מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי yellowaura » 20 יוני 2012, 19:50

felix_r כתב::cool אני רוצה לראות, מי כאן יודע מה היתה קבוצתו הראשונה באירופה של מייק באטיסט (בלי לבדוק באינטרנט!!!)

הוא לא למד במכללה ? הניחוש שלי מכללה בדרום ארה"ב והגיע ישירות לפנתנאייקוס
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי docariel » 20 יוני 2012, 19:53

לפי וואלה,וויוקאס כלל לא סיכם במכבי,הוא בכלל מעדיף להישאר באתונה.
חבל מאוד!
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יוני 2012, 20:00

קודי כתב:
asafb96 כתב:אם לאנגפורד נשאר והלפרין מגיע, אין שום סיבה להחתים את לנדסברג, על אף הכישרון שלו. בכלל, לא צריך למהר איתו

אבל הלפרין לא מגיע, כך לפחות טוען הסוכן שלו.

חכה, זה ממש ממש לא גמור
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 20 יוני 2012, 20:02

asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:אם לאנגפורד נשאר והלפרין מגיע, אין שום סיבה להחתים את לנדסברג, על אף הכישרון שלו. בכלל, לא צריך למהר איתו

חכה, זה ממש ממש לא גמור

נו, באמת. שנחכה לו עוד חודשיים?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 20 יוני 2012, 20:02

docariel כתב:לפי וואלה,וויוקאס כלל לא סיכם במכבי,הוא בכלל מעדיף להישאר באתונה.
חבל מאוד!

וואלה מתבסס על הראיון של וויוקאס...
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יוני 2012, 20:02

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:

חכה, זה ממש ממש לא גמור

מה קרה?? מה הלחץ?? מחר מתחילה העונה ולא הודיעו לי??
חוץ מזה, הוא ממש לא אמר שהוא לא מגיע ב100%, אל תמציא סתם דברים. הוא אמר שהלפרין רוצה לשחק פה אבל יש קצת בעיות עם המס, והוא לא ישחק פה אלא אם הבעיות יפטרו.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 20 יוני 2012, 20:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי Dperk » 20 יוני 2012, 20:03

yellowaura כתב:
felix_r כתב::cool אני רוצה לראות, מי כאן יודע מה היתה קבוצתו הראשונה באירופה של מייק באטיסט (בלי לבדוק באינטרנט!!!)

הוא לא למד במכללה ? הניחוש שלי מכללה בדרום ארה"ב והגיע ישירות לפנתנאייקוס

הוא לא הגיע ישירות לפנא הוא התחיל בשרלרואה. בתחילת העונה בדקתי קצת על שרלרואה כשקיבלנו אותם בבית והופתעתי לגלות בערך בויקיפדיה את מייק באטיסט בnotable players שלהם. ואז בדקתי וראיתי ששם הוא התחיל את הקריירה האירופאית.
Dperk

הודעהעל ידי קודי » 20 יוני 2012, 20:06

asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:

חכה, זה ממש ממש לא גמור

מה קרה?? מה הלחץ?? מחר מתחילה העונה ולא הודיעו לי??
חוץ מזה, הוא ממש לא אמר שהוא לא מגיע ב100%, אל תמציא סתם דברים. הוא אמר שהלפרין רוצה לשחק פה אבל יש קצת בעיות עם המס, והוא לא ישחק פה אלא אם הבעיות יפטרו.

קצת בעיות? האופטימיות שלך גורמת גם לחוסר הבנת הנקרא. מה אתה צריך יותר מעבר לעובדה שהוא מחפש לו קבוצה בחו״ל, תוך שהוא מציין שהוא מחפש מקום שיהיה נוח למשפחה שלו?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יוני 2012, 20:12

קודי כתב:קצת בעיות? האופטימיות שלך גורמת גם לחוסר הבנת הנקרא. מה אתה צריך יותר מעבר לעובדה שהוא מחפש לו קבוצה בחו״ל, תוך שהוא מציין שהוא מחפש מקום שיהיה נוח למשפחה שלו?

איזה חוסר בהבנת הנקרא? תפסיק כבר לנסות בכוח למצוא את כל הדברים הרעים בקיץ. כאילו זה עושה לך טוב לחפש את כל הפאקים במכבי.
הוא אמר שיש בעיות ואם הם לא יפטרו הוא לא יהיה פה. אם מס הכנסה יעשה לו הקלה במס/הוא יחליט לשלם חלק מזה ומכבי חלק/מכבי ישלמו הכל (תלוי כמה זה), הוא יהיה פה.
ממש לא בטוח שהוא יהיה פה אבל ממש לא בטוח שהוא לא יהיה פה כמו שאתה מנסה להציג. וגם אם לא יהיה פה, ממש לא אסון גדול
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 20 יוני 2012, 20:22

אלכס מאריץ אומר היום ל-Sydney Morning Herald שהוא מקווה שיכולת טובה באולימפיאדת לונדון תוביל לכך שהוא יוכל לשחק ב-NBA. לא נראה לי שהוא מתכוון לחתום בקרוב באיזו שהיא קבוצה באירופה.
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 יוני 2012, 20:22

הרצל אמר ''אם תרצו אין זו אגדה''
אם אני אתחיל קמפיין להחתמת נועם מטלון במכבי זה לא ממש יעזור לי נכון? :thumbdown
הייתי רוצה לראות אותו פה הרבה יותר מאשר את יבזורי או ניסים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2012, 20:30

asafb96 כתב:
קודי כתב:קצת בעיות? האופטימיות שלך גורמת גם לחוסר הבנת הנקרא. מה אתה צריך יותר מעבר לעובדה שהוא מחפש לו קבוצה בחו״ל, תוך שהוא מציין שהוא מחפש מקום שיהיה נוח למשפחה שלו?

איזה חוסר בהבנת הנקרא? תפסיק כבר לנסות בכוח למצוא את כל הדברים הרעים בקיץ. כאילו זה עושה לך טוב לחפש את כל הפאקים במכבי.
הוא אמר שיש בעיות ואם הם לא יפטרו הוא לא יהיה פה. אם מס הכנסה יעשה לו הקלה במס/הוא יחליט לשלם חלק מזה ומכבי חלק/מכבי ישלמו הכל (תלוי כמה זה), הוא יהיה פה.
ממש לא בטוח שהוא יהיה פה אבל ממש לא בטוח שהוא לא יהיה פה כמו שאתה מנסה להציג. וגם אם לא יהיה פה, ממש לא אסון גדול

כמו שכבר אמרתי לך לפני, ההתנגדות שלך לכל טענה שמועלת, מגיע לגבול האבסורד.
ברור שזה לא אסון. מכבי יכולה גם לשחק עם הסגל של מגדל, וזה לא יהיה אסון. אבל אנחנו נמצאים בשלב שבו אנחנו רוצים לראות קבוצה שמתמודדת ברצינות לפחות על הפיינל
פור, ואין שום סיבה שבעונה שבה פאו יורדת מנכסיה, אול' היא עדיין קבוצה די מוגבלת, בארסה לטעמי מחזיקה בסגל שמיצה את עצמו, ורק צסקא נראית מפחידה מאוד, מכבי לא
תנסה להביא לכאן שחקנים טובים יותר מהיקמן.
לכל הפחות שתבנה קבוצה באופן הקלאסי ולא בבנייה ההפוכה.

זה פשוט אבסורד להגיד שהכל מתנהל בסדר, כשיש כ"כ הרבה בלתמים, וכ"כ הרבה שחקנים שחשבנו שיישארו/יגיעו מתנדנדים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 יוני 2012, 20:31

אם היווני מחכה לפאו עד שתיתן לו הצעה זה עוד עלול לקחת זמן כי אפילו מאמן עוד אין להם.
סביר להניח שקודם יחתימו שם מאמן שיחליט באילו שחקנים הוא מעוניין ורק אז פאו תתחיל לתת הצעות לשחקנים אותם היא רוצה ורק אז וויוקאס יוכל לתת תשובה להצעה של מכבי (אם זה לא יהיה מאוחר מידי).

