מלפפונים!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים!

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 יוני 2012, 18:19

Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:זהו, הגענו לגל מקל ?
אני מתחיל להרגיש כמו בקיץ של אפי ודבורה.

ד"א, זה נכון שהתקציב יקוצץ השנה ל 18 מיליון דולר בלבד לעומת 20 השנה ? כך שמעתי בשבת מהבן דוד של ליאור אליהו.

כל שנה התקציב של מכבי הוא בין 18 ל-20 מליון ורוב השנים מכבי חורגים ממנו אז זה לא ממש משנה מה קובעים בהתחלה

דווקא נראה לי שכן משנה , אבל נראה איך ימשך הקיץ.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jay » 16 יוני 2012, 18:21

:yuck
נערך לאחרונה על ידי jay בתאריך 16 יוני 2012, 18:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 18:21

asafb96 כתב:
זה כנראה לא מדוייק. הפוסט של כרמל גם מחזק את זה.
בענייני מס, יש כל מיני תחומים אפורים שאפשר לעשות ככה או אחרת. הדברים האלה לוקחים זמן. מה שמכבי כן יכלה לעשות מצידה היא להשיג איזשהו הסכם
בע"פ שמכבי משקיעה את המאמץ והכסף בשביל לשכור מומחה ולהבין בדיוק איפה הדברים עומדים ומה אפשר לעשות, ואז כשיש לה את הידע, לבוא ולתפור לו חוזה
בהתאם, כך ששני הצדדים יהיו מרוצים.
הלפרין מבחינתו היה נניח מתחייב לתת תשובה מיד בתחילת הקיץ לכאן או לכאן, ואולי אפילו להשתתף עם מכבי בהוצאות במידה והוא לא חותם.

משהו בסגנון הזה. אבל לדעתי יובל צודק, ולא נעשה שום דבר בכיוון, כי אחרת כבר היינו יודעים מה קורה איתו.

מכבי לא צריכה לשכור יועץ, לא לבדוק כלום, ולא נעליים. זה בעיה שלו, שהוא יפתור את זה. עם כל הכבוד, אי אפשר לרדוף אחריו ולהפוך את העולם כדי שיבוא. ניסו שנה שעברה, אי אפשר, הוא צריך לשלם מס. רוצה לבוא שיבוא, לא שלא יבוא. אנחנו לא צריכים לשכור את מיטב מומחי המס כדי שישלמו להלפרין עוד כמה דולרים, אם הוא רוצה שהוא יממן אותם, לא אנחנו. יש גבול כבר כמה אפשר לבוא בטענות להנהלה, בחייאת.

הכל עניין מקצועי. אפשר להסתפק גם בגל מקל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 16 יוני 2012, 18:29

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
זה כנראה לא מדוייק. הפוסט של כרמל גם מחזק את זה.
בענייני מס, יש כל מיני תחומים אפורים שאפשר לעשות ככה או אחרת. הדברים האלה לוקחים זמן. מה שמכבי כן יכלה לעשות מצידה היא להשיג איזשהו הסכם
בע"פ שמכבי משקיעה את המאמץ והכסף בשביל לשכור מומחה ולהבין בדיוק איפה הדברים עומדים ומה אפשר לעשות, ואז כשיש לה את הידע, לבוא ולתפור לו חוזה
בהתאם, כך ששני הצדדים יהיו מרוצים.
הלפרין מבחינתו היה נניח מתחייב לתת תשובה מיד בתחילת הקיץ לכאן או לכאן, ואולי אפילו להשתתף עם מכבי בהוצאות במידה והוא לא חותם.

משהו בסגנון הזה. אבל לדעתי יובל צודק, ולא נעשה שום דבר בכיוון, כי אחרת כבר היינו יודעים מה קורה איתו.

מכבי לא צריכה לשכור יועץ, לא לבדוק כלום, ולא נעליים. זה בעיה שלו, שהוא יפתור את זה. עם כל הכבוד, אי אפשר לרדוף אחריו ולהפוך את העולם כדי שיבוא. ניסו שנה שעברה, אי אפשר, הוא צריך לשלם מס. רוצה לבוא שיבוא, לא שלא יבוא. אנחנו לא צריכים לשכור את מיטב מומחי המס כדי שישלמו להלפרין עוד כמה דולרים, אם הוא רוצה שהוא יממן אותם, לא אנחנו. יש גבול כבר כמה אפשר לבוא בטענות להנהלה, בחייאת.

הכל עניין מקצועי. אפשר להסתפק גם בגל מקל.

אם לא היה את הבלגאן אם אוחיון הוא ממש לא היה השחקן הכי נחוץ וחשוב, בכיף היינו מסתדרים בלי הלפרין. לאנגפורד/קומבו אחר יחד עם לנדסברג ב2, ואוחיון+רכז זר בעמדה 1. בגלל בלגאן אוחיון זה יותר בעייתי, כי חייבים 2 ישראלים בכירים לעמדות הגארד, אבל אני בטוח שאת זה מכבי כן יוכלו לסגור. חוץ מזה, לא ממש זכור לי שהלפרין חתם במקום אחר. אם אוחיון ישאר בסוף? הוא ממש לא שחקן ששווה את כל הסיבוך הזה, והתשלום הגבוה עבורו. אם הוא מוכן לבוא ב400-500 אלף דולר ולשלם את המס, אחלה. אם לא, בעיה שלו. אבל שוב, ההנהלה ממש לא אשמה בשום דבר פה, זה עניין שלו, ורק שלו
asafb96

הודעהעל ידי tomerp » 16 יוני 2012, 18:35

לדעתי היקמן חתם מכיוון שהגיעו לסיכום עם לאנגפורד....אם לאנגפורד היה עוזב היינו באמת מחתימים רכז זול?לא נראה לי....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2012, 18:36

tomerp כתב:לדעתי היקמן חתם מכיוון שהגיעו לסיכום עם לאנגפורד....אם לאנגפורד היה עוזב היינו באמת מחתימים רכז זול?לא נראה לי....

לאו דווקא
הוא יכול גם להיות על עמדה 2
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 יוני 2012, 18:56

החציל האצטקי כתב:יש לי תחושה טובה לגבי השבוע הקרוב. מאמין שנראה לפחות החתמה אחת. מי יודע- אולי כבר במוצ"ש?

משהו כרסם לי בבטן היום. זה היה או זה, או שאני הולך לשלשל ממש בקרוב.

לא שילשלתי...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2012, 18:56

החציל האצטקי כתב:
החציל האצטקי כתב:יש לי תחושה טובה לגבי השבוע הקרוב. מאמין שנראה לפחות החתמה אחת. מי יודע- אולי כבר במוצ"ש?

משהו כרסם לי בבטן היום. זה היה או זה, או שאני הולך לשלשל ממש בקרוב.

לא שילשלתי...

...YET
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 16 יוני 2012, 18:58

jol9 כתב:
קובי כתב:
קודי כתב:הכל נכון ומכבי צודקת, היא לא צריכה לשלם את המס. אבל רבאק, למה לעזאזל לא בדקו את סוגיית המס בשנה השלמה שהיתה להם מקיץ שעבר? מבחינת הלפרין הוא יכול לבלות עוד שנה בחו״ל (ועל הדרך הוא ירוויח יותר מאשר בארץ), כך שזה לא ממש מזיז לו. נראה לי שאפילו להיפך - בתחילת הקיץ הוא מקבל אופציה לחתום במכבי ובינתיים בזמן שמבררים את נושא המס הוא בודק אופציות אחרות ובהתאם להן נוהג.
מכבי בינתיים מתעכבת עם כל בניית הסגל בגלל יותם, אבל כנראה זה לא מספיק חשוב בשביל לעשות מאמץ קטן בשנה שחלפה ולבדוק את הסוגיה לפני הקיץ.

סלח לי, אבל להודעה שלך אין אחיזה ולו הקטנה ביותר במציאות. לכל היותר, אלו הן השערות לא ממש מבוססות שלך.
לפחות סייג את עצמך ב"לדעתי", או משהו בסגנון. הרבה יותר מכובד.

דווקא יש אחיזה במציאות, והאחיזה היא שמכבי והלפרין לא חתמו עדיין על חוזה, למרות שברור שמכבי רוצה אותו ושהוא רוצה לחזור כבר לארץ.
אני לא יודע אם מחכים להלפרין בשביל להמשיך בבניית הסגל, אבל העובדה היא שעדיין לא הוחתם אף שחקן בקו האחורי לעומת שחקן אחד שפרש ושני שחקנים שמתנדנדים ואולי יעזבו.

אין אחיזה על אף אחד מהדברים - "למה לעזאזל לא בדקו את סוגיית המס", "מבחינת הלפרין שום דבר לא מזיז לו והוא יכול לבלות עוד שנה בחו"ל", "מכבי מעכבת את כל בניית הסגל בגלל יותם". 3 הדברים האלו פשוט לא מבוססים.
נערך לאחרונה על ידי קובי בתאריך 16 יוני 2012, 21:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 יוני 2012, 19:49

הסיפור עם הלפרין רחוק מלהיות סגור :

בתוך כך, במכבי תל אביב מאוד רוצים להחתים את יותם הלפרין ויגבירו את המאמצים לצרפו. על אף שבאלופה הישראלית משוכנעים כי הלפרין יצטרף לשורותיהם, לרכז ישנן מספר הצעות מאירופה, ביניהן מקאחה לבוראל, קאזאן וצסק"א מוסקבה. עם זאת, יש לציין כי הלפרין אינו מעוניין להמשיך ולשחק ברוסיה. בניגוד לפרסומים, עדיין אין סיכום כספי סופי עם מכבי תל אביב, ולמרות רצונה העז של מכבי להחתים את השחקן על חוזה ארוך טווח, ישנם עדיין פערים כספיים בין הצדדיים. כמו כן, הלפרין ממתין לפתרון בנושא המס טרם ישוב לשחקן בארץ.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יוני 2012, 19:54

yarinsaky כתב:הסיפור עם הלפרין רחוק מלהיות סגור :

בתוך כך, במכבי תל אביב מאוד רוצים להחתים את יותם הלפרין ויגבירו את המאמצים לצרפו. על אף שבאלופה הישראלית משוכנעים כי הלפרין יצטרף לשורותיהם, לרכז ישנן מספר הצעות מאירופה, ביניהן מקאחה לבוראל, קאזאן וצסק"א מוסקבה. עם זאת, יש לציין כי הלפרין אינו מעוניין להמשיך ולשחק ברוסיה. בניגוד לפרסומים, עדיין אין סיכום כספי סופי עם מכבי תל אביב, ולמרות רצונה העז של מכבי להחתים את השחקן על חוזה ארוך טווח, ישנם עדיין פערים כספיים בין הצדדיים. כמו כן, הלפרין ממתין לפתרון בנושא המס טרם ישוב לשחקן בארץ.

צסקא??
עם כל אלפי הגארדים שכבר יש להם הם צריכים את הלפרין??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2012, 19:58

חנו'ש כתב:
yarinsaky כתב:הסיפור עם הלפרין רחוק מלהיות סגור :

צסקא??
עם כל אלפי הגארדים שכבר יש להם הם צריכים את הלפרין??

ברור שלא. סתם קשקוש. קאחה זה יותר הגיוני, כי הם בונים קבוצה חדשה.
לא יודע, אבל משום מה נראה לי שטלפון אחד מאליהו ליותם, יסדר את העניין הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 16 יוני 2012, 20:01

צסק''א? יש להלפרין באמת סוכן מצויין.
שחף

הודעהעל ידי docariel » 16 יוני 2012, 20:08

אם מכבי כבר בשוונג על הליגה האיטלקית, הייתי הולך לכיוון של מילאנו ובודק את מי אפשר למשוך משם,
כמובן שמי שבראש הרשימה הוא בורוסיס.
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי asafb96 » 16 יוני 2012, 20:09

docariel כתב:אם מכבי כבר בשוונג על הליגה האיטלקית, הייתי הולך לכיוון של מילאנו ובודק את מי אפשר למשוך משם,
כמובן שמי שבראש הרשימה הוא בורוסיס.

הוא חתום שם לעוד שנה (כמו כל שאר השחקנים הבכירים שם)
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יוני 2012, 23:49

לפיק פיק(או ספורטאנדו..לא יודעת מי הביצה ומי התרנגולת פה)הנדריקס קרוב לסיכום במילאנו על 2 מליון דולר לשתי עונות
יכול להיות שהחתימה הרשמית תהיה אחרי סדרת הגמר שם
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 17 יוני 2012, 00:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי BIG sofo » 17 יוני 2012, 00:23

Holiday_Armadillo כתב:לפיק פיק(או ספורטאנדו..לא יודעת מי הביצה ומי התרנגולת פה)הנדריקס קרוב לסיכום במילאנו על 2 מליון דולר לעונה

נראה לי שמדובר על 2 מיליון דולר ל2 עונות - מיליון דולר לעונה.

אם זה נכון, אז חסר למכבי 5 פותח ו-4 מחליף. השאלה אם מכבי בונים על אלכס טיוס(נחשב ישראלי) כ4 מחליף גם באירופה? אני חושב שצריכים גבוה שיודע לקלוע ל3 שיוכל לפתוח הגנות...

אני עוד מחכה לחתימה של סליבן לנדסברג...
BIG sofo

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 יוני 2012, 00:40

BIG sofo כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לפיק פיק(או ספורטאנדו..לא יודעת מי הביצה ומי התרנגולת פה)הנדריקס קרוב לסיכום במילאנו על 2 מליון דולר לעונה

נראה לי שמדובר על 2 מיליון דולר ל2 עונות - מיליון דולר לעונה.

אם זה נכון, אז חסר למכבי 5 פותח ו-4 מחליף. השאלה אם מכבי בונים על אלכס טיוס(נחשב ישראלי) כ4 מחליף גם באירופה? אני חושב שצריכים גבוה שיודע לקלוע ל3 שיוכל לפתוח הגנות...

אני עוד מחכה לחתימה של סליבן לנדסברג...

טעות שלי, חשבתי שזה מה שרשמתי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 17 יוני 2012, 04:08

ההחתמה של ריקי היקמאן נותנת לי קצת תקווה שאולי הם באמת מתכוונים להחתים עוד גארד יקר . ג'אקסון ( במידה והיקמן ישחק 2 או שהוא יהיה רכז שני במקום אוחיון ) או לאנגפורד במידה והיקמן יהיה הרכז הפותח .
אישית הוא לא היה הבחירה הראשונה ולא השניה שלי אבל אני די סומך על בלאט בעניין הזה . מה שכן אני לא אוהב את זה שיש לו יותר איבודים מאסיסטים... מה שבטוח זה שמכבי הולכים על הימורים , נקווה לטוב...

לגבי שחקן בעמדה 4 , באניץ' שהוזכר פה הוא שחקן מצויין אבל יקר מאוד והוא לא יביא יותר ממה שמילאן יכול להביא בסכומים האלו . אני מעדיף להביא שחקן זול יותר כמו דולמן משום שיש לנו גם את ליאור , ואת שאר הכסף להשקיע בעמדות אחרות...

בנוגע להלפרין , מי שצריך לעשות את הברורים מול רשות המסים הוא הרואה חשבון של הלפרין , אסור למכבי להתערב בעניינים הכספיים האישיים של הלפרין . לדעתי מדובר במומ של הרואח' של הלפרין להפחתת המס שהוא צריך לשלם מכיוון שיש לו עד סוף השנה הזאת כדי להחשב לתושב חוזר ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 יוני 2012, 05:48

מישהוא מבין את העניין עם הנדריקס ? המו"מ נמשך איתו חודשים, כמו מסטיק בזוקה. בלאט רצה אותו מאוד, בסוף הוא עוזב בשביל 150 אלף דולר הפרש ? בשביל קבוצה הרבה פחות טובה ?
מה הסיבה האמיתית כאן ? האם היו כאן חילוקי דעות בין ההנהלה לבלאט בקשר אליו ?
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־15 אורחים