ריקי היקמן סיכם לשנתיים במכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ריקי היקמן סיכם לשנתיים במכבי ת"א

הודעהעל ידי Chen » 17 יוני 2012, 12:20

gandya כתב:
Chen כתב:
asafb96 כתב:
Chen כתב:שאני אקיא עכשיו או אחר כך? דבר ראשון אני לא מתלהב ממנו בכלל דבר שני הוא בטח בא במקום קית וזאת ירידה עצומה ברמה.. לפחות הביאו אותומהר.. אבל אני לא שמח מההחתמה.. מכל המועמדים הוא הכי פחות מרשים לדעתי. אגב הוא לא בן 28 בכלל?

הוא ממש לא בטוח בא במקום קית
הוא יהיה בן 27 בספטמבר

אם הוא לא בא במקום קית' אז הוא בא להיות רכז וזה אפילו יותר גרוע. החתמה לא טובה לדעתי, כל מועמד אחר יוכל להצליח כאן יותר.(אני לא אומר שהוא לא יצליח פשוט אחרים יצליחו יותר כי הם יותר מוכשרים לדעתי)

תשתף אותנו מי אותם הרכזים ה"אחרים", ובסכום של 300K.

פולן, או רייס יעלו פחות או יותר באותו סכום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 17 יוני 2012, 12:25

yarinsaky כתב:אבל על פרקינס אתה יורד כל הזמן, אז זה לא נחשב. :)

ד"א, באסטון היה ה mvp של הליגה הספרדית לפני שהגיע למכבי . מוריס שחקן שנבחר מקום 32 בדראפט, שיחק בנ.ב.א ולא היה נו באדי כמו היקמן.
ד"א, היקמן בן 27 בספטמבר.

בוודאי שמגיע לו צ'אנס, לא טענתי אחרת. אבל צריך להנמיך ציפיות.

נו.. אז חסרים עוד שחקנים שהגיעו ליורוליג לראשונה בגיל מאוחר?
דיון תומאס היה רוקי בן 32, מארק בריסקר היה רוקי בן 30, טרל מקינטייר עשה את משחקיו הראשונים ביורוליג בגיל 29, ג'יימי ארנולד וג'ייסי קארול שיחקו לראשונה ביורוליג בגיל 28 ודיויד לוגן היה רוקי בן 27, בדיוק כמו שהיקמן צפוי להיות וגם הוא לא הגיע מליגות אטרקטיביות במיוחד. כל זה בכלל מבלי לספור את גל זקני הNBA שפקד את היורוליג בשנות ה80 וה90 ושם יכלנו למצוא רוקים בני 36+.
אגב, אם אוהבים דוגמאות מן הNBA, אז סבוניס הגיע לשם בגיל 30, אנתוני פארקר הגיע לקדנציה השניה (והמוצלחת יותר שלו) בליגה הטובה ביותר בעולם בגיל 31 ואפילו הוד קדושתו שאראס הגיא לNBA בגיל 30 (למרות שהוא לא בדיוק הצליח שם).

שוב, המצב צריך לעורר איזו נורת אזהרה, אבל לא יותר מזה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Maccabikid » 17 יוני 2012, 12:27

אם הוא במקום קית - אשמח לראות את דה קולו כרכז.
Maccabikid

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 יוני 2012, 12:33

חביב, לא חוכמה להביא רק הצלחות. על כל הצלחה יחסית כזאת יש כישלון אחד לפחות , כולל איזה 4 בתקופת אפי, 3 בתקופת פיני המאוחרת ועוד הרבה בשנים קודמות.
רק בשנה שעברה נפלנו עם מאלט ושאייר.

בקיצור, זה טבעו האכזרי של ההימור.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 17 יוני 2012, 12:39

yarinsaky כתב:חביב, לא חוכמה להביא רק הצלחות. על כל הצלחה יחסית כזאת יש כישלון אחד לפחות , כולל איזה 4 בתקופת אפי, 3 בתקופת פיני המאוחרת ועוד הרבה בשנים קודמות.

נכון. אבל ההצלחות והכשלנות לאו דוקא תלויות בגילו ו/או נסיונו של שחקן זה או אחר. יש פרמטרים שקודמים לכך.

כשמשווים את היקמן לשייר או מאלט, הייתי ממליץ לבחון קודם כל בפרמטרים שקשורים ליכולות וכישורים ולאו דוקא לגיל ונסיון, למרות שגם כאן אני לא רואה איך המקרים אנולגים (שייר צעיר מהיקמן ואילו מאלט מבוגר בהרבה ממנו).
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 יוני 2012, 12:44

חביב אורנג'ד כתב:
yarinsaky כתב:חביב, לא חוכמה להביא רק הצלחות. על כל הצלחה יחסית כזאת יש כישלון אחד לפחות , כולל איזה 4 בתקופת אפי, 3 בתקופת פיני המאוחרת ועוד הרבה בשנים קודמות.

נכון. אבל ההצלחות והכשלנות לאו דוקא תלויות בגילו ו/או נסיונו של שחקן זה או אחר. יש פרמטרים שקודמים לכך.

כשמשווים את היקמן לשייר או מאלט, הייתי ממליץ לבחון קודם כל בפרמטרים שקשורים ליכולות וכישורים ולאו דוקא לגיל ונסיון, למרות שגם כאן אני לא רואה איך המקרים אנולגים (שייר צעיר מהיקמן ואילו מאלט מבוגר בהרבה ממנו).

לא , זה לא תלוי בהכרח לגיל. אני אומר שאם עד גיל מסויים אתה עדיין לא שיחקת במפעל אירופאי כלשהוא זה מדליק משהוא כמו שאתה אומר, זה הכול .
ברור שהוא יכול להיות הפתעה , לא אומר שלא, אבל זה גם תלוי בתפקיד שמייעדים לו .
אתה הבאת כמה דוגמאות של שחקנים שהיו שחקנים משלימים, כאן אולי מדובר על רכז מוביל שמונחת לתפקיד תובעני ויש כאן סיכון גדול .

בכל מקרה, נהיה יותר חכמים לקראת פתיחת העונה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי gandya » 17 יוני 2012, 13:12

Chen כתב:
gandya כתב:
Chen כתב:
asafb96 כתב:
Chen כתב:שאני אקיא עכשיו או אחר כך? דבר ראשון אני לא מתלהב ממנו בכלל דבר שני הוא בטח בא במקום קית וזאת ירידה עצומה ברמה.. לפחות הביאו אותומהר.. אבל אני לא שמח מההחתמה.. מכל המועמדים הוא הכי פחות מרשים לדעתי. אגב הוא לא בן 28 בכלל?

הוא ממש לא בטוח בא במקום קית
הוא יהיה בן 27 בספטמבר

אם הוא לא בא במקום קית' אז הוא בא להיות רכז וזה אפילו יותר גרוע. החתמה לא טובה לדעתי, כל מועמד אחר יוכל להצליח כאן יותר.(אני לא אומר שהוא לא יצליח פשוט אחרים יצליחו יותר כי הם יותר מוכשרים לדעתי)

תשתף אותנו מי אותם הרכזים ה"אחרים", ובסכום של 300K.

פולן, או רייס יעלו פחות או יותר באותו סכום.

למה פולן טוב יותר? כי הוא קלע טוב יותר?, כי הוא עושה מחשק טוב יותר? כי הוא בעל ניסיון בקבוצות גדולות יותר? אולי הוא אתלט טוב יותר? אולי זה האחוזים לשלוש? אולי זה הגובה הנמוך? אולי זה 1\2 אסיסט למשחק שהוא נתן יותר?
gandya

הודעהעל ידי Chen » 17 יוני 2012, 14:30

gandya כתב:
Chen כתב:
gandya כתב:
Chen כתב:
asafb96 כתב:למה פולן טוב יותר? כי הוא קלע טוב יותר?, כי הוא עושה מחשק טוב יותר? כי הוא בעל ניסיון בקבוצות גדולות יותר? אולי הוא אתלט טוב יותר? אולי זה האחוזים לשלוש? אולי זה הגובה הנמוך? אולי זה 1\2 אסיסט למשחק שהוא נתן יותר?

כי הוא מחוספס D; בלי קשר הוא צעיר יותר, אפשר לתפוס אותו כאן לכמה שנים,פוטנציאל גדול, מוסר יותר אסיסטים(למרות שהוא מאבד כמעט כמו היקמן רק שהיחס שלו הרבה יותר טוב מזה של היקמן אם כי גם הוא לא משהו) והוא רכז טוב יותר למרות שגם הוא לא ה"רכז". גם להיקמן אין ניסיון ברמות הגבוהות והוא הוכיח את עצמו רק בליגה האיטלקית, אז ככה שבקטע הזה הם דומים אבל לפולן יש את היתרונות שלו ואני הייתי לוקח אותו הרבה לפני היקמן.

ויש גם את רייס שחבל מאוד שלא הביאו כי הוא עם נסיון ביורוקאפ(עדיף על חסר נסיון כלל) והוא הגיע עם ריטאס לגמר והיה לא רע בכלל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי gandya » 17 יוני 2012, 14:56

אתה טועה, רייס שווה יותר מ300K, הסיבה ששמעתי שהוא לא כאן היא "פחות מדי ניסיון", התרגום של זה, יקר מדי יחסית למה שבמכבי חושבים שהוא שווה.
gandya

הודעהעל ידי gandya » 17 יוני 2012, 15:25

yarinsaky כתב:גולש איטלקי כנראה :

Hickman is a good player who deserved a shot in Euroleague, but I'm afraid he's reached his peak and I would not expect big improvements from him in the years to come. Maccabi brought in a good guy who gives his all on the court and who has some intriguing skills (can score, very good shooter, almost deadly when taking 3-pointers in transition, an underrated athlete and a vocal leader), but I don't see him go past his limitations (he's small-sized and will struggle at both ends of the court facing bigger, stronger opponents, will force shots and go in foul trouble soon due to his tendency to make silly fouls. He somewhat lacks patience and this negatively affects his decision-making...). That said, I consider him top-16 stuff, hopefully he turns out to be better than that, but as I said, I'm doubtful. Good luck!

אם אתה כבר מביא משם ציטוטים, אז תעלה משהו מצחיק.. :)
Hickman from pesaro? Jesus what a gamble by maccabi. Are they cutting their budget ?
gandya

הודעהעל ידי asafb96 » 17 יוני 2012, 15:42

רייס ופולן שחקנים הרבה פחות טובים עם פוטנציאל פחות גדול (למרות ששניהם צעירים יותר) מהיקמן. רייס מנהל משחק יותר טוב, אבל חוץ מזה, היקמן עולה על שניהם בכל פרמטר.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 17 יוני 2012, 16:32

asafb96 כתב:רייס ופולן שחקנים הרבה פחות טובים עם פוטנציאל פחות גדול (למרות ששניהם צעירים יותר) מהיקמן. רייס מנהל משחק יותר טוב, אבל חוץ מזה, היקמן עולה על שניהם בכל פרמטר.

מעניין שהוא היה עד עכשיו כבר איזה 4-5 שנים באירופה, אבל הפוטנציאל טרם התממש לו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 17 יוני 2012, 16:59

רייס אולי לא ב300K כי הוא גם לא ברמה של היקמן, אבל רייס עדיין בתקציבים השפויים של מכבי, אני מדבר על 400K-500K..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 17 יוני 2012, 21:15

jol9 כתב:
asafb96 כתב:רייס ופולן שחקנים הרבה פחות טובים עם פוטנציאל פחות גדול (למרות ששניהם צעירים יותר) מהיקמן. רייס מנהל משחק יותר טוב, אבל חוץ מזה, היקמן עולה על שניהם בכל פרמטר.

מעניין שהוא היה עד עכשיו כבר איזה 4-5 שנים באירופה, אבל הפוטנציאל טרם התממש לו...

את ה4-5 שנים שלו הוא העביר בליגות מצחיקות, עד השנה הזאת באיטליה, אבל בכל ליגה בה הוא שיחק הוא הצטיין. לדעתי הוא שחקן טוב מפולן ורייס, ועם פוטנציאל להצליח ביורוליג יותר משניהם
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 17 יוני 2012, 21:26

asafb96 כתב:
jol9 כתב:

את ה4-5 שנים שלו הוא העביר בליגות מצחיקות, עד השנה הזאת באיטליה, אבל בכל ליגה בה הוא שיחק הוא הצטיין. לדעתי הוא שחקן טוב מפולן ורייס, ועם פוטנציאל להצליח ביורוליג יותר משניהם

פחות מ-7 נק' למשחק בקבוצת תחתית בגרמניה זו לא ממש הצטיינות...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 17 יוני 2012, 21:34

קודי כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:

פחות מ-7 נק' למשחק בקבוצת תחתית בגרמניה זו לא ממש הצטיינות...

אני לא יודע מה הוא עשה כל שנה, אני זוכר את אחת הכתבות שפרסמה שכל שנה הוא התקדם והצטיין (גם בלאט עצמו אמר את זה, שהוא מתקדם כל שנה). בכל מקרה, גם שנה חלשה כזו או אחרת לא ממש תשנה את דעתי. שנה שעברה הוא היה השחקן המצטיין בליגה האיטלקית השנייה, לא ממש מדד, אבל השנה הוא היה בין המצטיינים בליגה האיטלקית הראשונה, וגם קראתי שהוא נבחר למשחק האולסטר שם. יש לו ממוצעים די יפים מהקולג'ים, ויש לו המון פוטנציאל לדעתי (אתלט אדיר, קלעי יוצא מהכלל, ושחקן הגנה מצוין), בלאט לטעמי יכול להוציא ממנו בובה של שחקן. שיחתימו עכשיו את לאנגפורד, מאריץ' והלפרין, להחליף בין ג'יימס לטיוס, והסגל סגור יופי
asafb96

הודעהעל ידי jay » 17 יוני 2012, 22:18

ופרקינס?? ליגה גרמנית נדמה לי, בלגית, ישראלית (וואו!) - הצטיין בכולן, אחלה סטטיסטיקות, אפילו MVP. פעם ראשונה באירופה עם מכבי בגיל 26-7...

זה לא הגיל, זה התרגיל (ואני לא בא ואומר שהתרגיל של היקמן מי יודע מה, את זה עוד נגלה)...
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי gandya » 17 יוני 2012, 22:28

jay כתב:ופרקינס?? ליגה גרמנית נדמה לי, בלגית, ישראלית (וואו!) - הצטיין בכולן, אחלה סטטיסטיקות, אפילו MVP. פעם ראשונה באירופה עם מכבי בגיל 26-7...

זה לא הגיל, זה התרגיל (ואני לא בא ואומר שהתרגיל של היקמן מי יודע מה, את זה עוד נגלה)...

יש הבדל "קטן" פרקינס בא ברגע האחרון והתגלה כגנבה, היה את אידסון(שחק מוכח), והיה את וויז שייכפו, בתכלס פרקינס בא די במקרה. פארגו הגיעה בתור המחליף של הנער מקולג שהתמוטט, היה את פרקינס(שכבר הראה שיש על מי לבנות), וכמובן היה את צאק.

בניגוד לכך ריקי הגיעה לכאן בתור פוינט גארד פותח, כאשר נכון לרגע זה אין אף שחקן מוכח בקו האחורי, פרט ליוגב(שכנראה בסופו של דבר נשאר). קו אחורי שבנוי מיוגב, ריקי, ולפי השמועות גם מלוגן, זו בדיחה, קו אחורי של קבוצה שרוצה לעשות עונה סולידית ביורוקאפ, ממש לא קו אחורי של קבוצת יורוליג.
gandya

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 יוני 2012, 22:57

תמאר סלאיי להיקמן: "congrats my dude! Nice place to play!"

דווקא אהבתי אותו כשהיה בישראל..

מקצת מידע שקראתי הבנתי הוא דווקא מאוד קבוצתי (רואים בסירטונים שהוא דווקא כן מניע כדור וכן מוסר ולא מכריח כמו שרובינו חשבנו), קשוח מאוד ומצויין בעיקר במשחק פתוח..
גם הבנתי שהוא שחקן שמאוד מעריך תמיכה מהקהל (מזל שהוא לא גולש פה עם גוגל טרנסלייט, רובכם גמרתם אותו)

בהצלחה לך ריקי היקמן!!!
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 17 יוני 2012, 23:10

gandya כתב:
jay כתב:ופרקינס?? ליגה גרמנית נדמה לי, בלגית, ישראלית (וואו!) - הצטיין בכולן, אחלה סטטיסטיקות, אפילו MVP. פעם ראשונה באירופה עם מכבי בגיל 26-7...

יש הבדל "קטן" פרקינס בא ברגע האחרון והתגלה כגנבה, היה את אידסון(שחק מוכח), והיה את וויז שייכפו, בתכלס פרקינס בא די במקרה. פארגו הגיעה בתור המחליף של הנער מקולג שהתמוטט, היה את פרקינס(שכבר הראה שיש על מי לבנות), וכמובן היה את צאק.

בניגוד לכך ריקי הגיעה לכאן בתור פוינט גארד פותח, כאשר נכון לרגע זה אין אף שחקן מוכח בקו האחורי, פרט ליוגב(שכנראה בסופו של דבר נשאר). קו אחורי שבנוי מיוגב, ריקי, ולפי השמועות גם מלוגן, זו בדיחה, קו אחורי של קבוצה שרוצה לעשות עונה סולידית ביורוקאפ, ממש לא קו אחורי של קבוצת יורוליג.

מספיק שהלפרין חותם פה (מאוד יכול להיות שזה יקרה), וגם לאנגפורד (גם זה יכול לקרות, לדעתי עם סבירות ממש לא קטנה), וכבר הוא מגובה מעל ומעבר, מכל הכיוונים.
פארגו לדוגמא, ממש לא היה מגובה. היה אותו, את פרקינס, ואת בורשטיין הגמור יחד עם שארפ הקשיש. מלכתחילה הוא בא כשחקן חמישיה, צ'אק היה הSF הפותח, פרקינס הגארד, והוא.
אם לאנפורד נשאר פה, או שנביאים רכז ברמה, ג'קסון לדוגמא (אני בעד לאנגפורד יותר), אני חושב שיהיה בסדר. בטח אם גם הלפרין יבוא
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים