המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
המחליף שלו ברטאנס לא מסוגל לשמור על עציץfelix_r כתב:בדרך כלל כשדני יורד לספסל, הקבוצה שלו ישר מתחילה להפסיד. היום ירד לספסל ב +10. כבר כמעט ולא נשאר יתרון
ShiriV כתב:האסיסט הכי הזוי של דני עד עכשיו
עידן כתב:ShiriV כתב:האסיסט הכי הזוי של דני עד עכשיו
ללא ספק. זו הייתה וואחד גויאבה של לופז. על הדרך הציל לדני איבוד והפך אותו לאסיסט, אז בכלל מעולה
Shay_uzan כתב:כן, לופז מציל לאבדיה איבוד והופך אותו לאסיסט...עידן כתב:Shay_uzan כתב:5 רבאונדים ב7 דקות
6 ריבאונדים כבר, לא? שימשיך להיות אגרסיבי בהליכה לריבאונד, זה ישתלם לו. היום אין את ווטסברוק שייקח 15 ריבאונדים, צריך שמישהו ישלים את החסר.
ירד לנוח, אחלה התחלה שלו
felix_r כתב:בדרך כלל כשדני יורד לספסל, הקבוצה שלו ישר מתחילה להפסיד. היום ירד לספסל ב +10. כבר כמעט ולא נשאר יתרון
Shay_uzan כתב:עידן כתב:ShiriV כתב:האסיסט הכי הזוי של דני עד עכשיו
ללא ספק. זו הייתה וואחד גויאבה של לופז. על הדרך הציל לדני איבוד והפך אותו לאסיסט, אז בכלל מעולהShay_uzan כתב:כן, לופז מציל לאבדיה איבוד והופך אותו לאסיסט...עידן כתב:Shay_uzan כתב:5 רבאונדים ב7 דקות
6 ריבאונדים כבר, לא? שימשיך להיות אגרסיבי בהליכה לריבאונד, זה ישתלם לו. היום אין את ווטסברוק שייקח 15 ריבאונדים, צריך שמישהו ישלים את החסר.
ירד לנוח, אחלה התחלה שלו
מה אתה גונב לי את מה שאני רושם
עידן כתב:Shay_uzan כתב:עידן כתב:ShiriV כתב:האסיסט הכי הזוי של דני עד עכשיו
ללא ספק. זו הייתה וואחד גויאבה של לופז. על הדרך הציל לדני איבוד והפך אותו לאסיסט, אז בכלל מעולהShay_uzan כתב:כן, לופז מציל לאבדיה איבוד והופך אותו לאסיסט...עידן כתב:Shay_uzan כתב:5 רבאונדים ב7 דקות
ירד לנוח, אחלה התחלה שלו
צודק, מתנצל! אני מבקש שיירשם בפרוטוקול שהתגובה המקורית הייתה של שי, ולא הייתה לי כל כוונה לגנוב
ShiriV כתב:felix_r כתב:בדרך כלל כשדני יורד לספסל, הקבוצה שלו ישר מתחילה להפסיד. היום ירד לספסל ב +10. כבר כמעט ולא נשאר יתרון
זה פשוט מדהים ההשפעה שיש לו על המשחק.
הוא שוב עם הפלוס מינוס הכי גבוה בוויזארדסShay_uzan כתב:עידן כתב:Shay_uzan כתב:עידן כתב:ShiriV כתב:האסיסט הכי הזוי של דני עד עכשיו
ללא ספק. זו הייתה וואחד גויאבה של לופז. על הדרך הציל לדני איבוד והפך אותו לאסיסט, אז בכלל מעולהShay_uzan כתב:כן, לופז מציל לאבדיה איבוד והופך אותו לאסיסט...עידן כתב:
ירד לנוח, אחלה התחלה שלו
צודק, מתנצל! אני מבקש שיירשם בפרוטוקול שהתגובה המקורית הייתה של שי, ולא הייתה לי כל כוונה לגנובShiriV כתב:felix_r כתב:בדרך כלל כשדני יורד לספסל, הקבוצה שלו ישר מתחילה להפסיד. היום ירד לספסל ב +10. כבר כמעט ולא נשאר יתרון
זה פשוט מדהים ההשפעה שיש לו על המשחק.
הם הפסידו משחק על זה, הוא גורם לכולם לטעות פחות, וזה ניכר
הם לא מספיק מכירים אותו. הוא לא מופיע בדוחות הסקאוטינג.Shay_uzan כתב:החיסרון הכי גדול של אבדיה זאת יד שמאל, לא קליעה ולא נעליים, אני לא מבין איך שחקנים פותחים לו את הימין פעם אחר פעם
אם הם לא יודעים את זה זה מחדל של מחלקת הסקאוטיםשמואל1 כתב:הם לא מספיק מכירים אותו. הוא לא מופיע בדוחות הסקאוטינג.Shay_uzan כתב:החיסרון הכי גדול של אבדיה זאת יד שמאל, לא קליעה ולא נעליים, אני לא מבין איך שחקנים פותחים לו את הימין פעם אחר פעם
ShiriV כתב:חייב לעשות עוד כאלה. חייב
Shay_uzan כתב:אם הם לא יודעים את זה זה מחדל של מחלקת הסקאוטיםשמואל1 כתב:הם לא מספיק מכירים אותו. הוא לא מופיע בדוחות הסקאוטינג.Shay_uzan כתב:החיסרון הכי גדול של אבדיה זאת יד שמאל, לא קליעה ולא נעליים, אני לא מבין איך שחקנים פותחים לו את הימין פעם אחר פעם
משתמשים הגולשים בפורום זה: 0ved1212, Cobra, Google [Bot], itai7, גל גל, עידן ו־37 אורחים