המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:החטאה ראשונה ב NBA
חוסר IQ בהתקפה... אם רק היה איזה שחקן בחמישיה שהיו יכולים למסור לו שיקבל החלטות חכמותShiriV כתב:וושינגטון כאלה גרועים אלוהים.. מסכן דני בקושי נוגע בכדור
12 שניות של כדרדרת במקום למסור ל2 שחקנים שהיו לבד בצבע...Shay_uzan כתב:חוסר IQ בהתקפה... אם רק היה איזה שחקן בחמישיה שהיו יכולים למסור לו שיקבל החלטות חכמותShiriV כתב:וושינגטון כאלה גרועים אלוהים.. מסכן דני בקושי נוגע בכדור
ShiriV כתב:כבר 0 מ-3 לאבדיה מחוץ לקשת מאותה בלטה פחות או יותר. עכשיו מתחיל מבחן הבגרות האמיתי שלו
אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:כבר 0 מ-3 לאבדיה מחוץ לקשת מאותה בלטה פחות או יותר. עכשיו מתחיל מבחן הבגרות האמיתי שלו
כן, זה בדיוק המקום שהוא צריך לשפר. כשהקליעה עובדת, הכל טוב ויפה. אבל כשהוא מחטיא אחת, הוא צריך לשכוח מזה. לעשות ריסט.
קבוצה מחורבנת. ואני לא בטוח שעם ראסל המצב יהיה הרבה יותר טוב.ShiriV כתב:אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:כבר 0 מ-3 לאבדיה מחוץ לקשת מאותה בלטה פחות או יותר. עכשיו מתחיל מבחן הבגרות האמיתי שלו
כן, זה בדיוק המקום שהוא צריך לשפר. כשהקליעה עובדת, הכל טוב ויפה. אבל כשהוא מחטיא אחת, הוא צריך לשכוח מזה. לעשות ריסט.
ראוי לציין אגב שכל וושינגטון פשוט מחרידה בהתקפה במחצית הזאת. לא שזה מוריד מהאחריות על דני אבל כשכלום לא הולך לקבוצה וההתקפות תקועות אי אפשר לצפות ממנו ליותר מדי..
משחקים כמו נס ציונהShiriV כתב:נראה לי זאת המחצית הכי גרועה שאי פעם ראיתי מקבוצת כדורסל מקצוענית כלשהי.
ShiriV כתב:אחדשיודע כתב:ShiriV כתב:כבר 0 מ-3 לאבדיה מחוץ לקשת מאותה בלטה פחות או יותר. עכשיו מתחיל מבחן הבגרות האמיתי שלו
ראוי לציין אגב שכל וושינגטון פשוט מחרידה בהתקפה במחצית הזאת. לא שזה מוריד מהאחריות על דני אבל כשכלום לא הולך לקבוצה וההתקפות תקועות אי אפשר לצפות ממנו ליותר מדי..
שמואל1 כתב:אני מצטער אבל הקבוצה הזאת לא מתאימה לדני.
איזה פספוס בשבילו להגיע לשם...
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], עידן ו־46 אורחים