המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:להוקינס יש אינטילגנציית משחק של נצנץ.
asafb96 כתב:שחף כתב:להוקינס יש אינטילגנציית משחק של נצנץ.
כל פעם שהשם שלו עולה בפורום מזכירים את זה ואין לי מושג מאיפה זה בא. באמת. זה פשוט שטות.
הוא לא שאראס, אבל ממש ממש לא שחקן טיפש. גם המספרים מספרים את זה-קבלת החלטות ממש לא רעה שמתבטאת באחוזים די טובים (56% ל2, 37% ל3), עם 3.5 אסיסטים (מאוד גבוה לסוויגמן) לצד 2 איבודים.
הוא אחלה של שחקן וממש לא טיפש.
שחף כתב:נו, ולי יש זיכרון שלא מאתמול ואני זוכר את הוקינס נגד מכבי עוד מימיו ברומא. שחקן טיפש להחריד. ואינטילגנציה זה לא משהו שקונים בשוק.
asafb96 כתב:שחף כתב:נו, ולי יש זיכרון שלא מאתמול ואני זוכר את הוקינס נגד מכבי עוד מימיו ברומא. שחקן טיפש להחריד. ואינטילגנציה זה לא משהו שקונים בשוק.
גם אני זוכר את הוקינס ממילאנו וגם מהמשחקים שלו מול מכבי בסיינה, ואני זוכר שחקן הגנה אדיר, אתלט מצוין, פינישר טוב מאוד באיזור הסל, שגם יודע לקלוע מבחוץ. וממש לא טיפש. הוא אף פעם לא היה איזה גאון כדורסל, אבל הוא ממש לא היה שחקן טיפש להחריד, והיה עוזר אפילו בניהול משחק ובחילוק אסיסטים
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:שחף כתב:נו, ולי יש זיכרון שלא מאתמול ואני זוכר את הוקינס נגד מכבי עוד מימיו ברומא. שחקן טיפש להחריד. ואינטילגנציה זה לא משהו שקונים בשוק.
גם אני זוכר את הוקינס ממילאנו וגם מהמשחקים שלו מול מכבי בסיינה, ואני זוכר שחקן הגנה אדיר, אתלט מצוין, פינישר טוב מאוד באיזור הסל, שגם יודע לקלוע מבחוץ. וממש לא טיפש. הוא אף פעם לא היה איזה גאון כדורסל, אבל הוא ממש לא היה שחקן טיפש להחריד, והיה עוזר אפילו בניהול משחק ובחילוק אסיסטים
ולא רק זה, הוא מוביל כדור נפלא, יש לו פוסט כמו שאין לאף סויינגמאן באירופה..
שחף כתב:הוכחות לרמת האינטיליגנציה של הוקינס:
בעונה החולפת שלו ביורוליג הוא זרק 4.2 שלשות במשחק וקלע ב-28%. למה שחקן שקולע באחוזים כאלה זורק כל כך הרבה, ועוד כזה שלא מבריק לאורך הקריירה שלו מהשלוש? רק אלוהים יודע.
באותה עונה ברומא שדיברתי עליה האיש הפליא עם 93!!! זריקות לשלוש ו-25% מחרידים. בחישוב פשוט 5.4 זריקות לשלוש!!! באותה עונה הוא גם קלע ב-41% לשתי נקודות, מה שמסתכם לאחוזי זווועה מהשדה. שחקן מטוטמטם, כבר אמרנו?
שחף כתב:אבל יהיו כאלו שיגידו לך שגם פרקינס שחקן חכם ופשוט לא רואים את זה. בכל אופן, יש סיבה שהוקינס בגאלטסריי ולא בקבוצת טופ 8 ביורוליג.
שחף כתב:הוכחות לרמת האינטיליגנציה של הוקינס:
בעונה החולפת שלו ביורוליג הוא זרק 4.2 שלשות במשחק וקלע ב-28%. למה שחקן שקולע באחוזים כאלה זורק כל כך הרבה, ועוד כזה שלא מבריק לאורך הקריירה שלו מהשלוש? רק אלוהים יודע.
באותה עונה ברומא שדיברתי עליה האיש הפליא עם 93!!! זריקות לשלוש ו-25% מחרידים. בחישוב פשוט 5.4 זריקות לשלוש!!! באותה עונה הוא גם קלע ב-41% לשתי נקודות, מה שמסתכם לאחוזי זווועה מהשדה. שחקן מטוטמטם, כבר אמרנו?
asafb96 כתב:שחף כתב:הוכחות לרמת האינטיליגנציה של הוקינס:
למה הוא זרק הרבה? כי הוא יודע לקלוע שלשות. באותה עונה במילאנו לא הלך לו פשוט, הוא גם שיחק רק את שלב הבתים בקבוצה די חלשה, והוא היה הכוכב. אבל זה לא אומר שהוא לא יודע לקלוע, פשוט לא הלך לו. שנה לפני כן בסיינה הוא זרק 2.3 שלשות וקלע ב38%. השנה הוא קלע ב37% גם בליגה הטורקית וגם ביורוצ'לנג'.
רוצה לראות דוגמא אחרת? נבארו השנה זרק 6.3 זריקות מחוץ לקשת, וקלע ב29%! זה אומר שהוא טיפש שהוא לא יודע לקלוע?
שחקן טיפש זה שחקן שמאבד הרבה, שלא מוסר כמעט אסיסטים, שקולע באחוזים נמוכים מהשדה לאורך הקריירה. הוקינס לא כזה.
שחף כתב:asafb96 כתב:שחף כתב:הוכחות לרמת האינטיליגנציה של הוקינס:
למה הוא זרק הרבה? כי הוא יודע לקלוע שלשות. באותה עונה במילאנו לא הלך לו פשוט, הוא גם שיחק רק את שלב הבתים בקבוצה די חלשה, והוא היה הכוכב. אבל זה לא אומר שהוא לא יודע לקלוע, פשוט לא הלך לו. שנה לפני כן בסיינה הוא זרק 2.3 שלשות וקלע ב38%. השנה הוא קלע ב37% גם בליגה הטורקית וגם ביורוצ'לנג'.
רוצה לראות דוגמא אחרת? נבארו השנה זרק 6.3 זריקות מחוץ לקשת, וקלע ב29%! זה אומר שהוא טיפש שהוא לא יודע לקלוע?
שחקן טיפש זה שחקן שמאבד הרבה, שלא מוסר כמעט אסיסטים, שקולע באחוזים נמוכים מהשדה לאורך הקריירה. הוקינס לא כזה.
כן, עונה שלמה הוא זורק 5 שלשות למשחק ולא הולך לו. במכללות הוא שיחרר 9.5 זריקות לשלוש וקלע ב-30%. פשוט נכס אמיתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־37 אורחים