המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:לגבי זיזיץ בהחלט עצוב. אבל הבעיה שלי היא שיש שחקנים שגם טובים במחיר שהציעו לזיזיץ ומכבי לא תציע לאחרים מה שהציעה לזיזיץ...
מה שעוד יותר לא ברור הוא למה לא מודיעים על סיכום של דיברתלומיאו באופן רשמי, קלויארו , בראיינט , דורסי....כריס ג'ונס.... למה הם לא מודיעים ? לא ברור
where is the love? כתב:לגבי זיזיץ בהחלט עצוב. אבל הבעיה שלי היא שיש שחקנים שגם טובים במחיר שהציעו לזיזיץ ומכבי לא תציע לאחרים מה שהציעה לזיזיץ...
מה שעוד יותר לא ברור הוא למה לא מודיעים על סיכום של דיברתלומיאו באופן רשמי, קלויארו , בראיינט , דורסי....כריס ג'ונס.... למה הם לא מודיעים ? לא ברור
Holiday_Armadillo כתב:Adam כתב:לא היינו צריכים כתבה עם ציטוטים מהסוכנים של זיזיץ' כדי להבין מה הסיטואציה..
אף אחד לא יופתע כאן אם הוא יחתום בסוף בריאל. אני כבר רואה את כל הכתבות על ציטוטים מגורם בכיר במכבי: "זיזיץ' דפק לנו את כל ההכנה של הקבוצה", "כל הקבוצה נבנתה עליו, עכשיו אם לא נגיע להצלבה נאשים אותו" ובלה בלה...
אז..קופי-פייסט לקיץ שבלאט לא חתם?
פריצת הדרך של מכבי תל אביב במו"מ עם אנטה ז'יז'יץ' התקבלה בהפתעה גמורה, במיוחד לאור הדיווחים הרבים שצצו באירופה רק כמה ימים קודם לכן, שלפיהם הסנטר צפוי להרוויח בריאל מדריד כ-1.8 מיליון דולרים לעונה, סכום שמכבי ת"א לא יכטלה לעמוד בו בשום תרחיש. אלא שכעת מתברר כי הפערים בין ההצעות קטנים בהרבה.
לערוץ הספורט נודע כי ההצעה של הספרדים גבוהה בכ-250 אלף דולר מהסכום שהאלופה הישראלית מוכנה לשלם. הבלאנקוס מציעים לז'יז'יץ' כמיליון דולר לעונה, לעומת כ-750 אלף דולר של מכבי. עם זאת, בעונה השנייה הפער מצטמצם, כשאצל הצהובים החוזה צפוי לקפוץ ל-1.1 מיליון, ואילו הספרדים מציעים את אותם מיליון דולר גם לעונה השנייה.
itai7 כתב:עכשיו ב-
@sport5il
: הפער בין הצעת ריאל מדריד לבין הצעת מכבי ת"א לאנטה ז'יז'יץ' - 250 אלף דולרים. סקוטי ווילבקין ואות'לו האנטר ביקשו מההנהלה להשאיר את קווינסי אייסי לעונה נוספת
נכון. זה בדיוק הפער שיצא בחישוב שלי. 300Kfelix_r כתב:itai7 כתב:עכשיו ב-
@sport5il
: הפער בין הצעת ריאל מדריד לבין הצעת מכבי ת"א לאנטה ז'יז'יץ' - 250 אלף דולרים. סקוטי ווילבקין ואות'לו האנטר ביקשו מההנהלה להשאיר את קווינסי אייסי לעונה נוספת
זה נשמע הגיוני, כי הסכום של ריאל היה ברוטו, ושל מכבי נטו.
שמוליק כתב:נמאס מהסחבת של הזיזיץ. מצידי שילך לנגב לטאבראס אגלי זיעה.
Shay_uzan כתב:אני מסתכל על התגובות שלכם ואני פשוט לא מסוגל להבין אתכם.
זה שברדה דיווח לפני שבוע שזיזיץ קרוב לסיכום ואף אחד אחר לא אמר יותר ממנו בשבוע האחרון לא אומר בשום צורה שבאיזשהו שלב הוא סיכם פה או מכבי הייתה העדיפות העליונה שלו! זה שאתם הפכתם את זה לכזה זה לא אומר שזה כזה. מתנצל אבל הכתבה הזאת, לא מחדשת כלום אם הוא היה רוצה לבוא לפה למרות השכר, או בשכר טיפה יותר גבוה, זה כבר היה סגור וחתום.
אתם מפנים פה אצבעות או מתחילים לומר מה מכבי תגיב או לא, אנשים אתם רציניים? הם נתנו לשחקן הצעה לפני תקופה, שאלו אותו אם הוא סגר בריאל או לא, הציעו לו שוב את ההצעה וזהו, מה עוד הם יכלו לעשות? אתם סגרתם פה שחקן שלשניהצלא היה סגור פה, אתם אשמים בהייפ שנתתם לעיסקה.
אגב, זה עובד גם הפוך
שמואל1 כתב:מכבי ת"א: ווילבקין והאנטר ביקשו מההנהלה להשאיר את אייסי
לא זוכר מצב כזה ששני הכוכבים של הקבוצה בפנייה ישירה להשאיר שחקן אחר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־36 אורחים