המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עזוב את זה שלא הבנתי איך ג'ייק כהן, גבוה מגוון התקפית עם יד רכה ורך מאוד הגנתית, קשור לקלויארו ההגנתי והנגרי.שמוליק כתב:Rampel כתב:שמוליק כתב:Rampel כתב:cannon כתב:ואם כבר אתה מגיב לי ומציין גם פה את נושא קלויארו, אז לוותר על קלויארו זה לוותר על השחקן היחיד כרגע שמסוגל לשמור גם ב-1 על 1 וגם בהגנת חילופים, בעמדה 4 בפרט ובקו הקדמי בכלל.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
הפרוטפוליו ההתקפי של קאלוירו הוא 1:1 לזה ההגנתי של גייק כהן. שניהם מייצרים נזק ולכן מיותרים. לא פחות חשוב, קאלוירו תופס מקום של זר.
סמול: טיילור נאנלי
פואוורד: וויליאמס נאנלי
מייתרים אותו
תודה, בנוגע לאוואנס אני יודע שהחוזה איתו סגור לגמרי אבל מכבי מחכה עם ההכרזה כי מנסים להביא את וונאמייקר במקוםBlondjam כתב:ג'ק, גם אני מצטרף לברכות, שאפו. בעניין אחר, ממה שאתה יודע האם אוואנס סגור? והאם מכבי מתכוונת להביא עוד 4-5 עם אורייאנטציה הגנתית?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Jack55 כתב:תודה, בנוגע לאוואנס אני יודע שהחוזה איתו סגור לגמרי אבל מכבי מחכה עם ההכרזה כי מנסים להביא את וונאמייקר במקוםBlondjam כתב:ג'ק, גם אני מצטרף לברכות, שאפו. בעניין אחר, ממה שאתה יודע האם אוואנס סגור? והאם מכבי מתכוונת להביא עוד 4-5 עם אורייאנטציה הגנתית?
בנוגע לפורוורד, בוודאות לא
גל גל כתב:Jack55 כתב:תודה, בנוגע לאוואנס אני יודע שהחוזה איתו סגור לגמרי אבל מכבי מחכה עם ההכרזה כי מנסים להביא את וונאמייקר במקוםBlondjam כתב:ג'ק, גם אני מצטרף לברכות, שאפו. בעניין אחר, ממה שאתה יודע האם אוואנס סגור? והאם מכבי מתכוונת להביא עוד 4-5 עם אורייאנטציה הגנתית?
אם למכבי יש כסף לוואנמייקר , ואני מאמין שאין להם
אז שיביאו כבר את בולדווין
לא הייתי כל כך פסימי לגבי וונאמייקר, אבל בוא נראהגל גל כתב:Jack55 כתב:תודה, בנוגע לאוואנס אני יודע שהחוזה איתו סגור לגמרי אבל מכבי מחכה עם ההכרזה כי מנסים להביא את וונאמייקר במקוםBlondjam כתב:ג'ק, גם אני מצטרף לברכות, שאפו. בעניין אחר, ממה שאתה יודע האם אוואנס סגור? והאם מכבי מתכוונת להביא עוד 4-5 עם אורייאנטציה הגנתית?
חחחח בוא לא נגזים, אין לי מושג לגביי זה ונראלי שזה סתם שטויותarie1985 כתב:Jack55 כתב:לא הייתי כל כך פסימי לגבי וונאמייקר, אבל בוא נראהגל גל כתב:Jack55 כתב:תודה, בנוגע לאוואנס אני יודע שהחוזה איתו סגור לגמרי אבל מכבי מחכה עם ההכרזה כי מנסים להביא את וונאמייקר במקוםBlondjam כתב:ג'ק, גם אני מצטרף לברכות, שאפו. בעניין אחר, ממה שאתה יודע האם אוואנס סגור? והאם מכבי מתכוונת להביא עוד 4-5 עם אורייאנטציה הגנתית?
תגיד עד כמה אם בכלל השמועות ששמעתי ששוקלים להביא לישראל את הפיינל פור בעונה הבאה נכונים?
Jack55 כתב:לא הייתי כל כך פסימי לגבי וונאמייקר, אבל בוא נראהגל גל כתב:Jack55 כתב:תודה, בנוגע לאוואנס אני יודע שהחוזה איתו סגור לגמרי אבל מכבי מחכה עם ההכרזה כי מנסים להביא את וונאמייקר במקוםBlondjam כתב:ג'ק, גם אני מצטרף לברכות, שאפו. בעניין אחר, ממה שאתה יודע האם אוואנס סגור? והאם מכבי מתכוונת להביא עוד 4-5 עם אורייאנטציה הגנתית?
שמואל1 כתב:אם מכבי מצליחה להנחית את בראד וונאמייקר אז יש מצב שיש קבוצה לפיינל פור.
arie1985 כתב:Jack55 כתב:לא הייתי כל כך פסימי לגבי וונאמייקר, אבל בוא נראהגל גל כתב:Jack55 כתב:תודה, בנוגע לאוואנס אני יודע שהחוזה איתו סגור לגמרי אבל מכבי מחכה עם ההכרזה כי מנסים להביא את וונאמייקר במקוםBlondjam כתב:ג'ק, גם אני מצטרף לברכות, שאפו. בעניין אחר, ממה שאתה יודע האם אוואנס סגור? והאם מכבי מתכוונת להביא עוד 4-5 עם אורייאנטציה הגנתית?
תגיד עד כמה אם בכלל השמועות ששמעתי ששוקלים להביא לישראל את הפיינל פור בעונה הבאה נכונים?
גל גל כתב:arie1985 כתב:Jack55 כתב:לא הייתי כל כך פסימי לגבי וונאמייקר, אבל בוא נראהגל גל כתב:Jack55 כתב:תודה, בנוגע לאוואנס אני יודע שהחוזה איתו סגור לגמרי אבל מכבי מחכה עם ההכרזה כי מנסים להביא את וונאמייקר במקום
לא חושב שזה אפשרי עם המתקנים שיש פה
A.Parker כתב:דווקא לא הייתי פוסל הגעה של וונאמייקר (מבחינת ריאליות). מה שכן, אני לא בטוח כמה הוא מתאים לצד ווילבקין. ומי שינפנף בכך שהם שיחקו ביחד, אזכיר שווילבקין פרח רק לאחר העזיבה של וואנמייקר.
שמואל1 כתב:Per Multiple sources Maccabi are checking the option of Bradley Wanamaker sources tell @EliShvidler , @paxer89 and me
The American guard has spent this season between the Golden State Warriors and the Charlotte Hornets
ברדה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־22 אורחים