28 דצמבר 2020, 03:04
לא יודע... הכמות פריימים שם עשתה לי סחרחורת...שמואל1 כתב:גם במחשב זה עובד לי טוב אבל הנגן פחות נוח.Shay_uzan כתב:כן, באנדרואיד tv זה מושלם, אבל אם משעמם לך ב7 דקות האלה... תפתח את המחשב, תראה איך זה נראה באתר שלהם ותבין על מה אני מדברשמואל1 כתב:יש לי אנדרואיד טי וי. עובד מעולה וחלק, איכות יותר טובה מערוץ הספורט.Shay_uzan כתב:תבדוק אם אתה מסתדר עם זה כי לי לקח זמן להבין ששידור יציב וטוב זה רק באפליקציה (עם מירורינג אז זה בכלל מושלם), אם לא, יש לך שבוע להחזירשמואל1 כתב:חבילת הספורט יקרה יותר, ובליג פאס יש vod.
בטלפון האיכות מצויינת, ויש גם mobile view מגניב. לדעתי אחלה תמורה לכסף.
28 דצמבר 2020, 03:09
לא חושב שאצפה בכל המשחק, אבל זו אחת הסיבות שנרשמתי לפאס. אפשר להמשיך את המשחק בכל רגע נתון והוא אפילו חתוך בלי פרסומות.Shay_uzan כתב:לא יודע... הכמות פריימים שם עשתה לי סחרחורת...שמואל1 כתב:גם במחשב זה עובד לי טוב אבל הנגן פחות נוח.Shay_uzan כתב:כן, באנדרואיד tv זה מושלם, אבל אם משעמם לך ב7 דקות האלה... תפתח את המחשב, תראה איך זה נראה באתר שלהם ותבין על מה אני מדברשמואל1 כתב:יש לי אנדרואיד טי וי. עובד מעולה וחלק, איכות יותר טובה מערוץ הספורט.Shay_uzan כתב:תבדוק אם אתה מסתדר עם זה כי לי לקח זמן להבין ששידור יציב וטוב זה רק באפליקציה (עם מירורינג אז זה בכלל מושלם), אם לא, יש לך שבוע להחזיר
אבל 43 שקל, אם מתחשבים שאני לא צריך יותר להתעסק עם ערוץ הספורט, זה בהחלט אחלה תרומה לכסף...
אני על השידור של הוויזארד, אם אתה רוצה לראות משהו מלחיץ, תחכה לסוף המשחק, אתה פשוט תראה את 2 השדרים מהנהנים לעברך לאיזה 15 דקות ומידי פעם שואלים משהו
28 דצמבר 2020, 03:12
יש לך חודש לעשות את זהשמואל1 כתב:לא חושב שאצפה בכל המשחק, אבל זו אחת הסיבות שנרשמתי לפאס. אפשר להמשיך את המשחק בכל רגע נתון והוא אפילו חתוך בלי פרסומות.Shay_uzan כתב:לא יודע... הכמות פריימים שם עשתה לי סחרחורת...שמואל1 כתב:גם במחשב זה עובד לי טוב אבל הנגן פחות נוח.Shay_uzan כתב:כן, באנדרואיד tv זה מושלם, אבל אם משעמם לך ב7 דקות האלה... תפתח את המחשב, תראה איך זה נראה באתר שלהם ותבין על מה אני מדברשמואל1 כתב:יש לי אנדרואיד טי וי. עובד מעולה וחלק, איכות יותר טובה מערוץ הספורט.
אבל 43 שקל, אם מתחשבים שאני לא צריך יותר להתעסק עם ערוץ הספורט, זה בהחלט אחלה תרומה לכסף...
אני על השידור של הוויזארד, אם אתה רוצה לראות משהו מלחיץ, תחכה לסוף המשחק, אתה פשוט תראה את 2 השדרים מהנהנים לעברך לאיזה 15 דקות ומידי פעם שואלים משהו
28 דצמבר 2020, 03:13
חודש?Shay_uzan כתב:יש לך חודש לעשות את זהשמואל1 כתב:לא חושב שאצפה בכל המשחק, אבל זו אחת הסיבות שנרשמתי לפאס. אפשר להמשיך את המשחק בכל רגע נתון והוא אפילו חתוך בלי פרסומות.Shay_uzan כתב:לא יודע... הכמות פריימים שם עשתה לי סחרחורת...שמואל1 כתב:גם במחשב זה עובד לי טוב אבל הנגן פחות נוח.Shay_uzan כתב:כן, באנדרואיד tv זה מושלם, אבל אם משעמם לך ב7 דקות האלה... תפתח את המחשב, תראה איך זה נראה באתר שלהם ותבין על מה אני מדבר
28 דצמבר 2020, 03:16
כל חודש אתה אוטומטית משלם מחדש אז אל תדאגשמואל1 כתב:חודש?Shay_uzan כתב:יש לך חודש לעשות את זהשמואל1 כתב:לא חושב שאצפה בכל המשחק, אבל זו אחת הסיבות שנרשמתי לפאס. אפשר להמשיך את המשחק בכל רגע נתון והוא אפילו חתוך בלי פרסומות.Shay_uzan כתב:לא יודע... הכמות פריימים שם עשתה לי סחרחורת...שמואל1 כתב:גם במחשב זה עובד לי טוב אבל הנגן פחות נוח.
28 דצמבר 2020, 03:19
28 דצמבר 2020, 03:19
28 דצמבר 2020, 03:20
28 דצמבר 2020, 03:21
28 דצמבר 2020, 03:22
28 דצמבר 2020, 03:24
לראיה... 2 ההתקופות האחרונות, הוא קודם חושב על הזריקה שלו ואם לא אז איבודShay_uzan כתב:לא הייתי קורא לנטו שחקן קבוצתי
אבל אחלה משחק
28 דצמבר 2020, 03:25
שמואל1 כתב:פתיחה מוחצת של הוויזארדס. אבדיה נהדר
28 דצמבר 2020, 03:26
28 דצמבר 2020, 03:26
Shay_uzan כתב:לא הייתי קורא לנטו שחקן קבוצתי
אבל אחלה משחק
28 דצמבר 2020, 03:27
28 דצמבר 2020, 03:32
Shay_uzan כתב:5 רבאונדים ב7 דקות
28 דצמבר 2020, 03:35
כן, לופז מציל לאבדיה איבוד והופך אותו לאסיסט...עידן כתב:Shay_uzan כתב:5 רבאונדים ב7 דקות
6 ריבאונדים כבר, לא? שימשיך להיות אגרסיבי בהליכה לריבאונד, זה ישתלם לו. היום אין את ווטסברוק שייקח 15 ריבאונדים, צריך שמישהו ישלים את החסר.