felix_r כתב::cool אני רוצה לראות, מי כאן יודע מה היתה קבוצתו הראשונה באירופה של מייק באטיסט (בלי לבדוק באינטרנט!!!)
הוא לא למד במכללה ? הניחוש שלי מכללה בדרום ארה"ב והגיע ישירות לפנתנאייקוס
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב::cool אני רוצה לראות, מי כאן יודע מה היתה קבוצתו הראשונה באירופה של מייק באטיסט (בלי לבדוק באינטרנט!!!)
קודי כתב:asafb96 כתב:אם לאנגפורד נשאר והלפרין מגיע, אין שום סיבה להחתים את לנדסברג, על אף הכישרון שלו. בכלל, לא צריך למהר איתו
אבל הלפרין לא מגיע, כך לפחות טוען הסוכן שלו.
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:אם לאנגפורד נשאר והלפרין מגיע, אין שום סיבה להחתים את לנדסברג, על אף הכישרון שלו. בכלל, לא צריך למהר איתו
חכה, זה ממש ממש לא גמור
docariel כתב:לפי וואלה,וויוקאס כלל לא סיכם במכבי,הוא בכלל מעדיף להישאר באתונה.
חבל מאוד!
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:אם לאנגפורד נשאר והלפרין מגיע, אין שום סיבה להחתים את לנדסברג, על אף הכישרון שלו. בכלל, לא צריך למהר איתו
חכה, זה ממש ממש לא גמור
נו, באמת. שנחכה לו עוד חודשיים?
yellowaura כתב:felix_r כתב::cool אני רוצה לראות, מי כאן יודע מה היתה קבוצתו הראשונה באירופה של מייק באטיסט (בלי לבדוק באינטרנט!!!)
הוא לא למד במכללה ? הניחוש שלי מכללה בדרום ארה"ב והגיע ישירות לפנתנאייקוס
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:אם לאנגפורד נשאר והלפרין מגיע, אין שום סיבה להחתים את לנדסברג, על אף הכישרון שלו. בכלל, לא צריך למהר איתו
חכה, זה ממש ממש לא גמור
נו, באמת. שנחכה לו עוד חודשיים?
מה קרה?? מה הלחץ?? מחר מתחילה העונה ולא הודיעו לי??
חוץ מזה, הוא ממש לא אמר שהוא לא מגיע ב100%, אל תמציא סתם דברים. הוא אמר שהלפרין רוצה לשחק פה אבל יש קצת בעיות עם המס, והוא לא ישחק פה אלא אם הבעיות יפטרו.
קודי כתב:קצת בעיות? האופטימיות שלך גורמת גם לחוסר הבנת הנקרא. מה אתה צריך יותר מעבר לעובדה שהוא מחפש לו קבוצה בחו״ל, תוך שהוא מציין שהוא מחפש מקום שיהיה נוח למשפחה שלו?
asafb96 כתב:קודי כתב:קצת בעיות? האופטימיות שלך גורמת גם לחוסר הבנת הנקרא. מה אתה צריך יותר מעבר לעובדה שהוא מחפש לו קבוצה בחו״ל, תוך שהוא מציין שהוא מחפש מקום שיהיה נוח למשפחה שלו?
איזה חוסר בהבנת הנקרא? תפסיק כבר לנסות בכוח למצוא את כל הדברים הרעים בקיץ. כאילו זה עושה לך טוב לחפש את כל הפאקים במכבי.
הוא אמר שיש בעיות ואם הם לא יפטרו הוא לא יהיה פה. אם מס הכנסה יעשה לו הקלה במס/הוא יחליט לשלם חלק מזה ומכבי חלק/מכבי ישלמו הכל (תלוי כמה זה), הוא יהיה פה.
ממש לא בטוח שהוא יהיה פה אבל ממש לא בטוח שהוא לא יהיה פה כמו שאתה מנסה להציג. וגם אם לא יהיה פה, ממש לא אסון גדול
LIAV10 כתב:אסף, זה נראה כאילו ״מיתגת״ את עצמך כאופטימי של הפורום ועכשיו אתה ממשיך עם זה למרות שאתה לא באמת שלם עם זה, אין לי שום הסבר אחר לאופטימיות המוגזמת שלך כי תמים אתה לא נראה לי..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אסף, זה נראה כאילו ״מיתגת״ את עצמך כאופטימי של הפורום ועכשיו אתה ממשיך עם זה למרות שאתה לא באמת שלם עם זה, אין לי שום הסבר אחר לאופטימיות המוגזמת שלך כי תמים אתה לא נראה לי..
למה? יש אנשים שאופטימיים גם אם לא כל הקלפים מונחים להם על השולחן
אני לעולם לא אשקע בפסימיות ובפאניקה של הפורום לא משנה כמה חתמו או לא חתמו
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:אסף, זה נראה כאילו ״מיתגת״ את עצמך כאופטימי של הפורום ועכשיו אתה ממשיך עם זה למרות שאתה לא באמת שלם עם זה, אין לי שום הסבר אחר לאופטימיות המוגזמת שלך כי תמים אתה לא נראה לי..
למה? יש אנשים שאופטימיים גם אם לא כל הקלפים מונחים להם על השולחן
אני לעולם לא אשקע בפסימיות ובפאניקה של הפורום לא משנה כמה חתמו או לא חתמו
עוד לא ראיתי שום סיבה לאופטימיות..
דרך אגב ההבדלים ביני לבינך זה שאת אופטימית ואני פסימי בעונת המלפפונים, ובעונת המשחקים זה בדיוק ההפך..
jol9 כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:קצת בעיות? האופטימיות שלך גורמת גם לחוסר הבנת הנקרא. מה אתה צריך יותר מעבר לעובדה שהוא מחפש לו קבוצה בחו״ל, תוך שהוא מציין שהוא מחפש מקום שיהיה נוח למשפחה שלו?
איזה חוסר בהבנת הנקרא? תפסיק כבר לנסות בכוח למצוא את כל הדברים הרעים בקיץ. כאילו זה עושה לך טוב לחפש את כל הפאקים במכבי.
הוא אמר שיש בעיות ואם הם לא יפטרו הוא לא יהיה פה. אם מס הכנסה יעשה לו הקלה במס/הוא יחליט לשלם חלק מזה ומכבי חלק/מכבי ישלמו הכל (תלוי כמה זה), הוא יהיה פה.
ממש לא בטוח שהוא יהיה פה אבל ממש לא בטוח שהוא לא יהיה פה כמו שאתה מנסה להציג. וגם אם לא יהיה פה, ממש לא אסון גדול
כמו שכבר אמרתי לך לפני, ההתנגדות שלך לכל טענה שמועלת, מגיע לגבול האבסורד.
ברור שזה לא אסון. מכבי יכולה גם לשחק עם הסגל של מגדל, וזה לא יהיה אסון. אבל אנחנו נמצאים בשלב שבו אנחנו רוצים לראות קבוצה שמתמודדת ברצינות לפחות על הפיינל
פור, ואין שום סיבה שבעונה שבה פאו יורדת מנכסיה, אול' היא עדיין קבוצה די מוגבלת, בארסה לטעמי מחזיקה בסגל שמיצה את עצמו, ורק צסקא נראית מפחידה מאוד, מכבי לא
תנסה להביא לכאן שחקנים טובים יותר מהיקמן.
לכל הפחות שתבנה קבוצה באופן הקלאסי ולא בבנייה ההפוכה.
זה פשוט אבסורד להגיד שהכל מתנהל בסדר, כשיש כ"כ הרבה בלתמים, וכ"כ הרבה שחקנים שחשבנו שיישארו/יגיעו מתנדנדים.
אסף, זה נראה כאילו ״מיתגת״ את עצמך כאופטימי של הפורום ועכשיו אתה ממשיך עם זה למרות שאתה לא באמת שלם עם זה, אין לי שום הסבר אחר לאופטימיות המוגזמת שלך כי תמים אתה לא נראה לי..
עוד לא ראיתי שום סיבה לאופטימיות..
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־19 אורחים