המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:קבלו את השחקן החדש של מכבי
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:קבלו את השחקן החדש של מכבי
יותר חשוב שיהיה שחקן שיודע לקלוע באחוזים גבוהים מבחוץ, ולנהל משחק (אם הוא בא לעמדה 1), או להיות סקורר ברמה גבוהה (אם הוא בא לעמדה 2).
בכל מקרה חשוב שיהיה שחקן שמחפש את החברים ומייצר לאחרים, וכמובן שימעיט באיבודי כדור.
הטבעות על הראש זה רק בונוס.
yarinsaky כתב:לבחור אין ניסיון יורוליג, נצטרך איתו לא מעט סבלנות.
בלאט יכול לסדר לו את הראש, אבל יכול גם לא להצליח. נחיה ונראה. חומר גלם גולמי כזה נראה לי.
jol9 כתב:לא זוכר את השחקן הזה. נראה לי אבל שמדובר בשחקן שלא שווה את הויתור על לאנגפורד, לא?
כתבתנו ורד כהן עם הסקופ של היום: מכבי תל אביב מצאה גארד בדמותו של היקמן, ששיחק בפזארו בעונה האחרונה. החתמה טובה?
Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:לבחור אין ניסיון יורוליג, נצטרך איתו לא מעט סבלנות.
בלאט יכול לסדר לו את הראש, אבל יכול גם לא להצליח. נחיה ונראה. חומר גלם גולמי כזה נראה לי.
לא זוכרת הרבה רכזים מרכזיים במכבי מהשנים האחרונות עם נסיון ביורוליג
ביינום
אוחיון
ארויו
פארגו
yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:לבחור אין ניסיון יורוליג, נצטרך איתו לא מעט סבלנות.
ביינום
אוחיון
ארויו
פארגו
אז את מחזקת את מה שאני אומר, שצריך סבלנות. כי גם לביינום לקח שנה ומשהוא, אוחיון חצי שנה, פארגו כנ"ל.
ארויו לדעתי נשאר עד היום עם חליפת הנ.ב.א.
Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:לבחור אין ניסיון יורוליג, נצטרך איתו לא מעט סבלנות.
ביינום
אוחיון
ארויו
פארגו
tomerp כתב:ריצ'ארד מרציאנו היקמן? אולי יש לו שורשים יהודיים?![]()
אני מבין שבפורום הזה יש אובססיה למילה: :"חיספוס" אז בואו נגיד שלבחור יש הרבה חיספוס....
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:לא זוכר את השחקן הזה. נראה לי אבל שמדובר בשחקן שלא שווה את הויתור על לאנגפורד, לא?
לדעתי דוקא כן ובאמת שקצת נמאס מכל הפסטילנגפורד.
עושים ממנו שחקן-על שלא ניתן למצוא כל תחליף, כאילו הוא מינמום אלוהים או איזה סופרסטאר שצריכים לפתוח עבורו את הרגליים.
יחד עם זאת, נראה שהשחקן לא להוט כ"כ לשחק במכבי, הוא מורח את הזמן וגם הצהיר שהוא ישחק איפה שיתנו לו יותר כסף.
נמאס כבר מהפרימדונה הזו; אם הוא לא רוצה לשחק כאן, לא צריך. כבר ראינו שלעיתים דוקא לארח שיחרורם של שחקנים דומיננטים דוקא גורם לאימפקט חיובי על הקבוצה.
חוץ מזה, אני ממש לא בטוח שהצמד היקמן-הלפרין ירד מהצמד לנגפורד-בורשטיין.
אני גם בכלל לא בטוח שהיקמן מגיע כמחליף של לנגפורד.
לפי מה שפורסם עד כה, מכבי כן מכוונת להשארת לנגפורד ויתכן בכלל שהיקמן מגיע כמחליף לאוחיון מן הספסל.
yarinsaky כתב:והיו גם שנתנו עונת רוקי רעה . לא כדאי להקדים את המאוחר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־42 אורחים