אנטה זיזיץ' - סגר באנדולו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אנטה זיזיץ' חתם במכבי ת

הודעהעל ידי אדגר פו » 04 דצמבר 2020, 12:39

אחדשיודע כתב:אני חושב שאנחנו רואים את מה שדיברנו עליו כשחתם פה. שחקן טוב ומוכשר התקפית, אבל אולד סקול - ופחות מתאים לסגנון של יאניס.

בדיוק.

אני חושב שיאניס היה רוצה כסנטר נוסף מישהוא כמו קייל היינס. ( רק שפדרמן לא מוכר חליפות באינטרנט וזו בעייה )

אבל נראה מה יקרה עד סוף העונה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי A.Parker » 04 דצמבר 2020, 13:36

לא מבין איך אנשים עיוורים לסיטואציה. לא משחקים עליו בכלל בהתקפה, וגם כשעושים את זה, זה נעשה בפיק אנד רול שזה לא המשחק שלו. על העניין שבהגנה הוא צריך לשמור חצי מהזמן על גארדים אין בכלל מה להרחיב. מעניין מה היה נכתב פה על סופו אם היה נאלץ לשחק ככה. וכן, די מרחם עליו שהוא הגיע לקבוצה (כושלת, יש לומר) שלא משחקת עליו בכלל בזמן שהוא סנטר מהטופ.
A.Parker

Re: אנטה זיזיץ' חתם במכבי ת"א

הודעהעל ידי TAYO » 04 דצמבר 2020, 13:50

אני מתגעגע לקווין מגי. הקדים את
זמנו בעשרים שנה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי אדגר פו » 04 דצמבר 2020, 13:53

TAYO כתב:אני מתגעגע לקווין מגי. הקדים את
זמנו בעשרים שנה.

הזר האהוב עלי בכל הזמנים. אם אתה מחשיב אותו כסנטר אז בוודאי בין 3 הגדולים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Runner30 » 04 דצמבר 2020, 15:08

כדי שיתרום כמצופה צריכים לקרות 3 דברים:
1. ישפר את הניידות ומשחק ההגנה
2. יאניס ישנה שיטת התקפה וישחק עליו יותר.
3. יוחתמו שחקנים שיחפו על החולשות שלו.

הסיכוי ש-1 יקרה הוא נמוך. סיכוי ל 2,3 - אפסיים.
Runner30

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 04 דצמבר 2020, 16:00

TAYO כתב:אני מתגעגע לקווין מגי. הקדים את
זמנו בעשרים שנה.

הוא היה סנטר 2.03 לא יודע לחבר 2 כדרורים ברציפות ועם ניתור של פיל אפריקאי ועדיין 25 30 נ'ק למשחק וריבאונדר מצוין , שחקן אגדה יציב באופן הזוי ( פישל קצת דווקא בגמרים ) היה מדי פעם גם קולע שלשות שיחקכ 5 רוב הזמן ו לי ג'ונסון וקני בארלו היו ה 4 לצידו .

ארל וויליאמס הוא האהוב עלי בכל הזמנים , משוגע עם קבלות אבל חיה רעה בצבע .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי אדגר פו » 04 דצמבר 2020, 16:06

כי בגמרים התמקדו בו באופן מיוחד ועשו עליו דאבל אפים כי ידעו שאם עוצרים אותו עוצרים חלק גדול מההתקפה של מכבי. היה למכבי מאמן לא הכי יצירתי אז ( שרף, יאניס הישראלי אולי ? :) ) .
ספליט הייתה קבוצה יוצאת דופן בכל מובן והם עצרו אותו יפה.

מגי שמר על יציבות של כמה שנים רצוף בממוצעים שלא נראה בעתיד עוד במכבי או בכדורסל האירופי בכלל.

אהבתי את מגי יותר כי היה פשוט גם אדם טוב.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שועל » 04 דצמבר 2020, 16:40

שחקן מסוגו צריך להיות הרבה יותר מלוטש התקפית. גם בטכניקה, במיקום, באגרסיביות. לא חשבתי שזו החתמה טובה ואני עדיין לא חושב
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי ShiriV » 04 דצמבר 2020, 17:51

יאניס לא סופר אותו בגלל ההגנה הלקויה שלו. ובהתקפה משחקים עליו לא נכון בכלל וזה גם על יאניס.
מסקנה חד משמעית: כל עוד יאניס המאמן, לא נראה את ז'יז'יץ' בשיאו.
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי Or0126 » 04 דצמבר 2020, 19:00

Rampel כתב:
Or0126 כתב:לא מבין מה יש לרחם עליו...
זה לא שמדובר פה בסנטר כמו שחורציאניטיס שהיה שומר גרוע
אבל בלתי עציר בהתקפה ולכן היה שווה להשאיר אותו על המגרש.
זיזיץ גם ששומר גרוע וגם לא קולע מספיק טוב בהתקפה
כדי לכפר על כך.
סופו ה"בלתי עציר" עמד על 9.6 נקודות ב-61.3% מהשדה (הנתון הכי טוב שלו בקדנציות במכבי והשני הכי טוב בקריירה) בעונת הזכיה ביורוליג וזה כשמכבי שיחקה עליו בלי סוף.

ז'יז'יץ' עומד על אותו מספר נקודות ב-56% מהשדה כשמכבי לא משחקת עליו. השיא של סופו המפלצתי באחוזים מהשדה עומד על 65%. השיא של ז'יז'יץ'? 75%(!) מהשדה ב-NBA.

אגב, הפתרון מול סופו היה לשלוח אותו לקו כשהנתון הטוב בקריירה שלו מהקו עומד על 63%. ז'יז'יץ' היום עומד על 68% מהקו וב-NBA הוא תמיד קלע משם בקצת יותר מ-70%.
גם בריבאונדים, ז'יז'יץ' עומד עדיין על 6 ריבאונדים למשחק. הנתון הטוב ביותר בקריירה של סופו עומד על 4.9 ריבאונדים למשחק כשבקדנציות במכבי הוא הגיע ל-4.1 ריבאונדים למשחק (בעונת הזכייה סיפק רק 2.6).

אז הסיבה לרחם על ז'יז'יץ' היא שיש פה פוטנציאל מפלצתי לא פחות גבוה מסופו, אם לא יותר, אלא שלא רק שלא מנצלים אותו בניגוד מוחלט לסופו, הרי כל הדיבורים סביב החתימה שלו אמרו שהוא בחר במכבי על פני ריאל כי אמרו לו שהוא יהיה הסנטר הראשון והוא העדיף את זה על פני להיות המחליף של טבארס. אבל ניסחו לו את זה יפה בסגנון של "אתה תהייה בחמישיה הראשונה" ובפועל הוא אולי עולה בחמישיה, אבל הוא גם מחליף להאנטר וגם ספרופולוס לא סופר אותו.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

כמה דברים בקשר למה שרשמת.
1)סופו עשה 9.6 נקודות ב14 דקות!! זיזיץ עשה בשיא שלו 9 נקודות ב22 דקות.
הנתון הזה מראה כמה דומיננטי שחורציאניטיס היה.
ה61% שלו היה נטו כי כל פעם שהוא היה נכנס למשחק היו חייבים לעשות עליו דאבל טים דבר שפינה את קו ה-3
כשהוא נכנס למגרש כל ההגנה של היריב השתנתה וזיזיץ לא עושה דברים כאלו... הוא לא מאלץ אף קבוצה לעשות עליו דאבל טים.

2) הנתון של ה75% המפוצץ שלך הוא על 3 נקודות למשחק במשך 20 משחקים שבהם הוא שיחק 6 דקות בממוצע
זה כמו שתגיד שהקלע הכי טוב בעולם הוא שחקן שקלע 6/10 שלשות במשך עונה שלמה. זה פשוט נתון מגוכח
בעונה היחידה שהוא קיבל הזדמנות בnba הוא עמד של 55 אחוז ב18 דקות משחק שזה בדיוק מה שהוא עושה במכבי.

3) כמו שהסברתי מקודם הנתונים של זיזיץ הם על כמעט כפול זמן משחק מסופו 5 ריבאונים ב14 דקות = 0.35 ריבאונדים לדקה
לעומת זאת זיזיץ עם 6 ריבאונדים ב22 דקות שזה 0.27 ריבאונדים לדקה.
אם אתה רוצה לדבר על סטטיסטיקה תלמד לקרוא אותה קודם.

4) הנתון היחיד ששוה התייחסות מצידי שהוא נתון שבכלל לא הזכרת הוא שבעונת 2016 זיזץ קלע ב65% מהשדה
ואני אישית מיחס את זה לכך שהוא לא היה שחקן מרכזי בדרושפקה. זאת הייתה קבוצה של ווילבקין,בראד ונאמייקר,וויל קלייבורן שהם 3 שחקנים שאי אפשר לעזוב לרגע בלי לקבל שלשה על הראש. ולכן הוא היה יותר פנוי בצבע באופן משמעותי והיה יכול לבחור לעצמו זריקות יותר נוחות וגם כמו שרשמתי הוא בסך הכל היה קולע 9 נקודות למשחק ב22 דקות זה ממש לא נתונים של שחקן מוביל.

אני מבין שיש פה הרבה אנשים שאוהבים את זיזיץ ומידי פעם יש לו מהלכים יפים במיוחד בריבאונד התקפה
אבל בשורה התחתונה כמות ההחטאות שלו מתחת לסל במצבים של 1 על 1 פשוט לא נסבלת אצל סנטר "אולד סקול" כמוהו
אי אפשר לנצח כשיש על המגרש חור בהגנה שבצד השני לא מספק את הסחורה.
Or0126

הודעהעל ידי Rampel » 04 דצמבר 2020, 19:50

Or0126 כתב:
Rampel כתב:
Or0126 כתב:לא מבין מה יש לרחם עליו...
זה לא שמדובר פה בסנטר כמו שחורציאניטיס שהיה שומר גרוע
אבל בלתי עציר בהתקפה ולכן היה שווה להשאיר אותו על המגרש.
זיזיץ גם ששומר גרוע וגם לא קולע מספיק טוב בהתקפה
כדי לכפר על כך.
סופו ה"בלתי עציר" עמד על 9.6 נקודות ב-61.3% מהשדה (הנתון הכי טוב שלו בקדנציות במכבי והשני הכי טוב בקריירה) בעונת הזכיה ביורוליג וזה כשמכבי שיחקה עליו בלי סוף.

ז'יז'יץ' עומד על אותו מספר נקודות ב-56% מהשדה כשמכבי לא משחקת עליו. השיא של סופו המפלצתי באחוזים מהשדה עומד על 65%. השיא של ז'יז'יץ'? 75%(!) מהשדה ב-NBA.

אגב, הפתרון מול סופו היה לשלוח אותו לקו כשהנתון הטוב בקריירה שלו מהקו עומד על 63%. ז'יז'יץ' היום עומד על 68% מהקו וב-NBA הוא תמיד קלע משם בקצת יותר מ-70%.
גם בריבאונדים, ז'יז'יץ' עומד עדיין על 6 ריבאונדים למשחק. הנתון הטוב ביותר בקריירה של סופו עומד על 4.9 ריבאונדים למשחק כשבקדנציות במכבי הוא הגיע ל-4.1 ריבאונדים למשחק (בעונת הזכייה סיפק רק 2.6).

אז הסיבה לרחם על ז'יז'יץ' היא שיש פה פוטנציאל מפלצתי לא פחות גבוה מסופו, אם לא יותר, אלא שלא רק שלא מנצלים אותו בניגוד מוחלט לסופו, הרי כל הדיבורים סביב החתימה שלו אמרו שהוא בחר במכבי על פני ריאל כי אמרו לו שהוא יהיה הסנטר הראשון והוא העדיף את זה על פני להיות המחליף של טבארס. אבל ניסחו לו את זה יפה בסגנון של "אתה תהייה בחמישיה הראשונה" ובפועל הוא אולי עולה בחמישיה, אבל הוא גם מחליף להאנטר וגם ספרופולוס לא סופר אותו.

