המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

ShiriV כתב:מי אמר שהקרואטי הקטן לא יודע לשמור?
Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
הקרואטי הגדול (בגיל) זה ז׳יז׳יץ׳ לא? או שאין לי מושג בעצםאחדשיודע כתב:ShiriV כתב:מי אמר שהקרואטי הקטן לא יודע לשמור?
קטן?
אותו שנתוןShiriV כתב:הקרואטי הגדול (בגיל) זה ז׳יז׳יץ׳ לא? או שאין לי מושג בעצםאחדשיודע כתב:ShiriV כתב:מי אמר שהקרואטי הקטן לא יודע לשמור?
קטן?

כן אבל מי נולד קודם? פשוט זה דיון כל כך חשוב והכרחי למשחק הזה שאני חייבת לדעתשמואל1 כתב:אותו שנתוןShiriV כתב:הקרואטי הגדול (בגיל) זה ז׳יז׳יץ׳ לא? או שאין לי מושג בעצםאחדשיודע כתב:ShiriV כתב:מי אמר שהקרואטי הקטן לא יודע לשמור?
קטן?
ShiriV כתב:כן אבל מי נולד קודם? פשוט זה דיון כל כך חשוב והכרחי למשחק הזה שאני חייבת לדעתשמואל1 כתב:אותו שנתוןShiriV כתב:הקרואטי הגדול (בגיל) זה ז׳יז׳יץ׳ לא? או שאין לי מושג בעצםאחדשיודע כתב:ShiriV כתב:מי אמר שהקרואטי הקטן לא יודע לשמור?
קטן?

ShiriV כתב:כן אבל מי נולד קודם? פשוט זה דיון כל כך חשוב והכרחי למשחק הזה שאני חייבת לדעתשמואל1 כתב:אותו שנתוןShiriV כתב:הקרואטי הגדול (בגיל) זה ז׳יז׳יץ׳ לא? או שאין לי מושג בעצםאחדשיודע כתב:ShiriV כתב:מי אמר שהקרואטי הקטן לא יודע לשמור?
קטן?
זהו. כיביתי את הטלוויזיהAsf כתב:ShiriV כתב:כן אבל מי נולד קודם? פשוט זה דיון כל כך חשוב והכרחי למשחק הזה שאני חייבת לדעתשמואל1 כתב:אותו שנתוןShiriV כתב:הקרואטי הגדול (בגיל) זה ז׳יז׳יץ׳ לא? או שאין לי מושג בעצםאחדשיודע כתב:קטן?
בנדר צעיר יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים