המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:מכבי לא רוצים להביא 2 רכזים זרים
אז מביאים אחד ומגבים את זה בעוד רכז ישראלי שיכול לשחק 10 דקות ולתת קצת מכות והגנה
סטייל יוגב אוחיון.
אני בעד ההחתמה הזאת.
השאלה אם זה מראה לזוס את הדרך החוצה או לא
איזה ישראלי אחר היית מביא במקומו (גארד)?A.Parker כתב:לא בעדו, אבל גם לא הבנתי על סמך מה קובעים שהוא בא עם האף ממש למעלה. אני לא בעד ההחתמה הזאת, אבל האמת שהוא עשוי להשלים טוב את ווילבקין בליגה (ובליגה בלבד).
איזה ישראלי אחר היית מביא במקומו (גארד)?A.Parker כתב:לא בעדו, אבל גם לא הבנתי על סמך מה קובעים שהוא בא עם האף ממש למעלה. אני לא בעד ההחתמה הזאת, אבל האמת שהוא עשוי להשלים טוב את ווילבקין בליגה (ובליגה בלבד).
Jack55 כתב:איזה ישראלי אחר היית מביא במקומו (גארד)?A.Parker כתב:לא בעדו, אבל גם לא הבנתי על סמך מה קובעים שהוא בא עם האף ממש למעלה. אני לא בעד ההחתמה הזאת, אבל האמת שהוא עשוי להשלים טוב את ווילבקין בליגה (ובליגה בלבד).
תכלס זה לא שיש המון אופציות ומכבי ״התפשרו״
כבר דיברנו על זה. מדר/דוברת.Jack55 כתב:איזה ישראלי אחר היית מביא במקומו (גארד)?A.Parker כתב:לא בעדו, אבל גם לא הבנתי על סמך מה קובעים שהוא בא עם האף ממש למעלה. אני לא בעד ההחתמה הזאת, אבל האמת שהוא עשוי להשלים טוב את ווילבקין בליגה (ובליגה בלבד).
שמואל1 כתב:החתמה מיותרת. עדיף נועם דברת.
שועל כתב:יפתח זיו שחקן כדורסל רע. זה מאוד פשוט האמת
לא מנהל משחק טוב, לא קלעי טוב, לא מסיים טוב, לא שומר גדול.
הבן אדם מהקיץ התעסק בלהיות ה-MVP הישראלי (ראש לשועלים). עושה פרצופים על כל דבר שלא מצא חן בעיניו. גם במשחקים מולנו הוא התנהג כמו ילד ז*ן. מספיק לראות את ההתנהלות שלו.A.Parker כתב:לא בעדו, אבל גם לא הבנתי על סמך מה קובעים שהוא בא עם האף ממש למעלה. אני לא בעד ההחתמה הזאת, אבל האמת שהוא עשוי להשלים טוב את ווילבקין בליגה (ובליגה בלבד).
Jack55 כתב:עוד משהו - יפתח זיו חתם
בטח הודעה רשמית בסופש או בראשון
שועל כתב:יפתח זיו שחקן כדורסל רע. זה מאוד פשוט האמת
לא מנהל משחק טוב, לא קלעי טוב, לא מסיים טוב, לא שומר גדול.
Rampel כתב:הבן אדם מהקיץ התעסק בלהיות ה-MVP הישראלי (ראש לשועלים). עושה פרצופים על כל דבר שלא מצא חן בעיניו. גם במשחקים מולנו הוא התנהג כמו ילד ז*ן. מספיק לראות את ההתנהלות שלו.A.Parker כתב:לא בעדו, אבל גם לא הבנתי על סמך מה קובעים שהוא בא עם האף ממש למעלה. אני לא בעד ההחתמה הזאת, אבל האמת שהוא עשוי להשלים טוב את ווילבקין בליגה (ובליגה בלבד).
אם הוא היה זר שבא לקבל פה תפקיד משמעותי אז עוד מילא, אפשר לגבות את זה ולתת גב. אבל כשהוא מגיע להיות בשוליים, יש סיכוי שהאופי הזה יתהפך על הקבוצה. ואז זו כבר בעיה.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
מאמין שלא הסתדר להביא את מדר (אולי בגלל כל הבלאגן שלו עם הפועל), ברור שהוא בגדול אופציה עדיפהRampel כתב:כבר דיברנו על זה. מדר/דוברת.Jack55 כתב:איזה ישראלי אחר היית מביא במקומו (גארד)?A.Parker כתב:לא בעדו, אבל גם לא הבנתי על סמך מה קובעים שהוא בא עם האף ממש למעלה. אני לא בעד ההחתמה הזאת, אבל האמת שהוא עשוי להשלים טוב את ווילבקין בליגה (ובליגה בלבד).
כשכבר יש את ג'ונדי שמתאים לפחות הגנתית לשחק רק בעמדה 1, לא צריך להביא עוד רכז ישראלי בכוח. וכן, להביא את זיו זה להביא ישראלי בכוח.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk