שמואל1 כתב:לא יודע על מה אתם מדברים. דריק ווליאמס שחקן נפלא, אני זוכר איך בכל קיץ כל הפורום רצה שמכבי תביא אותו.
אתלטי, חוסם, קולע מבחוץ. שחקן נהדר לעמדה 4.
לגמרי. לא מבין את הבכי והנהי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:לא יודע על מה אתם מדברים. דריק ווליאמס שחקן נפלא, אני זוכר איך בכל קיץ כל הפורום רצה שמכבי תביא אותו.
Adam כתב:למה למה למה
סופסוף כשחשבתי שמכבי יודעים מה הם עושים, הם חוזרים על טעויות עבר.
שילוב של וויליאמס וריינולדס יהיה פשוט מזעזע מבחינה הגנתית. ולא רק זה - חיבור הIQ כדורסל של שניהם ביחד לא מגיע לזה של האנטר..
כבר הייתי מעדיף אדיוט אחר בשם אייסי, לפחות הוא יודע לעשות הגנה.
felix_r כתב:A.Parker כתב:במשפט אחד (כרגיל): בניה לא מאוזנת בעליל
אתה לא יכול לומר זאת לפני שהסגל הושלם.
כפי שראינו מהחתמתם של ריינולדס ונאנלי, ההחתמות של מכבי לא בדיוק הולכות בהתאם לדיווחים בתקשורת. אז בוא נמתין ונראה.
שמוליק כתב:שמואל1 כתב:לא יודע על מה אתם מדברים. דריק ווליאמס שחקן נפלא, אני זוכר איך בכל קיץ כל הפורום רצה שמכבי תביא אותו.
לגמרי. לא מבין את הבכי והנהי.
Maccabi18 כתב:לא בעד וויליאמס, יותר מידי ״שמות נוצצים״ ופחות מידי שחקנים מתאימים.
נאנלי החתמה מצויינת והחתמת ריינולדס אני יכול עוד להבין,
אבל וויליאמס זה טמטום, מי ישמור מי? יש הבדל גדול בין לקפוץ לדאנקים לבין לשמור
לא כל אתלט שומר גדול, מציע לכל מי שאומר שהוא חוסם ושומר טוב שילך ויחפש משחקים מלאים של ולנסיה או פנר, למה חוץ מהשמירה בפוסט הוא לא עושה כלום, במקום שהוא יכפה על אחרים בהגנה האחרים מכפים עליו
שמואל1 כתב:לא חושב שאפשר לטעון נגד ההגנה של שחקן ששיחק דקות משמעותיות מאוד אצל ז'ליקו אוברדוביץ'.
אולי הוא לא שומר גדול, אבל בטח לא גרוע כפי שמתואר כאן.
Mitelka כתב:שמואל1 כתב:לא חושב שאפשר לטעון נגד ההגנה של שחקן ששיחק דקות משמעותיות מאוד אצל ז'ליקו אוברדוביץ'.
בעונה כושלת שאחריה נזרק מהקבוצה ואף קבוצת טופ לא הרימה אותו. טענת שהוא "חוסם". הוא אחד החוסמים החלשים בעמדה שלו (0.1 למשחק).
A.Parker כתב:זה הרבה פחות וויליאמס עצמו ויותר חוסר ההתאמה הזועקת שלו לשאר הגבוהים.
אדגר פו כתב:מה קרה לערוץ הספורט שכבר אין לו מושג מה קורה במכבי ? בעיניי זה מוזר שאין כתב שיודע לנבור בנבכי מכבי ומי שמסקר אותה בקביעות זה אוהד ירושלים שמכבי לא ממש מפטמת אותו.
יעקוב כהן מישראל היום גם טוען שוויליאמס כבר סגור בעצם.
שמואל1 כתב:Mitelka כתב:שמואל1 כתב:לא חושב שאפשר לטעון נגד ההגנה של שחקן ששיחק דקות משמעותיות מאוד אצל ז'ליקו אוברדוביץ'.
בעונה כושלת שאחריה נזרק מהקבוצה ואף קבוצת טופ לא הרימה אותו. טענת שהוא "חוסם". הוא אחד החוסמים החלשים בעמדה שלו (0.1 למשחק).
זכרתי שהוא חוסם הרבה יותר טוב.
עדיין, קשה לומר לא לשחקן כל כך מוכשר התקפית. אולי להביא אותו בשילוב עם רים פרוטקטור בעמדה 4.
רק במידה וישאר כזר תשיעי שמשחק רק ביורוליגשמואל1 כתב:אין שום סיבה שקלויארו ימשיך. בזבוז של זר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים