דני אבדיה נבחר במקום ה 9 ע"י וושינגטון וויזארדס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה נבחר במקום ה 9 ע"י וושינגטון וויזארדס

הודעהעל ידי Jack55 » 20 דצמבר 2020, 06:53

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי TAYO » 20 דצמבר 2020, 10:20

Jack55 כתב:
היה נחמד אם היה תקציר של כל המהלכים בהם היה מעורב...

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי my man » 20 דצמבר 2020, 10:42

הוא היה טוב הלילה אבל טוב כמו שמצופה מרוקי לא יותר..

ההגנה שלו זה משהו שהשדרים האמריקאים דיברו עליו לא מעט אתמול..
אם הוא יהיה יציב בצד הזה של המגרש וישפר את הקליעה שלו הוא יהיה מדהים..כי את הכישרון שלו בשאר האספקטים במשחק כבר כעת ניתן לראות..

הוא עוד לא שם אבל.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 20 דצמבר 2020, 13:59

דבר אחד יגדיר עבורי יותר מכל דבר אחר האם עונת הרוקי שלו תהיה מוצלחת או לא וזה כמה הוא ידרוש את הכדור. בינתיים המצב פחות גרוע ממה שחשבתי מהבחינה הזו שרואים שהשחקנים מחפשים אותו, הבעיה היא שדני עצמו לא מספיק דורש את הכדור כשיש את ההזדמנויות האלה. היו היום כמה פוזישנים שבהם הרכז נתקע וציפיתי שהוא ירוץ לכיוון הכדור כדי לדרוש אותו ולעזור לרכז אבל במקום הוא פשוט עמד והסתכל. לא אהבתי את זה. יש אפילו ציטוט של בראדלי ביל שאמר שבמהלך המשחק הוא אמר לו "תהיה אגרסיבי ותפסיק לתת לי את הכדור בכוח". מצד אחד זה מעולה כי זה מראה שבראדלי ביל מחזיק ממנו וחושב שהוא מוכשר מספיק כדי לייצר הרבה יותר כבר בתור רוקי. מצד שני דני באמת צריך להפסיק להיות נחמד ולהתחיל לבוא לטרוף התקפית.

עוד דבר אחד קצת מדאיג אותי וזה שהתנועות שלו נראות קצת נוקשות ולא משוחררות. זה נשמע אולי זניח אבל בשביל להיות יוצר איכותי בליגה האתלטית הזו הוא יהיה חייב לסגל לעצמו תנועות הרבה יותר גמישות וקלילות. הוא לא דאריו שאריץ', אבל הנוקשות הזו קצת מזכירה לי אותו וזה עושה לי חלחלה. אני תוהה עד כמה ניתן לשפר את זה על ידי אימונים, כי יש לו ראיית משחק ברמה הכי גבוהה אבל זה קצת מגביל את התקרה שלו כרגע.
~Box & 1~

הודעהעל ידי TAYO » 20 דצמבר 2020, 14:21

~Box & 1~ כתב:דבר אחד יגדיר עבורי יותר מכל דבר אחר האם עונת הרוקי שלו תהיה מוצלחת או לא וזה כמה הוא ידרוש את הכדור. בינתיים המצב פחות גרוע ממה שחשבתי מהבחינה הזו שרואים שהשחקנים מחפשים אותו, הבעיה היא שדני עצמו לא מספיק דורש את הכדור כשיש את ההזדמנויות האלה. היו היום כמה פוזישנים שבהם הרכז נתקע וציפיתי שהוא ירוץ לכיוון הכדור כדי לדרוש אותו ולעזור לרכז אבל במקום הוא פשוט עמד והסתכל. לא אהבתי את זה. יש אפילו ציטוט של בראדלי ביל שאמר שבמהלך המשחק הוא אמר לו "תהיה אגרסיבי ותפסיק לתת לי את הכדור בכוח". מצד אחד זה מעולה כי זה מראה שבראדלי ביל מחזיק ממנו וחושב שהוא מוכשר מספיק כדי לייצר הרבה יותר כבר בתור רוקי. מצד שני דני באמת צריך להפסיק להיות נחמד ולהתחיל לבוא לטרוף התקפית.

עוד דבר אחד קצת מדאיג אותי וזה שהתנועות שלו נראות קצת נוקשות ולא משוחררות. זה נשמע אולי זניח אבל בשביל להיות יוצר איכותי בליגה האתלטית הזו הוא יהיה חייב לסגל לעצמו תנועות הרבה יותר גמישות וקלילות. הוא לא דאריו שאריץ', אבל הנוקשות הזו קצת מזכירה לי אותו וזה עושה לי חלחלה. אני תוהה עד כמה ניתן לשפר את זה על ידי אימונים, כי יש לו ראיית משחק ברמה הכי גבוהה אבל זה קצת מגביל את התקרה שלו כרגע.
אתה מתאר את ההבדל בין אחלה שחקן לאולסטאר... הפוטנציאל שם.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 דצמבר 2020, 14:29

