המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:עומר אדם נדבק בקורונה ביוון
חח נראה לך שגמזו מחליט משהוShay_uzan כתב:אוי ההיגיון... הופעות בבלומפיד? כן, משחקים בבלומפליד? לא
גמזו לא דיבר על שקיפות והיגיון?
לעולם לא חששתי... הוא שם בשביל הפלת אחריותMTA2311 כתב:חח נראה לך שגמזו מחליט משהוShay_uzan כתב:אוי ההיגיון... הופעות בבלומפיד? כן, משחקים בבלומפליד? לא
גמזו לא דיבר על שקיפות והיגיון?
ממש לא היה נראה ככהשמואל1 כתב:מספר החולים ביום חזר ל 2000.
למישהו יש הסבר? כבר היה נראה שירדנו לאיזור ה 1500 ביום.
במילא היינו מדינה שלא מאפשרת קיום עסקים קטנים/עצמאים, הקורונה רק דחפה את כולם מעבר לקצה בו-זמניתShay_uzan כתב:מזל טוב, ישראל ראשונה בגידול סגירת העסקים במשבר הקורונה50% גידול, זה פי 2 מהממוצע העולמי! מדינה מספר אחת בארץ שאם במקרה היא לא בארץ אז היא מספר אחת בחול!
אין שום משבר ככלכלי, אפשר לחגוג!
נכון שעדיף במדינת ישראל לירות לעצמך כדור בראש בשניה שרק עולה לך המחשבה לפתוח עסק, אבל מדובר בגידול והגידול הזה הוא פסיכי.Holiday_Armadillo כתב:במילא היינו מדינה שלא מאפשרת קיום עסקים קטנים/עצמאים, הקורונה רק דחפה את כולם מעבר לקצה בו-זמניתShay_uzan כתב:מזל טוב, ישראל ראשונה בגידול סגירת העסקים במשבר הקורונה50% גידול, זה פי 2 מהממוצע העולמי! מדינה מספר אחת בארץ שאם במקרה היא לא בארץ אז היא מספר אחת בחול!
אין שום משבר ככלכלי, אפשר לחגוג!
אתה בוודאי לא מופתע.MTA2311 כתב:מה בעצם קורה עכשיו? ויתרו לגמרי? מספר החולים לא יורד, עוד יומיים לימודים, חודש הבא חגים.... אין שום דיבורים על הגבלות/מתווה/תכנית.... הרעיון זה להמשיך ככה ולקוות שהמספר לא יעלה? מי מנהל את העסק?
*כמובן שאני לא מזלזל בהחלטה האמיצה להקים צוות שרים שידון במתווה לנסיעה לאומן, זה אכן קריטי לכולנו.
my man כתב:אתה בוודאי לא מופתע.MTA2311 כתב:מה בעצם קורה עכשיו? ויתרו לגמרי? מספר החולים לא יורד, עוד יומיים לימודים, חודש הבא חגים.... אין שום דיבורים על הגבלות/מתווה/תכנית.... הרעיון זה להמשיך ככה ולקוות שהמספר לא יעלה? מי מנהל את העסק?
*כמובן שאני לא מזלזל בהחלטה האמיצה להקים צוות שרים שידון במתווה לנסיעה לאומן, זה אכן קריטי לכולנו.
זה ככה מתחילת הקורונה..
עכשיו האג'נדה זה שמחכים לשיא ואז תהיה ירידהMTA2311 כתב:מה בעצם קורה עכשיו? ויתרו לגמרי? מספר החולים לא יורד, עוד יומיים לימודים, חודש הבא חגים.... אין שום דיבורים על הגבלות/מתווה/תכנית.... הרעיון זה להמשיך ככה ולקוות שהמספר לא יעלה? מי מנהל את העסק?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים