18 יוני 2012, 20:28
yarinsaky כתב:מנסה בונזו ?אני כבר לא מעז להציע אותו יותר .
פורוורד חזק, קשוח שגם לוקח ריבאונד וגם קולע שלשות ? חפשו באנטרקטיקה .
18 יוני 2012, 20:28
jol9 כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:לא עדיף שחקן שישלים בדיוק את האלמנטים בהם אליהו חלש??
כמה קשה זה כבר יכול להיות למצוא איזה לאזמה קצת פחות נגר??
ליאור חלש בריבאונד, בהגנה ובכל זריקה שהיא לא גויאבה
אני לא רואה שחקן בשוק שגם קולע שלשות וגם לאזמה בהגנה ככה שבעצם את צריכה הביא שני שחקנים שישלימו את האלמנטים שבהם ליאור חלש וזה לא הולך לקרות..רק צריך לבחור מה יותר חשוב למכבי, ההגנה והריבאונדים או השלשות(אני לא חושבת שיש פה תשובה נכונה)
ממתי יכולת קליעת שלשות הפך להיות אלמנט כל כך קריטי אצל פורוורד??
זה שבלו היה כישרון על בזה לא אומר שזו צריכה להיות הדרישה המרכזית שלנו מהפורוורד (ועובדה ש-99% מהפורוורדים הם לא קלעי שלשות טובים)
נכון
אם לא מצ'באן הייתי הולך על מנסה בונסו(למורת רוחו של יוני)
![]()
תיזהר לך...
18 יוני 2012, 20:30
Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:מנסה בונזו ?אני כבר לא מעז להציע אותו יותר .
פורוורד חזק, קשוח שגם לוקח ריבאונד וגם קולע שלשות ? חפשו באנטרקטיקה .
למה עד לשם? העונה כשסטודמאייר היה פצוע כרמלו שיחק 4 והוא עזר המון בריבאונד ובשלשות..זה שפדרמן לא מוכן להציע לו חוזה מכובד זה כבר משהו אחר ואשמתו הבלעדית
18 יוני 2012, 20:30
18 יוני 2012, 20:34
jol9 כתב:העונה הזאת של ליאור לא מייצגת. דייויד די גמר לו את הביטחון, ואת הסיכוי להפיק ממנו משהו.
ליאור רשם במהלך הקריירה שלו מספר רב של משחקים מצויינים נגד קבוצות גדולות. בכל מקרה, גם הויכוח הזה מיותר. ליאור חתום במכבי על חוזה גדול.
עם כל החולשות שלו, צריך לדעת איך להפיק ממנו את המירב, מבלי לשים על עמדה לא הכי קריטית במגרש רבע מהתקציב. זה פשוט חבל.
18 יוני 2012, 20:35
18 יוני 2012, 20:36
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:לא עדיף שחקן שישלים בדיוק את האלמנטים בהם אליהו חלש??
אני לא רואה שחקן בשוק שגם קולע שלשות וגם לאזמה בהגנה ככה שבעצם את צריכה הביא שני שחקנים שישלימו את האלמנטים שבהם ליאור חלש וזה לא הולך לקרות..רק צריך לבחור מה יותר חשוב למכבי, ההגנה והריבאונדים או השלשות(אני לא חושבת שיש פה תשובה נכונה)
זה שבלו היה כישרון על בזה לא אומר שזו צריכה להיות הדרישה המרכזית שלנו מהפורוורד (ועובדה ש-99% מהפורוורדים הם לא קלעי שלשות טובים)
לבלאט זה חשוב אין מה לעשות
הוא התרגל לזה עם בלו והוא רוצה פורוורד שהוא יכול להעלות מהספסל ושיפתח לו את הצבע
18 יוני 2012, 20:41
שחף כתב:אם להיות יותר רציניים, אז לטייפ הזה מתאים פוטסיס כמו שהמאמן שלקאנטו אמר, אבל במקרה שלו נראה לי שזה חלומות באספמיה ואני לא חושב שמילאנו תשחרר אותו.
לגבי מנסה בונסו, הוא התאים למכבי כשהיה לה את ניקולה שהיה יכול לשחק גם עם הפנים וגם עם הגב לסל ולמסור. עם סנטרים יותר כבדים שמשחקים בפנים(בתקווה שמאריץ' יהיה פה) הוא לא כל כך מתאים התקפית.
18 יוני 2012, 20:42
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:העונה הזאת של ליאור לא מייצגת. דייויד די גמר לו את הביטחון, ואת הסיכוי להפיק ממנו משהו.
ליאור רשם במהלך הקריירה שלו מספר רב של משחקים מצויינים נגד קבוצות גדולות. בכל מקרה, גם הויכוח הזה מיותר. ליאור חתום במכבי על חוזה גדול.
עם כל החולשות שלו, צריך לדעת איך להפיק ממנו את המירב, מבלי לשים על עמדה לא הכי קריטית במגרש רבע מהתקציב. זה פשוט חבל.
אה לקלוע נגד המופארם 28 נקודות היה לו ביטחון ונגד ברצלונה פתאום לא היה לו ביטחון? מאוד נוח
ליאור נעלם נגד ברצלונה כי הוא לא הצליח לתפקד נגד הגבוהים לא בהגנה ולא בהתקפה
18 יוני 2012, 20:43
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:לא עדיף שחקן שישלים בדיוק את האלמנטים בהם אליהו חלש??
לבלאט זה חשוב אין מה לעשות
הוא התרגל לזה עם בלו והוא רוצה פורוורד שהוא יכול להעלות מהספסל ושיפתח לו את הצבע
מי אמר לך מה חשוב ומה לא חשוב לבלאט??
התרגל לבלו?? אז יתרגל למשהו אחר, גם אני אחרי 5 שנות פארקר התרגלתי אליו, מה לעשות??
אי אפשר לפסול עכשיו 99% מהפורוורדים כי הם לא קלעי שלשות.
אם זה היה דבר כל כך חשוב מהעמדה הזו, היו כנראה יותר פורוורדים שקולעים ל-3, כנראה שזה לא כזה חשוב לרוב הקבוצות.
כרמל, זה טיעונים לא ענייניים. לא מדובר כאן בשחקן צעיר ולא מוכר. כולנו מכירים אותו
18 יוני 2012, 20:49
18 יוני 2012, 21:00
שחף כתב:יוני, על כף יד אחת אני חושב שאפשר לספור את המשחקים הטובים של ליאור מול הקבוצות הגדולות. מהזיכרון אני יכול לשלוף את המשחק שלו מול צסק''א ביד אליהו, המשחק השלישי מול ברצלונה, משחק אחד טוב מול ריאל בחוץ בעונה הראשונה של פיני, המשחק הראשון ביד אליהו מול קאחה בשנה שעברה ופה זה גם די נגמר. ראוי לציין שכמות המשחקים מול הקבוצות האלה גדולה בערך פי שלוש.
במקרה שלו, זה כרוניקה של כישלון ידוע מראש. הגויאבה נתקלת בסבן פוטרים פיזיים שמשנים לו אותה, המשחק שלו עם הגב לסל פחות רלוונטי מול פאוור פורוורדים יותר חזקים ממנו ומעבר לזה כבר לא נשאר הרבה כי בשנים האחרונות הוא די ויתר על הליכה אגרסיבית לסל עם הפנים כמו שהוא עשה לא מעט בתחילת הקריירה שלו. צריך גם לומר שמכירים אותו הרבה יותר טוב. לזכותו יאמר שגם סופו בשנה הטובה שלו חוסל לחלוטין על ידי הקו הקדמי של פאו.
18 יוני 2012, 21:04
18 יוני 2012, 21:08
18 יוני 2012, 21:11
קודי כתב:הנדריקס חתם סופית במילאנו. עכשיו נקווה לקבל את מאריץ או ויוקאס (לא יודע למה, אבל אני מעדיף את השני, אם כי אהיה מרוצה בכל מקרה אם אחד משניהם יחתום).
18 יוני 2012, 21:12
שחף כתב:אתה מתלהב ממאצ'באן? אני חושב שהוא בדיוק הדוגמא לשחקן שמכבי תשרוף עליו כסף ברמה מיותרת אם תשאיר אותו(וזה לא נראה לי הכיוון). החוזה שלו הוא מיליון דולר לעונה. ברור שזה יעלה ברכז\שוטינג זול יור או בסנטר זול יותר.
18 יוני 2012, 21:16
קודי כתב:הנדריקס חתם סופית במילאנו. עכשיו נקווה לקבל את מאריץ או ויוקאס (לא יודע למה, אבל אני מעדיף את השני, אם כי אהיה מרוצה בכל מקרה אם אחד משניהם יחתום).
18 יוני 2012, 21:23
18 יוני 2012, 21:26
rc4991 כתב:למה לא מתווכחים איתי על מנסה בונסו?
זה ממש מעליב
18 יוני 2012, 21:43
jol9 כתב:rc4991 כתב:למה לא מתווכחים איתי על מנסה בונסו?
זה ממש מעליב
חמוד...![]()
אמרתי כבר לפני שהשם הזה עושה לי פריחה. אני אולי מזוכיסט קצת (מתווכח עם חביב בכל זאת), אבל זה כבר ברמות של חרקירי.