פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיצוץ בין מכבי לאוחיון - עלול לעזוב!

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 08:01

yarinsaky כתב:קובי
אבל זו לא האשמה הישירה למה שקורה עכשיו, זה קודם כל אשמתו של השחקן שהשתן עלה לו לראש. עדיף כמה שפחות דיבורים מיותרים היום, אין היום שחקנים שיכירו טובה.
מכבי טיפחה לא מעט שחקנים בשנים האחרונות וכל אחד עזב מתי שהיה לו נוח. הלפרין, אליהו, בורשטיין וכדומה.

הכל בסדר, אבל את יוגב מכבי ממש טיפחה בעצמה. הבן אדם היה אחרי עוד עונה בינונית ובלאט ופדרמן לקחו אותו תחת חסותם והרימו אותו כמה דרגות למעלה. אחרת הוא היה נשאר בירושלים ונותן עוד כמה עונות סבירות עד סוף הקריירה המייגעת שלו. מה שמכבי עשתה בשבילו היא לא עשתה בשביל אף שחקן, כולל לא עבור שחקנים שגדלו במועדון. זה כמובן לא הכל מכבי ויש חלק גדול בפריחה שלו לשחקן עצמו, אבל את הבמה והדחיפה שהוא לא היה מקבל בשום מקום בעולם הוא קיבל כאן. לא טוב לו? שילך להתמודד על דקות משחק ולהתעמת עם איבנוביץ (בויטוריה) או רפשה (במלאגה) כשאין אף אחד בהנהלה או בקהל שמזיז לו ממנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 08:05

קודי כתב:
אבל זו לא האשמה הישירה למה שקורה עכשיו, זה קודם כל אשמתו של השחקן שהשתן עלה לו לראש. עדיף כמה שפחות דיבורים מיותרים היום, אין היום שחקנים שיכירו טובה.
מכבי טיפחה לא מעט שחקנים בשנים האחרונות וכל אחד עזב מתי שהיה לו נוח. הלפרין, אליהו, בורשטיין וכדומה.

הכל בסדר, אבל את יוגב מכבי ממש טיפחה בעצמה. הבן אדם היה אחרי עוד עונה בינונית ובלאט ופדרמן לקחו אותו תחת חסותם והרימו אותו כמה דרגות למעלה. אחרת הוא היה נשאר בירושלים ונותן עוד כמה עונות סבירות עד סוף הקריירה המייגעת שלו. מה שמכבי עשתה בשבילו היא לא עשתה בשביל אף שחקן, כולל לא עבור שחקנים שגדלו במועדון. זה כמובן לא הכל מכבי ויש חלק גדול בפריחה שלו לשחקן עצמו, אבל את הבמה והדחיפה שהוא לא היה מקבל בשום מקום בעולם הוא קיבל כאן. לא טוב לו? שילך להתמודד על דקות משחק ולהתעמת עם איבנוביץ (בויטוריה) או רפשה (במלאגה) כשאין אף אחד בהנהלה או בקהל שמזיז לו ממנו.

סך הכול אתה צודק.

מצד שני תמיד יש את הצד של השחקן שחושב שמגיע לו יותר. הרי מכבי בעצמה אומרת שמגיע לו אולי להיות רכז ראשון, אז מדוע שהוא לא ידרוש שכר קצת יותר הולם ?

ושבלאט ופדרמן לא יקחו לחסותם כלום, אנחנו לא במועדון צדקה. אנחנו רואים כמה תודות אומרים לנו כל השחקנים שטיפחנו ועזבו לכסף הגדול.( ומבחינתם בצדק , הקריירה קצרה והם רוצים למכסם רווחים ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 11 יוני 2012, 08:30

לא מבין את העניין של עדיף פחות דיבורים. כאן זה פורום וכאן מדברים על הכל. לא מקבל את הגישה הזאת.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yarinsaky » 11 יוני 2012, 08:31

קובי, התכוונתי לכמה שפחות דיבורים מצד מכבי כמובן. :)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי מתAMסרת » 11 יוני 2012, 08:36

חברה אני לא מסכימה אתכם (לא להרוג אותי) ואני לא חושבת שהשתן עלה לו לראש. תזכרו שבינתיים רק הסוכנים מדברים. יוגב עוד לא אמר כלום (לפחות לא בתקשורת).

אני הראשונה לדרוש מהשחקנים הישראלים (ולא רק) קצת צניעות. לזכור מאיפה הם הגיעו, מי נתן להם במה ובאיזה מועדון מפואר הם משחקים. ובעיקר לראות את הקריירה של השחקן
כתהליך שהכסף הוא לא השיקול הראשו והמוביל (למרות שזה לגיטימי).
אני גם נגד הכנסת סעיפים מטופשים ל- x דקות משחק.
אני בעד ששחקן יתאמן, יוכיח את עצמו, יקנה את הדקות ויגדל לאט לאט.

יחד עם זה, חושבת שאנחנו לא מעריכים מספיק את השחקן הישראלי. הוא תמיד מגיע על תקן מחליף שלישי והלאה והוא בתחתית שרשרת השכר. לרוב הוא לא מקבל מספיק צ'אנס או דקות
ובאמת רק המוכשרים יותר מצליחים.

אוחיון הגיע למכבי כשחקן שעוד לא עשה כלום, לא הוכיח כלום ובדרגת שכר נמוכה מאד (יחסית למכבי כמובן).
הוא השתלב מצויין חברתית ומקצועית ואני חושבת שהוא נתן עונה (בהתחשב בנסיבות) מצויינת. אני לא מסתכלת על משחקים בודדים אלא על עונה שלמה שיש בה תהליך (והוא בתחילתו).
הוא השתלב, למד, התפתח והפך לרכז הראשון שלנו.
מתוך הפרסומים במהלך העונה הוא מצטייר בעיניי כילד טוב, שחקן צעיר שעובד קשה ורכש את מקומו ברוטציה ויש לו המון פוטנציאל...

כשהוא חתם, זוכרת שדובר על כך שהכניסו סעיף יציאה הדדי (למקרה שמכבי תרצה להשתחרר או שהוא ירצה לצאת עקב מיעוט דקות)

היום - המעמד של אוחיון אחר לגמרי ממה שהיה כשהגיע.
רובכם היללו אותו במהלך השנה על משחקים טובים ועכשיו פתאם לא סופרים אותו.
כן, המעמד שלו השתנה (גם אם חובת היציבות עליו) והוא הוכיח כמה דברים.. ואני חושבת שצריך לשדרג אותו ובמקביל להחתים על חוזה ארוך טווח.

כל הדיבורים מסביב הם דיבורי סוכנים. יוגב עוד לא אמר כלום. ואנחנו יודעים איך סוכנים מתבטאים...

אם ידרוש את מה שמציעים לו בחוץ אז הוא חוצפן ואין לזה מקום. אבל לתת לו שדרוג שמראה את הערכת המועדון על ההתקדמות שלו ואת העובדה שרואים בו שחקן בית עם פוטנציאל-
זה מתבקש לדעתי. הוא אמור בשנה הקרובה להרוויח 200 אלף (לפי הפרסומים). אני חושת שהוא שווה יותר מזה למכבי.
בשנה האחרונה הוא הוכיח ו "קנה" את השדרוג שמגיע לו.
כמה מגיע ? - זה כבר עניין אחר ( בטח לא בטווח המחירים של פניני או אליהו) .

חושבת שמכבי רואה בו פוטנציאל גדול יותר לעתיד ורוצה לראות אותו ממשיך. גם הוא אמר יותר מפעם אחת שהוא נאמן ורוצה להמשיך.
שישבו ויגיעו לפשרה שתהיה מקובלת על כולם (להציע לו תוספת של 30 אלף זה די לא רציני. 80 או 100 כבר נשמע אחרת..)
מתAMסרת

הודעהעל ידי felix_r » 11 יוני 2012, 08:40

מזל שיש לכם על מה לדבר... :roll:
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 יוני 2012, 08:44