ולגבי מאריץ', מכבי תמיד יכולה לתת לו הצעה אם סעיף יציאה לנ.ב.א עד תאריך מסוים, היא עשתה את זה עם הרבה שחקנים בעבר.

מעניין שהגענו למצב בו מכבי היא בשום אופן לא אופציה ראשונה של שום שחקן נורמלי (ואני לא מדברת על שחקנים זולים ב-2 שקל) שהיא רוצה, מה שמונע ממנה להחתים שחקנים בשלב מוקדם כמו שחלק כאן היו מאוד רוצים. במיוחד בקיץ כמו זה שיש הרבה תנועה בגזרת המאמנים באירופה מה שמעכב את כל המלפפונים באירופה לפני שהם יודעים מה האופציות שלהם ועד אז הם פשוט שמים את מכבי על הולד.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 יוני 2012, 20:32

אסף, זה נראה כאילו ״מיתגת״ את עצמך כאופטימי של הפורום ועכשיו אתה ממשיך עם זה למרות שאתה לא באמת שלם עם זה, אין לי שום הסבר אחר לאופטימיות המוגזמת שלך כי תמים אתה לא נראה לי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 יוני 2012, 20:34

LIAV10 כתב:אסף, זה נראה כאילו ״מיתגת״ את עצמך כאופטימי של הפורום ועכשיו אתה ממשיך עם זה למרות שאתה לא באמת שלם עם זה, אין לי שום הסבר אחר לאופטימיות המוגזמת שלך כי תמים אתה לא נראה לי..

למה? יש אנשים שאופטימיים גם אם לא כל הקלפים מונחים להם על השולחן
אני לעולם לא אשקע בפסימיות ובפאניקה של הפורום לא משנה כמה חתמו או לא חתמו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 יוני 2012, 20:36

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:אסף, זה נראה כאילו ״מיתגת״ את עצמך כאופטימי של הפורום ועכשיו אתה ממשיך עם זה למרות שאתה לא באמת שלם עם זה, אין לי שום הסבר אחר לאופטימיות המוגזמת שלך כי תמים אתה לא נראה לי..

עוד לא ראיתי שום סיבה לאופטימיות..
דרך אגב ההבדלים ביני לבינך זה שאת אופטימית ואני פסימי בעונת המלפפונים, ובעונת המשחקים זה בדיוק ההפך..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Dperk » 20 יוני 2012, 20:43

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

דרך אגב ההבדלים ביני לבינך זה שאת אופטימית ואני פסימי בעונת המלפפונים, ובעונת המשחקים זה בדיוק ההפך..

אני לא רואה שום סיבה לפסימיות
לדעתי עוד מוקדם מדי לחרוץ דעה לכאן או לכאן, לא מבין את כל ההתלהמות הזו. למה אי אפשר לתת להנהלה קצת יותר קרדיט? שישפטו אותם לכל המוקדם בסוף עונת המלפפונים, ולא עכשיו.
Dperk

הודעהעל ידי asafb96 » 20 יוני 2012, 20:49

jol9 כתב:
asafb96 כתב:

כמו שכבר אמרתי לך לפני, ההתנגדות שלך לכל טענה שמועלת, מגיע לגבול האבסורד.
ברור שזה לא אסון. מכבי יכולה גם לשחק עם הסגל של מגדל, וזה לא יהיה אסון. אבל אנחנו נמצאים בשלב שבו אנחנו רוצים לראות קבוצה שמתמודדת ברצינות לפחות על הפיינל
פור, ואין שום סיבה שבעונה שבה פאו יורדת מנכסיה, אול' היא עדיין קבוצה די מוגבלת, בארסה לטעמי מחזיקה בסגל שמיצה את עצמו, ורק צסקא נראית מפחידה מאוד, מכבי לא
תנסה להביא לכאן שחקנים טובים יותר מהיקמן.
לכל הפחות שתבנה קבוצה באופן הקלאסי ולא בבנייה ההפוכה.

