המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עדיין שוקלים את המצב איתוAdam כתב:אין דיבור על להשאיר את בלייזר? הוא דווקא נתן עונה לא רעה בהתחלה.
Jack55 כתב:לדעתי יש פה אנטי סופר מוגזם לגביי יפתח זיו
קודם כל מכבי הייתה צריכה גארד ישראלי ככה שזאת החתמה טובה
מבחינת זיו עצמו, קודם כל הוא רק בן 26 ויש לו לאן להמשיך להתפתח, כרגע הוא בשיא ובכושר הכי טוב בקריירה שלו והוא מביא את זה ביחד איתו למכבי
אחלה שומר ומשלים יפה את סקוטי, רכז טוב (ראינו איך הפעיל מעולה העונה את הגבוהים), אתלט, חודר לא רע בכלל ויודע לסיים טוב וכמובן שלליגה הוא מצוין
אי אפשר להתעלם מהעובדה שכרגע הוא בין הישראלים הכי טובים שיש לשוק להציע ומכבי צריכה ישראלים ברמה הטובה ביותר
כמו שאמרו פה הוא יכול להיות פה סטייל יוגב אוחיון, ואני אוהב את הרעיון הזה
בנוגע ליורוליג מן הסתם שהוא יקבל דקות בודדות והוא לא באמת יהיה פקטור, אבל זה שהוא שומר טוב יהווה עבורו יתרון גם ברמות האלה
אחלה החתמה, חד משמעית זה היה מתבקש בעיניי ושוב זה לא שהמבחר היה גדול מדי
Mmm כתב:תגיד כנון כל הדיווחים שרצו אצל טרולים על בוולדווין יש משהו אמיתי בזה?
ככה דיברו על פניני לפני שבא למכביRampel כתב:הבן אדם מהקיץ התעסק בלהיות ה-MVP הישראלי (ראש לשועלים). עושה פרצופים על כל דבר שלא מצא חן בעיניו. גם במשחקים מולנו הוא התנהג כמו ילד ז*ן. מספיק לראות את ההתנהלות שלו.A.Parker כתב:לא בעדו, אבל גם לא הבנתי על סמך מה קובעים שהוא בא עם האף ממש למעלה. אני לא בעד ההחתמה הזאת, אבל האמת שהוא עשוי להשלים טוב את ווילבקין בליגה (ובליגה בלבד).
אם הוא היה זר שבא לקבל פה תפקיד משמעותי אז עוד מילא, אפשר לגבות את זה ולתת גב. אבל כשהוא מגיע להיות בשוליים, יש סיכוי שהאופי הזה יתהפך על הקבוצה. ואז זו כבר בעיה.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Rampel כתב:הבן אדם מהקיץ התעסק בלהיות ה-MVP הישראלי (ראש לשועלים). עושה פרצופים על כל דבר שלא מצא חן בעיניו. גם במשחקים מולנו הוא התנהג כמו ילד ז*ן. מספיק לראות את ההתנהלות שלו.A.Parker כתב:לא בעדו, אבל גם לא הבנתי על סמך מה קובעים שהוא בא עם האף ממש למעלה. אני לא בעד ההחתמה הזאת, אבל האמת שהוא עשוי להשלים טוב את ווילבקין בליגה (ובליגה בלבד).
אם הוא היה זר שבא לקבל פה תפקיד משמעותי אז עוד מילא, אפשר לגבות את זה ולתת גב. אבל כשהוא מגיע להיות בשוליים, יש סיכוי שהאופי הזה יתהפך על הקבוצה. ואז זו כבר בעיה.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
jbublil27 כתב:ככה דיברו על פניני לפני שבא למכבי
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמואל1 ו־28 אורחים