המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:רועי מרום מתפוז טוען שאין עוד סיכום עם וויוקאס ושמכבי במשא ומתן גם עם מאריץ' ועוד שחקן שהוא לא יודע את שמו
ושוויוקאס הזול מבין השלושה
yzafrir כתב:rc4991 כתב:רועי מרום מתפוז טוען שאין עוד סיכום עם וויוקאס ושמכבי במשא ומתן גם עם מאריץ' ועוד שחקן שהוא לא יודע את שמו
למי איכפת מרועי מרום ??
אם היית יודע כמה שטויות הוא מדבר....
cannon כתב:יותם הלפרין לא ישחק במכבי בעונה הקרובה...
דובי פיק יפרסם עדכון בקרוב. מתסדר טוב עם זה שפורסמו ע"י גלדסטון השמות של יבזורי ושל ניסים...
אני מניח שלנדסברג ותיוס זה ענין סגור. עכשיו אם גם אוחיון יעזוב, אולי באמת נראה פה את ג'ייסי קארול יבזורי...
cannon כתב:יותם הלפרין לא ישחק במכבי בעונה הקרובה...
דובי פיק יפרסם עדכון בקרוב. מתסדר טוב עם זה שפורסמו ע"י גלדסטון השמות של יבזורי ושל ניסים...
אני מניח שלנדסברג ותיוס זה ענין סגור. עכשיו אם גם אוחיון יעזוב, אולי באמת נראה פה את ג'ייסי קארול יבזורי...
rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:רועי מרום מתפוז טוען שאין עוד סיכום עם וויוקאס ושמכבי במשא ומתן גם עם מאריץ' ועוד שחקן שהוא לא יודע את שמו
למי איכפת מרועי מרום ??
למה אתם כל שך שונאים אחד את השני אם מותר לי לשאול?
yzafrir כתב:rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:רועי מרום מתפוז טוען שאין עוד סיכום עם וויוקאס ושמכבי במשא ומתן גם עם מאריץ' ועוד שחקן שהוא לא יודע את שמו
למי איכפת מרועי מרום ??
למה אתם כל שך שונאים אחד את השני אם מותר לי לשאול?
הבחור היה מאיים עליי בפורום אינטרבאסקט לפני כמה שנים .
אם אני יראה לך איזה שטויות הוא כתב לי לגבי שחקנים שהוא טען שחתמו אתה תמות מצחוק...
Dperk כתב:MTA2311 כתב:Dperk כתב:MTA2311 כתב:אני דווקא אוהב את יבזורי. הוא עשה שיפור עצום העונה, ואם אוחיון, שהיה רכז שלישי בירושלים נתן עונה סבירה, גם דגן מסוגל.
יבזורי עדיין לא באזור חיוג בכלל של קבוצה ששואפת לפיינל פור. הוא יכול לבוא לצד הלפרין אבל לא במקומו. על אפיק ניסים אין על מה לדבר. לא כל שחקן ישראלי סביר שיעשה את קפיצת המדרגה הענקית שעשה אוחיון, האפשרות השנייה של כשלון טוטאלי הרבה יותר סבירה.
אבל בתור מה אתה חושב שהוא יבוא??? שחקן חמישייה?? כולה מחליף ישראלי, שישחק רק בשכונה של קופל.
מדברים עליו בספורט5 בתור אלטרנטיבה להלפרין. גם הלפרין מיועד רק לשכונה של קופל?
er79 כתב:מה יהיה כבר עם ההלפרין הזה, קיבינימט? שלא יחזור יותר וזהו. שפן.
yzafrir כתב:er79 כתב:מה יהיה כבר עם ההלפרין הזה, קיבינימט? שלא יחזור יותר וזהו. שפן.
אם הסיבה שהוא לא חוזר היא ענייני מס (ואני מניח שלא מדובר ב-100-200K אלא בסכומים גדולים בהרבה ) אז אני מבין אותו ,
אבל אם יתברר שקיבל הצעה גבוהה יותר מקבוצה אחרת והחליט לקחת אותה , מבחינתי הוא סיים דרכו עם מכבי וכנראה עם הכדורסל הישראלי בכלל...
er79 כתב:http://www.eurobasket.com/Euroleague/basketball.asp?NewsID=275271
rc4991 כתב:er79 כתב:http://www.eurobasket.com/Euroleague/basketball.asp?NewsID=275271
גם אותו קובאן רוצה??????
וממש לא הגיוני שיש לו הצעה מצסק"א
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים