22 דצמבר 2020, 00:10
יש איזה דיבור על עסקה משולשת עם ז׳לגיריס...A.Parker כתב:TAYO כתב:ראיתי דיווח שזה סגור אבל ככל שאני חופר אני מבין שזו לא יותר משמועה... אמנם לא בלתי סבירה, אבל שמועה.A.Parker כתב:TAYO כתב:הרטל לפנר...
וסטרמן לברצלונה
Sent from my iPhone using Tapatalk
במסגרת טרייד? מוסיפים גם כסף?
בכל מקרה החלטה מוזרה מאוד של ברצלונה ורווח ענק לפנר
כן, כבר כמה ימים שהכיוון זה הארטל לפנר. רק חשבתי שזה יקרה אחרי שישוחרר או שברצלונה תקבל עליו יותר משחקן כמו וסטרמן.
22 דצמבר 2020, 02:57
TAYO כתב:יש איזה דיבור על עסקה משולשת עם ז׳לגיריס...A.Parker כתב:TAYO כתב:ראיתי דיווח שזה סגור אבל ככל שאני חופר אני מבין שזו לא יותר משמועה... אמנם לא בלתי סבירה, אבל שמועה.A.Parker כתב:TAYO כתב:הרטל לפנר...
וסטרמן לברצלונה
במסגרת טרייד? מוסיפים גם כסף?
בכל מקרה החלטה מוזרה מאוד של ברצלונה ורווח ענק לפנר
כן, כבר כמה ימים שהכיוון זה הארטל לפנר. רק חשבתי שזה יקרה אחרי שישוחרר או שברצלונה תקבל עליו יותר משחקן כמו וסטרמן.
23 דצמבר 2020, 02:34
23 דצמבר 2020, 02:48
מה עשו לו?A.Parker כתב:הקטע בין בארסה והארטל כבר ממש מכוער. להשאיר שחקן במדינה זרה בתקופה כזאת מבלי להטיס אותו בחזרה עם הקבוצה זה חתיכת שפל.
23 דצמבר 2020, 02:51
A.Parker כתב:הקטע בין בארסה והארטל כבר ממש מכוער. להשאיר שחקן במדינה זרה בתקופה כזאת מבלי להטיס אותו בחזרה עם הקבוצה זה חתיכת שפל.
23 דצמבר 2020, 03:01
לא נתנו לו לחזור עם הקבוצהRomanR כתב:מה עשו לו?A.Parker כתב:הקטע בין בארסה והארטל כבר ממש מכוער. להשאיר שחקן במדינה זרה בתקופה כזאת מבלי להטיס אותו בחזרה עם הקבוצה זה חתיכת שפל.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
23 דצמבר 2020, 03:05
RomanR כתב:מה עשו לו?A.Parker כתב:הקטע בין בארסה והארטל כבר ממש מכוער. להשאיר שחקן במדינה זרה בתקופה כזאת מבלי להטיס אותו בחזרה עם הקבוצה זה חתיכת שפל.
23 דצמבר 2020, 03:06
my man כתב:A.Parker כתב:הקטע בין בארסה והארטל כבר ממש מכוער. להשאיר שחקן במדינה זרה בתקופה כזאת מבלי להטיס אותו בחזרה עם הקבוצה זה חתיכת שפל.
זוכר מה עשו לטייריס רייס..מועדון דוחה!
23 דצמבר 2020, 03:07
ששחקנים לא יתחילו לברול מהמועדון הזה... מוניטין טוב זה לא יתן להםA.Parker כתב:RomanR כתב:מה עשו לו?A.Parker כתב:הקטע בין בארסה והארטל כבר ממש מכוער. להשאיר שחקן במדינה זרה בתקופה כזאת מבלי להטיס אותו בחזרה עם הקבוצה זה חתיכת שפל.
הוא טס איתם למשחק למרות שהיה ברור שלא ישחק. אחרי זה הם לא נתנו לו לחזור איתם וטסו בלעדיו. אומרים שזה כנראה בגלל שהוא שיקר להם שהוא מנהל מגעים עם פנר, כשבפועל הוא מדבר עם ריאל. בכל מקרה התנהגות מגעילה, בטח ובטח שבתקופה הזאת.
23 דצמבר 2020, 04:31
23 דצמבר 2020, 09:19
אגב אני מקווה שאיגוד השחקנים והיורוליג יתערבו, זה פשוט זוועתיShay_uzan כתב:ששחקנים לא יתחילו לברול מהמועדון הזה... מוניטין טוב זה לא יתן להםA.Parker כתב:RomanR כתב:מה עשו לו?A.Parker כתב:הקטע בין בארסה והארטל כבר ממש מכוער. להשאיר שחקן במדינה זרה בתקופה כזאת מבלי להטיס אותו בחזרה עם הקבוצה זה חתיכת שפל.
הוא טס איתם למשחק למרות שהיה ברור שלא ישחק. אחרי זה הם לא נתנו לו לחזור איתם וטסו בלעדיו. אומרים שזה כנראה בגלל שהוא שיקר להם שהוא מנהל מגעים עם פנר, כשבפועל הוא מדבר עם ריאל. בכל מקרה התנהגות מגעילה, בטח ובטח שבתקופה הזאת.
23 דצמבר 2020, 15:53
Jack55 כתב:אז ווסטרמן שוחרר מפנר והארטל שוחרר מבארסה, נכון?
23 דצמבר 2020, 16:01
ברצלונה בהודעה רשמית:
תומאס הרטל טס עם הקבוצה לאיסטנבול כדי לפתור את עתידו המקצועי ולא היה חלק מהמשחק מול אנאדולו. סוכניו ביקשו עוד זמן לנהל משא ומתן באיסטנבול והוחלט שהוא לא יחזור עם הקבוצה.
הוא לא ננטש אלא קיבל מלון וכרטיס טיסה למחרת.
23 דצמבר 2020, 16:40
23 דצמבר 2020, 17:04
24 דצמבר 2020, 19:29
25 דצמבר 2020, 02:31
25 דצמבר 2020, 10:13
25 דצמבר 2020, 10:32
25 דצמבר 2020, 10:54
Jack55 כתב:גוני המילטון שוחרר מפנר
האמת אכזבה מטורפת