כמה דברים בקשר למה שרשמת.
1)סופו עשה 9.6 נקודות ב14 דקות!! זיזיץ עשה בשיא שלו 9 נקודות ב22 דקות.
הנתון הזה מראה כמה דומיננטי שחורציאניטיס היה.
ה61% שלו היה נטו כי כל פעם שהוא היה נכנס למשחק היו חייבים לעשות עליו דאבל טים דבר שפינה את קו ה-3
כשהוא נכנס למגרש כל ההגנה של היריב השתנתה וזיזיץ לא עושה דברים כאלו... הוא לא מאלץ אף קבוצה לעשות עליו דאבל טים.

2) הנתון של ה75% המפוצץ שלך הוא על 3 נקודות למשחק במשך 20 משחקים שבהם הוא שיחק 6 דקות בממוצע
זה כמו שתגיד שהקלע הכי טוב בעולם הוא שחקן שקלע 6/10 שלשות במשך עונה שלמה. זה פשוט נתון מגוכח
בעונה היחידה שהוא קיבל הזדמנות בnba הוא עמד של 55 אחוז ב18 דקות משחק שזה בדיוק מה שהוא עושה במכבי.

3) כמו שהסברתי מקודם הנתונים של זיזיץ הם על כמעט כפול זמן משחק מסופו 5 ריבאונים ב14 דקות = 0.35 ריבאונדים לדקה
לעומת זאת זיזיץ עם 6 ריבאונדים ב22 דקות שזה 0.27 ריבאונדים לדקה.
אם אתה רוצה לדבר על סטטיסטיקה תלמד לקרוא אותה קודם.

4) הנתון היחיד ששוה התייחסות מצידי שהוא נתון שבכלל לא הזכרת הוא שבעונת 2016 זיזץ קלע ב65% מהשדה
ואני אישית מיחס את זה לכך שהוא לא היה שחקן מרכזי בדרושפקה. זאת הייתה קבוצה של ווילבקין,בראד ונאמייקר,וויל קלייבורן שהם 3 שחקנים שאי אפשר לעזוב לרגע בלי לקבל שלשה על הראש. ולכן הוא היה יותר פנוי בצבע באופן משמעותי והיה יכול לבחור לעצמו זריקות יותר נוחות וגם כמו שרשמתי הוא בסך הכל היה קולע 9 נקודות למשחק ב22 דקות זה ממש לא נתונים של שחקן מוביל.

אני מבין שיש פה הרבה אנשים שאוהבים את זיזיץ ומידי פעם יש לו מהלכים יפים במיוחד בריבאונד התקפה
אבל בשורה התחתונה כמות ההחטאות שלו מתחת לסל במצבים של 1 על 1 פשוט לא נסבלת אצל סנטר "אולד סקול" כמוהו
אי אפשר לנצח כשיש על המגרש חור בהגנה שבצד השני לא מספק את הסחורה.

אמ;לק - להיכנס לקטנות האלו זה פשוט לפספס את הנקודה. לא אמרתי לרגע שסופו לא היה מפלצת, אני אומר שיש לנו ביד עוד אחת כזו ואנחנו לא עושים איתה כלום.

1. תכניס לז'יז'יץ' כדורים בצורה נורמלית ותבוא שמירה כפולה. אני זוכר שבדאצ'קה כילד הוא התמודד עם זה יפה מאוד כשניסו לבחון אותו. כשלא מוסרים לו כדורים לקרסול כמו שקורה לפחות פעם במשחק ובכלל כשהוא נועל את השומר שלו, הוא יסתדר יופי. לבקר אותו עד שזה קורה זה מה שמגוכח בעיני, כי הוא מגיע למספרים שלו העונה בלי שזה קורה בכלל!

2. איפה רשמתי שהוא הסנטר הטוב בעולם. כשהכניסו לו כדורים, גם בעונת הרוקי זו התפוקה שהוא סיפק. כמה רצית שהוא יקלע ב-6 דקות? 55% ב-18 דקות ב-NBA זה גם אחלה של נתון.

