והחוקים מאפשרים). השאלות העיקריות הן לגבי הזמינות שלו (מתי ישוחרר ומתי יירצה לערוק) והמחיר שלו. כרגע, אחרי תקופת היובש שלו באינדיאנה, אני לא חושב שהוא צריך לעלות הרבה.

כן, במכללות גם אני ראיתי אותו. פשוט רציתי לדעת אם פיתחו/הרסו אותו לכיוון כלשהו ב NBA.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שופי שוף » 05 אוגוסט 2020, 11:23

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

תגיד לי, אתה עוקב אחריו?

להערכתך, יש סיכוי ממשי שהוא יגיע למכבי בעונה הקרובה?

כי לתחושתי הוא עדיין יעדיף לנסות עוד שנה בNBA והוא לא ימהר להגיע לאירופה בגיל 23.
סמל אישי של המשתמש
שופי שוף

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 אוגוסט 2020, 11:32

שופי שוף כתב:להערכתך, יש סיכוי ממשי שהוא יגיע למכבי בעונה הקרובה?

כי לתחושתי הוא עדיין יעדיף לנסות עוד שנה בNBA והוא לא ימהר להגיע לאירופה בגיל 23.

זהו, שאי אפשר באמת לדעת. זה תלוי בקבוצה שלו (ואם ינופה - בקבוצות אחרות ב-NBA) ובעיקר בו. אם ישוחרר ויירצה לתת צ'אנס נוסף ל-NBA (גם בלי חוזה מובטח), אז כנראה לא נראה אותו פה בעונה הבאה. בטח לא בתחילת העונה.

עוד משהו שצריך לזכור - יש לו חוזה מובטח לעונה הבאה באינדיאנה. זאת אומרת שגם אם הם לא רוצים אותו, לא בטוח שימהרו לחתוך אותו בשלב מוקדם. יכול להיות שינסו קודם להיפטר מהחוזה בטרייד או לבחון אותו פעם נוספת במחנה האימונים לקראת העונה הבאה. וזה לבד יכול להשאיר אותו בארה"ב עד דצמבר וצפונה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Adam » 05 אוגוסט 2020, 12:11

Mitelka כתב:אז שקדי מפרסם בואללה שאחרי שירדו מסורוקין מכבי מסמנת את בלייזר.
ושבימים הקרובים יהיו גלי הכרזות: חתימה של זייזץ' וג'ונס, והארכת חוזים לדורסי ,ברייאנט, קלויארו וג'וני די.

אשרי המאמין.

גם ספורט 5 מצטרפים לידיעה הזו.

בעניין עוז בלייזר וליף - מכבי כנראה מבינה לא פחות טוב מאיתנו שליף לא יגיע לכאן עונה הבאה ולכן מקדמת מהלכים כמו הבאת רומן סורקין או עוז בלייזר.
לליף יש עוד שנתיים בארה"ב לפחות (שנה הבאה מובטחת לו בחוזה + מאמין שהוא לא ימהר לעזוב כלכך מהר את ה-NBA בלי לנסות את מזלו בעוד קבוצה חוץ מאינדיאנה) - בין אם זה ב-NBA או ב-G-LEAGUE.
אני מעריך שהכסף שמושקע כעת בחוזה של כספי ילך לטובת הבאת ליף בעוד שנתיים.

חזרה לעוז בלייזר - אני חושב שאין אלטרנטיבה עדיפה עליו בשוק. הוא ממש לא 4 למרות שהוא משחק בעמדה הזאת מדי פעם בליגת הגמדים שלנו. הוא נופל מעט בין העמדות (בדומה לבלו למשל, רק שבלו היה הרבה יותר פיזי וחכם ממנו). אין ספק שהוא שיפר את ההגנה שלו בעונה האחרונה, אך הוא לא מראה יציבות (לאורך כל הקריירה), בעיקר בקליעה. אני זוכר כשהוא עוד היה בהרצליה דיברו עליו בתור "בלו הבא" כי ראו שיש לו שחרור זריקה לשלוש מאוד מהיר והאחוזים לא היו כלכך רעים. מפה לשם, נראה שהוא הזניח את הקליעה ועבר להתמקד במשחק הפנים שלו (שלטעמי זו הייתה טעות). שורה תחתונה, במקום להפוך לכוכב בליגה, הוא כעת שחקן טוב ולא יותר מזה.
האם הוא יצליח להיכנס לרוטציה של מכבי? יהיו לו דק' בכלל ביורוליג? ובכן, לדעתי אם הוא לא יראה ניצוצות של שיפור - נראה אותו בליגה נותן 15 דק' ובזה סיימנו.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי שמוליק » 05 אוגוסט 2020, 12:27

Adam כתב:
Mitelka כתב:אז שקדי מפרסם בואללה שאחרי שירדו מסורוקין מכבי מסמנת את בלייזר.

אשרי המאמין.

גם ספורט 5 מצטרפים לידיעה הזו.

בעניין עוז בלייזר וליף - מכבי כנראה מבינה לא פחות טוב מאיתנו שליף לא יגיע לכאן עונה הבאה ולכן מקדמת מהלכים כמו הבאת רומן סורקין או עוז בלייזר.
לליף יש עוד שנתיים בארה"ב לפחות (שנה הבאה מובטחת לו בחוזה + מאמין שהוא לא ימהר לעזוב כלכך מהר את ה-NBA בלי לנסות את מזלו בעוד קבוצה חוץ מאינדיאנה) - בין אם זה ב-NBA או ב-G-LEAGUE.

חזרה לעוז בלייזר - אני חושב שאין אלטרנטיבה עדיפה עליו בשוק. הוא ממש לא 4 למרות שהוא משחק בעמדה הזאת מדי פעם בליגת הגמדים שלנו. הוא נופל מעט בין העמדות (בדומה לבלו למשל, רק שבלו היה הרבה יותר פיזי וחכם ממנו). אין ספק שהוא שיפר את ההגנה שלו בעונה האחרונה, אך הוא לא מראה יציבות (לאורך כל הקריירה), בעיקר בקליעה. אני זוכר כשהוא עוד היה בהרצליה דיברו עליו בתור "בלו הבא" כי ראו שיש לו שחרור זריקה לשלוש מאוד מהיר והאחוזים לא היו כלכך רעים. מפה לשם, נראה שהוא הזניח את הקליעה ועבר להתמקד במשחק הפנים שלו (שלטעמי זו הייתה טעות). שורה תחתונה, במקום להפוך לכוכב בליגה, הוא כעת שחקן טוב ולא יותר מזה.
האם הוא יצליח להיכנס לרוטציה של מכבי? יהיו לו דק' בכלל ביורוליג? ובכן, לדעתי אם הוא לא יראה ניצוצות של שיפור - נראה אותו בליגה נותן 15 דק' ובזה סיימנו.

אמנם האחוזים של בלייזר נמוכים יותר אך זרק כמו כהן ואייסי ביחד וגם חטף כמו שניהם ביחד. במכבי התפקיד שלו יהיה מעט שונה. בכל מקרה, הוא אופציה טובה ושיתחיל לשפר באוגוסט את הזריקה שלו. הוא אגרסיבי ומשחק עם לב. אני אוהב שחקנים כאלו (עד שרמת המשחק מגיעה לרצפה כמו שוכמן המגה מאכזב).
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Mitelka » 05 אוגוסט 2020, 12:44

יאמר לזכותו שבאופן עקבי בכל העונות המספרים שלו ל-3 מטפסים בפלייאוף.
בסדר לא שוס גדול אבל בהיצע הקיים זה מה יש.

מקווה שלא ישתגעו בחוזה שלו.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי my man » 05 אוגוסט 2020, 12:46

מדהים (ועצוב) כמה השוק הישראלי פח אשפה שאנחנו אוטוטו מחתימים פה את בלייזר
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמוליק » 05 אוגוסט 2020, 12:51

my man כתב:מדהים (ועצוב) כמה השוק הישראלי פח אשפה שאנחנו אוטוטו מחתימים פה את בלייזר

ים מדר תמיר בלאט ורן גינת מאוד מאוד מתאימים. כנראה שהנהלת מכבי לא יוצאים מגדרם להחתים אותם.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי felix_r » 05 אוגוסט 2020, 14:34

my man כתב:מדהים (ועצוב) כמה השוק הישראלי פח אשפה שאנחנו אוטוטו מחתימים פה את בלייזר

תשמע, האכזבה מבלייזר היא לא בגלל שהוא שחקן רע. האכזבה ממנו היא בגלל שלאור הנתונים הפיזיים המרשימים (יש לו גוף של זוסמן + אתלטיות + גוף חזק יותר) ציפו ממנו להתפתח לשחקן יורוליג, אבל הוא העדיף להיות "ראש לשועלים" בליגה המקומית במקום "זנב לאריות" ביורוליג...

לגבי ההיצע בשוק השחקנים הישראלים, אז בקיץ הוא הצתמק עוד יותר בגלל שדי הרבה שחקנים החליטו לשחק בחו"ל.

