MTAbasket כתב:בולוניה מעוניינת בג'ריאן גרנט.
אם מכבי רוצה אותו, היא צריכה להזדרז.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTAbasket כתב:בולוניה מעוניינת בג'ריאן גרנט.
felix_r כתב:MTAbasket כתב:בולוניה מעוניינת בג'ריאן גרנט.
קיצר, נקסט.MTAbasket כתב:felix_r כתב:MTAbasket כתב:בולוניה מעוניינת בג'ריאן גרנט.
מילאנו וקובאן מצטרפות למירוץ
אשכרה.A.Parker כתב:שמכבי יתעשטו מהר לפני שגם על בראון יקפצו
כבר ניסינו אותו, הוא לא היה טוב ואחרי זה ישב בבית שנה ולא שיחק כדורסל.cannon כתב:קווינסי אייסי הוצע לכמה קבוצות באירופה כולל פאו. לא מבין איך לא שוקלים אותו אצלנו.
Rampel כתב:כבר ניסינו אותו, הוא לא היה טוב ואחרי זה ישב בבית שנה ולא שיחק כדורסל.cannon כתב:קווינסי אייסי הוצע לכמה קבוצות באירופה כולל פאו. לא מבין איך לא שוקלים אותו אצלנו.
למה שהוא יהיה שיקול?
אני אומר את זה כמי שמאוד אהב אותו ורצה שיגיע לכאן. אבל אחרי שהוא כבר היה כאן וראינו מה הוא נותן ולא נותן, אני לא חושב שהוא צריך להיות פה. בטח לא אחרי שנה בלי כדורסל.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
זה שאני אוהב את השחקן לא אומר שאני עיוור.A.Parker כתב:Rampel כתב:כבר ניסינו אותו, הוא לא היה טוב ואחרי זה ישב בבית שנה ולא שיחק כדורסל.cannon כתב:קווינסי אייסי הוצע לכמה קבוצות באירופה כולל פאו. לא מבין איך לא שוקלים אותו אצלנו.
למה שהוא יהיה שיקול?
אני אומר את זה כמי שמאוד אהב אותו ורצה שיגיע לכאן. אבל אחרי שהוא כבר היה כאן וראינו מה הוא נותן ולא נותן, אני לא חושב שהוא צריך להיות פה. בטח לא אחרי שנה בלי כדורסל.
עכשיו גם על אייסי אנחנו מסכימים?
Rampel כתב:זה שאני אוהב את השחקן לא אומר שאני עיוור.A.Parker כתב:Rampel כתב:כבר ניסינו אותו, הוא לא היה טוב ואחרי זה ישב בבית שנה ולא שיחק כדורסל.cannon כתב:קווינסי אייסי הוצע לכמה קבוצות באירופה כולל פאו. לא מבין איך לא שוקלים אותו אצלנו.
למה שהוא יהיה שיקול?
עכשיו גם על אייסי אנחנו מסכימים?
גם כשלא הסכמנו לא אמרתי שאתה טועה. אמרתי שמדובר בשחקן שמסוגל לתת יותר ממה שהוא מראה ולא עושה את זה. וחבל.
בהתחלה קיוויתי שאלו חבלי לידה של עונה ראשונה אבל אחר כך ראיתי שמדובר גם בבעיית ראש/בטחון מנטלית, שקצת ראיתי אותה גם אצל דורסי. זה בטוח לא משהו לשלם עליו 700K+ בשני המקרים. אז ממשיכים הלאה
דז'אנן מוסא. שחקן שיכול לשחק 2-3-4. הקליעה שלו חשודה בלשון המעטה וזה מה שמונע ממנו להפוך להיות שחקן באמת מעולה.A.Parker כתב:דנז'אן מוסא עוזב כנראה את אפס. יכול להיות מהטובים באירופה בעמדתו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־26 אורחים