אני חושב שאפשר לסכם את ההכנה של דני כסבירה פלוס.
משחק ראשון חלומי, שני חלש, שלישי לא רע.
החברים שלו לקבוצה לא מספיק מוסרים לו וזו כרגע הבעיה הכי גדולה. הוא כמובן גם צריך להעיז יותר ולעשות יותר דברים כשהכדור אצלו.
הפוטנציאל שם, אבל לצערי אני ספקטי לגבי הקבוצה ולדעתי הוא לא יתקדם שם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 20 דצמבר 2020, 14:30

~Box & 1~ כתב:דבר אחד יגדיר עבורי יותר מכל דבר אחר האם עונת הרוקי שלו תהיה מוצלחת או לא וזה כמה הוא ידרוש את הכדור. בינתיים המצב פחות גרוע ממה שחשבתי מהבחינה הזו שרואים שהשחקנים מחפשים אותו, הבעיה היא שדני עצמו לא מספיק דורש את הכדור כשיש את ההזדמנויות האלה. היו היום כמה פוזישנים שבהם הרכז נתקע וציפיתי שהוא ירוץ לכיוון הכדור כדי לדרוש אותו ולעזור לרכז אבל במקום הוא פשוט עמד והסתכל. לא אהבתי את זה. יש אפילו ציטוט של בראדלי ביל שאמר שבמהלך המשחק הוא אמר לו "תהיה אגרסיבי ותפסיק לתת לי את הכדור בכוח". מצד אחד זה מעולה כי זה מראה שבראדלי ביל מחזיק ממנו וחושב שהוא מוכשר מספיק כדי לייצר הרבה יותר כבר בתור רוקי. מצד שני דני באמת צריך להפסיק להיות נחמד ולהתחיל לבוא לטרוף התקפית.

שחקנים מחפשים אותו? אולי רק כשאין ברירה אחרת.
יש התקפות שלמות שדני פשוט לא מעורב. וכשהכדור כבר אצלו, ווסטברוק וביל מסמנים לו שימסור להם.
כרגע אין לו אפשרות להביא את האיכויות שלו. אולי עם הזמן הוא ירכוש יותר כבוד מהחברים, אבל בקבוצה של ווסטברוק אני בספק אם זה יקרה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 20 דצמבר 2020, 15:29

שמואל1 כתב:

שחקנים מחפשים אותו? אולי רק כשאין ברירה אחרת.
יש התקפות שלמות שדני פשוט לא מעורב. וכשהכדור כבר אצלו, ווסטברוק וביל מסמנים לו שימסור להם.
כרגע אין לו אפשרות להביא את האיכויות שלו. אולי עם הזמן הוא ירכוש יותר כבוד מהחברים, אבל בקבוצה של ווסטברוק אני בספק אם זה יקרה.

תראה, צפיתי כמעט בכל הרגעים שהוא היה על המגרש, בכל שלושת המשחקים. אי אפשר להתעלם מהעובדה שכשהכדור בידיים שלו, זה נראה שהוא קודם כל מנסה להיפטר מהכדור. הרבה פעמים זה טוב, הבעיה היא שיותר מידי פעמים זה רע - אתמול פעמיים הוא היה מתחת לסל ועדיין מסר את הכדור, מה שהוביל לאיבוד - זה היה חבל ומיותר לחלוטין.

ביל לא סתם אמר לו "תפסיק כבר לנסות לדחוף לי את הכדור כל הזמן". אבל בסדר, יש לו עוד זמן להשתפר גם באסקפט הזה.
עידן

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 20 דצמבר 2020, 16:28

שמואל1 כתב:שחקנים מחפשים אותו? אולי רק כשאין ברירה אחרת.

קח דוגמא, בדקה 5:11':
https://youtu.be/wF3OAhgC7rw?t=310

הוא לוקח ריבאונד וביל מסמל לו בבירור "לא צריך למסור לי, תנהל את ההתקפה בעצמך", ואבדיה בכל זאת מוסר לו.
המסירות המיותרות האלה, או הפסיביות בלא לבוא לקחת את הכדור קרו כמה פעמים במשחק הזה, זו רק דוגמא.

אף אחד לא יתחנן אליו לנהל התקפות או לקבל כדור, הוא חייב להפגין ביטחון ולדרוש את זה. זו ליגה של ניו-אנסים מאוד קטנים. מספיקה חצי שנייה שאתה משדר שאתה חולם או חסר ביטחון ולא ימסרו לך.

אני רואה לא מעט נקודות דמיון בין אבדיה לדונצ'יץ'. תכונה אחת גדולה של דונצ'יץ' היא שהוא סופר-בטוח בכדרור שלו ותמיד דרש את הכדור. זה היה ככה גם בריאל מדריד, ותאמין לי שהתעלמו ממנו בהתחלה לא מעט. הוא המשיך לדרוש את הכדור ובסוף הפך למה שהפך.

