12 אוגוסט 2020, 14:55
בדיוק נזכרתי בזה ששרקו למועדדות המסכנות בוז בגלל שהייתה להם חצאית אדומה כשמולר היה הספונסרMTA2311 כתב:my man כתב:Shay_uzan כתב:מי שדאג, הלוגו על החולצה הוא כיתוב בצבע שחור בלבד
יש שם נקודה אדומה מעל האות i !!!!!!
מזל גדול שאין קהל העונה כי הגייט היו פותחים במחאה מטורפת
12 אוגוסט 2020, 14:55
12 אוגוסט 2020, 15:05
12 אוגוסט 2020, 15:09
12 אוגוסט 2020, 15:26
12 אוגוסט 2020, 15:27
12 אוגוסט 2020, 15:30
12 אוגוסט 2020, 15:38
12 אוגוסט 2020, 15:38
12 אוגוסט 2020, 15:39
בקלות אפשר למצוא תלמיד תיכון עם הבנה בפוטושופ שיראה לך איך אפשר לעשות לוגו יפה עם הצ'יטה בצבעים של מכביShay_uzan כתב:אני חייב לומר שהחוסר שימוש בציטה פחות מפריע לי... זה סמל מעוגל וגבוה וזה יהיה בולט מידי. מפריע לי זה שזה חולצה עם צבע אחד.
12 אוגוסט 2020, 15:41
יכול להיות שהייתה דרישה מצד פלייטיקה שהשם עצמו יופיע. אבל גם אם יש דרישה כזו, אפשר היה להשתמש בצ'יטה ומתחת לכתוב את השם.Holiday_Armadillo כתב:בקלות אפשר למצוא תלמיד תיכון עם הבנה בפוטושופ שיראה לך איך אפשר לעשות לוגו יפה עם הצ'יטה בצבעים של מכביShay_uzan כתב:אני חייב לומר שהחוסר שימוש בציטה פחות מפריע לי... זה סמל מעוגל וגבוה וזה יהיה בולט מידי. מפריע לי זה שזה חולצה עם צבע אחד.
12 אוגוסט 2020, 15:51
לא אומר שלא... אני אומר שזה חלא מה שמפריע לי, אלא זה שהמדים הם נטו בצבע אחד זה כבר מעצבן אותי.Holiday_Armadillo כתב:בקלות אפשר למצוא תלמיד תיכון עם הבנה בפוטושופ שיראה לך איך אפשר לעשות לוגו יפה עם הצ'יטה בצבעים של מכביShay_uzan כתב:אני חייב לומר שהחוסר שימוש בציטה פחות מפריע לי... זה סמל מעוגל וגבוה וזה יהיה בולט מידי. מפריע לי זה שזה חולצה עם צבע אחד.
12 אוגוסט 2020, 16:04
אפשר היה בקלות למקם את הצ׳יטה בקטן יותר לצד הכיתוב playtika כבר ראיתי שעשו את זה בקבוצה אחרת שפלייטיקה היא הספונסר שלה. בגדול אפשר לשחק עם הגודל בקלות אם רק מתאמצים קצת יותר. פה לא התאמצוShay_uzan כתב:אני חייב לומר שהחוסר שימוש בציטה פחות מפריע לי... זה סמל מעוגל וגבוה וזה יהיה בולט מידי. מפריע לי זה שזה חולצה עם צבע אחד.
12 אוגוסט 2020, 16:12
felix_r כתב:בלוגו של "עלית" גם היה צבע אדום ואף אחד לא בכה...
12 אוגוסט 2020, 16:13
ShiriV כתב:אפשר היה בקלות למקם את הצ׳יטה בקטן יותר לצד הכיתוב playtika כבר ראיתי שעשו את זה בקבוצה אחרת שפלייטיקה היא הספונסר שלה. בגדול אפשר לשחק עם הגודל בקלות אם רק מתאמצים קצת יותר. פה לא התאמצוShay_uzan כתב:אני חייב לומר שהחוסר שימוש בציטה פחות מפריע לי... זה סמל מעוגל וגבוה וזה יהיה בולט מידי. מפריע לי זה שזה חולצה עם צבע אחד.
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
12 אוגוסט 2020, 16:26
אני לא נגד ואפילו בעד ושקלתי לומר את זה שלהשים את הציטה ליד או מעל זה WinwinShiriV כתב:אפשר היה בקלות למקם את הצ׳יטה בקטן יותר לצד הכיתוב playtika כבר ראיתי שעשו את זה בקבוצה אחרת שפלייטיקה היא הספונסר שלה. בגדול אפשר לשחק עם הגודל בקלות אם רק מתאמצים קצת יותר. פה לא התאמצוShay_uzan כתב:אני חייב לומר שהחוסר שימוש בציטה פחות מפריע לי... זה סמל מעוגל וגבוה וזה יהיה בולט מידי. מפריע לי זה שזה חולצה עם צבע אחד.
12 אוגוסט 2020, 16:27
אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:אפשר היה בקלות למקם את הצ׳יטה בקטן יותר לצד הכיתוב playtika כבר ראיתי שעשו את זה בקבוצה אחרת שפלייטיקה היא הספונסר שלה. בגדול אפשר לשחק עם הגודל בקלות אם רק מתאמצים קצת יותר. פה לא התאמצוShay_uzan כתב:אני חייב לומר שהחוסר שימוש בציטה פחות מפריע לי... זה סמל מעוגל וגבוה וזה יהיה בולט מידי. מפריע לי זה שזה חולצה עם צבע אחד.
מה את צריכה את הלוגו שלהם?
החולצה מכוערת לא בגלל שלא הוסיפו את הצ'יטה. היא סתמית בלי קשר.
12 אוגוסט 2020, 16:27
כולל שלךShiriV כתב:אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:אפשר היה בקלות למקם את הצ׳יטה בקטן יותר לצד הכיתוב playtika כבר ראיתי שעשו את זה בקבוצה אחרת שפלייטיקה היא הספונסר שלה. בגדול אפשר לשחק עם הגודל בקלות אם רק מתאמצים קצת יותר. פה לא התאמצוShay_uzan כתב:אני חייב לומר שהחוסר שימוש בציטה פחות מפריע לי... זה סמל מעוגל וגבוה וזה יהיה בולט מידי. מפריע לי זה שזה חולצה עם צבע אחד.
אני אוהבת לוגואים שמכילים בתוכם חיה ממשפחת החתוליים ופלייטיקה עשו את זה ממש יפה בעיני. חבל שלוגו כזה יתבזבז
12 אוגוסט 2020, 16:29
אם היה אפשר לשים את האווטר שלי על החולצה של מכבי הייתי ממש שמחהShay_uzan כתב:כולל שלךShiriV כתב:אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:אפשר היה בקלות למקם את הצ׳יטה בקטן יותר לצד הכיתוב playtika כבר ראיתי שעשו את זה בקבוצה אחרת שפלייטיקה היא הספונסר שלה. בגדול אפשר לשחק עם הגודל בקלות אם רק מתאמצים קצת יותר. פה לא התאמצוShay_uzan כתב:אני חייב לומר שהחוסר שימוש בציטה פחות מפריע לי... זה סמל מעוגל וגבוה וזה יהיה בולט מידי. מפריע לי זה שזה חולצה עם צבע אחד.
אני אוהבת לוגואים שמכילים בתוכם חיה ממשפחת החתוליים ופלייטיקה עשו את זה ממש יפה בעיני. חבל שלוגו כזה יתבזבז
12 אוגוסט 2020, 16:29
ShiriV כתב:אם היה אפשר לשים את האווטר שלי על החולצה של מכבי הייתי ממש שמחהShay_uzan כתב:כולל שלךShiriV כתב:אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:אפשר היה בקלות למקם את הצ׳יטה בקטן יותר לצד הכיתוב playtika כבר ראיתי שעשו את זה בקבוצה אחרת שפלייטיקה היא הספונסר שלה. בגדול אפשר לשחק עם הגודל בקלות אם רק מתאמצים קצת יותר. פה לא התאמצו