ואני חושבת שעדיין מוקדם לדבר על שדרוג (מלבד זה שכבר קיים בחוזה כמובן).
גם פניני ואליהו נתנו עונה ראשונה במכבי שהיתה הרבה מעבר למצופה מהם, אבל השדרוגים שלהם הגיעו מאוחר יותר (פניני קיבל שדרוג רק בקיץ האחרון ואליהו קיבל אותו רק כשחזר מוויטוריה).
אוחיון יכול בכיף להסתכל עליהם ועל הלפרין ולראות שבהחלט יש לו למה לצפות עם הוא יעבוד קשה וימשיך בדרך שלו.
מכבי יודעת גם לתגמל שחקנים, אבל היא לא רצה לשום מקום!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 08:45

תגובת מכבי:
לאור הפרסומים האחרונים, מכבי אלקטרה ת"א מבהירה כי יוגב אוחיון חתום במועדון על חוזה לעונת 2012/2013 ללא זכות יציאה
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 08:55

misha כתב:
LIAV10 כתב:די, חייבים לסלק את הפדרמנים..
למה הקהל לא עושה כלום? למה לחכות שנגיע למצבים גרועים יותר?

כי יש לך בנאדם שמוכן לקחת את הקבוצה? אתה חושב שכל כך קל למצוא מישהו מתאים?

------------

אגב, רק אותי הצחיק קצת ציטוט מהכתבה?

"יש תחושה שלא מעריכים מספיק את יוגב", אמר היום מקורב לשחקן לאתר ערוץ הספורט. "3 השחקנים הכי טובים בכדורסל הישראלי הם כספי, אליהו והוא. כספי ב-NBA, אליהו שחקן שמעמדו והוותק שלו ברור, והבא בתור הוא יוגב. בשנתיים הבאות יצמח עוד שחקן כמו יוגב?

:D

שום דבר לא "קל"..
אבל כן, מאוד אפשרי, כולנו יודעים איזה שם יש למכבי בכל, אבל כל העולם, בין אם זה יהיודי אמריקאי או ישראלי, הכל יכול לקרות..
מאז שפדרמן קיבל את רוב הכוח שום דבר טוב לא קורה..

המזל שמכבי הוא מועדון קסום, באמת קסום וגם שלא טוב המקסימום מתממש..

yarinsaky כתב:לכל ילד יש היום מקורבים, אני חושש שהכדורסלן הישראלי עובר תהליך של כדורגלניזציה. ( תרבות הכדורגל זולגת ).

אהבתי :bigsmile2
אבל עצוב כמה שזה נכון..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 11 יוני 2012, 09:10

וואו, שישה עמודים בכמה שעות?? על אוחיון?
באמת כנראה שמשעמם לנו.

לא אוהב את זה ששחקנים כל הזמן מנסים לשנות את החוזים, אבל חלק מהאשמה על העניין היא על מכבי, ועל החוזים שהיא חותמת.
אופציות, שכר מדורג, שכר שמתקדם בצעד תימני וכו'. למה לעשות את כל הבלגאנים האלה? שיחתמו חוזים פשוטים יותר, עם פחות סעיפי יציאה, פחות אופציות
ופחות דירוגים בשכר.
זה טריקים של יהודים (סליחה על הגזענות), ואני לא אוהב את הרעיון הזה.

אני מאמין ש99% שאוחיון ימשיך כאן, אבל אני לא אוהב את ההתנהלות הזאת. שארפ שיחק עבור הסכומים האלה במשך עשור וחצי, ומעולם לא התלונן. אוחיון
סה"כ נתן עונה אחת, שגם היא לא כולה היתה טובה, והוא כבר רוצה שדרוג? ממש לא. מוקדם מדי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 09:14

jol9 כתב:וואו, שישה עמודים בכמה שעות?? על אוחיון?
באמת כנראה שמשעמם לנו.

לא אוהב את זה ששחקנים כל הזמן מנסים לשנות את החוזים, אבל חלק מהאשמה על העניין היא על מכבי, ועל החוזים שהיא חותמת.
אופציות, שכר מדורג, שכר שמתקדם בצעד תימני וכו'. למה לעשות את כל הבלגאנים האלה? שיחתמו חוזים פשוטים יותר, עם פחות סעיפי יציאה, פחות אופציות
ופחות דירוגים בשכר.

אני מאמין ש99% שאוחיון ימשיך כאן, אבל אני לא אוהב את ההתנהלות הזאת. שארפ שיחק עבור הסכומים האלה במשך עשור וחצי, ומעולם לא התלונן. אוחיון
סה"כ נתן עונה אחת, שגם היא לא כולה היתה טובה, והוא כבר רוצה שדרוג? ממש לא. מוקדם מדי.

מסכים איתך לגמרי וגם רשמתי את זה בתחילת הת'רד. לא יכול להיות שיהיו כל כך הרבה חורים בחוזים - אפשרויות יציאה, אופציות הדדיות ושאר תחמונים שמכבי היא הנפגעת העיקרית מהן. זה גם מה שגורם לכך שמדי שנה אנחנו מאבדים כמעט את כל השחקנים המובילים.
אגב, גם אם הייתי נותן לאוחיון שדרוג לשכר אז אחרי הפיצוץ האחרון שיחכה עם זה עוד קצת.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 יוני 2012, 09:19

רק לי יש דה ז'ה וו מהסיפור של פארגו?? :unsure
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 11 יוני 2012, 09:20

קודי כתב:
jol9 כתב:וואו, שישה עמודים בכמה שעות?? על אוחיון?
באמת כנראה שמשעמם לנו.

ופחות דירוגים בשכר.

מסכים איתך לגמרי וגם רשמתי את זה בתחילת הת'רד. לא יכול להיות שיהיו כל כך הרבה חורים בחוזים - אפשרויות יציאה, אופציות הדדיות ושאר תחמונים שמכבי היא הנפגעת העיקרית מהן. זה גם מה שגורם לכך שמדי שנה אנחנו מאבדים כמעט את כל השחקנים המובילים.
אגב, גם אם הייתי נותן לאוחיון שדרוג לשכר אז אחרי הפיצוץ האחרון שיחכה עם זה עוד קצת.

זה ד"א משהו חדש. פעם לא היו עניינים כאלה. חוזה מדורג עם סעיפי יציאה, זאת בעצם רמאות, שבה מכבי מחתימה את השחקן על שכר ממוצע אחד, אבל שומרת לעצמה את האופציה
לצאת מהחוזה ולשלם לו פחות מהממוצע.

מעניין אותי מאוד לראות איך הקיץ ימשיך להתפתח. אני אישית חושב שמדובר עד עכשיו בעונת מלפפונים חלשה במיוחד. הדברים עוד יכולים כמובן להשתנות ולהתהפך אבל
נכון לעכשיו הכיוון הוא לא משהו בכלל.

אני לא אופתע מדי, אם הסגל בסופו של דבר, יהיה כזה שלפני תחילת הקיץ, היינו צוחקים על מי שהיה מציע אותו, או אף גרוע מכך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 11 יוני 2012, 09:21

תפוז:
"אז קצת פרטים

מה שפורסם בערוץ 5 לא נכון!!!
קובאן הציעה לאוחיון 700 אלף דולר לעונה,חלק מהסעיפים כבר חתומים אך אוחיון טרם שלח את החוזה חתום.
החברה (הדס) דוחפת אותו לחתום(רואה כסף מול העיניים)"
~BenTom~

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 09:23

אני מבין שאח של אוחיון כותב בתפוז..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 11 יוני 2012, 09:24

מי שמציע לאוחיון 700K, התחלק על השכל. ככה בדיוק קבוצות עם הרבה כסף נראות כמו פח אשפה. שיהיה להם ולו בהצלחה אם זה נכון. מכבי לא צריכה לגעת לו בחוזה.

ד"א, אם הם כ"כ רוצים אותו, אז שיישלמו עליו ביי אאוט, כמו ששולם בזמנו על הלפרין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 09:28

יוני, לגבי עונת המללפונים - אני מסכים איתך למרות שיש כאן כאלה שסוקלים אותי על הדברים שלי. בלאט אמר לפני שלושה שבועות בדיוק שהוא מעריך שתוך שבועיים הוא כבר ידע איך יראה הסגל ושהכל יהיה סגור תוך חודש (כלומא עוד שבוע מהיום). ברור שהציפיות ותהקוות שלו כבר לא יתממשו והבעיה הגדולה ביותר היא שבלאט נמצא במחנות אימונים של נבחרת רוסיה ובקרוב מתחיל את הטורניר הקדם אולימפי בונצואלה ואחר כך הוא עובר לאולימפיאדה בלונדון. אם מישהו חושב שככה אפשר לבנות קבוצה, כשיש צורך לבנות סגל כמעט מאפס, הוא טועה. עד עכשיו מה שקרה הוא שהחתימו סנטר מחליף ואילו הפאוור פורוורד המוביל של הקבוצה עזב, שני הסנטרים עזבו ובהחלט יכול להיות שכל הגארדים גם יעזבו. תוסיפו למשוואה הזו את העובדה שהתקציב של מכבי מאוד מוגבל, שאין עוד ערוץ משדר כך שלא ברור כמה יקבלו על זכויות שידור, שהג'נרל מנג'ר של הקבוצה הוא ילד צעיר וחסר נסיון לחלוטין בתחום ושלמרות המצב הכלכלי באירופה יש לא מעט קבוצות עם הרבה מאוד כסף ותקבלו קיץ שהולך להיות קשה במיוחד.
קודי

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 יוני 2012, 09:29

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח קבוצה רוסית מוכנה לשלם 1.5 מליון דולר + 200 אלף דולר באיי אאוט: http://one.co.il/Article/201124.html
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 11 יוני 2012, 09:29

jol9 כתב:מי שמציע לאוחיון 700K, התחלק על השכל. ככה בדיוק קבוצות עם הרבה כסף נראות כמו פח אשפה. שיהיה להם ולו בהצלחה אם זה נכון. מכבי לא צריכה לגעת לו בחוזה.

ד"א, אם הם כ"כ רוצים אותו, אז שיישלמו עליו ביי אאוט, כמו ששולם בזמנו על הלפרין.

בדיוק. נאחל להם ולו בהצלחה. אין לי ספק שמהר מאוד הוא יתדפק על דלתות היכל נוקיה.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 11 יוני 2012, 09:33

קודי כתב:יוני, לגבי עונת המללפונים - אני מסכים איתך למרות שיש כאן כאלה שסוקלים אותי על הדברים שלי. בלאט אמר לפני שלושה שבועות בדיוק שהוא מעריך שתוך שבועיים הוא כבר ידע איך יראה הסגל ושהכל יהיה סגור תוך חודש (כלומא עוד שבוע מהיום). ברור שהציפיות ותהקוות שלו כבר לא יתממשו והבעיה הגדולה ביותר היא שבלאט נמצא במחנות אימונים של נבחרת רוסיה ובקרוב מתחיל את הטורניר הקדם אולימפי בונצואלה ואחר כך הוא עובר לאולימפיאדה בלונדון. אם מישהו חושב שככה אפשר לבנות קבוצה, כשיש צורך לבנות סגל כמעט מאפס, הוא טועה. עד עכשיו מה שקרה הוא שהחתימו סנטר מחליף ואילו הפאוור פורוורד המוביל של הקבוצה עזב, שני הסנטרים עזבו ובהחלט יכול להיות שכל הגארדים גם יעזבו. תוסיפו למשוואה הזו את העובדה שהתקציב של מכבי מאוד מוגבל, שאין עוד ערוץ משדר כך שלא ברור כמה יקבלו על זכויות שידור, שהג'נרל מנג'ר של הקבוצה הוא ילד צעיר וחסר נסיון לחלוטין בתחום ושלמרות המצב הכלכלי באירופה יש לא מעט קבוצות עם הרבה מאוד כסף ותקבלו קיץ שהולך להיות קשה במיוחד.

סוקלים אותך כי אתה פולני לחוץ ולא בגלל שאתה לא צודק... :bigsmile3

המצב באמת לא פשוט, אבל כמו שאמרתי, יכול להשתנות בשנייה - אם נניח לאנגפורד אומר שהוא ממשיך, אוחיון יורד מהעצים שלו ומודיעים על החזרה של יותם.
כל אלה יכולים לקרות ביום אחד, ואז הבניה של הקבוצה תקבל תפנית חיובית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים