מישה יוצא למילואים. תהיו ילדים טובים

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:על ידי קובי » ב' יוני 18, 2012 2:58 pm
למי שבאמת ראה את היקמן ולא מיוטיוב: כמה השחקן סוליסט ? מה האינסטינקט שלו - למסור, לזרוק, או לחדור לסל ? האם יישארו כדורים לשאר החבר'ה, במידה ושניהם יהיו על הפרקט בו זמנית ?
זה שלא קיבלת פה תשובה מאף אחד מראה לך כמה פה באמת מכירים אותו מצפייה במשחקים מלאים שלו וכמה מסרטוני יו טיוב....
yzafrir כתב:בקיצור השחקן יצתרך לעבור התעמות לא קטנות בשביל שיתאים לסגל . יכול להיות שהוא באמת יצליח לעשות את זה (כמו שפרקינס הצליח להתאים את עצמו כשהגיע למכבי ) רק שהוא כבר בן 27 וזה לא קל לשנות סגנון משחק בגיל כזה .
קודי כתב:הדבר המצחיק הוא שיש כאן אנשים שבאמת חושבים שכדאי לוותר על לנגפורד מכיוון שהוא לא מתאים שהיקמן. לא נראה לכם שצריכים לבחון את זה הפוך? מישהו בלייקרס היה חושב לוותר על קובי בגלל שהוא לא מתאים לסטיב בלייק?
עפר כתב:קודי כתב:הדבר המצחיק הוא שיש כאן אנשים שבאמת חושבים שכדאי לוותר על לנגפורד מכיוון שהוא לא מתאים שהיקמן. לא נראה לכם שצריכים לבחון את זה הפוך? מישהו בלייקרס היה חושב לוותר על קובי בגלל שהוא לא מתאים לסטיב בלייק?
לא נראה שלנגפורד ישאר. בכתבה על החוזה של הנדריקס מצויין שלנגפורד אמר שהנדריקס שוחה עכשיו בכסף. אם הנדריקס מקבל מליון יורו לשנה אז מדוע שלנגפורד (חבר טוב שלו) לא ילך גם הוא לקבוצה שמשלמת מיליון יורו +?
LIAV10 כתב:אני מקווה מאוד שיתחילו לעלות שמות רציניים עכשיו, אחרי ששילמתי את המנוי הכי יקר אי פעם..
בינתיים עולים פה שמות של פ.פורוורדים בזיוניים..
לא ייתכן שמכבי לא מבזבזים כסף כמעט..אנחנו חוסכים להווארד בסנטר?
קודי כתב:LIAV10 כתב:אני מקווה מאוד שיתחילו לעלות שמות רציניים עכשיו, אחרי ששילמתי את המנוי הכי יקר אי פעם..
גם אני שילמתי לפני שבוע את המחיר הגבוה ביותר ששילמתי על מנוי (מדהים שהעונה, למרות שאין אדריאטית, המחירים עלו במעט), אבל לצערי זה לא משפר את רמת המלפפונים...
גל גל כתב:קודי כתב:LIAV10 כתב:אני מקווה מאוד שיתחילו לעלות שמות רציניים עכשיו, אחרי ששילמתי את המנוי הכי יקר אי פעם..
גם אני שילמתי לפני שבוע את המחיר הגבוה ביותר ששילמתי על מנוי (מדהים שהעונה, למרות שאין אדריאטית, המחירים עלו במעט), אבל לצערי זה לא משפר את רמת המלפפונים...
הוסיפו איזה 8 משחקי יורוליג או משו כזה
LIAV10 כתב:אני מקווה מאוד שיתחילו לעלות שמות רציניים עכשיו, אחרי ששילמתי את המנוי הכי יקר אי פעם..
cannon כתב:לאור התגובה של לנגפורד בטוויטר לחתימה של הנדריקס במילאנו, במכבי צריכים להתחיל לחשוש באמת. מילאנו הוזכרה גם כקבוצה שרוצה את לנגפורד והעובדה שיש שם מאמן טוב וגם החבר הטוב עבר לשם, יכולה לזרז מעבר של לנגפורד גם כן למילאנו. הסגל שלהם לא רע והיומרות שם גבוהות בטח לגבי אליפות איטליה בקיץ שבו סיינה תחלש משמעותית...
לגבי עמדה 4, מכבי בודקת ברצינות את נוביצה ווליצ'קוביץ' שיעזוב את ריאל מדריד. חתימה צפוייה של מאריץ' יכולה לסדר לשניים לשחק שוב יחד אחרי שהפתיעו מאוד במדי פרטיזן לפני כשלוש עונות ומאז הלכו מקצועית אחורה בגלל בחירות בכסף גדול בפאו ובריאל בשיטה שלא כל כך התאימה להם.. ווליצ'קוביץ' היה 4 מבטיח מאוד והשחקן הצעיר של היורוליג כשהיה בפרטיזן ולהביא אותו יכולה להיות גניבה.
יש גם דיווחים שאני אישית לא שמעתי לגביהם שום דבר לגבי מועמדות של אייק דיוגו לעמדה 4. גם הוא שחקן מצויין.
אני אשמח אם אחד משניים אלה יגיע לעמדה 4.
מה שבאמת ממש לא ברור הוא ענין מצ'באן - האם עזב כבר? האם במכבי משוכנעים שאין טעם להשאירו? האם היחסים שם כל כך עכורים? בסיטואציה שנוצרה הוא באמת שחקן קלאסי למכבי וחבל שעומדים לוותר עליו...
קודי כתב:לא מבין איך התדרדרנו בעמדת הפאוור פורוורד לשמות כמו בנזינג או דולמאן, שאני לא מבין את הקשר בינם לבין באניץ וקנר-מדלי. שני האחרונים הם מהפאוור פורוורדים היותר טובים שמסתובבים באירופה ואילו שני הראשונים שחקנים סופר בינוניים שלא ברור לי מה יש להם לחפש במכבי (או יותר נכון, מה יש למכבי לחפש אצלם).
בנזינג נחשב לפני כמה שנים להבטחה גדולה, בגלל הגובה שלו וכמה יכולות שיש בעיקר לגארדים מה שנתן את הרושם שמדובר בשחקן מגוון מאוד, אבל בשנים האחרונות הוא מתברר כפלופ לא קטן. מה בדיוק אנחנו צריכים שחקן של 8 נק' למשחק ביורוקאפ ובליגה הגרמנית, שקולע ביורוקאפ 22% לשלוש?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־31 אורחים