המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:גם בוואלה מזכירים את הגרמני:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2542562
yarinsaky כתב:עוד שחקן של 8 נקודות מהליגה הגרמנית ?
הייתי מתרשם אם היה מגיע שחקן מבאיירן למכבי כדורגל.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:גם בוואלה מזכירים את הגרמני:
קראו לו ''נוביצקי הבא'' כשהיה יותר צעיר(לפני איזה שנתיים-שלוש)אבל הוא מסרב לפתח את הגוף שלו בשביל להתאים לרמות הגבוהות
הבן אדם 2.08 ושוקל 95 ק''ג..לא מקובל בשום קנה מידה
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:גם בוואלה מזכירים את הגרמני:
קראו לו ''נוביצקי הבא'' כשהיה יותר צעיר(לפני איזה שנתיים-שלוש)אבל הוא מסרב לפתח את הגוף שלו בשביל להתאים לרמות הגבוהות
הבן אדם 2.08 ושוקל 95 ק''ג..לא מקובל בשום קנה מידה
2.10 מ' עם נעליים לפי המדידות של דראפט אקספרס.
הפריים שלו רזה נורא. זה כמו לשחק עם אליהו מוארך טיפה. בעצם, אני חושב שליאור אפילו חזק ממנו.
חנו'ש כתב:לא עדיף שחקן שישלים בדיוק את האלמנטים בהם אליהו חלש??
כמה קשה זה כבר יכול להיות למצוא איזה לאזמה קצת פחות נגר??
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:לא עדיף שחקן שישלים בדיוק את האלמנטים בהם אליהו חלש??
ליאור חלש בריבאונד, בהגנה ובכל זריקה שהיא לא גויאבה
אני לא רואה שחקן בשוק שגם קולע שלשות וגם לאזמה בהגנה ככה שבעצם את צריכה הביא שני שחקנים שישלימו את האלמנטים שבהם ליאור חלש וזה לא הולך לקרות..רק צריך לבחור מה יותר חשוב למכבי, ההגנה והריבאונדים או השלשות(אני לא חושבת שיש פה תשובה נכונה)
שחף כתב:אני חושב שלבלאט יותר חשוב החלק ההתקפי, לפחות לפי השמות שעולים. אף אחד מהם הוא לא איזה שומר מדהים.
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:לא עדיף שחקן שישלים בדיוק את האלמנטים בהם אליהו חלש??
אני לא רואה שחקן בשוק שגם קולע שלשות וגם לאזמה בהגנה ככה שבעצם את צריכה הביא שני שחקנים שישלימו את האלמנטים שבהם ליאור חלש וזה לא הולך לקרות..רק צריך לבחור מה יותר חשוב למכבי, ההגנה והריבאונדים או השלשות(אני לא חושבת שיש פה תשובה נכונה)
ממתי יכולת קליעת שלשות הפך להיות אלמנט כל כך קריטי אצל פורוורד??
זה שבלו היה כישרון על בזה לא אומר שזו צריכה להיות הדרישה המרכזית שלנו מהפורוורד (ועובדה ש-99% מהפורוורדים הם לא קלעי שלשות טובים)
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:לא עדיף שחקן שישלים בדיוק את האלמנטים בהם אליהו חלש??
זה שבלו היה כישרון על בזה לא אומר שזו צריכה להיות הדרישה המרכזית שלנו מהפורוורד (ועובדה ש-99% מהפורוורדים הם לא קלעי שלשות טובים)
שחף כתב:מול לובליאנה וסופוט אני מניח שאתה צודק. אני ממש לא חושב שזה המצב מול ברצלונה, ריאל וצסק''א.
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:לא עדיף שחקן שישלים בדיוק את האלמנטים בהם אליהו חלש??
נכון
אם לא מצ'באן הייתי הולך על מנסה בונסו(למורת רוחו של יוני)
jol9 כתב:שחף כתב:מול לובליאנה וסופוט אני מניח שאתה צודק. אני ממש לא חושב שזה המצב מול ברצלונה, ריאל וצסק''א.
זה המצב הכללי מול כל הקבוצות ומול כל השחקנים. הבעיה של ליאור היא בהגנה וברבאונד, לא בהתקפה.
jol9 כתב:שחף כתב:מול לובליאנה וסופוט אני מניח שאתה צודק. אני ממש לא חושב שזה המצב מול ברצלונה, ריאל וצסק''א.
זה המצב הכללי מול כל הקבוצות ומול כל השחקנים. הבעיה של ליאור היא בהגנה וברבאונד, לא בהתקפה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־30 אורחים