מלפפונים!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים!

הודעהעל ידי קובי » 16 יוני 2012, 17:58

קודי כתב:הכל נכון ומכבי צודקת, היא לא צריכה לשלם את המס. אבל רבאק, למה לעזאזל לא בדקו את סוגיית המס בשנה השלמה שהיתה להם מקיץ שעבר? מבחינת הלפרין הוא יכול לבלות עוד שנה בחו״ל (ועל הדרך הוא ירוויח יותר מאשר בארץ), כך שזה לא ממש מזיז לו. נראה לי שאפילו להיפך - בתחילת הקיץ הוא מקבל אופציה לחתום במכבי ובינתיים בזמן שמבררים את נושא המס הוא בודק אופציות אחרות ובהתאם להן נוהג.
מכבי בינתיים מתעכבת עם כל בניית הסגל בגלל יותם, אבל כנראה זה לא מספיק חשוב בשביל לעשות מאמץ קטן בשנה שחלפה ולבדוק את הסוגיה לפני הקיץ.

סלח לי, אבל להודעה שלך אין אחיזה ולו הקטנה ביותר במציאות. לכל היותר, אלו הן השערות לא ממש מבוססות שלך.
לפחות סייג את עצמך ב"לדעתי", או משהו בסגנון. הרבה יותר מכובד.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 18:00

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:הכל נכון ומכבי צודקת, היא לא צריכה לשלם את המס. אבל רבאק, למה לעזאזל לא בדקו את סוגיית המס בשנה השלמה שהיתה להם מקיץ שעבר? מבחינת הלפרין הוא יכול לבלות עוד שנה בחו״ל (ועל הדרך הוא ירוויח יותר מאשר בארץ), כך שזה לא ממש מזיז לו. נראה לי שאפילו להיפך - בתחילת הקיץ הוא מקבל אופציה לחתום במכבי ובינתיים בזמן שמבררים את נושא המס הוא בודק אופציות אחרות ובהתאם להן נוהג.
מכבי בינתיים מתעכבת עם כל בניית הסגל בגלל יותם, אבל כנראה זה לא מספיק חשוב בשביל לעשות מאמץ קטן בשנה שחלפה ולבדוק את הסוגיה לפני הקיץ.

למה שמכבי יבדקו? הם בכלל לא צריכים להתעסק בזה. זה בעיה של הלפרין, ורק של הלפרין. לא של מכבי. מכבי לא קשורים לזה בכלל. אם הוא רוצה לבוא, שיבוא וישלם את המס. אם לא, שילך לחו"ל. מכבי ממש לא צריכה להתעסק בזה. ואם היו בודקים, אז מה זה היה עוזר? הרי כולם, כולל מכבי, יודעים שהלפרין צריך לשלם מס. אין פה מה לבדוק בכלל

אם הלפרין שחקן חשוב במערך של מכבי, ולראיה אי הסגירה איתו מעכבת את בניית הסגל, הם חייבים היו לבדוק את הנושא. אגב, גם בקיץ שעבר רואה החשבון של מכסי היה זה שהוביל את הבדיקה. העובדה שפורמלית החובה חלה על יותם לא רלוונטית למקרה הזה. אם היו בודקים את זה קודם לא היהמכל העיכוב במו״מ עכשיו. היו יודעים בתחילת הקיץ איפה עומדים ולא היה מקום לכל הסחבת הזו - רוצה יחתום, לא רוצה לא יחתום.

