Chen כתב:פדרמן באמירה טיפשית שתצרום לחביב כאן בתור מתמטיקאי:" הסיכוי שלו הוא לא 0 הוא מינוס 0."
לא הבנתי...

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Chen כתב:פדרמן באמירה טיפשית שתצרום לחביב כאן בתור מתמטיקאי:" הסיכוי שלו הוא לא 0 הוא מינוס 0."
docariel כתב:הרגע שמעתי את כל הראיון עם פדרמן, זה ממש נשמע שאוחיון סיים את הסיפור שלו עם מכבי.
השאלה את מי יביאו במקום, רק שלא ינסו להביא בכח רכז ישראלי ובטעות נראה פה את מורן רוט.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Lirca כתב:
אני אוסיף ואומר שלמרות שאנחנו מכביסטים ואמורים לשאוף הכי גבוה, מכבי עם תקציב מוגבל, לא הכי נמוך אבל גם ממש לא בטופ 10 של היורוליג מהבחינה הזו. עם הנתון הזה קשה לצפות שניקח את גביע אירופה.
לדעתי זה לא נכון. מכבי לא קבוצה כזאת ענייה. זה שההנהלה החליטה שמכבי אמור להיות עסק רווחי, זאת בעיה אחרת. אבל כסף יש ותמיד היה. לא כמו לצסקא,
אבל גם לא כמו ללובליאנה
מכבי לא עסק רווחי וגם לא ברייק איבן אבל ההנהלה(שמוציאה כל שנה כסף מהכיס)החליטה שהם לא רוצים שכל שנה נפסיד 10 מליון דולר
אני לא יודעת מה איתך אני בעד 40 שנה של יציבות ולא 3 שנים מטורפות וקריסה כלכלית
נכון. גם אני בעד, אבל לא כשיציבות זה בינוניות. גם בתוך יציבות צריך לדעת לזהות הזדמנויות, ולהוציא קצת יותר. אני הצעתי בזמנו
תכנית תקציבית של מספר שנים, כשהמטרה המוצהרת היא לעמוד ביעדים בסיכומן של אותן השנים, אבל בדרך אפשר לשחק עם המספרים.
אם למשל באה עונה כמו העונה הקרובה, שבה הקבוצות הגדולות, הולכות להיות קצת יותר צנועות, אז יש כאן הזדמנות אמיתית. ואני לא מצפה כאן לכוכבי על
כמו מקאלב או לורבק, אלא שחקנים כמו מאריץ', לאנגפורד, ג'קסון, הלפרין ומצ'באן. נכון, זה טיפה יותר יקר מהתקציב הנוכחי כנראה, אבל לא בהרבה,
ואם זה ייתן למכבי אפשרות להילחם על התואר אז זה שווה עונת צמצום אחרי שנתיים-שלוש שהסגל הזה ירוץ.
אבל זה לא נשמע לך מגוחך המשפט הזה?
''אני הצעתי תוכנית תקציבית''
אתה לא עובד במכבי ושום דבר שנציע פה אנחנו לא יודעים אם אפשר ליישם ועד כמה זה מציאותי(ואני בטוחה שלנו זה נשמע מאוד מציאותי)ובטח ובטח שמכבי לא יקשיבו לנו
להגיד ''הצעתי תוכנית תקציבית של מספר שנים'' זה קצת לקפוץ מעל הפופיק
Holiday_Armadillo כתב:מישהו יכול לשים אצבע על המשפט הכי..תקיף של פדרמן בראיון?
yellowaura כתב:jol9 כתב:וואו, שישה עמודים בכמה שעות?? על אוחיון?
באמת כנראה שמשעמם לנו.
לא אוהב את זה ששחקנים כל הזמן מנסים לשנות את החוזים, אבל חלק מהאשמה על העניין היא על מכבי, ועל החוזים שהיא חותמת.
אופציות, שכר מדורג, שכר שמתקדם בצעד תימני וכו'. למה לעשות את כל הבלגאנים האלה? שיחתמו חוזים פשוטים יותר, עם פחות סעיפי יציאה, פחות אופציות
ופחות דירוגים בשכר.
זה טריקים של יהודים (סליחה על הגזענות), ואני לא אוהב את הרעיון הזה.
אני מאמין ש99% שאוחיון ימשיך כאן, אבל אני לא אוהב את ההתנהלות הזאת. שארפ שיחק עבור הסכומים האלה במשך עשור וחצי, ומעולם לא התלונן. אוחיון
סה"כ נתן עונה אחת, שגם היא לא כולה היתה טובה, והוא כבר רוצה שדרוג? ממש לא. מוקדם מדי.
למה אתה חושב שאוחיון פראייר ?
סה"כ אוחיון הפך לפוינט גארד המוביל במכבי ועשה שדרוג רציני ביכולת בזכות הרבה מאמץ. מדובר בשחקן צעיר שתמיד אהבתי את הגישה שלו. שחקן ללא פחד, לא מפונק ועם ראש באדמה. השדרוג שהציעו לו מבייש ואם הוא יכול למה שהוא יחכה עשור בשביל שכר זעום הרי עכשיו הוא עשה את הפריצה. אוחיון הוא לא קדוש של מכבי והוא לא פראייר של אף אחד אם כל הכבוד לשארפ מדובר בזמנים אחרים (וגם שארפ אמר בזמנו שתמורת 1M דולר הוא היה עוזב אבל הוא לא קיבל הצעות טובות לאורך השנים ממקומות אחרים בגלל הגיל והגובה ודברים נוספים). סה"כ אני מאמין שהוא כן רוצה להיות במכבי והוא לא דיבר על סכומים אסטרונומים (או לפחות הוא היה מתפשר באמצע).
אם יש טעות בחוזה זו אשמת ההנהלה שניסחה את החוזה. אני גם אמרתי בזמנו שמכבי עשתה טעות גם לגבי עניין פארגו (היה מקום לסיים את העניין באופן חיובי יותר).
מכבי צריכה להבין שהיא לא יכולה ללכת ראש בקיר עם שחקנים כי זה יוצר לה שם לא טוב וגם פוגע בה מקצועית. הפרסום של מכבי כאילו לא סופרים את מה שאוחיון אומר הוא מוטעה, מכבי הייתה צריכה לסגור את הנושא לפני הבוררות. מאז ש"הבנים של" התחילו לנהל עניינים הגמישות והחכמה שאפיינה את ההנהלה ירדה משמעותית.
אל תשכחו שלא מדובר בשחקנים בעייתיים. מדובר באוחיון ופארגו שהם אחלה אנשים ושחקנים וחבל לשרוף אותם. בעבר מכבי התמודדה בשקט ובאופן חיובי עם שחקנים קשים בהרבה.
בינתיים ההנהלה לא הצליחה לסגור אף שחקן ראשי מלבד סמית' וגם אלה שיש לה בידיים כמו אוחיון היא לא יודעת לשמר כמו שצריך.
מאכזב מאוד, בייחוד לאור העובדה שהתפנה כסף למשל מבורשטיין שמכבי יכלה להקדיש לעניין אוחיון לפחות חלק ממנו.
אגב ברור לי שמכבי יכלו לסגור איתו על סכום סביר. כי הרי תמיד הבקשה הראשונית של השחקן גבוהה בהרבה ואז סוגרים באמצע הבעיה שלאור ההתנהלות של מכבי כנראה יצטרכו לשלם לו עכשיו יותר כדי להשאיר אותו.
חנו'ש כתב:Chen כתב:פדרמן באמירה טיפשית שתצרום לחביב כאן בתור מתמטיקאי:" הסיכוי שלו הוא לא 0 הוא מינוס 0."
לא הבנתי...
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:Chen כתב:פדרמן באמירה טיפשית שתצרום לחביב כאן בתור מתמטיקאי:" הסיכוי שלו הוא לא 0 הוא מינוס 0."
לא הבנתי...
ממתי יש מינוס אפס?
חנו'ש כתב:שמעתי את הראיון עם פדרמן ואני חייבת לציין שמלבד עצבים הוא לא הצליח להבהיר שום דבר.
יש חוזה? יש סעיף יציאה לעונה הזו? צריך לשלם 200 אלף כדי לצאת?? חייב לשלם רק מה שמכבי דורשת אם רוצה לצאת? יש שגיאת כתיב בחוזה??
לא ברור לי כלום!!
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:Chen כתב:פדרמן באמירה טיפשית שתצרום לחביב כאן בתור מתמטיקאי:" הסיכוי שלו הוא לא 0 הוא מינוס 0."
לא הבנתי...
ממתי יש מינוס אפס?
gandya כתב:חנו'ש כתב:שמעתי את הראיון עם פדרמן ואני חייבת לציין שמלבד עצבים הוא לא הצליח להבהיר שום דבר.
יש חוזה? יש סעיף יציאה לעונה הזו? צריך לשלם 200 אלף כדי לצאת?? חייב לשלם רק מה שמכבי דורשת אם רוצה לצאת? יש שגיאת כתיב בחוזה??
לא ברור לי כלום!!
כנראה שיש לך בעיות קשות בהבנת הנקרא, הכל נאמר ברור.
1)200K יוגב חייב בכל מצב.
2)לטענת יוגב(באי כוחו), החוזה מאפשר להשתחרר כבר העונה בתשלום דמי יציאה כאמור 200K.
3)לטענת מכבי לא כך הדבר(סעיף 2), וליוגב אין שום סעיף יציאה, למכבי הזכות לדרוש מכל קבוצה כמה דמי יציאה שהיא רק רוצה.
4)הולכים להינקט מעכשיו צעדים משפטיים בין הצדדים, מכבי החליטה לנקוט צעדים משפטיים.
5)זה כבר סעיף מסקנה שלי, יוגב לא ידרוך יותר במכבי..
יותר ברור מזה לא יכול להיות. צר לי עברית קשה שפה..
gandya כתב:חנו'ש כתב:שמעתי את הראיון עם פדרמן ואני חייבת לציין שמלבד עצבים הוא לא הצליח להבהיר שום דבר.
לא ברור לי כלום!!
2)לטענת יוגב(באי כוחו), החוזה מאפשר להשתחרר כבר העונה בתשלום דמי יציאה כאמור 200K.
3)לטענת מכבי לא כך הדבר(סעיף 2), וליוגב אין שום סעיף יציאה, למכבי הזכות לדרוש מכל קבוצה כמה דמי יציאה שהיא רק רוצה.
4)הולכים להינקט מעכשיו צעדים משפטיים בין הצדדים, מכבי החליטה לנקוט צעדים משפטיים.
לא ידעתי שצריך הבנת הנקרא לרדיו..
לא ברור לי כלום!!
yarinsaky כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:Chen כתב:פדרמן באמירה טיפשית שתצרום לחביב כאן בתור מתמטיקאי:" הסיכוי שלו הוא לא 0 הוא מינוס 0."
לא הבנתי...
ממתי יש מינוס אפס?
אין
יש את האפס המוחלט כמובן. טמפרטורה שביקום מוכרת במקומות שאין אנרגיה , מה שאומר ברוב היקום למעשה.
כמובן שאין קשר בין אוחיון לאפס מוחלט.
LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:Chen כתב:פדרמן באמירה טיפשית שתצרום לחביב כאן בתור מתמטיקאי:" הסיכוי שלו הוא לא 0 הוא מינוס 0."
לא הבנתי...
ממתי יש מינוס אפס?
אין
יש את האפס המוחלט כמובן. טמפרטורה שביקום מוכרת במקומות שאין אנרגיה , מה שאומר ברוב היקום למעשה.
כמובן שאין קשר בין אוחיון לאפס מוחלט.
זאת לא הייתה שאלה, היא פשוט רשמה שלא הבינה אז זאת הייתה שאלה רטורית. זאת הטעות, שהוא אמר מינוס אפס, אני יודע שאין כזה דבר..
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־24 אורחים