לדוגמא, רפי מנקו, שלטעמי מיהר מדי לחתום בצרפת. הבחור מתפתח יפה מאוד, הרבה יותר טוב מעוז בלייזר. העונה היו למנקו באילת 13.4 נקודות (34.7% לשלוש) + 5.3 כדורים חוזרים.

לשם השוואה, בלייזר (שמבוגר בשנתיים ממנקו) עשה העונה 9.7 נקודות (31.6% לשלוש) + 5.6 כ"ח.

אם מנקו לא היה ממהר לחתום בצרפת, אני בטוח, שהיה חותם במכבי או בירושלים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 אוגוסט 2020, 14:40

Adam כתב:בעניין עוז בלייזר וליף - מכבי כנראה מבינה לא פחות טוב מאיתנו שליף לא יגיע לכאן עונה הבאה ולכן מקדמת מהלכים כמו הבאת רומן סורקין או עוז בלייזר.

קודם כל - חוזה מובטח לא מבטיח הישארות, הוא מבטיח שכר. במקרה הספציפי של ליף, הוא ממש לא מבטיח הישארות. כרגע הוא סתם תופס להם מקום בסגל ולא מראה התקדמות במעט שהוא מקבל (מאז החזרה הראה בעיקר תוספת במשקל). הגיוני שיישאר בארה"ב עונה נוספת (בעיקר בגלל השינוי בתאריכים והפתיחה המאוחרת של העונה הבאה), אבל מעבר לכך, לא רואה את זה קורה. אלא אם באמת יצליח להוכיח את עצמו במקום חדש ב-NBA. סיכוי קלוש מאוד שישחק בג'י-ליג במשך שנתיים עבור פרוטות כשהוא יכול לקבל ממכבי לפחות חצי מיליון דולר בעונה (ולא, הוא עוד לא ברמת השכר של כספי).

אם אני צריך להעריך, בהתאם ליכולת שהוא מציג, הוא לא יישאר באינדיאנה מעבר לעונה הנוכחית. העניין הוא כאמור ששחרור שלו מאינדיאנה יכול להגיע גם לקראת תחילת העונה הבאה (כי אף אחד לא אוהב לזרוק כסף לפח מבלי לדעת בוודאות שלא ניתן להימנע מכך). ומכיוון שהעונה הבאה תתחיל רק בדצמבר, זה יכול לקרות מאוחר מידי בשביל מכבי. למרות שבטוח ייצטרכו להתחזק בשחקן במהלך העונה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 05 אוגוסט 2020, 14:42, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אדם » 05 אוגוסט 2020, 14:40

הסיפור של זיזיץ התחיל בשבת נראה אם גם יסגר בשבת.
אדם

הודעהעל ידי TAYO » 05 אוגוסט 2020, 14:47

אחדשיודע כתב:
Adam כתב:בעניין עוז בלייזר וליף - מכבי כנראה מבינה לא פחות טוב מאיתנו שליף לא יגיע לכאן עונה הבאה ולכן מקדמת מהלכים כמו הבאת רומן סורקין או עוז בלייזר.

קודם כל - חוזה מובטח לא מבטיח הישארות, הוא מבטיח שכר. במקרה הספציפי של ליף, הוא ממש לא מבטיח הישארות. כרגע הוא סתם תופס להם מקום בסגל ולא מראה התקדמות במעט שהוא מקבל (מאז החזרה הראה בעיקר תוספת במשקל). הגיוני שיישאר בארה"ב עונה נוספת (בעיקר בגלל השינוי בתאריכים והפתיחה המאוחרת של העונה הבאה), אבל מעבר לכך, לא רואה את זה קורה. אלא אם באמת יצליח להוכיח את עצמו במקום חדש ב-NBA. סיכוי קלוש מאוד שישחק בג'י-ליג במשך שנתיים עבור פרוטות כשהוא יכול לקבל ממכבי לפחות חצי מיליון דולר בעונה (ולא, הוא עוד לא ברמת השכר של כספי).

אם אני צריך להעריך, בהתאם ליכולת שהוא מציג, הוא לא יישאר באינדיאנה מעבר לעונה הנוכחית. העניין הוא כאמור ששחרור שלו מאינדיאנה יכול להגיע גם לקראת תחילת העונה הבאה (כי אף אחד לא אוהב לזרוק כסף לפח מבלי לדעת בוודאות שלא ניתן להימנע מכך). ומכיוון שהעונה הבאה תתחיל רק בדצמבר, זה יכול לקרות מאוחר מידי בשביל מכבי. למרות שבטוח ייצטרכו להתחזק בשחקן במהלך העונה.
נשמע כמו המהלך המושלם להחליף את כספי בנובמבר אחרי עוד פציעה טורדנית קטנטנה (שגומרת עונה)

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 אוגוסט 2020, 14:49

felix_r כתב:

אני חושב שהוא, כמו אחרים, רצה פשוט לחוות קבוצה בחו"ל. הם כנראה מבינים שיש גם אמצע - בין הנוחות של קבוצות ליגת הפח (והחוקים שנותנים להם דקות בלי להתאמץ) לבין הספסל של מכבי. אולי שנה הבאה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Weems13 » 05 אוגוסט 2020, 14:52

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

אני חושב שהוא, כמו אחרים, רצה פשוט לחוות קבוצה בחו"ל. הם כנראה מבינים שיש גם אמצע - בין הנוחות של קבוצות ליגת הפח (והחוקים שנותנים להם דקות בלי להתאמץ) לבין הספסל של מכבי. אולי שנה הבאה.

אני לא בטוח כבר כמה זה "הספסל של מכבי". מאז שיאניס הגיע כל ישראלי קיבל הזדמנות. המערכת הרבה יותר בטוחה ורגועה תחת יאניס. דברים שלא ראינו בשנים עברו אנחנו רואים עם יאניס. לא אשכח שבמשחק הראשון שלו בהיכל ביורוליג מול פנרבחצה הוא העלה את דני ברבע השני אחרי שלא נספר בכלל ולא היה ברוטציה. הוא יודע לפתח צעירים ונותן צאנס לישראלים.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 אוגוסט 2020, 14:55

Weems13 כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

אני לא בטוח כבר כמה זה "הספסל של מכבי". מאז שיאניס הגיע כל ישראלי קיבל הזדמנות. המערכת הרבה יותר בטוחה ורגועה תחת יאניס. דברים שלא ראינו בשנים עברו אנחנו רואים עם יאניס. לא אשכח שבמשחק הראשון שלו בהיכל ביורוליג מול פנרבחצה הוא העלה את דני ברבע השני אחרי שלא נספר בכלל ולא היה ברוטציה. הוא יודע לפתח צעירים ונותן צאנס לישראלים.

זה עדיין יהיה מבחינת כל הישראלים החופשיים שהוזכרו "ספסל במכבי". אף אחד מהם לא ברמה של יורוליג לצורך העניין. אני דווקא אוהב את זה ששחקנים ישראלים יוצאים מהחממה של המנהלת. זה יכול לשפר אותם.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Weems13 » 05 אוגוסט 2020, 14:59

אחדשיודע כתב:
Weems13 כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

זה עדיין יהיה מבחינת כל הישראלים החופשיים שהוזכרו "ספסל במכבי". אף אחד מהם לא ברמה של יורוליג לצורך העניין. אני דווקא אוהב את זה ששחקנים ישראלים יוצאים מהחממה של המנהלת. זה יכול לשפר אותם.

מסכים ועדיין אני חושב שכל הישראלים שיצאו השנה לצרפת, יחזרו שנה הבאה לישראל במשכורת כפולה ממה שהיה להם לפני. בדומה ללגיונרים בכדורגל.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי where is the love? » 05 אוגוסט 2020, 15:11

בוואלה משנים קצת את הדברים, בלייזר על סף סיכום...בהמשך כתוב שמכבי צפויה להודיע על החתמות כמו שכבר כתבו כאן מקודם, אבל יש שינוי, מקודם כתבו מכבי צפויה להכריז על ג'ונס שחתם ועל חידוש חוזה של קלויארו, דיברתולומיאו ונדמה לי דורסי וברייאנט...
אבל עכשיו אחרי העדכון הם מוסיפים בכתבה בנוסף לכריס ג'ונס גם את הסיכום עם זיזיץ.
יש גם כתבה נוספת של ולידמיר גומלסקי שמסביר על כך שמכבי לדעתו תנצח את ריאל בקרב על זיזיץ , אבל הוא בעצמו לא מחזיק מזיזיץ...

כל המגעים האלה כל שנה, מועמד למכבי, מכבי סימנה, מכבי במ"ומ עם השחקן, מכבי במו"מ מתקדם עם השחקן, מכבי מפעילה מאמצים קחדתניים על השחקן על מנת לחתום,על סף ועל סף טירוף.... אני הכי אוהב את מכבי מפעילה מכבש לחצים על השחקן לחתום.

אני לא מבין למה מכבי עדיין לא מודיעה חמשל עצ דיברתולומיאו או קלויארו באופן רשמי...אולי רוצים לסגור עם אייסי קודם ?
אם איני טועה ברייאנט ודורסי מופיעים באתר של מכבי בסגל השחקנים לעונה הבאה... האם זה רשמי ? חגיגי ? על סף...
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: ankram, עידן ו־13 אורחים