זה פשוט אבסורד להגיד שהכל מתנהל בסדר, כשיש כ"כ הרבה בלתמים, וכ"כ הרבה שחקנים שחשבנו שיישארו/יגיעו מתנדנדים.

זה לא נכון. אתה פשוט רואה שאני נגד הפסימיות אז הגבת. אם הייתה קורא על מה דיברנו יותר לעומק וקורא את הכתבה הייתה מבין. קודי כבר יצא בהצהרה שהלפרין לא יהיה פה. הוא בטוח בזה (כמו שהוא היה בטוח שלאנגפורד ומאצ'בן לא יהיו פה.. ניחה..), ובגלל שהסוכן שלו אמר את זה, מה שבכלל לא נכון.
כן, זה לא אסון אם הלפרין לא יהיה פה. נסתדר עם לאנדסברג. אם במקום שרמאן היה פה ג'יימס כסנטר מחליף באופן "רשמי", וכסנטר ראשון היה את הטשמייר, לאנגפורד היה עוזב רשמית, והיו חותמים 2 גארדים בינוניים, אז כן היה אסון. אבל זה לא ככה.
מבחינתך זה אבסורד שיש הרבה בלתמים, מבחינתי זה אבסורד שכל הפורום באווירת ודיכאון, הרבה יוצאים כבר בהצהרות, ואני מניח שבקרוב יצוצו ההודעות סטייל "תעירו אותי שתיגמר העונה", כשאנחנו רק בסוף יוני, עוד לפני שבכלל סגרנו את הסגל ושיחקנו משחק 1!! (עזוב יורוליג, גם לא משחק אימון).

אסף, זה נראה כאילו ״מיתגת״ את עצמך כאופטימי של הפורום ועכשיו אתה ממשיך עם זה למרות שאתה לא באמת שלם עם זה, אין לי שום הסבר אחר לאופטימיות המוגזמת שלך כי תמים אתה לא נראה לי..

איזה שטויות. אני אופטימי כי אני אופטימי ואני מאמין שכמו כל שנה, אחרי כל ההצהרות של כולם, תעמוד פה קבוצה טובה, לא כי מיתגתי את עצמי.
עם כל הכבוד, לא אתה תגיד לי אם אני שלם או לא שלם עם זה. אם אתה רוצה להיות פסימי, לבריאות, רק אל תגיד לי מה אני. תמים אני לא. אני פשוט יודע שכמו תמיד תעמוד פה קבוצה, וכבר יש פה שחקנים טובים, ואני לא מבין את כל האווירת דיכאון פה, וכל ההצהרות שאנשים נותנים פה כמה פעמים ביום, עוד לפני שסגרנו בכלל את הסגל.

ואיזה סיבות לפסימיות יש בדיוק? עוד שבוע מתחילה העונה? חתמו פה גל מקל ודרווין קיצ'ן?
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 יוני 2012, 21:00

הסיבות לפסימיות הן שאין שום שחקן באופק, אנחנו צריכים לאמר על שחקנים זולים ולקוות לטוב..
העיקר שהנהלה חוסכת את מה שביזבזה על כץ..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 יוני 2012, 21:01

בלי קשר לאופטימיות או פסימיות, ובאמת שלא חשוב מה, אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה בעונה (והפסימיות הנוכחית היא כלום לעומת עונת המלפפונים לפני שנתיים וכולנו יודעים איך העונה הזו נגמרה....), אבל משום מה קשה לנו בשנים האחרונות להינות מעונת המלפפונים של מכבי.
לא יודעת להגיד אם זו אשמת מכבי או התקשורת והדיווחים הפסימיים שלרוב אינם נכונים (או העלאת ציפיות לשוא עם שמות לא הגיוניים), אבל העונה הזו הפסיקה להיות מהנה ומרגשת.
אני רק מחכה שתיגמר ותתחיל כבר העונה (לא משנה עם איזה סגל).
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־19 אורחים