Rampel כתב:אתה צודק. דוברת הוא סווינגמן.A.Parker כתב:קודם כל, דברת לא רכז אלא 2. והכי חשוב - כל מי שאוהב אותו (ואני בתוכם) לא אמור לרצות אותו כאן העונה. לא צריך שמכבי תדפוק לו את ההתקדמות עם ההתנהלות שלה עם צעירים.
אבל, אני אוהב אותו ורוצה אותו כאן וחושב שגם נכון לו להיות כאן. אז חזרנו לא להסכים במשהו
דוברת בשל. לא צריך להסתכל על הגיל או על הפוטנציאל, אלא על מה שהוא עושה כבר עכשיו.
כשזוסמן חלם להיות רכז עם הכדרור הגמלוני שלו, הוא בתכלס היה 3&D ובזמן שבמכבי כיוונו וייעדו אותו לשם, הוא התעסק באשליות שהתנפצו לו ואיבד ביטחון לגמרי. לרמה שגם הזריקה שלו, שזה היה הנשק שלו בגילאי נוער ובנבחרות, התדרדרה לרמה שאי אפשר לסמוך עליה כמעט בכלל.
ועדיין, למרות כל זה, הבחור אשכרה קיבל לפני שנתיים את המעמד של דיאנדרה קיין בקבוצה, כולל דקות משמעותיות והופעות בחמישיה. הוא היה הגארד ההגנתי, למשימות מיוחדות ועדיין דחפו אותו לזרוק וליזום והוא היה מחרבן את זה. בין אם זה בהחטאות, או בפספוסי לייאפים מביכים, או בין אם פשוט היה מוותר על זריקות לרמה שיאניס היה לוקח פסק זמן רק כדי להיכנס בו על זה.
כל זה עליו, זה לא על מכבי ו"לתת לו לנסות ולטעות" זה גם להטעות אותו. לא היה יוצא ממנו רכז גם אם הוא היה מכדרר בעמדה 1 במשך 5 שנים בכל קבוצת ליגת על.
אני חושב שדוברת כבר היום מראה סט יכולות התקפיות די מגוון, כשהוא גם יכול לשמור לא רע על עמדות 1-3 ולשמש כמוביל כדור משני מהספסל. וכשעמדה 1 נבנית עם סקוטי ואוואנס, אז הנוכחות שלו שם לא תזיק בכלל.
הבחור גם ככה מכוון לאירופה או לקבוצה ישראלית שתשחק במפעל אירופאי, זה יהיה המעמד שלו גם בכל קבוצה כזו. אז זה לא שאנחנו חוסכים ממנו דקות משחק חשובות ויותר מדי דקות של ניסוי וטעייה (שהוא יוכל לקבל בליגה גם במכבי).
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
חבל שחזרנו שוב לא להסכים על משהו

בלי קשר לזוסמן, עברו פה יותר מדי "כשרונות" שמכבי הרסה או עכבה את ההתפתחות שלהם. דברת בשל בשביל לתרום, זה נכון, אבל הוא עוד לא קרוב למיצוי הפוטנציאל שלו, וזה לא יקרה לו כנראה במכבי. הוא צריך לדעת שהוא ישחק בוודאות הרבה דקות (מה שמכבי לא יכולה לספק לו, אהמ אהמ דורי סהר שהיה נהדר בדקות שנתנו לו). וזה לא רק דקות, זה גם מעמד. הוא צריך להיות שחקן משמעותי בקבוצה אליה הוא יגיע. לקחת אותו עכשיו זה די בוודאות לעצור לו את גרף ההתקדמות (גם עכשיו הוא סבבה, אבל למה למנוע ממנו את העתיד?).