מסכים לגמרי. אמנם החובה היא על הלפרין, ואני גם חושב שמכבי לא צריכה לשלם לו את המס הזה, אבל אין ספק שמכבי היא צד בעניין, וצד משמעותי עם משאבים ומעמד
בשביל לבדוק את הדברים במהירות וביעילות, וגם למצוא פתרון מתאים.
כמו שאתה אומר, מבחינתו של הלפרין, יש לו כנראה עוד אופציות, אבל הוא כן רוצה לחזור, וכך בסופו של דבר זה צריך להתנהל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 16 יוני 2012, 18:03

קודי כתב:
asafb96 כתב:

למה שמכבי יבדקו? הם בכלל לא צריכים להתעסק בזה. זה בעיה של הלפרין, ורק של הלפרין. לא של מכבי. מכבי לא קשורים לזה בכלל. אם הוא רוצה לבוא, שיבוא וישלם את המס. אם לא, שילך לחו"ל. מכבי ממש לא צריכה להתעסק בזה. ואם היו בודקים, אז מה זה היה עוזר? הרי כולם, כולל מכבי, יודעים שהלפרין צריך לשלם מס. אין פה מה לבדוק בכלל

אם הלפרין שחקן חשוב במערך של מכבי, ולראיה אי הסגירה איתו מעכבת את בניית הסגל, הם חייבים היו לבדוק את הנושא. אגב, גם בקיץ שעבר רואה החשבון של מכסי היה זה שהוביל את הבדיקה. העובדה שפורמלית החובה חלה על יותם לא רלוונטית למקרה הזה. אם היו בודקים את זה קודם לא היהמכל העיכוב במו״מ עכשיו. היו יודעים בתחילת הקיץ איפה עומדים ולא היה מקום לכל הסחבת הזו - רוצה יחתום, לא רוצה לא יחתום.

מה זאת אמרת "לבדוק את הנושא"?? מה היו בודקים? אם הוא צריך לשלם? ברור שהוא צריך לשלם. כולם יודעים את זה, כולל מכבי. אין מה לבדוק בכלל.
העובדה שיותר צריך לשלם רלוונטית מאוד. אם היו "בודקים" את זה קודם, מה היו עושים? מה כבר אפשר היה לעשות שהיה גורם לאי העיקוב במו"מ שאתה אומר? כלום. גם אם היו בודקים את זה לפני שנה, לא היו יכולים לעשות כלום. המו"מ לא קשור לזה, ההחלטה היא רק של הלפרין, והסחבת היא בגלל שהוא שוקל את ההצעות (לוותר על כסף ולבוא למכבי או לשחק בחו"ל ביותר כסף), לא בגלל שמכבי לא "בדקו" את זה. אני גם לא חושב שהוא זה שמעקב את הסגל, לדעתי העיקוב כרגע הוא יותר בגלל המצב עם אוחיון, לאנגנפורד, ואני חושב שעדיין יש ניסיון להשאיר את הנדריקס. גם העובדה שמאריץ' לא ממהר לחתום גם לא תורמת. אני בטוח שההשתהות של הלפרין ממש לא משפיע על בניית הסגל, חוץ מהחתימה/אי החתימה שלו עצמו. אבל להאשים את מכבי גם בזה שהוא לא חותם, ועוד רק בגלל ש"לא בדקו", זה לא רציני
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 16 יוני 2012, 18:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2012, 18:03

MTA2311 כתב:
הציעו לו 400 אלף דולר+ המס שהוא חייב, והוא לא הסכים? מה שונה עכשיו?

מכבי הציעו לו שבמקום שהוא יוציא את הכסף על המס מהכיס(כי הוא רצה שמכבי ישלמו)הם ישלמו ויורידו לו את זה מהמשכורת

אף אחד לא צריך לשלם לו גם את המס וגם את המשכורת ביחד
הוא לא רוצה לשלם את המס בעצמו אז שלא יהיה פה..נמאס לי כבר מהסיפור שלו ומהדרישות שלו כל פעם מחדש
רוצה להיות פה? או שייתן למכבי להוריד לו מהמשכורת או שישלם לבד

מסכים לגמרי. אמנם החובה היא על הלפרין, ואני גם חושב שמכבי לא צריכה לשלם לו את המס הזה, אבל אין ספק שמכבי היא צד בעניין, וצד משמעותי עם משאבים ומעמד
כמו שאתה אומר, מבחינתו של הלפרין, יש לו כנראה עוד אופציות, אבל הוא כן רוצה לחזור, וכך בסופו של דבר זה צריך להתנהל.

לפי מכבי הלפרין היה כמה ימים מלהשיג הקלות במס והוא עזב רק בגלל ההצעה מרוסיה..אז הם ידעו טוב מאוד מה המצב איתו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 18:04

קובי כתב:

סלח לי, אבל להודעה שלך אין אחיזה ולו הקטנה ביותר במציאות. לכל היותר, אלו הן השערות לא ממש מבוססות שלך.
לפחות סייג את עצמך ב"לדעתי", או משהו בסגנון. הרבה יותר מכובד.

דווקא יש אחיזה במציאות, והאחיזה היא שמכבי והלפרין לא חתמו עדיין על חוזה, למרות שברור שמכבי רוצה אותו ושהוא רוצה לחזור כבר לארץ.
אני לא יודע אם מחכים להלפרין בשביל להמשיך בבניית הסגל, אבל העובדה היא שעדיין לא הוחתם אף שחקן בקו האחורי לעומת שחקן אחד שפרש ושני שחקנים שמתנדנדים ואולי יעזבו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 18:05

MTA2311 כתב:
שחף כתב:לא שמעתי בחיים שלי על מעסיק שמשלם לעובד שלו החזרי מס. גם כשפיני חזר למכבי אף אחד לא שילם לו החזרי מס.

כי שילמו לו מיליון דולר לעונה. אם היו מציעים לו 400 אלף לעונה, הוא היה צוחק להם בפרצוף, וגם ליאור.

לפי מה שאני זוכר הוא אמר שהשנה הראשונה הייתה בהתנדבות (הוא התכוון לסכום במלי כשאמר את זה)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי p&p » 16 יוני 2012, 18:08

ריקי היקמן :dance4 :dance4
p&p

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2012, 18:08

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

מכבי הציעו לו שבמקום שהוא יוציא את הכסף על המס מהכיס(כי הוא רצה שמכבי ישלמו)הם ישלמו ויורידו לו את זה מהמשכורת

הוא לא רוצה לשלם את המס בעצמו אז שלא יהיה פה..נמאס לי כבר מהסיפור שלו ומהדרישות שלו כל פעם מחדש

לפי מכבי הלפרין היה כמה ימים מלהשיג הקלות במס והוא עזב רק בגלל ההצעה מרוסיה..אז הם ידעו טוב מאוד מה המצב איתו

אז ההצעה שלהם טיפשית. מה זה משנה, אם הוא צריך לשלם את זה לבד ולקבל 400 אלף, או שהוא לא צריך לשלם כלום, וזה פשוט יירד לו מהמשכורת? זה אותו דבר בדיוק.
הוא באמת לא צריך להיות פה. מציעים לו סכומי כסף גדולים בחול, ולעומת זאת מכבי מציעה לו סכום קטן בהרבה, ובנוסף הוא גם צריך לשלם מס. לא מכיר הרבה שהיו מסכימים לזה.
לא יודע מה מכבי/ האנשים של יותם, מנסים לעשות עכשיו מול רשות המיסים, אבל אל תצפו מיותם לצאת פראייר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 18:10

asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:

מה זאת אמרת "לבדוק את הנושא"?? מה היו בודקים? אם הוא צריך לשלם? ברור שהוא צריך לשלם. כולם יודעים את זה, כולל מכבי. אין מה לבדוק בכלל.
העובדה שיותר צריך לשלם רלוונטית מאוד. אם היו "בודקים" את זה קודם, מה היו עושים? מה כבר אפשר היה לעשות שהיה גורם לאי העיקוב במו"מ שאתה אומר? כלום. גם אם היו בודקים את זה לפני שנה, לא היו יכולים לעשות כלום. המו"מ לא קשור לזה, ההחלטה היא רק של הלפרין, והסחבת היא בגלל שהוא שוקל את ההצעות (לוותר על כסף ולבוא למכבי או לשחק בחו"ל ביותר כסף), לא בגלל שמכבי לא "בדקו" את זה. אני גם לא חושב שהוא זה שמעקב את הסגל, לדעתי העיקוב כרגע הוא יותר בגלל המצב עם אוחיון, לאנגנפורד, ואני חושב שעדיין יש ניסיון להשאיר את הנדריקס. גם העובדה שמאריץ' לא ממהר לחתום גם לא תורמת. אני בטוח שההשתהות של הלפרין ממש לא משפיע על בניית הסגל, חוץ מהחתימה/אי החתימה שלו עצמו. אבל להאשים את מכבי גם בזה שהוא לא חותם, ועוד רק בגלל ש"לא בדקו", זה לא רציני

זה כנראה לא מדוייק. הפוסט של כרמל גם מחזק את זה.
בענייני מס, יש כל מיני תחומים אפורים שאפשר לעשות ככה או אחרת. הדברים האלה לוקחים זמן. מה שמכבי כן יכלה לעשות מצידה היא להשיג איזשהו הסכם
בע"פ שמכבי משקיעה את המאמץ והכסף בשביל לשכור מומחה ולהבין בדיוק איפה הדברים עומדים ומה אפשר לעשות, ואז כשיש לה את הידע, לבוא ולתפור לו חוזה
בהתאם, כך ששני הצדדים יהיו מרוצים.
הלפרין מבחינתו היה נניח מתחייב לתת תשובה מיד בתחילת הקיץ לכאן או לכאן, ואולי אפילו להשתתף עם מכבי בהוצאות במידה והוא לא חותם.

משהו בסגנון הזה. אבל לדעתי יובל צודק, ולא נעשה שום דבר בכיוון, כי אחרת כבר היינו יודעים מה קורה איתו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2012, 18:10

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

אז ההצעה שלהם טיפשית. מה זה משנה, אם הוא צריך לשלם את זה לבד ולקבל 400 אלף, או שהוא לא צריך לשלם כלום, וזה פשוט יירד לו מהמשכורת? זה אותו דבר בדיוק.
הוא באמת לא צריך להיות פה. מציעים לו סכומי כסף גדולים בחול, ולעומת זאת מכבי מציעה לו סכום קטן בהרבה, ובנוסף הוא גם צריך לשלם מס. לא מכיר הרבה שהיו מסכימים לזה.
לא יודע מה מכבי/ האנשים של יותם, מנסים לעשות עכשיו מול רשות המיסים, אבל אל תצפו מיותם לצאת פראייר.

אני מזמן לא מצפה מיותם לשום דבר חוץ מלדאוג לחשבון הבנק
ואל תגידו לי עכשיו ''נראה אתכם מוותרים..'' ''אל תיכנסו לו לכיס..''
לא נכנסת ולא שופטת, אומרת את העובדה הפשוטה שכבר לא אכפת לי מה הוא יעשה ואני לא מצפה ממנו לשום ביטוי של מכביזם..פשוט נמאס לי ממנו ואו שהוא יהיה פה וישתוק או שלא יהיה פה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 16 יוני 2012, 18:11

מהפייסבוק של מכבי..מה אתם אומרים
מכבי אלקטרה ת"א שמחה להודיעה כי הגארד האמריקאי ריקי היקמן (1.89, 26) מפזארו סיכם לשנתיים במועדון! פרטים נוספים בקרוב...
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Maccabikid » 16 יוני 2012, 18:13

אני מניח שזה אומר שלאנגפורד לא יהיה פה, אני טועה?
Maccabikid

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2012, 18:13

גל גל כתב:מהפייסבוק של מכבי..מה אתם אומרים
מכבי אלקטרה ת"א שמחה להודיעה כי הגארד האמריקאי ריקי היקמן (1.89, 26) מפזארו סיכם לשנתיים במועדון! פרטים נוספים בקרוב...

וואו
רק שלשום אמרו לי שבלאט ממש ממש רוצה אותו
זה הגיע משום מקום

מי אמר שאין מלפפונים?! טירוףףףףףףףף :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened :frightened
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 16 יוני 2012, 18:14

זה כנראה לא מדוייק. הפוסט של כרמל גם מחזק את זה.
בענייני מס, יש כל מיני תחומים אפורים שאפשר לעשות ככה או אחרת. הדברים האלה לוקחים זמן. מה שמכבי כן יכלה לעשות מצידה היא להשיג איזשהו הסכם
בע"פ שמכבי משקיעה את המאמץ והכסף בשביל לשכור מומחה ולהבין בדיוק איפה הדברים עומדים ומה אפשר לעשות, ואז כשיש לה את הידע, לבוא ולתפור לו חוזה
בהתאם, כך ששני הצדדים יהיו מרוצים.
הלפרין מבחינתו היה נניח מתחייב לתת תשובה מיד בתחילת הקיץ לכאן או לכאן, ואולי אפילו להשתתף עם מכבי בהוצאות במידה והוא לא חותם.

משהו בסגנון הזה. אבל לדעתי יובל צודק, ולא נעשה שום דבר בכיוון, כי אחרת כבר היינו יודעים מה קורה איתו.

מכבי לא צריכה לשכור יועץ, לא לבדוק כלום, ולא נעליים. זה בעיה שלו, שהוא יפתור את זה. עם כל הכבוד, אי אפשר לרדוף אחריו ולהפוך את העולם כדי שיבוא. ניסו שנה שעברה, אי אפשר, הוא צריך לשלם מס. רוצה לבוא שיבוא, לא שלא יבוא. אנחנו לא צריכים לשכור את מיטב מומחי המס כדי שישלמו להלפרין עוד כמה דולרים, אם הוא רוצה שהוא יממן אותם, לא אנחנו. יש גבול כבר כמה אפשר לבוא בטענות להנהלה, בחייאת.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2012, 18:14

Maccabikid כתב:אני מניח שזה אומר שלאנגפורד לא יהיה פה, אני טועה?

לא יודעת אם בהכרח
היקמן סיים לא מעט משחקים עם 5-6 אסיסטים והוא בהחלט לא שוטינג מובהק
ממש לא אתפלא אם הוא פה על תקן הקומבו בעמדה 1

חייב להפסיק עם המשחקים של ה-7\1 או 6\1 מחוץ לקשת
חייב גם להפסיק עם משחקים של 6 אסיסטים ו-6 איבודים
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 16 יוני 2012, 18:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 יוני 2012, 18:15

זהו, הגענו לגל מקל ?
אני מתחיל להרגיש כמו בקיץ של אפי ודבורה.

ד"א, זה נכון שהתקציב יקוצץ השנה ל 18 מיליון דולר בלבד לעומת 20 השנה ? כך שמעתי בשבת מהבן דוד של ליאור אליהו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Maccabikid » 16 יוני 2012, 18:15

Holiday_Armadillo כתב:
Maccabikid כתב:אני מניח שזה אומר שלאנגפורד לא יהיה פה, אני טועה?

לא יודעת אם בהכרח
היקמן סיים לא מעט משחקים עם 5-6 אסיסטים והוא בהחלט לא שוטינג מובהק
ממש לא אתפלא אם הוא פה על תקן הקומבו בעמדה 1

הלוואי שאת צודקת.
Maccabikid

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 יוני 2012, 18:15

חצילון, אתה וירין פתחתם מועדון מגדת עתידות?
נביאים יש לנו בפורום..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 יוני 2012, 18:16

LIAV10 כתב:חצילון, אתה וירין פתחתם מועדון מגדת עתידות?
נביאים יש לנו בפורום..

אנחנו מעוננים, קוראים בעננים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2012, 18:17

yarinsaky כתב:זהו, הגענו לגל מקל ?
אני מתחיל להרגיש כמו בקיץ של אפי ודבורה.

ד"א, זה נכון שהתקציב יקוצץ השנה ל 18 מיליון דולר בלבד לעומת 20 השנה ? כך שמעתי בשבת מהבן דוד של ליאור אליהו.

כל שנה התקציב של מכבי הוא בין 18 ל-20 מליון ורוב השנים מכבי חורגים ממנו אז זה לא ממש משנה מה קובעים בהתחלה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים