מלפפונים!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים!

הודעהעל ידי Lirca » 15 יוני 2012, 18:50

עונת המלפפונים הזו תהיה בסוף כמו עונת הגשמים בנגב: רוב הזמן לא יהיה כלום וכשכבר יהיה - זה יגיע בצרורות לזמן קצר ויסתיים.
Lirca

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 15 יוני 2012, 19:04

לאנגפורד שיחק היום משחק לא רשמי ובו קלע לא פחות מ47 נקודות!
http://www2.ljworld.com/news/2012/jun/1 ... rity-game/
עוד דברים מעניינים מהכתבה:
-לאנגפורד אמר שיש קבוצות שרוצות אותו מאירופה
-ציטוט שלו:
“Wherever they are paying the most money, that’s where I’m playing. That’s the bottom line,” he said.

אפשר להגיד ללאנגפורד להתראות? כנראה שכן.... :::
~BenTom~

הודעהעל ידי שחף » 15 יוני 2012, 19:12

אם זה ככה נראה לי שאפשר להגיד לו שלום. אצל פדרמן לא משלמים הכי הרבה.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 15 יוני 2012, 19:13

~BenTom~ כתב:לאנגפורד שיחק היום משחק לא רשמי ובו קלע לא פחות מ47 נקודות!
-ציטוט שלו:
“Wherever they are paying the most money, that’s where I’m playing. That’s the bottom line,” he said.

מהיום שלנגפורד עזב את הארץ בלי חוזה היה ברור שהוא לא יחזור. את ההזדמנות להשאיר אותו החמיצו כבר מזמן. לא ממש משנה אם יממשו עליו את האפציה או לא.
אבל מה אנחנו מדברים על להשאיר את לנגפורד? את אוחיון לא מצליחים להשאיר...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 15 יוני 2012, 19:15

חבל שאנחנו מפספסים את השוטינג גארד הפנוי הכי טוב....
~BenTom~

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2012, 19:42

~BenTom~ כתב:לאנגפורד שיחק היום משחק לא רשמי ובו קלע לא פחות מ47 נקודות!
-ציטוט שלו:

לפחות הוא אומר את האמת
איפה שמשלמים לו הכי הרבה שם הוא יהיה..בלי שום נסיון לייפות את זה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2012, 19:50

אנחנו במצב די קטטוני. במקום לראות שחקנים מגיעים, בינתיים יש רק עוזבים.
באמת שזה לא מזכיר שום קיץ מהשנים האחרונות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 15 יוני 2012, 19:54

jol9 כתב:אנחנו במצב די קטטוני. במקום לראות שחקנים מגיעים, בינתיים יש רק עוזבים.

בקיץ הזה, עם כל המשבר הכלכלי באירופה, מכבי נחותה מהמון קבוצות מבחינה כלכלית ופשוט צריכה לחכות לשחקנים שישארו אחרי שהן יחליטו את מי הן רוצות. אם פעם זה היה נכון לגבי קבוצות כמו ברצלונה או צסק״א, היום מכבי נחותה משמעותית גם מקבוצות כמו חימקי, פנר, אפס ועוד לא מעט קבוצות. ברור שכל הסקאוטינג שמכבי עשתה וכל הרשימות של דני פדרמן מלפני חודש כבר לא רלוונטיים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2012, 19:54

ברגע שיידעו מה קורה עם לאנגפורד ואוחיון אני מניחה שהפקק ישתחרר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 15 יוני 2012, 19:58

Holiday_Armadillo כתב:

נו, באמת. כל בניית הסגל תלויה בבחור ישראלי חביב שהחליט לצאת לחופשה בארה״ב ועכשיו מחכים שיחזור ובשחקן נהדר שהציעו לו הצעות מבזות ועכשיו כשמוכנים לשלם לו סכום קרוב למה שהוא שווה זה מאוחר מדי. אגב, מה הקשר בין השניים לבין החתמת סנטר ופאוור פורוורד?
קודי

הודעהעל ידי שחף » 15 יוני 2012, 19:59

קודי כתב:

בקיץ הזה, עם כל המשבר הכלכלי באירופה, מכבי נחותה מהמון קבוצות מבחינה כלכלית ופשוט צריכה לחכות לשחקנים שישארו אחרי שהן יחליטו את מי הן רוצות. אם פעם זה היה נכון לגבי קבוצות כמו ברצלונה או צסק״א, היום מכבי נחותה משמעותית גם מקבוצות כמו חימקי, פנר, אפס ועוד לא מעט קבוצות. ברור שכל הסקאוטינג שמכבי עשתה וכל הרשימות של דני פדרמן מלפני חודש כבר לא רלוונטיים.

על סמך מה בדיוק? זה שאנחנו לא שומעים כלום לא אומר שדברים לא קורים.
חוץ מזה, בניית קבוצה זה כן פאזל שמתבסס על התאמה של שחקנים אחד לשני. תשאל את צביקה שרף או את יאנאקיס מה קורה כשמחתחימים המון שחקנים מוכשרים שלא מתאימים לשחק אחד ליד השני.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2012, 20:00

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

נו, באמת. כל בניית הסגל תלויה בבחור ישראלי חביב שהחליט לצאת לחופשה בארה״ב ועכשיו מחכים שיחזור ובשחקן נהדר שהציעו לו הצעות מבזות ועכשיו כשמוכנים לשלם לו סכום קרוב למה שהוא שווה זה מאוחר מדי. אגב, מה הקשר בין השניים לבין החתמת סנטר ופאוור פורוורד?