3. בוא גבר, עקב האכילס של סופו היה תמיד המשקל שלו וזה הגביל אותו בעיקר בריבאונדים. יעיד על כך ממוצע של 2.9 ריבאונדים בקריירה.
בכל אופן, להסתכל על זה רק כסטטיסטיקה זה נחמד. בעיקר כשמעוותים אותה לאיך שבא לך. למשל, ז'ז'יץ' העונה משחק 20 דקות, אפילו נדייק, 20.5 דקות, מה שמעמיד אותו על 0.29 ריבאונדים לדקה. הבעיה היא שלסופו גם יש עונה של 20 דקות למשחק במכבי והנה אני מדייק את זה, 19 דקות משחק. בעונה הזו (10/11) הוא לקח 4.1 ריבאונדים למשחק - שהם 0.21 ריבאונדים לדקה.
עזוב מכבי, בוא נסתכל על עונת הרוקי שלו שהייתה הטובה שלו בקריירה מבחינת ריבאונדים - 4.9 ריבאונדים ב-19 דקות באולימפיאקוס שהם 0.26 ריבאונדים לדקה.
בסטטיסטיקה כשיש יותר מידע לא מתעלמים ממנו. את החילוק של כתה ב' עושים כשהמידע לא בנמצא. באסה לך שהלך לי סבבה בסטטיסטיקה.

4. יש לנו את אותו ווילבקין ואפילו משודרג ויש לנו את בראיינט. אם דורסי יתאפס על עצמו זה נראה לי כמו סיטואציה מאוד דומה. בכל אופן, ראה סעיף 1.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי felix_r » 04 דצמבר 2020, 20:17

אדגר פו כתב:
אחדשיודע כתב:אני חושב שאנחנו רואים את מה שדיברנו עליו כשחתם פה. שחקן טוב ומוכשר התקפית, אבל אולד סקול - ופחות מתאים לסגנון של יאניס.

בדיוק.

אני חושב שיאניס היה רוצה כסנטר נוסף מישהוא כמו קייל היינס. ( רק שפדרמן לא מוכר חליפות באינטרנט וזו בעייה )

אז היה צריך להשאיר את ריינולדס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Rampel » 04 דצמבר 2020, 20:19

felix_r כתב:
אדגר פו כתב:

בדיוק.

אז היה צריך להשאיר את ריינולדס
מסכים

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי felix_r » 04 דצמבר 2020, 20:27

מסכים עם הרעיון הכללי בדבריו של Rampel.

אם יש לך שחקן התקפה מוכשר כמו ז'יז'יץ', זה טיפשי מאוד לא לנצל אותו.

נכון, ז'יז'יץ' בעיתי בהגנהה, לכן למאמן של מכבי יש שתי אפשרויות:

1) למצוא פתרונות בשביל להסתיר את ז'יז'יץ' בהגנה, כדי שאפשר יהיה לקבל את המיטב שלו בהתקפה.

או

2) לסחוט את האנטר במשך 35 דקות, ולכן להפסיד משחקים בדקות הסיום, כי האנטר כבר מעולף ומחטיא ליי-אפים. ולבכות שאין לך סנטר שני שמתאים לסגנון המשחק שאתה אוהב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Runner30 » 06 דצמבר 2020, 00:00

יש לך עונה שלמה של משחקי אימון בליגת העאלק. למה שלא תתאמן על לשחק על זיזיץ׳?
כי אחרת הוא פשוט נזק מהלך ברמה של בנדר.
Runner30

הודעהעל ידי Rampel » 06 דצמבר 2020, 00:14

Runner30 כתב:יש לך עונה שלמה של משחקי אימון בליגת העאלק. למה שלא תתאמן על לשחק על זיזיץ׳?
כי אחרת הוא פשוט נזק מהלך ברמה של בנדר.
ספרתי. הלכו עליו היום כמו שצריך 3 פעמים. פעם אחת זה נגמר בסל, פעם שנייה באסיסט שלו ופעם שלישית זה נגמר בשלושה שחקנים שקופצים עליו. הוא היה צריך להוציא מזה פאול (שאני לא בטוח שלא היה).

כשהוא נשאר היום עם האריס כמה פעמים הוא התחנן לעזרה ומכבי כל כך לא מתורגלת בלחפות עליו הגנתית שזה פשוט עונש מיידי גם כשהיא מנסה. יאניס כל פעם נזכר שהגנת החילופים שלו לא עובדת עם ז'יז'יץ' וזורק אותו לספסל תוך כמה דקות בודדות. הוא כבר כל כך חסר בטחון, גם כשהוא כבר לוקח זריקות הן לא נכנסות לו.

אני לא רואה איך מוציאים אותו מהמצב הזה אם אפילו לא מנסים להכניס אותו לעניינים בליגת הגמדים.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי TAYO » 06 דצמבר 2020, 01:16

לא שחקן רע, פשוט שחקן שלא מתאים לסגנון היחיד שיאניס מכיר ולפתרונות ההגנתיים שיאניס מוכן להשתמש בהם. ופה בדיוק האשמה הגדולה של יאניס - שהוא נכנע לתכתיבים של ניקולה וצירף שחקנים שאין להם דבר וחצי דבר עם הסגנון של יאניס.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי ankram » 06 דצמבר 2020, 09:35

״ההחתמה הגדולה של הקיץ״ הפכה להיות מאיק צירבס.

סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדגר פו » 06 דצמבר 2020, 11:28

TAYO כתב:לא שחקן רע, פשוט שחקן שלא מתאים לסגנון היחיד שיאניס מכיר ולפתרונות ההגנתיים שיאניס מוכן להשתמש בהם. ופה בדיוק האשמה הגדולה של יאניס - שהוא נכנע לתכתיבים של ניקולה וצירף שחקנים שאין להם דבר וחצי דבר עם הסגנון של יאניס.

אם הפרויקט הקרואטי יכשל במכבי תהיה מלחמה לא קטנה בקיץ על הנרטיב מי אשם .פיצוץ בין ניקולה למאמן זה עניין של זמן.

מכיוון שההנהלה שלנו זקנה ולא החלטית כבר לא ברור מה יקרה ומי ינצח.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי ankram » 06 דצמבר 2020, 11:44

אדגר פו כתב:
TAYO כתב:לא שחקן רע, פשוט שחקן שלא מתאים לסגנון היחיד שיאניס מכיר ולפתרונות ההגנתיים שיאניס מוכן להשתמש בהם. ופה בדיוק האשמה הגדולה של יאניס - שהוא נכנע לתכתיבים של ניקולה וצירף שחקנים שאין להם דבר וחצי דבר עם הסגנון של יאניס.

אם הפרויקט הקרואטי יכשל במכבי תהיה מלחמה לא קטנה בקיץ על הנרטיב מי אשם .פיצוץ בין ניקולה למאמן זה עניין של זמן.

מכיוון שההנהלה שלנו זקנה ולא החלטית כבר לא ברור מה יקרה ומי ינצח.

אני לא צריך נראטיב , וגם לא רוב אוהדי הקבוצה , אנחנו יודעים על מי נופלת האחריות , אנחנו יודעים מי משתמש במכבי כדי לספק תופינים לבני ארצו , מי מחתים שחקנים לא מתאימים כי יש לו קשר איתם , ומי עומד בראש המערכת המקצועית הכושלת ביותר ביורוליג ב6 השנים האחרונות , אם יהיה פיצוץ בין ניקולה לליאניס , רוב האוהדים יהיו בצד של יאניס , לי זה ברור , לאיזה צד תלך ההנהלה , זה כבר פחות ברור , ואני מאד חושש מהצד הצעיר של ההנהלה שלנו. בכל אופן מבחינתי האישית , אם ניקולה נשאר ויאניס עוזב , זה עוד מסמר בארון קבורה של המועדון , ועוד סיבה להפסיק ולעקוב , אם הייתי רוצה לאהוד מועדון של לוזרים שמנוהל על ידי עסקנים , הייתי עובר להפועל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים