פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: דני אבדיה נבחר במקום ה 9 ע"י וושינגטון וויזארדס

31 דצמבר 2020, 19:14

Shay_uzan כתב:
שמואל1 כתב:
~Box & 1~ כתב:
MTA2311 כתב:תהיה בטוח שכבר יש לו מאמן סקילס צמוד

במסגרת אימוני הקבוצה. דיברתי על הצורך שלו במאמן אישי מחוץ לרוטינת האימונים של הקבוצה.
על פי אוהדי הוויזארדס זו הדרך שבה בראדלי ביל את פיתח את היכולות האישיות שלו ולאו דווקא דרך האימונים עם הקבוצה.
כרגע המאמן של דני בשעות הפנויות זה וליקו פרוביץ' שרחוק מלהיות הפיתרון.

יש לפרוביץ' קבלות בכלל? את מי הוא פיתח?
כל מי שהיה מהנוער של מכבי בשנים האחרונות... אם אני לא טועה זה כולל את דני, סהר, זוס... לא חסר
זה לא קבלות. קבלות זה לפתח שחקן שהיום מככב באירופה או ב NBA.
מה פרוביץ' עשה לפני מכבי? מדוע הוא קיבל את המפתחות להיות המאמן האישי של דני? אני באמת שואל, אין לי מושג.

Re: דני אבדיה נבחר במקום ה 9 ע

31 דצמבר 2020, 20:43

שמואל1 כתב:
Shay_uzan כתב:
שמואל1 כתב:
~Box & 1~ כתב:

במסגרת אימוני הקבוצה. דיברתי על הצורך שלו במאמן אישי מחוץ לרוטינת האימונים של הקבוצה.
על פי אוהדי הוויזארדס זו הדרך שבה בראדלי ביל את פיתח את היכולות האישיות שלו ולאו דווקא דרך האימונים עם הקבוצה.

כל מי שהיה מהנוער של מכבי בשנים האחרונות... אם אני לא טועה זה כולל את דני, סהר, זוס... לא חסר
מה פרוביץ' עשה לפני מכבי? מדוע הוא קיבל את המפתחות להיות המאמן האישי של דני? אני באמת שואל, אין לי מושג.

כי אבדיה רצה שהוא יהיה מאמנו.

31 דצמבר 2020, 21:29

שמואל1 כתב:
Shay_uzan כתב:
שמואל1 כתב:
~Box & 1~ כתב:

הוא אחראי על הפיתוח של אבדיה ושחקני הנוער של מכבי, מי אתה חושב שהם מאמני פיתוח הנוער במכבי? פופוביץ?
הוא עושה טוב את מה שהוא אמור לעשות והיה אמור לעשות ולראיה יש לך את אבדיה עצמו... האם הוא מתאים לאימון דני היום? כנראה שלא באופן בלעדי אבל אי אפשר לקחת ממנו את ההישגים שלו

Re: דני אבדיה נבחר במקום ה 9 ע

31 דצמבר 2020, 21:34

עידן כתב:איזה שעות פנויות בכלל? אמרת שהוא לא היה בשנים האחרונות בסיטואציות שאפשרו לו לעבוד על הכישורים שלו (לא שאני הכי מסכים עם זה, אבל נניח). ועכשיו כן? חוץ מאימוני הקבוצה, יש משחק כל יומיים. אני מניח שגם ביל פיתח את היכולות בפגרות השונות, ולא במהלך העונה הסדירה.

עוד פעם. אמרתי שהיתה לו בעיה במשחקים עצמם במכבי לצמוח מטעויות והוא נדרש לשחק על בטוח כמה שאפשר. ושקשה באמת לבחון את הגבולות שלך בתור שחקן ככה. סוג של להלך על ביצים. לא אמרתי שדני לא התאמן בשנים האחרונות. בכל כתבה אפשרית ציינו שפרוביץ' מאמן אותו אישית. מה שכן, כנראה שבגלל כל העומס של המשחקים והמסגרות שהיו לו לא התאפשר לו להתאמן כמו שהיה רוצה.

את עיקר הפיתוח שחקני אן בי איי יוכלו לעשות בפגרה הארוכה. אבל גם במהלך העונה הסדירה יש זמן פנוי. דני טען בראיון האחרון במגרש פתוח שהוא מתאמן שם במסגרת הקבוצה כל יום מ8 עד 3 (אם אני זוכר נכון). יש שם עדיין זמן פנוי ואם הוא ביקש מפרוביץ' ללוות אותו צמוד בוושינגטון בתור המאמן האישי שלו כנראה שיש מספיק זמן פנוי כזה.

שמואל1 כתב:זה לא קבלות. קבלות זה לפתח שחקן שהיום מככב באירופה או ב NBA.

בדיוק. הוא אולי התאים לדני במסגרת הדרישות המקצועיות של מכבי. אבל עכשיו הוא בליגה אחרת לגמרי, ליגה עם שחקנים עם יכולת אישית מפלצתית.
הוא צריך מאמן שמכיר את הסטנדרטים שם ושיש לו קבלות בפיתוח שחקנים שהשתדרגו והפכו לכוכבים.

01 ינואר 2021, 00:10

יאללה הלוואי ודני יפציץ הערב! שיביא ניצחון ראשון..

01 ינואר 2021, 00:31

my man כתב:יאללה הלוואי ודני יפציץ הערב! שיביא ניצחון ראשון..

אפילו לאמלו בול כבר קלע 20+ משחק אחד, והוא התחיל את העונה בכושר קליעה אפסי. הגיע הזמן שגם דני יגיע 14-15 נקודות.

01 ינואר 2021, 01:13

ממשיל בחמישיה אם למישהו היה ספק
יחד עם הצימורה, וואסטברוק, ביל ובראיינט

01 ינואר 2021, 01:20

אחלה הירושימה

01 ינואר 2021, 01:23

דני נגע בכדור פעם אחת מתחילת המשחק..עם הוצימורה המצב הולך להחמיר..

01 ינואר 2021, 01:31

איזו תנועה!

01 ינואר 2021, 01:33

מאז שראסל על הספסל דני פורח

01 ינואר 2021, 01:34

פייי איזו כאפה

01 ינואר 2021, 01:36

בינתיים אבדיה מקבל את הדקות שלי בעיקר על הגנה
מדהים שהוא היחיד בערך ששומר

01 ינואר 2021, 01:48

ראסל וואסטברוק מציג: בעיטה בדלי למרחק

01 ינואר 2021, 01:49

מעיק שהקבוצה לא יכולה להשיג עצירות. החוסר היכולת\רצון בהגנה פשוט מוריד מאוד מרמת המשחק הכללית.

01 ינואר 2021, 01:53

הוא מגן לבד בצד אחד, בצד שני הוא מתפנה להיות לבד אבל ראסל מעדיף להשליך את הכדור ש2 עליו

01 ינואר 2021, 01:55

איך אבדי שם יד על הכתף של ווסטברוק וטוחן לו באוזן, כאילו ווטסברוק הוא הרוקי ואבדיה הוא כוכב NBA :laugh2

01 ינואר 2021, 01:56

פיספסתי את הרבע הראשון. איך היה חצ'ימורה היפני?

01 ינואר 2021, 01:58

felix_r כתב:פיספסתי את הרבע הראשון. איך היה חצ'ימורה היפני?

היה לא רע , נתן כמה שלושות.

01 ינואר 2021, 02:02

מרגיש כאילו ההגנה של אבדיה בסדר גמור אבל לא אותה הגנה שהייתה לו מול פילדלפיה עם העזרות החכמות .
מקווה שלא "ישתלב" מהר מדי להגנה הקבוצתית.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 01 ינואר 2021, 02:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
נושא נעול