תקציב?
התאמה?
תשובה משחקנים?
כל התשובות נכונות?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 15 יוני 2012, 20:06

מסקרנת אותי גם הגישה ש"אם היו מציעים ללאנגפורד את השכר של האופציה עליו הוא היה נשאר בוודאות לפני חודש". האם שחקנים לא יודעים מה שווי השוק שלהם? זה באמת נראה לי טיפשי.
שחף

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2012, 20:09

שחף כתב:מסקרנת אותי גם הגישה ש"אם היו מציעים ללאנגפורד את השכר של האופציה עליו הוא היה נשאר בוודאות לפני חודש". האם שחקנים לא יודעים מה שווי השוק שלהם? זה באמת נראה לי טיפשי.

אם היו מציעים ללאנגפורד 800 אלף בדצמבר הוא היה נשאר
ואם היו מציעים לג'קסון 400 אלף בינואר הוא כבר היה חתום
חבל שלא דיברנו עם דוראנט לפני שחתם השנה באוקלהומה כי אם היינו מדברים איתו לפני ומציעים לו 250K שמשתדרג למשך 3 שנים הוא היה חותם..כי דיברנו איתו באמצע העונה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 15 יוני 2012, 20:15

בלאט מכחיש לחלוטין החזרה של שאראס
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2541822
מעניין אותי שאנשים שמים אותו בתור אחד הפייבוריטס שלהם לשנה הבאה כשבלאט בפירוש לא רוצה אותו.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 16 יוני 2012, 04:53

בעניין התבטאויותיו של לנגפורד, הוא שלח בטוויטר מסר מרגיע לבחור בשם תומר פרדילוב, שלא יידאג, שהוא עדיין מחכה לשמוע ממכבי, ושלא הכל קשור לכסף. יחד עם זאת, אם אני צריך להמר הוא לא יהיה במכבי והוא כן יקח הצעה גבוהה יותר. אם זה לא יהיה המצב הוא מקבל אותי כאוהד מס׳ 1 שלו.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 06:52

קודי כתב:

אני לא לגמרי מסכים. לדעתי זה יותר עניין של החלטה. אולי גם יש דברים שאנחנו לא יודעים. בכל מקרה, כך או כך זה די מעצבן שכלום לא קורה,
ואפילו אין כיוון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 06:57

שחף כתב:
קודי כתב:

על סמך מה בדיוק? זה שאנחנו לא שומעים כלום לא אומר שדברים לא קורים.
חוץ מזה, בניית קבוצה זה כן פאזל שמתבסס על התאמה של שחקנים אחד לשני. תשאל את צביקה שרף או את יאנאקיס מה קורה כשמחתחימים המון שחקנים מוכשרים שלא מתאימים לשחק אחד ליד השני.

אתה צודק. אבל נראה לי שמה שיובל (וגם אני) מנסים להגיד זה שמכבי היא שחקן שנסחב ולא שחקן שמוביל.
נכון שבהקשר לשחקנים כמו לורבק מכבי כנראה לא יכולה להיות שחקן מוביל, אבל בהקשר לשחקנים כמו לאנגפורד, ג'קסון ומאריץ', בהחלט כן.
אני אישית חושב ששלושתם כבר היו יכולים להיות סגורים, ואז היינו מתעסקים בהאם צריך להביא מחליף לאוחיון, או שהוא יישאר (ויכול להיות שאם היו מביאים את ג'קסון, אז הוא היה
יושב בשקט ומבין שיש לו תחליף), מי יישחק לצידו של ליאור ומי יהיו השחקן ה-11 וה-12.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 08:17

וואלה מציינים את שמם של רוט ומקל כמחליפים אפשריים לאוחיון. אני פשוט לא מצליח להבין איך שחקן כמו מקל עולה כמועמד למכבי.
הרי אם היה זר, הוא לא היה מועמד גם לעפולה.
מאוד מקווה שהוא לא יגיע למכבי. רוט לעומת זאת הוא מועמד בהחלט סביר.

בוואלה כתוב גם שמכבי מאיצה את המו"מ עם שחקני פאו מאריץ' ווויוקאס. לגבי שאראס כבר דיברו כאן, ואם דייויד כ"כ החלטי בעניינו, אז באמת שאין על מה לדבר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 16 יוני 2012, 09:09

אני מתקשה להאמין שאוחיון יעזוב ועוד יותר מתקשה להאמין שרוט או מקל יהיו אילו שיחליפו אותו במידה וכן יעזוב.
אני חושב שאם יווצר מצב ובו אוחיון יעזוב, מי שיחליף אותו יהיה פשוט הלפרין (במידה ובעיות המס יפתרו).

מה שיותר מדאיג, זה שלמרות חוסר הודאות, לא נראה שמכבי מחפשת רכז זר ברמה גבוהה או אפילו אחד שיוכל להתפתח להיות כזה.
במקום לנסות לאתר רכז טוב, נראה ששוב במכבי מתעסקים בגימקים ורוצים להכנס להרפתקאות בכך שיביאו לאוהדים עוד ממתק שיקבל הרבה אהבה ויחזיר מעט כדורסל.
כל עוד המצב עם אוחיון אינו ברור, חייבים לכוון לשחקנים ברמה הגבוהה ביותר שיש. למעשה, צריכים לעשות זאת בלי שום קשר למצבו של אוחיון.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־22 אורחים