המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:בחרתי במאריץ' ובברלי
1)רוצה את בברלי ולא מהיום אבל אין סיכוי שיגיע
2)מאריץ' רק במידה והוא כשיר
3)הייתי שמחה אם הייתי יכולה לבחור עוד כי רציתי לבחור את הטשמאייר לעמדה 4
felix_r כתב:אף אחד
קובי כתב:felix_r כתב:אף אחד
מי כן לטעמך ?
קובי כתב:לא באתי אליך בטענות... באמת שאלתי, מי כן לטעמך...
felix_r כתב:דווקא שרמאדיני, שכבר הוחתם, כן עושה לי חשק לראות כבר את העונה הבאה.
למה? כי הוא שחקן בעליה, שמשתפר כל שנה. ככה שיש סיכוי טוב שיהפוך במכבי לאחד הסנטרים המובילים ביורוליג.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:דווקא שרמאדיני, שכבר הוחתם, כן עושה לי חשק לראות כבר את העונה הבאה.
למה? כי הוא שחקן בעליה, שמשתפר כל שנה. ככה שיש סיכוי טוב שיהפוך במכבי לאחד הסנטרים המובילים ביורוליג.
בהחלט יש סיכוי שיהפוך לאחד הסנטרים המובילים ביורוליג, אך אני חוששת שזה כבר לא יהיה במכבי....
ולגבי הגרוזיני, אתה מחפש לגרגמל חבר??
yzafrir כתב:פליקס , מסכים איתך לגבי הגרוזיני , אבל זיזיס ?? לא אהבתי אותו גם בתקופה ששיחק אצל בלאט...היום לדעתי עדיף כבר את ג'אקסון בהרבה . אגב להגיד על ג'אקסון שהוא מקדונאלד לעניים זו מחמאה כי במצב הכספי של מכבי כיום לא יזיק לה איזה גניבה כמו מקדונאלד
Maccabikid כתב:
הלוואי, מעדיף אותו על כל סנטר אחר שהוזכר כאן, כאשר היחידי שמתקרב אליו זה מאריץ. ועדיין וויקאס עדיף.
בנוגע לגארדים - הצבעתי לבברלי, אבל אני לא רואה לזה סיכוי, אחריו מבחינתי ג'קסון אבל היו כאן דיבורים שהוא הולך לרוסיה - אז נרד גם ממנו, ותאמת אני לא יודע מי עוד נשאר..
yzafrir כתב:וויוקאס זה ללכת על בטוח לעומת מאריץ' אבל פוטנציאלית מאריץ' יכול להגיע רחוק יותר.....
לאור מצב ההחתמות כרגע של מכבי בכל העמדות אני מעדיף ללכת על בטוח עם וויוקאס מאשר ללכת על מאריץ' אבל מכיוון שאני אופטימי שהמצב יהיה טוב בגזרת לאנגפורד +רכז+4...אז קוו גבוהים של גרגמל ומאריץ יותר מיספק אותי...
פליקס , אני מעדיף ללכת על הימור כמו רייס או היקמן מאשר ללכת על שחקן אפור כמו זיזיס...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1, מרסר ו־31 אורחים