אבדיה מכדרר מצויין לגובה שלו, אפילו השדרנים של הפיסטונס החמיאו לו על הפן הזה. נכון שיש לו עוד הרבה לשפר בתחום (בעיקר לשפר את השליטה בגוף) אבל הבסיס מצויין מספיק בשביל לא לפחד. אני מרגיש שהוא מרחק שידרוג קטן מלהתחיל להתפוצץ במשחקים ולתת תצוגות. אבל הוא עדיין לא שם.
~Box & 1~

הודעהעל ידי Runner30 » 20 דצמבר 2020, 17:10

קשה להסיק המסקנות מ-3 משחקי הכנה.
משחק ראשון הפציץ 6 מ-6, אבל פספס לא מעט בהגנה.
משחק שני שלשות לא נכנסו אבל הראה גוון התקפי והשתפר בהגנה.(ממש לא "משק רע" שלו).
משחק שלישי נראה שולט מצויין בגוף והשתפר בהגנה.

3 משחקי הכנה של רוקי בן 19 וכבר מדברים עליו כאופציה לגיטימית כסמול פותח.
שזה נחמד, אבל לא אומר כלום. כרגע הוא סמול וורסטילי אירופאי חכם עם הרבה סימני שאלה.
לדוגמא גיל - עדיין יושב במקפיא ומתאקלם (או פצוע?)

כל תנועה וחשיבה שלו זועקת יורוליג וקואוץ' יאניס - יעיל, קבוצתי, לא מכריח, וכו'.
נראה כמה זמן יקח לו "להחלים" מחשיבה אירופאית.
Runner30

הודעהעל ידי עידן » 20 דצמבר 2020, 18:08

Runner30 כתב:קשה להסיק המסקנות מ-3 משחקי הכנה.

שזה נחמד, אבל לא אומר כלום. כרגע הוא סמול וורסטילי אירופאי חכם עם הרבה סימני שאלה.

על מה אתה מדבר? גיל שיחק אתמול איזה 20 דקות...
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 20 דצמבר 2020, 21:18

הוא היה טוב הגנתית אתמול. נראה שמה שהוא הכי צריך לעבוד עליו זו החדירה שלו. זה מאוד בולט אצלו כרגע.
A.Parker

הודעהעל ידי Runner30 » 21 דצמבר 2020, 01:27

עידן כתב:
Runner30 כתב:קשה להסיק המסקנות מ-3 משחקי הכנה.

על מה אתה מדבר? גיל שיחק אתמול איזה 20 דקות...

צודק...
Runner30

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 21 דצמבר 2020, 11:17

עמוד טוויטר מעניין שמנתח כישורי שחקנים, מתייחס כאן לחשיבות לתת לרוקיז לקבל מרווח לטעות ולקחת סיכונים עם מהלכים "פלאשים" שישתלמו בהמשך הקריירה שלהם:

https://twitter.com/BBiomechanics/statu ... 3136571392

אם נחבר את זה לדני, אצלו כרגע המסלול הוא ההיפך הגמור. עושה הכל לפי הספר, כמעט ולא טועה ולכן מאוד אפקטיבי (איך מישהו אמר פה? נראה כמה זמן יקח לו להחלים מחשיבה אירופית), מה שאומר שלטווח הקרוב הוא רוקי מעולה, אבל האם הגישה הזו נכונה עבורו לטווח הרחוק? אולי עדיף לרדוף פחות אחרי יעילות ולקחת סיכונים שיבנו לו סגנון יותר "כוכבני"?

הבעיה עם דני זה שאין דבר שיותר חשוב עבורו מלקבל כמה שיותר דקות. זה היה ככה גם במכבי. הוא היה מוכן לעמוד בפינה וכמעט לא לגעת בכדור ולא להכריח שום דבר רק בשביל לקבל מקום בחמישיה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 דצמבר 2020, 18:41

זה, והעובדה שהוא נמצא בקבוצה שמעוניינת ״לנצח עכשיו״. בין היתר כדי לגרום לכוכב של הקבוצה לרצות להישאר לטווח הרחוק. מה שמשאיר לאבדיה פחות מרווח לטעויות. וזה חלק מהבעיתיות של להיבחר ע״י קבוצה עם שאיפות פלייאוף מיידיות. ושלא נדבר על אחוז ה-usage של הכוכבים שלה לאורך השנים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 21 דצמבר 2020, 21:59

חברו לקבוצה של דני, היפני הצ'ימורה יחמיץ 3 שבועות בגלל דלקת עיניים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי TAYO » 21 דצמבר 2020, 22:33

felix_r כתב:חברו לקבוצה של דני, היפני הצ'ימורה יחמיץ 3 שבועות בגלל דלקת עיניים
איזו דלקת עיניים נמשכת מראש שלושה שבועות???

סמל אישי של המשתמש
TAYO

Re: דני אבדיה נבחר במקום ה 9 ע

הודעהעל ידי felix_r » 21 דצמבר 2020, 22:52

TAYO כתב:

נתתי הגדרה כללית ביותר, אבל אם אתה מעוניין לדעת את הפרטים, אז תפתח ויקיפדיה בערך keratoconjunctivitis . זה מה שיש לו, דו-צדדי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

Re: דני אבדיה נבחר במקום ה 9 ע

הודעהעל ידי A.Parker » 21 דצמבר 2020, 23:16

TAYO כתב:

כזאת שנובעת מצרות עין לחבריו לקבוצה
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר, עידן ו־46 אורחים