המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:בהחלט החתמה מלהיבה! שחקן ששיחק בליגות החזקות של רומניה ופינלנד - מעולה!
רכז של 2.9 אסיסטים למשחק - נהדר!
felix_r כתב:הקיצר, נראה כמו מקרה מאלט 2.0
אבל לפחות לא ביזבזו הרבה כסף...
refael כתב:דרך אגב וואלה פרסמו ראשונים על המועמדות שלו למכבי לא ?
צריך נראה לי לקחת יותר ברצינות אותם הקיץ.
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2530333
gandya כתב:felix_r כתב:הקיצר, נראה כמו מקרה מאלט 2.0
מה הקשר מאלט? למאלט אין בכלל יכולת חדירה, אם כבר מדברים על דמוי מאלט זול(והוא היה מעמד להגיעה במקומו אפילו, אם זכרוני אינו מטעה), אז תואם מאלט זה ג'יקוב פולאן.
שוב פעם עם הסגל יראה כמו שרציתי, אז מדובר בהימור לא רע. אם הביאו לכאן משהו במחיר כזה, ולא בכדי להשקיעה בעמדות אחרות, אז כנראה שמשהו מנסה להפוך את מכבי לעסק רווחי בכוח, אבל הרבה יותר מהר הוא יראה קרחות ביצעים..
felix_r כתב:gandya כתב:felix_r כתב:הקיצר, נראה כמו מקרה מאלט 2.0
מה הקשר מאלט? למאלט אין בכלל יכולת חדירה, אם כבר מדברים על דמוי מאלט זול(והוא היה מעמד להגיעה במקומו אפילו, אם זכרוני אינו מטעה), אז תואם מאלט זה ג'יקוב פולאן.
שוב פעם עם הסגל יראה כמו שרציתי, אז מדובר בהימור לא רע. אם הביאו לכאן משהו במחיר כזה, ולא בכדי להשקיעה בעמדות אחרות, אז כנראה שמשהו מנסה להפוך את מכבי לעסק רווחי בכוח, אבל הרבה יותר מהר הוא יראה קרחות ביצעים..
כשאמרתי מקרה מאלט, התכוונתי לשחקן שלא ברמה של מכבי, לאו דווקא לסגנון משחק דומה.
yarinsaky כתב:מקדנולד הוביל בגיל 25 או 26 את פאקינג לובליאנה לפיילפור האירופי לפני שהגיע למכבי , זה בכלל לא דומה באמת. וזה היה בתקופה שהיו גארדם אמריקאיים הרבה יותר טובים מהזבלה שיש היום.
asafb96 כתב:Chen כתב:שאני אקיא עכשיו או אחר כך? דבר ראשון אני לא מתלהב ממנו בכלל דבר שני הוא בטח בא במקום קית וזאת ירידה עצומה ברמה.. לפחות הביאו אותומהר.. אבל אני לא שמח מההחתמה.. מכל המועמדים הוא הכי פחות מרשים לדעתי. אגב הוא לא בן 28 בכלל?
הוא ממש לא בטוח בא במקום קית
הוא יהיה בן 27 בספטמבר
Chen כתב:asafb96 כתב:Chen כתב:שאני אקיא עכשיו או אחר כך? דבר ראשון אני לא מתלהב ממנו בכלל דבר שני הוא בטח בא במקום קית וזאת ירידה עצומה ברמה.. לפחות הביאו אותומהר.. אבל אני לא שמח מההחתמה.. מכל המועמדים הוא הכי פחות מרשים לדעתי. אגב הוא לא בן 28 בכלל?
הוא ממש לא בטוח בא במקום קית
הוא יהיה בן 27 בספטמבר
אם הוא לא בא במקום קית' אז הוא בא להיות רכז וזה אפילו יותר גרוע. החתמה לא טובה לדעתי, כל מועמד אחר יוכל להצליח כאן יותר.(אני לא אומר שהוא לא יצליח פשוט אחרים יצליחו יותר כי הם יותר מוכשרים לדעתי)
LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:גולש איטלקי כנראה :
Hickman is a good player who deserved a shot in Euroleague, but I'm afraid he's reached his peak and I would not expect big improvements from him in the years to come. Maccabi brought in a good guy who gives his all on the court and who has some intriguing skills (can score, very good shooter, almost deadly when taking 3-pointers in transition, an underrated athlete and a vocal leader), but I don't see him go past his limitations (he's small-sized and will struggle at both ends of the court facing bigger, stronger opponents, will force shots and go in foul trouble soon due to his tendency to make silly fouls. He somewhat lacks patience and this negatively affects his decision-making...). That said, I consider him top-16 stuff, hopefully he turns out to be better than that, but as I said, I'm doubtful. Good luck!
יש לו את הבעיות שתפורות לבלאט..
חנו'ש כתב:http://www.youtube.com/watch?v=Ny9vqk2Wnf8&feature=related
לפחות אפשר להתנחם בכך שלא מדובר בבחור שאומר מיליון פעם YOU KNOW במשפט אחד....![]()
אגב, לדוברי האיטלקית שביננו, בהקשר למה השדר מזכיר את מכבי בשנייה 0:59??
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:yarinsaky כתב:גולש איטלקי כנראה :
Hickman is a good player who deserved a shot in Euroleague, but I'm afraid he's reached his peak and I would not expect big improvements from him in the years to come. Maccabi brought in a good guy who gives his all on the court and who has some intriguing skills (can score, very good shooter, almost deadly when taking 3-pointers in transition, an underrated athlete and a vocal leader), but I don't see him go past his limitations (he's small-sized and will struggle at both ends of the court facing bigger, stronger opponents, will force shots and go in foul trouble soon due to his tendency to make silly fouls. He somewhat lacks patience and this negatively affects his decision-making...). That said, I consider him top-16 stuff, hopefully he turns out to be better than that, but as I said, I'm doubtful. Good luck!
יש לו את הבעיות שתפורות לבלאט..
נכון,רק שאני לא בטוח עד כמה הוא יכול לשפר לו את ניהול המשחק
אם הוא ישפר גם את ניהול המשחק נראה שמכבי תקבל פארגו 2.0 עם קליעה משופרת במחיר מציאה
yarinsaky כתב:כן, לזה אני מתכוונן.
אם הוא היה בגיל 24 -25 זה היה הימור יותר מושכל. הבחור כבר בן 27 ועדיין לא עשה שום כלום באירופה
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־38 אורחים